30 najboljih WordPress dodataka u 2020. godini [uglavnom BESPLATNO!]

najbolji WordPress dodaci


S više od 55.000 WordPress dodataka, početnicima je prilično teško pronaći najbolje WordPress dodatke za njihove potrebe. Korisnici nas često pitaju postoji li čarobni popis “must have WordPress dodataka” koji koriste svi profesionalci. Odgovor je DA. Pravi set dodataka može donijeti ogromnu razliku u rastu vašeg bloga / web stranice. U ovom smo članku ručno odabrali najbolje WordPress dodatke za 2020. godinu.

Naš fokus ovog članka je istaknuti najbolje WordPress dodatke u njihovim kategorijama. Ako niste sigurni kako instalirati WordPress dodatak ili kako pronaći najbolji WordPress dodatak, pomaknite se do samog dna ovog članka da biste pronašli te informacije.

Ovisno o vašem načinu upotrebe, možda vam neće biti potrebni svi ti dodaci na vašoj web lokaciji, ali vjerujemo da je puno njih potrebno za svaku vrstu web mjesta.

Prije nego što započnemo, vrijedno je odvojiti trenutak za ispitivanje nekoliko stvari:

Contents

Pronalaženje najboljeg WordPress dodatka

Kao što smo ranije spomenuli, postoje tisuće besplatnih i plaćenih WordPress dodataka. Pronalaženje dodatka za nešto što želite učiniti na vašoj web stranici može biti teško. Evo kako biste započeli svoju potragu.

Najbolji besplatni dodaci WordPress.org

Značajka pretraživanja u imeniku WordPress.org može vam pomoći suziti potragu. Međutim, morat ćete se pomaknuti prema dolje i mnogi rezultati uopće neće biti relevantni.

Najbolji način pretraživanja dodataka je pomoću Google pretraživanja ili pretraživanja Kategorija dodataka WPBeginnera.

Kada gledate dodatke u direktoriju WordPress.org, pogledajte statistiku dodataka ispod svakog unosa. Prikazuje ukupan broj aktivnih instalacija za dodatak, a viša instalacija znači da ga je testiralo i koristilo više web stranica. Vidjet ćete i prosječne zvijezde pregleda, zadnje ažurirane i testirane do informacija.

Stranica rezultata dodataka u direktoriju WordPress.org

Za detaljnije upute pogledajte ovaj vodič za početnike na kako odabrati najbolji WordPress dodatak.

Najpopularniji dodaci za WordPress – Besplatni u odnosu na Premium

Postoje tisuće WordPress dodataka koji su besplatno dostupni u direktoriju WordPress.org. Međutim, postoji puno WordPress dodataka koji se prodaju na web stranicama trećih strana kao premium dodatci. Zbog toga se mnogi novi korisnici pitaju jesu li premijski ili plaćeni dodaci na neki način bolji?

Besplatni WordPress dodaci dostupni su vam bez ikakvih jamstava. Podrška za besplatne dodatke obično je ograničena, a to nije zajamčeno. Neki autori besplatnih dodataka pružaju izvrsnu podršku za svoje besplatne dodatke, ali prije ili kasnije to postaje posao. Ne postoji financijski poticaj za autore dodataka da na svojim besplatnim dodacima nastavljaju odgovarati na pitanja korisnika. To znači da su besplatni dodaci za WordPress dostupni kako postoje, bez ikakvih jamstava.

Plaćeni dodaci za WordPress s druge strane nude vrhunsku podršku za svoj proizvod. Većina njih također ima licencu GPL, što znači da imaju i ograničeno jamstvo. No, ako imate pristup podršci, znači da možete brže dobiti pomoć.

To ne znači da su premijski dodaci uvijek bolja alternativa besplatnim WordPress dodacima. Zapravo su mnogi najpopularniji dodaci za WordPress besplatni. Na primjer, Yoast SEO, WP Super cache, WPForms, i još mnogo toga.

