30 beste WordPress-plug-ins in 2020 [meestal GRATIS!]

beste WordPress-plug-ins


Met meer dan 55.000 WordPress-plug-ins beschikbaar, is het voor beginners vrij moeilijk om de beste WordPress-plug-ins te vinden voor hun behoefte. Vaak worden gebruikers door gebruikers gevraagd of er een magische lijst is met ‘moet WordPress-plug-ins hebben’ die alle professionals gebruiken. Het antwoord is ja. Het hebben van de juiste set plug-ins kan een enorm verschil maken in de groei van uw blog / website. In dit artikel hebben we de beste WordPress-plug-ins van 2020 met de hand geselecteerd.

Onze focus met dit artikel is om de beste WordPress-plug-ins in hun respectievelijke categorieën te markeren. Als u niet zeker weet hoe u een WordPress-plug-in moet installeren of hoe u de beste WordPress-plug-in kunt vinden, scrol dan helemaal onderaan dit artikel om die informatie te vinden.

Afhankelijk van uw gebruiksscenario heeft u mogelijk niet al deze plug-ins op uw website nodig, maar we denken dat er veel nodig zijn voor zowat elk type website.

Voordat we beginnen, is het de moeite waard even de tijd te nemen om een ​​paar dingen te onderzoeken:

Contents

De beste WordPress-plug-in vinden

Zoals we eerder vermeldden, zijn er duizenden gratis en betaalde WordPress-plug-ins. Het kan moeilijk zijn om een ​​plug-in te vinden voor iets dat u op uw site wilt doen. Hier is hoe u uw zoektocht zou beginnen.

Beste gratis WordPress.org-plug-ins

De zoekfunctie in de WordPress.org-directory kan u helpen uw zoektocht te verfijnen. Je zult echter nog steeds veel naar beneden moeten scrollen en veel van de resultaten zullen helemaal niet relevant zijn.

De beste manier om naar plug-ins te zoeken, is door Google Zoeken te gebruiken of door te zoeken WPBeginner’s categorie met plug-ins.

Als je naar plug-ins in de WordPress.org-directory kijkt, kijk dan naar de plug-in-statistieken onder elke lijst. Het toont het totale aantal actieve installaties voor een plug-in, hogere installaties betekent dat het is getest en gebruikt door meer websites. U ziet ook de gemiddelde beoordelingssterren, laatst bijgewerkt en getest tot informatie.

Resultatenpagina van plug-in in de WordPress.org-directory

Bekijk deze beginnershandleiding voor meer gedetailleerde instructies hoe u de beste WordPress-plug-in kiest.

Top WordPress-plug-ins – gratis versus premium

Er zijn duizenden WordPress-plug-ins, die gratis beschikbaar zijn in de WordPress.org-directory. Er zijn echter veel WordPress-plug-ins die worden verkocht op websites van derden als premium-plug-ins. Hierdoor vragen veel nieuwe gebruikers zich af of premium- of betaalde plug-ins op de een of andere manier beter zijn?

Gratis WordPress-plug-ins zijn voor u beschikbaar zonder enige garantie. Ondersteuning voor gratis plug-ins is meestal beperkt en wordt niet gegarandeerd. Sommige auteurs van gratis plug-ins bieden uitstekende ondersteuning voor hun gratis plug-ins, maar vroeg of laat wordt het een hele klus. Er is geen financiële stimulans voor auteurs van plug-ins om gebruikersvragen over hun gratis plug-ins te blijven beantwoorden. Dit betekent dat gratis WordPress-plug-ins beschikbaar zijn zoals ze zijn, zonder garanties.

Betaalde WordPress-plug-ins bieden daarentegen premium ondersteuning voor hun product. De meeste van hen hebben ook een GPL-licentie, wat betekent dat ze ook met een beperkte garantie worden geleverd. Maar als u toegang heeft tot ondersteuning, kunt u veel sneller hulp krijgen.

Dit betekent niet dat premium plug-ins altijd een beter alternatief zijn voor gratis WordPress-plug-ins. Veel van de meest populaire WordPress-plug-ins zijn zelfs gratis. Bijvoorbeeld Yoast SEO, WP Super Cache, WPForms, en nog veel meer.

Je moet je concentreren op het vinden van een goede plug-in, die gemakkelijk te gebruiken is en uitstekende recensies heeft. Nadat u uw zoekopdracht hebt beperkt, kunt u beslissen of u voor premium plug-in of een gratis alternatief wilt gaan. U kunt eerst de gratis plug-ins proberen, maar als ze te moeilijk zijn om te gebruiken, kunt u voor een betaalde plug-in kiezen.

Hoe een WordPress-plug-in te installeren

Er zijn twee eenvoudige manieren om een ​​WordPress-plug-in te installeren vanuit het beheerdersgedeelte van uw site. Voor gratis WordPress-plug-ins kunt u terecht op Plugins »Nieuw toevoegen en zoek naar de naam van de plug-in die u wilt installeren.

Bekijk de resultaten zorgvuldig om er zeker van te zijn dat u de gewenste plug-in downloadt en klik vervolgens op de knop Installeren. Na installatie moet u de plug-in activeren.

vrije vorm plugin

Als je een WordPress-plug-in in een zip-bestand hebt gedownload, dan zal je deze als volgt installeren.

Ga gewoon naar Plugins »Nieuw toevoegen pagina en klik vervolgens op de knop ‘Upload-plug-in’ bovenaan.

plug-in uploaden

WordPress toont u nu een pagina waar u het zip-bestand van de plug-in kunt uploaden. Klik eenvoudig op de knop Bestand kiezen, zoek het zip-bestand op uw computer en klik vervolgens op de knop Nu installeren.

kies een bestand om te uploaden>

WordPress uploadt nu het plug-inbestand naar uw website, extraheert het en installeert de plug-in. Zodra de installatie is voltooid, wordt er een succesbericht weergegeven met een link om de plug-in te activeren.

Het is belangrijk om te onthouden dat u een plug-in moet activeren voordat u deze op uw WordPress-site kunt gebruiken.

Voor meer gedetailleerde instructies, bekijk onze gids op hoe een WordPress-plug-in te installeren.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de beste WordPress-plug-ins op de markt.

Beste WordPress-plug-ins: in één oogopslag

Hier zijn de top 10 plug-ins die volgens ons elke website moet hebben.

 1. WPForms – Beste plug-in voor WordPress-formulieren
 2. MonsterInsights – Beste Analytics-plug-in voor WordPress
 3. SeedProd Binnenkort Pagina – Beste binnenkort plug-in
 4. OptinMonster – Beste plug-in voor het genereren van leads
 5. Smash ballon – Beste WordPress Social Feed Plugin
 6. RafflePress – Beste WordPress Contest-plug-in
 7. TrustPulse – Best Social Proof Notification App
 8. WP Mail SMTP – Beste SMTP-plug-in
 9. Yoast SEO – Beste WordPress-plug-in voor SEO
 10. Sucuri – Beste WordPress-plug-in voor sitebeveiliging
 11. UpdraftPlus – Top WordPress-plug-in voor back-up
 12. Constant contact – Top e-mailmarketingtool
 13. MemberPress – Meest populaire lidmaatschapsplug-in
 14. Beaver Builder – Beste WordPress-plug-ins voor het bouwen van pagina’s
 15. LearnDash – Beste LMS-plug-in
 16. WooCommerce – Beste WordPress eCommerce-plug-in
 17. Gedeelde tellingen – Beste plug-in voor sociaal delen
 18. CSS Hero – Beste plug-in voor WordPress Theme Editor
 19. WP Rocket – Beste WordPress Cache-plug-in
 20. Live chat – Beste plug-in voor live chat
 21. Envira Gallery – Top WordPress Gallery-plug-in
 22. Mooie links – Top plug-in voor marketingmarketing
 23. Herleef oude post – Beste plug-in voor postplanning
 24. Slimme schuifregelaar 3 – Beste Slider-plug-in
 25. WPML – Beste plug-in voor WordPress-vertaling
 26. Gebruikersrol-editor – Beste tool voor het bewerken van gebruikersrollen
 27. Beter zoeken vervangen – Beste vervangende tool
 28. AdSanity – Top WordPress-plug-in voor advertenties
 29. W3 Totale cache – Top Caching Plugin
 30. Kop- en voetteksten invoegen – Top Snippet-plug-in

1. WPForms – Beste plug-in voor WordPress-formulieren

WPForms

Elke website heeft een contactformulier nodig. WPForms is de meest beginnersvriendelijke plug-in voor contactformulieren voor WordPress. Het wordt geleverd met een krachtige drag-and-drop-builder die u kunt gebruiken om binnen enkele minuten prachtige online formulieren te maken zonder een enkele regel code aan te raken.

WPForms is een one-stop-shop voor het maken van elk type WordPress-formulier, inclusief bestelformulieren, enquêteformulieren, donatieformulieren, e-mailabonnementsformulieren, enz..

wpforms plug-in voor het maken van slepen en neerzetten

WPForms worden geleverd met tientallen vooraf gebouwde formuliersjablonen die zich perfect aanpassen aan uw workflow en u tijd besparen. Het wordt geleverd met alle geavanceerde functies zoals: e-mailmarketingintegratie, betalingsintegraties, voorwaardelijke logica, enquête-add-on, meerdelige formulieren, front-end postverzending en meer.

Als u op zoek bent naar een plug-in voor contactformulieren die zowel eenvoudig als krachtig is, hoeft u niet verder te zoeken dan WPForms. We geloven dat dit een must is voor elke site. Het wordt gebruikt op meer dan 1 miljoen websites!

Ze hebben ook een gratis versie die je kunt krijgen – WPForms Lite.

Bonus: IsItWP-gebruikers krijgen 10% korting op WPForms. Gebruik gewoon onze WPForms-coupon: SAVE10

2. MonsterInsights – Beste Analytics-plug-in voor WordPress

MonsterInsights

Als u uw website wilt laten groeien, is het belangrijk dat u precies weet hoe mensen uw website vinden en gebruiken. MonsterInsights is de beste en meest populaire Google Analytics-plug-in voor WordPress. Meer dan 1,9 miljoen websites gebruiken MonsterInsights.

MonsterInsights maakt het super eenvoudig om uw website aan Google Analytics te koppelen en biedt uitgebreide trackingfuncties.