Treba se usredotočiti na pronalaženje dobrog dodatka koji je jednostavan za korištenje i ima izvrsne kritike. Nakon što ste suzili pretraživanje, možete odlučiti želite li ići za premium dodatkom ili besplatnom alternativom. Prvo možete isprobati besplatne dodatke, ali ako su previše teški za upotrebu, tada možete potražiti dodatak koji se plaća.

Kako instalirati WordPress dodatak

Postoje dva jednostavna načina instaliranja WordPress dodatka iz administrativnog područja vaše web lokacije. Za besplatne WordPress dodatke možete otići Dodaci »Dodaj novo i potražite ime dodatka koje želite instalirati.

Pažljivo pogledajte rezultate kako biste bili sigurni da preuzimate željeni dodatak, a zatim kliknite gumb Instaliraj. Jednom instaliran, morat ćete aktivirati dodatak.

dodatak slobodnog oblika

Ako ste preuzeli WordPress dodatak u zip datoteku, na ovaj način ćete ga instalirati.

Jednostavno idite Dodaci »Dodaj novo , a zatim kliknite gumb “Prebaci dodatak” na vrhu.

upload dodatak

WordPress će vam sada pokazati stranicu na koju možete učitati zip datoteku dodataka. Jednostavno kliknite gumb za odabir datoteke, pronađite zip datoteku na vašem računalu, a zatim kliknite gumb instaliraj sada.

odaberite datoteku za prijenos>

WordPress će sada datoteku dodataka prenijeti na vaše web mjesto, izdvojiti i instalirati dodatak. Nakon što je instalacija završena, pokazat će vam poruku o uspjehu s vezom za aktiviranje dodatka.

Važno je imati na umu da morate aktivirati dodatak prije nego što ga možete koristiti na svojoj web stranici WordPress.

Detaljnije upute potražite u našem vodiču na kako instalirati WordPress dodatak.

Imajući to u vidu, pogledajmo najbolje WordPress dodatke na tržištu.

Najbolji WordPress dodaci: ukratko

Evo 10 najboljih dodataka za koje vjerujemo da svaka web stranica mora imati.

 1. WPForms – Najbolji dodatak za WordPress obrazac
 2. MonsterInsights – Najbolji analitički dodatak za WordPress
 3. Uskoro stranica SeedProd – Najbolji nadolazeći dodatak
 4. OptinMonster – Najbolji čep generacije
 5. Smash Balloon – Najbolji dodatak za WordPress Social Feed
 6. RafflePress – Najbolji dodatak za takmičenje za WordPress
 7. TrustPulse – Najbolja prijava za društvenu provjeru dokaza
 8. WTP pošta SMTP – Najbolji SMTP dodatak
 9. Yoast SEO – Najbolji WordPress dodatak za SEO
 10. Sucuri – Najbolji WordPress dodatak za sigurnost web mjesta
 11. UpdraftPlus – Gornji WordPress dodatak za izradu sigurnosnih kopija
 12. Stalni kontakt – Najbolji alat za marketing putem e-pošte
 13. MemberPress – Najpopularniji dodatak za članstvo
 14. Beaver Builder – Najbolji WordPress dodaci za izgradnju stranice
 15. LearnDash – Najbolji LMS dodatak
 16. WooCommerce – Najbolji dodatak eCommerce WordPress
 17. Dijeljeni grofovi – Najbolji dodatak za dijeljenje na društvenim mrežama
 18. CSS Hero – Najbolji dodatak za uređivanje tema u programu WordPress
 19. WP Raketa – Najbolji WordPress predmemorija za predmemoriju
 20. Live Chat – Najbolji dodatak za chat uživo
 21. Galerija Envira – Dodatak WordPress Gallery
 22. Prilične veze – Dodatak gornjeg afilijativnog marketinga
 23. Oživite stari post – Najbolji dodatak za zakazivanje postova
 24. Pametni klizač 3 – Najbolji klizač za klizače
 25. WPML – Najbolji dodatak za WordPress prijevod
 26. Uređivač uloga korisnika – Najbolji alat za uređivanje uloga korisnika
 27. Bolje pretraživanje zamijenite – Najbolji alat za zamjenu
 28. AdSanity – Gornji WordPress dodatak za oglase
 29. W3 Ukupan predmemorija – Dodatak za vrhunsko spremanje
 30. Umetnite zaglavlja i podnožja – Gornji dodatak za isječak