Hoewel Google Analytics is gebouwd om bijna elke gebruikersinteractie op uw website bij te houden, zoals formulierinzendingen, e-commercetransacties, het bijhouden van downloads, enz., Kunt u met de standaard Analytics-configuratie niet het volledige potentieel van Analytics-tracking benutten.

beste WordPress-plug-in voor analyse

Als u bijvoorbeeld een evenement op locatie wilt bijhouden, zoals het bijhouden van formulierinzendingen, moet u de aangepaste trackingcode voor evenementen toevoegen aan uw website of Google Analytics-doel instellen voor elk formulier. Dit kan vervelend en tijdrovend zijn, vooral als u geen ontwikkelaar of Analytics-expert bent.

Met MonsterInsights kunt u met een paar klikken verschillende trackingfuncties inschakelen zonder dat u één regel code hoeft aan te raken. In één oogopslag kunt u de prestaties van uw site rechtstreeks in uw WordPress-dashboard bekijken zonder in te loggen op uw Analytics-profiel.

EEN lichte versie van de plug-in is gratis te downloaden in de officiële repository van WordPress-plug-ins.

3. SeedProd – Beste binnenkort plug-in

SeedProd

SeedProd is binnenkort de meest populaire en de plug-in voor de onderhoudsmodus voor WordPress. Wanneer u een nieuwe website maakt, is dit de snelste en gemakkelijkste manier om een ​​pagina voor binnenkort te maken. U kunt het gebruiken om leads vast te leggen en uw startlijst te vergroten.

seedprod plugin komt binnenkort

Het heeft de mogelijkheid om een ​​afteltimer, sociaal delen en het volgen van verwijzingen weer te geven.

Als je aan een nieuw ontwerp of site-wijzigingen werkt, dan kun je SeedProd gebruiken voor het maken van een mooie onderhoudspagina.

Het wordt geleverd met alle essentiële functies die u ooit zou willen hebben van een binnenkort verkrijgbare plug-in en onderhoudsmodus.

 • Binnenkort modus om een ​​verbluffende binnenkort-pagina te maken voordat u een site start.
 • Onderhoudsstand, die u moet inschakelen wanneer uw site niet beschikbaar is voor onderhoud.
 • Real-time editor, waar u realtime bewerkingen op uw pagina’s kunt aanbrengen zonder heen en weer te schakelen tussen de editor en de voorbeeldpagina.
 • Countdown timer / voortgangsbalk om uw klanten te laten weten hoelang het duurt om uw site te lanceren.
 • Naadloze integratie met uw favoriete e-mailmarketingtools, zoals Constant Contact, MailChimp, enz.
 • En veel meer…

EEN gratis / lite-versie van de plug-in is beschikbaar om te downloaden van WordPress.org.

Het staat ook bovenaan in onze lijst met WordPress-plug-ins die binnenkort beschikbaar zijn.

4. OptinMonster – Beste plug-in voor het genereren van leads

beste wordpress plugin voor lead gen

OptinMonster is de krachtigste oplossing voor leadgeneratie ter wereld. Het wordt geleverd met goed presterende, vooraf gebouwde sjablonen waarvan is bewezen dat ze uw bezoekers omzetten in leads en klanten. U kunt het perfecte campagnetype kiezen dat gemakkelijk de aandacht van uw bezoekers trekt, zoals lightbox-pop-up, zwevende balk, welkomstmat op volledig scherm en meer.

Bekijk ons ​​artikel over de beste WordPress pop-up plug-ins.

Met zijn krachtige targeting- en segmentatie-engine kunt u gepersonaliseerde berichten tonen aan elke individuele bezoeker op uw site op basis van hun geografische locatie, verwijzingsbron, de pagina of sectie van uw site en meer.

optinmonster-build-email-blast-lijst

Enkele belangrijke kenmerken van OptinMonster zijn:

 • Exit-intent technologie: Herstel het achterlaten van bezoekers in leads door aangepaste campagnes aan uw bezoekers te laten zien op het moment dat ze op het punt staan ​​te vertrekken.
 • On-site retargeting: Maak speciale aanbiedingen voor terugkerende bezoekers op basis van hun eerdere interacties op uw site.
 • Onsite vervolgcampagnes: Volg uw bezoekers op met getriggerde campagnes op basis van bezoekersinteracties.
 • Cookie-retargeting: Maak aangepaste browsercookies op basis van de demografische gegevens van uw klanten, zoals leeftijd, geslacht, locatie en toon vervolgens zeer gerichte campagnes om conversies te genereren.

OptinMonster kan naadloos worden geïntegreerd met alle grote e-mailmarketingservices. Een gratis plug-in voor connectoren is beschikbaar om te downloaden van de repository van de WordPress-plug-in, waarmee u uw OptinMonster-formulieren eenvoudig kunt insluiten.

5. Smash Balloon

Smash ballon

Smash ballon is een plug-in-suite voor sociale feed voor WordPress waarmee u sociale media-inhoud op uw website kunt weergeven zoals u dat wilt. Met Smash Balloon is het eenvoudig om binnen slechts 30 seconden sociale feeds in te stellen.

Het enige wat u hoeft te doen is de plug-in autoriseren, de shortcode overal op uw site toevoegen en onmiddellijk sociale media-inhoud weergeven.

Smash Balloon biedt 4 verschillende plug-ins voor sociale feed:

 • Aangepaste Facebook-feed: Integreer uw Facebook-foto’s, video’s, evenementen en meer in uw website om volledig overeen te komen met de look en feel van de site.
 • Instagram Feed: Voeg hashtag-, shoppable- en getagde feeds toe aan uw site. Bovendien kun je zelfs Instagram-verhalen weergeven in een lightbox-pop-up.
 • Aangepaste Twitter-feeds: Voeg eenvoudig Twitter-kaarten, op zoek gebaseerde feeds en automatisch gemodereerde tweets toe met metselwerk met meerdere kolommen.
 • Feed voor YouTube: Voeg zoveel YouTube-feeds toe als je wilt, inclusief de live streaming-feeds.

6. Verloting – Beste WordPress Contest-plug-in

beste WordPress-plug-in voor de wedstrijd

RafflePress is de beste WordPress giveaway-plug-in op de markt die het gemakkelijk maakt om een ​​succesvolle online wedstrijd uit te voeren.

In tegenstelling tot een typische wedstrijdplug-in, biedt RafflePress een ingebouwde optie voor het delen van virussen die gebruikers beloont met bonusinzendingen als ze een vriend doorverwijzen of je weggeefactie delen op sociale media. Op die manier kunt u meer verkeer genereren, uw e-maillijst en volgers van sociale media vergroten.

Laten we een paar van hun opvallende kenmerken eens bekijken:

 • Drag and drop giveaway builder om binnen enkele minuten een weggeefcampagne te bouwen, zonder een regel code aan te raken.
 • Vooraf gemaakte giveaway-sjablonen om u tijd te besparen, zodat u niet altijd vanaf nul een aantrekkelijke wedstrijd hoeft te bouwen.
 • Maak uw weggeefactie viraal door sociaal delen te stimuleren.
 • En veel meer…

De gratis versie van de plug-in is beschikbaar om te downloaden van WordPress.org.

7. TrustPulse – Best Social Proof Notification App

beste WordPress-plug-in voor sociaal bewijs

TrustPulse is een social proof-notificatie-app die de kracht van social proof gebruikt om vertrouwen, conversies en verkoop te vergroten. Met TrustPulse kunt u echte gebruikersactiviteiten op uw site volgen en weergeven, zoals aankopen en aanmeldingen. Dit versterkt het vertrouwen, wat leidt tot meer verkopen en inkomsten.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van TrustPulse zijn:

 • Real-time volgen van gebeurtenissen: Toon een livestream van elke actie op uw site, zoals aankopen, demo-registraties, enz.
 • Slimme targeting: Toon uw social proof-meldingen op het juiste moment aan de juiste mensen.
 • Werkt op elke site: TrustPulse is een platformonafhankelijke app, wat betekent dat u deze op elk platform kunt gebruiken, inclusief WordPress, Shopify, Joomla, Blogger, enz.

8. WP Mail SMTP – Beste SMTP-plug-in

beste WordPress SMTP-plug-in

WP Mail SMTP helpt bij het oplossen van het probleem met de afleverbaarheid van e-mail dat veel WordPress-sites tegenkomen door e-mails te routeren via een juist SMTP-protocol in plaats van uw standaard hostingserver.

Populaire e-mailclients zoals Gmail, Yahoo, Outlook, enz. Verbeteren hun services voortdurend om e-mailspam te verminderen. Een van de dingen waar hun spamtools naar op zoek zijn, is of een e-mail afkomstig is van de locatie waarvan wordt beweerd dat deze afkomstig is.

wp-mail-smtp-instelling

Als de juiste authenticatie er niet is, dan gaan de e-mails in je SPAM-map of worden ze helemaal niet bezorgd.

Controleer ook: Een e-mailontploffing maken

WP Mail SMTP lost dit probleem op. Dit is een MUST HAVE-plug-in voor alle websites. Momenteel actief op 900.000 WordPress-sites.

9. Yoast SEO – Beste WordPress-plug-in voor SEO

beste WordPress-plug-in voor SEO

Yoast SEO is de beste SEO-plug-in op de markt. Hiermee kunt u eenvoudig uw WordPress-site optimaliseren voor een betere rangschikking van zoekmachines.

Het wordt geleverd met alle belangrijke functies zoals XML-sitemaps, meta-informatie-editor, robotbesturing en nog veel meer.

Yoast SEO - SEO-score

In tegenstelling tot de meeste andere WordPress SEO-plug-ins, dwingt Yoast SEO u om een ​​focuszoekwoord voor uw blog te kiezen en zorgt u ervoor dat u het op de juiste manier op de pagina gebruikt. Yoast SEO toont u een SEO-fragment in uw pagina-editor, zodat u uw metabeschrijving kunt bewerken om uw klikfrequenties in zoekresultaten te verbeteren.

In een notendop, Yoast SEO zorgt voor alle technische SEO-optimalisatie voor uw site.

10. Sucuri – Beste WordPress-plug-in voor sitebeveiliging

beste WordPress-plug-in voor beveiliging

Sucuri is een complete website-beveiligingsoplossing die uw site beschermt tegen malware, brute force-aanvallen en andere potentiële kwetsbaarheden.

Zodra u Sucuri activeert, gaat al uw websiteverkeer via hun CloudProxy-servers en wordt elk verzoek gescand om kwaadaardige verzoeken uit te filteren. Op deze manier kan Sucuri verminder de serverbelasting en verbeter de prestaties van uw site door te voorkomen dat al het kwaadaardige verkeer uw server bereikt.