1. WPForms – Najbolji dodatak za WordPress obrazac

WPForms

Svaka web stranica treba obrazac za kontakt. WPForms je najpopularniji dodatak za obrazac za početnike za WordPress. Dolazi s moćnim alatom za crtanje i ispadanje koji možete koristiti za izradu prekrasnih mrežnih obrazaca u samo nekoliko minuta, bez dodirivanja bilo kojeg retka koda.

WPForms je sveobuhvatna trgovina za stvaranje bilo koje vrste WordPress obrasca, uključujući obrasce za narudžbu, obrasce za anketu, obrasce za donaciju, obrasce za pretplatu putem e-pošte itd..

wpforms plug and drop dodatak za izgradnju

WPForms dolaze s desecima unaprijed pripremljenih obrazaca obrazaca koji se savršeno prilagođavaju vašem tijeku rada i štede vam vrijeme. Dolazi sa svim naprednim značajkama kao što su: integracija marketinga putem e-pošte, integracije plaćanja, uvjetna logika, dodatak anketi, višedijelni obrasci, prijava na kraju posta i još mnogo toga.

Ako tražite dodatni obrazac za kontakt koji je jednostavan i moćan, ne tražite dalje od WPForms. Vjerujemo da MORA IMATI za svaku web lokaciju. Koristi se na preko milion web stranica!

Imaju i besplatnu verziju koju možete dobiti – WPForms Lite.

Bonus: IsItWP korisnici ostvaruju 10% popusta na WPForms. Jednostavno koristite naš kupon WPForms: SAVE10

2. MonsterInsights – Najbolji analitički dodatak za WordPress

MonsterInsights

Ako želite razviti svoju web lokaciju, važno je da točno znate kako ljudi pronalaze i koriste vašu web stranicu. MonsterInsights je najbolji i najpopularniji dodatak Google Analytics za WordPress. Preko 1,9 milijuna web stranica koristi MonsterInsights.

MonsterInsights olakšava povezivanje vaše web stranice s Google Analytics i nudi sveobuhvatne značajke praćenja.

Iako je Google Analytics napravljen za praćenje gotovo svake interakcije korisnika na vašoj web lokaciji, poput podnošenja obrasca, transakcija e-trgovine, praćenja preuzimanja itd., Zadana postavka Google Analytics ne dopušta vam da iskoristite puni potencijal praćenja usluge Google Analytics.

najbolji WordPress dodatak za analitiku

Na primjer, ako želite pratiti događaj na licu mjesta, kao što je praćenje podnošenja obrasca, morat ćete dodati prilagođeni kôd za praćenje događaja na svoju web lokaciju ili postaviti cilj Google Analytics za svaki obrazac. Ovo može biti zamorno i dugotrajno, posebno ako niste programer ili stručnjak za Analytics.

Pomoću MonsterInsights možete omogućiti različite značajke praćenja u samo nekoliko klikova bez potrebe za dodirom ni jednog retka koda. Na prvi pogled možete pregledati izvedbu vaše web stranice izravno na WordPress nadzornoj ploči bez prijave na Google Analytics profil.

verzija Lite dodatka dostupan je besplatno za preuzimanje iz službenog skladišta dodataka WordPress.