Sucuri Review - verharding

Het beschermt uw website tegen SQL Injections, XSS en alle bekende aanvallen. Daarnaast rapporteren ze proactief potentiële beveiligingsbedreigingen aan het WordPress-kernteam en ook plug-ins van derden.

Bekijk ons ​​artikel over de beste WordPress-beveiligingsplug-ins.

Afgezien van het blokkeren van alle aanvallen, zijn er enkele andere manieren waarop Sucuri uw website beschermt:

 • Het antiviruspakket controleert uw website elke 4 uur om ervoor te zorgen dat uw website vrij is van potentiële kwetsbaarheden en malware.
 • Het houdt alles bij wat er op uw site gebeurt, inclusief bestandswijzigingen, laatste login, mislukte loginpogingen en meer …
 • Hiermee kunt u serverscans uitvoeren om uw website te beschermen tegen gecompromitteerde infecties en infecties op serverniveau.

11. UpdraftPlus – Top WordPress-plug-in voor back-up

beste WordPress-plug-in voor back-up

UpdraftPlus is een van de beste WordPress-back-upplug-ins op de markt. Het is beoordeeld als de populairste back-upoplossing voor WordPress, met meer dan een miljoen actieve installaties.

Zelfs met de gratis versie van de plug-in kunt u eenvoudig volledige, handmatige of geplande back-ups maken van al uw websitebestanden, inclusief database, plug-ins en thema’s. Het herstellen van uw bestanden is eenvoudig en u kunt dit doen met minimale technische kennis.

Back-up met UpdraftPlus

Het beste van alles is dat het meerdere cloudopslagopties ondersteunt, waaronder Google Drive, Dropbox en Amazon S3.

Hoewel de gratis versie vol zit met alle essentiële functies, kunt u de kernfunctionaliteiten gemakkelijk verbeteren met hun premium-versie.

Beste alternatief: BackupBuddy

12. Constant contact – Top e-mailmarketingtool

Constant contact

Constant Contact is de meest populaire e-mailmarketingservice voor kleine bedrijven. Het wordt geleverd met tal van aanpasbare e-mailsjablonen die u helpen een voorsprong te krijgen. Wanneer u aan de slag gaat, wordt u gevraagd uw branche en uw eerdere ervaring met e-mailmarketing te kiezen. Op basis van de selectie krijg je aangepaste inhoud en promotie-ideeën waarmee je je e-mailmarketing kunt verbeteren.

Constant Contact biedt ongeëvenaarde ondersteuning met live chat, e-mail en discussieforums. Ze hebben ook een uitgebreide bibliotheek met bronnen en het integreert naadloos met populaire leadgeneratietools zoals OptinMonster en WPForms.

constante contactbouwer

Terwijl de meeste e-mailmarketingservices een gratis proefperiode van 14 of 30 dagen bieden om de service te testen, geeft Constant Contact u volledige toegang tot hun tool gedurende 60 dagen. Na de proefperiode begint het abonnement bij $ 20 per maand voor maximaal 500 abonnees.

Constant contact is het beste voor slimme bedrijven die net beginnen met e-mailmarketing.

Beste alternatieven: SendInBlue, AWeber en ConverKit

13. MemberPress – Populairste plug-in voor lidmaatschap

beste plug-in voor WordPress-lidmaatschap

MemberPress is de meest complete plug-in voor WordPress-lidmaatschap die wordt geleverd met alle functies die u nodig hebt om eenvoudig een krachtige lidmaatschapssite te maken. In tegenstelling tot andere plug-ins, kunt u met MemberPress uw bestaande website probleemloos omzetten in een volledig uitgeruste lidmaatschapssite.

Het enige wat u hoeft te doen is de MemberPress-plug-in op uw bestaande site te installeren, uw betalingsgatewaygegevens in te voeren, uw producten in te stellen en uw bezoekers uit te nodigen om lid te worden van uw lidmaatschapssite..

memberpress-plugin-opties

Met MemberPress kunt u de toegang tot specifieke pagina’s, berichten, aangepaste berichttypen of bestaande bestanden van uw vaste bezoekers beperken. De plug-in integreert naadloos met populaire e-mailmarketingservices, zoals AWeber, MailChimp, GetResponse, enz.

MemberPress biedt ingebouwde ondersteuning voor betalingsgateways zoals PayPal, Stripe en Authorize.net. U kunt ook snel en eenvoudig dynamische prijspagina’s maken. De plug-in wordt ook geleverd met verschillende prijspaginasjablonen om een ​​unieke look te creëren.

14. Beaver Builder – Beste WordPress-plug-ins voor het bouwen van pagina’s

Beaver Builder

Beaver Builder is een van de beste manieren om te slepen & drop WordPress paginabouwers. Het geeft u de mogelijkheid om een ​​website te maken zoals u dat wilt, zonder kennis van codering. Je kunt slepen & drop om eenvoudig mooie pagina’s te bouwen.

Beaver Builder wordt geleverd met tientallen prachtige paginasjablonen, zodat u uw ontwerp gemakkelijk kunt starten zonder helemaal opnieuw te beginnen. U kunt een sjabloon kiezen, afbeeldingen en tekst vervangen door de uwe en vervolgens op publiceren klikken.

Beaver Builder gebruikersinterface

Beaver Builder werkt met elk WordPress-thema en geeft u volledige controle over uw inhoud. Het beste is dat zelfs als u de plug-in niet meer gebruikt, uw inhoud wordt geporteerd naar de WordPress-editor. Met het pro-plan en hoger krijg je prachtige Beaver Builder-compatibele thema’s waarmee je je stijlen kunt aanpassen met de native WordPress Customizer.

Aan de slag met Beaver Builder? Bekijk onze Beaver Builder-deals voor de beste prijs!

Beste alternatieven: Divi en Elementor

15. LearnDash – Beste WordPress LMS-plug-in

LearnDash

LearnDash is de beste WordPress LMS-plug-in die er bestaat. Met LearnDash is het super eenvoudig om cursussen te maken en te verkopen, quizzen af ​​te leveren, certificaten toe te kennen en meer.

Het stelt u in staat uw leden een robuuste leerervaring te bieden en ondersteunt de nieuwste trends op het gebied van gamification, sociaal leren en micro-inhoud.

edit-les-learndash

Enkele manieren waarop u uw online cursussen van LearnDash kunt verkopen zijn:

 • Lidmaatschappen: Verkoop traditionele lidmaatschapstoegang tot uw volledige online cursussen.
 • Eenmalige prijs: Hiermee kunnen gebruikers individuele online cursusaankopen doen.
 • Abonnement: Maximaliseer uw inkomsten door terugkerende betalingen en een abonnement op uw online cursus.
 • Cursuslicenties: Sta organisatoren toe de licentie in bulk aan te schaffen en toegang te verlenen aan hun personeel.

Met LearnDash kunt u uw studenten nieuwe cursussen laten ontgrendelen op basis van de punten die ze verdienen bij het voltooien van cursussen. Dit vergroot de betrokkenheid van gebruikers bij uw online cursussen. U kunt ook front-end gebruikersprofielen aanbieden waar leden hun leervoortgang kunnen volgen.

16. WooCommerce – Beste WordPress eCommerce-plug-in

WooCommerce

WooCommerce is het populairste eCommerce-platform voor WordPress. Het is zonder twijfel de meest uitgebreide oplossing waarmee u zowel digitale als fysieke goederen op uw WordPress-website kunt verkopen.

Met honderden gratis en betaalde extensies, maakt WooCommerce het super eenvoudig om uw winkel te bouwen en te verbeteren, zodat u binnen enkele minuten producten kunt verkopen. Als u een op maat gemaakte online winkel wilt, dan kunt u dankzij de grote community eenvoudig WooCommerce-ontwikkelaars inhuren.

Welkomstbericht van WooCommerce

WooCommerce wordt geleverd met PayPal (voor het accepteren van creditcard- en PayPal-accountbetalingen), BACS en onder rembours voor het accepteren van betalingen. Voor meer betalingsgateways kunt u add-ons installeren in uw WooCommerce-winkel.

WooCommerce biedt ook eenvoudig te volgen documentatie die u door verschillende aspecten van het bouwen van een online winkel leidt. De ondersteuningsverzoeken worden afgehandeld op de officiële forums, dus als je hulp nodig hebt, hebben ze je gedekt. Mis deze beste WooCommerce-hostingrecensies niet.

Beste alternatieven: BigCommerce

17. Gedeelde tellingen – Beste plug-in voor sociaal delen

Plug-in voor gedeelde tellingen

Gedeelde tellingen is een slanke plug-in voor sociale media voor uw WordPress-site die snel verschillende aantallen voor sociaal delen ophaalt, cachet en weergeeft met behulp van de SharedCount.com API. Dit is verreweg de snelste plug-in voor sociaal delen op de markt. De meeste andere plug-ins voor delen vertragen uw website, maar dit is geschreven door zeer gerenommeerde ontwikkelaars die waarde hechten aan prestaties.

Omdat het door ontwikkelaars is geschreven, is deze plug-in zeer flexibel en ontwikkelaarsvriendelijk. Je kunt het eenvoudig aanpassen aan de behoefte van je thema.

Het ondersteunt deeltellingen voor Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter (met behulp van de NewShareCount API), Stumbleupon en het delen van e-mail. Het combineert ook het aantal aandelen, zodat u het totale aantal aandelen naast de knoppen kunt weergeven.

Beste alternatief: Monarch

18. CSS Hero – Beste plug-in voor WordPress Theme Editor

CSSHero

CSS Hero is een plug-in voor het aanpassen van WordPress waarmee u uw WordPress-thema kunt aanpassen zonder een enkele regel code te schrijven.

WordPress-thema’s gebruiken CSS om het visuele uiterlijk van uw website te bepalen. Dit betekent dat als u het uiterlijk van uw site wilt aanpassen, u CSS moet leren. Dit is geen haalbare optie voor beginners.

CSS Hero live visuele CSS-editor

CSS Hero is een geweldige oplossing als u geen paginabuilder zoals BeaverBuilder gebruikt.

19. WP Rocket – Beste WordPress Cache-plug-in

wp raket

WP Rocket is de beste premium caching-plug-in die op de markt verkrijgbaar is. Het beste van WP Rocket is dat het wordt gestart bij activering, dus je hoeft niet te worstelen met complexe plug-in-configuraties.

WP Rocket integreert de nieuwste functies voor het verbeteren van de prestaties, waaronder lui laden van minificatie van CSS-, HTML- en JavaScript-bestanden, enz.

Beste alternatieven: Super cache en W3 Totale cache

20. Live Chat – Beste plug-in voor live chat

LiveChat Inc.