3. SjemeProd – Najbolji nadolazeći dodatak

SeedProd

SeedProd je najpopularniji softver koji dolazi uskoro i dodatak za održavanje za WordPress. Kada kreirate novu web stranicu, ovo je najbrži i najlakši način za postavljanje uskoro stranice. Možete ga koristiti za hvatanje potencijalnih vodiča i širenje popisa za pokretanje.

seedprod najbolje dolazi uskoro dodatak

Ima mogućnost prikazivanja odbrojavanja vremena, dijeljenja na društvenim mrežama i praćenja preporuka.

Ako radite na novom dizajnu ili izmjenama web-mjesta, tada možete koristiti SeedProd za izradu prekrasne stranice za održavanje.

Dolazi sa svim bitnim značajkama koje biste ikada mogli poželjeti iz nadolazećeg dodatka za mod i održavanje.

 • Uskoro mod da biste stvorili zapanjujuću stranicu koja uskoro dolazi prije nego što pokrenete web mjesto.
 • Održavanje, što vam je potrebno omogućiti kada web mjesto nije u funkciji održavanja.
 • Uređivač u stvarnom vremenu, gdje možete vršiti izmjene u stvarnom vremenu na svojim stranicama bez prebacivanja između uređivača i stranice za pregled.
 • Tajmer odbrojavanja / traka napretka kako biste obavijestili svoje kupce koliko će vremena trebati za pokretanje vaše web lokacije.
 • Besprijekorna integracija s vašim omiljenim alatima za marketing putem e-pošte, kao što su stalni kontakt, MailChimp itd.
 • I puno više …

besplatna / lite verzija dodatka dostupan je za preuzimanje sa WordPress.org.

To se također nalazi na vrhu našeg popisa WordPressa koji dolaze uskoro dodaci.

4. OptinMonster – Najbolji čep generacije

najbolji WordPress dodatak za olovni gen

OptinMonster je najmoćnije rješenje generacije olova na svijetu. Dolazi s visoko izvedbenim unaprijed izgrađenim predlošcima koji dokazano pretvaraju vaše posjetitelje u potencijalne klijente. Možete odabrati savršenu vrstu kampanje koja lako privlači pažnju posjetitelja, poput skočnog prozora, plutajuće trake, dobrodošlice na cijelom zaslonu i još mnogo toga.

Pogledajte naš članak o najboljim WordPress dodacima.

Zahvaljujući snažnom mehanizmu ciljanja i segmentacije, možete prikazati personaliziranu poruku svakom pojedinom posjetitelju na vašoj web lokaciji na temelju njihovog geografskog položaja, izvora preporuke, stranice ili odjeljka vaše web stranice i još mnogo toga.

optinmonster-graditi-e-eksplozija-lista

Neke ključne karakteristike OptinMonstera su:

 • Izlazna namjera tehnologija: Oporavi napuštanje posjetitelja u potencijalnim kupcima tako što će posjetiteljima prikazati prilagođene kampanje u trenutku kad će uskoro napustiti.
 • Preusmjeravanje na licu mjesta: Napravite posebne ponude koje ciljaju ponovljene posjetitelje na temelju prethodnih interakcija na vašoj web lokaciji.
 • Nadgledanje kampanja u mjestu: Pratite svoje posjetitelje pokrenutim kampanjama na temelju interakcija posjetitelja.
 • Preusmjeravanje kolačića: Napravite prilagođene kolačiće preglednika na temelju demografskih podataka klijenata kao što su dob, spol, lokacija, a zatim prikažite visoko ciljane kampanje za pokretanje konverzija.

OptinMonster se bez problema integrira sa svim glavnim marketinškim uslugama putem e-pošte. Besplatni dodatak za priključak dostupan je za preuzimanje iz spremišta dodataka WordPress koji vam omogućuje jednostavno umetanje obrazaca OptinMonster.

5. Smash Balloon

Smash Balloon

Smash Balloon je paket dodataka za društvene mreže za WordPress koji vam omogućuje prikaz sadržaja društvenih medija na vašoj web stranici onako kako želite. Smash Balloon olakšava postavljanje društvenih feedova u roku od samo 30 sekundi.