Livechat is de beste tool voor livechat waarmee u in contact kunt komen met de bezoekers van uw website en hen in de juiste richting kunt wijzen.

De prijs is gebaseerd op het aantal agenten dat tegelijkertijd kan inloggen op uw Live Chat-account. U kunt echter zoveel agentaccounts maken om uw teamleden te organiseren. Alles wat klanten intypen is direct zichtbaar in het chatvenster, wat u helpt om uw klanten snel te helpen.

livechat-chat-scherm

De tool wordt ook geleverd met krachtige ingebouwde rapporten en analyses. U kunt het zelfs integreren met uw Google Analytics-account om de impact van Live Chat op uw bedrijf te meten. U kunt ook een gratis WordPress-plug-in krijgen om op uw website te installeren.

Live Chat Inc ondersteunt integratie met al uw favoriete web-apps.

21. Envira Gallery – Top WordPress Gallery-plug-in

Envira Gallery

Envira Gallery is de beste WordPress Gallery-plug-in die zowel eenvoudig als krachtig is. Het wordt geleverd met een reeks vooraf gebouwde sjablonen waarmee u eenvoudig het uiterlijk van uw galerij kunt aanpassen.

In tegenstelling tot andere populaire WordPress-galerij-plug-ins, is Envira een lichtgewicht, niet-opgeblazen plug-in. Het wordt geleverd met alle belangrijke functies uit de doos. U kunt de kernfunctionaliteiten gemakkelijk verbeteren door een van hun twee dozijn add-ons te installeren.

Bewerk-afbeeldingen-metadata-envira-galerij

Enkele van de belangrijkste kenmerken van Envira Gallery zijn:

 • Drag and drop builder: Creëer binnen enkele seconden prachtige galerijen met slechts een paar klikken.
 • Responsief mobielvriendelijk: Alle galerijen die je met Envira hebt gebouwd, reageren 100%, wat betekent dat ze geweldig werken op mobiele apparaten, tablets en desktopapparaten.
 • Standalone galerijen: Maak onafhankelijke galerijen die niet zijn gebonden aan uw berichten en pagina’s.
 • Tal van add-ons: U kunt een uitgebreide verzameling add-ons vinden, zoals sociaal delen, video’s, WooCommerce, watermerken – om er maar een paar te noemen.

Beste alternatieven: NextGen Gallery en Modula Gallery

22. Pretty Links – Top plug-in voor affiliate marketing

Mooie links

Pretty Links is een plug-in die je moet gebruiken voor affiliate marketeers waarmee je eenvoudig al je affiliate links op één plek kunt organiseren. Met Pretty Links is het vinden en vervangen van uw gelieerde links geen gedoe.

get-shortlink-pretty-links

Als u bijvoorbeeld een affiliate-link wilt wijzigen, hoeft u niet dieper in uw site te graven en die URL’s handmatig te wijzigen. In plaats daarvan doe je dat gewoon in je Pretty Links-paneel, dat automatisch alle gepubliceerde URL’s zal veranderen.

Je kunt er ook je lelijk uitziende lange URL’s mee omhullen in kortere, mooie links.

Beste alternatieven: ThirstyAffiliates

23. Herleef Old Post – Best Post Scheduling Plugin

Herleef oude post

Met Revive Old Post kunt u automatisch uw nieuwe en oude berichten delen op uw sociale media-accounts. Hiermee kunt u uw inhoud delen op meerdere platforms, waaronder Facebook, Twitter en LinkedIn. Hiermee kunt u ook klikken bijhouden.

Je kunt een deelinterval instellen en het aantal te delen berichten kiezen. U kunt ook posten met aanbevolen afbeeldingen in uw tweets om uw klikfrequenties te verhogen.

24. Slimme schuifregelaar 3 – Beste WordPress Slider-plug-in

slimme schuifregelaar 3

Met Smart Slider 3 kunt u snel een slider bouwen zoals u dat wilt. Laten we een paar functies van Smart Slider 3 eens bekijken:

 • Dia-bibliotheek: Bouw eenvoudig een schuifregelaar met de honderden vooraf gemaakte dia’s.
 • Laag animaties: Het geeft lagen bewegingen en overgangen.
 • Dynamische contentgenerator: Importeer inhoud van externe sites, zoals Instagram, YouTube, Flickr en meer.

slimme schuifregelaar 3 review

Lees onze volledige Smart Slider 3-recensie.

Beste alternatief: Soliloquy

25. WPML – Beste WordPress-vertaalplug-in

WPML

WPML is een premium vertaalplug-in waarmee u uw berichten, pagina’s en aangepaste berichttypen kunt vertalen. We raden u aan een volledige back-up van uw site te maken voordat u deze op uw website installeert.

In tegenstelling tot de meeste andere vertaalplug-ins is WPML compatibel met de meeste grote WordPress-thema’s en plug-ins, dus u hoeft uw thema’s of plug-ins niet te patchen om WPML te laten werken. Het laat je zelfs toe om webkopieën te vertalen die gemaakt zijn met populaire drag & drop page builders.

add-wpml-taal-switcher

Als u hulp nodig heeft bij menselijke vertaling, dan verbindt WPML u met toonaangevende vertaaldiensten. WPML zorgt voor alle meertalige SEO en werkt naadloos samen met populaire SEO-plug-ins. Je kunt zoveel talen gebruiken als je wilt met WPML.

Ze bieden 3 premium-abonnementen op basis van het aantal functies. Bij elk premium abonnement krijgt u onbeperkt gebruik van websites.

WPML is de oudste en meest betrouwbare plug-in voor het maken van meertalige WordPress-websites.

Beste alternatief: Vertalen Druk. Bekijk deze TranslatePress-recensie.

26. Editor voor gebruikersrollen – Beste tool voor het bewerken van gebruikersrollen

Gebruikersrol-editor

User Role Editor is een geweldige hulpprogramma-plug-in waarmee u aangepaste machtigingen en rollen voor uw WordPress-site kunt maken. Dit is een geweldige plug-in voor lidmaatschapssites, eCommerce-sites, bedrijfssites of elk type website met meerdere auteurs / meerdere gebruikers.

Hoewel het niet voor alle sites nodig is, is het de beste plug-in in zijn soort, speciaal wanneer je het nodig hebt.

27. Beter zoeken Vervangen – Beste vervangende tool

Beter zoeken vervangen

Better Search Replace is een WordPress-hulpprogramma-plug-in waarmee u snel verschillende items op uw site kunt vinden en vervangen. Dit werkt zeer vergelijkbaar met de functie Zoeken en vervangen in Microsoft Word of vergelijkbare software.

We raden aan deze plug-in te installeren wanneer je hem nodig hebt, omdat hij de beste in zijn soort is. Zodra u klaar bent met het gebruik van de plug-in, kunt u deze eenvoudig verwijderen.

28. AdSanity – Top WordPress-plug-in voor advertenties

AdSanity

AdSanity biedt een gemakkelijke manier om affiliatiebanners in een bericht of zijbalkwidgets in te voegen. U kunt uw partnercampagnes en advertenties beheren in uw WordPress-beheerderspaneel.

AdSanity-beoordeling - selecteer het formaat

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van AdSanity is dat u de affiliate-banner alleen binnen een gespecificeerd tijdsbestek op uw website kunt weergeven. Met het prestatierapport kunt u eenvoudig de prestaties volgen van elke banner die u op uw site publiceert.

29. W3 totale cache – Top Caching Plugin

W3 Totale cache

Met meer dan een miljoen actieve installaties is W3 Total Cache een van de meest populaire caching-plug-ins voor WordPress. Het verbetert de prestaties van uw server door elk aspect van uw site in het cachegeheugen te plaatsen en biedt ook netwerkintegraties voor inhoudslevering.

Het is gebruikt en aanbevolen door talloze bedrijven en publicaties zoals AT&T, MattCutts.com, Mashable.com en anderen. Of uw site nu wordt gehost op een gedeeld hostingnetwerk of een speciale server, u zult de plug-in handig vinden om de prestaties van uw webserver te verbeteren en de laadtijd van de pagina te verminderen. Misschien is het de enige plug-in die is ontworpen om alle praktische hostingomgevingen te optimaliseren.

Het biedt ondersteuning voor Google Accelerated Mobile Pages (AMP) en Secure Socket Layer (SSL).

De ontwikkelaars beweren dat de plug-in tot 80% bandbreedtebesparing kan bieden via minificatie, het proces van het verkleinen van de HTML, CSS, JavaScript en feeds zonder een negatieve impact te hebben.

Beste alternatief: WPRocket

30. Kop- en voetteksten invoegen – Top Snippet-plug-in

Kop- en voettekst invoegen

Koptekst en voettekst invoegen is een eenvoudige hulpprogramma-plug-in waarmee u code zoals Facebook Pixel, aangepaste CSS, meta-verificatie en andere kunt invoegen in het koptekst- of voettekstgebied van uw website.

Dit bespaart u het bewerken van uw themabestanden. U kunt alle wijzigingen aanbrengen via een eenvoudige interface in uw WordPress-dashboard.

Het wordt gebruikt op meer dan 400.000 websites.

Plug-ins zijn apps in WordPress waarmee u uw website naar een hoger niveau kunt tillen. We hopen dat je onze lijst met de beste WordPress-plug-ins nuttig vindt.

Maar wat als u op zoek was naar een plug-in die u niet in deze lijst zag?

Welnu, we zullen proberen u een overzicht te geven van hoe u de beste plug-in voor uw WordPress-site kunt kiezen. We zullen delen waar u op moet letten en hoe u het meeste uit WordPress-plug-ins kunt halen.

Helpen! Ik zie de pagina met plug-ins niet op mijn WordPress-blog

Als u geen plug-inspagina op uw WordPress-blog ziet, is de meest waarschijnlijke reden dat u WordPress.com gebruikt.

WordPress.com is een gratis bloghostingservice waarmee u gratis blogs op hun servers kunt maken. Het is niet hetzelfde als een eigen, zelf gehoste WordPress.org-site.

Bekijk deze gids op de verschil tussen WordPress.com en WordPress.org. Een van de belangrijkste verschillen tussen de twee is dat je geen plug-ins op WordPress.com-blog kunt installeren, tenzij je een hoger plan hebt.

Je mag deze gids ook niet missen bij de beste WordPress-hostingbedrijven.

Om krachtige WordPress-plug-ins en -thema’s te gebruiken, moet u verhuizen voor een zelf-gehoste WordPress.org-site. Hier zijn stapsgewijze instructies over hoe ga van WordPress.com naar WordPress.org.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map