Sve što trebate učiniti je odobriti dodatak, dodati kratki kôd bilo gdje na vašoj web lokaciji i odmah prikazati sadržaj društvenih medija.

Smash Balloon nudi 4 različita dodatka za društvene feedove:

 • Prilagođeni Facebook feed: Integrirajte svoje fotografije, videozapise, događaje i više sadržaja u Facebook u svoju web stranicu kako biste u potpunosti odgovarali izgledu i osjećaju web mjesta.
 • Instagram feed: Dodajte feedove oznake, stavke dostupne za kupovinu i označene feedove na svoju web lokaciju. Osim toga, čak možete prikazati Instagram priče u prozoru svjetlosnih okvira.
 • Prilagođeni feedovi na Twitteru: Jednostavno dodajte twitter kartice, feedove temeljene na pretraživanju i automatski moderirajuće tweetove sa zidnim rasporedom s više stupaca.
 • Feed za YouTube: Dodajte onoliko YouTube feeda koliko želite, uključujući feedove sa streamova uživo.

6. TofflePress – Najbolji dodatak za takmičenje za WordPress

najbolji WordPress dodatak za natjecanje

RafflePress najbolji je WordPress dodatak na tržištu koji olakšava pokretanje uspješnog internetskog natjecanja.

Za razliku od tipičnog natjecateljskog dodatka, RafflePress nudi ugrađenu opciju dijeljenja virusa koja korisnike nagrađuje bonus ulazima ako se upute prijatelju ili podijele svoj poklon na društvenim mrežama. Na taj način možete povećati promet, povećati svoju listu e-pošte i sljedbenike društvenih medija.

Pogledajmo nekoliko njihovih karakteristika:

 • Povucite i ispustite alat za izradu davanja kako biste u nekoliko minuta izgradili poklon kampanju, bez dodirivanja retka koda.
 • Unaprijed izgrađeni predlošci za davanje uštede vremena kako biste uštedjeli vrijeme tako da ne morate uvijek ispočetka sastavljati atraktivan natječaj.
 • Učinite svoje dijeljenje viralnim poticanjem društvene razmjene.
 • I puno više …

besplatna verzija dodatka je dostupan za preuzimanje s WordPress.org.

7. TrustPulse – Najbolja prijava za društvenu provjeru dokaza

najbolji WordPress dodatak za socijalni dokaz

TrustPulse je aplikacija za obavijesti o društvenim dokazima koja koristi moć društvenog dokaza kako bi povećala povjerenje, pretvorbe i prodaju. Pomoću TrustPulse možete pratiti i prikazivati ​​stvarne korisničke aktivnosti na vašoj web lokaciji, poput kupovine i prijave. To nameće povjerenje, što vodi do veće prodaje i prihoda.

Neke od ključnih karakteristika TrustPulse-a su:

 • Praćenje događaja u stvarnom vremenu: Prikažite trenutni prijenos bilo koje akcije na vašoj web lokaciji, poput kupovine, demo registracije itd.
 • Pametno ciljanje: Prikažite svoje društvene potvrde obavijesti pravim ljudima u pravom trenutku.
 • Radi na bilo kojoj web stranici: TrustPulse je aplikacija neovisna o platformi, što znači da je možete koristiti na bilo kojoj platformi, uključujući WordPress, Shopify, Joomla, Blogger itd..

8. WP Mail SMTP – Najbolji SMTP dodatak

najbolji WordPress dodatak SMTP

WP Mail SMTP pomaže riješiti problem isporuke e-pošte s kojim se susreću mnoge WordPress web stranice usmjeravanjem e-poruka putem pravilnog SMTP protokola umjesto vašeg zadanog hosting poslužitelja..

Popularni klijenti e-pošte poput Gmail, Yahoo, Outlook itd. Neprestano poboljšavaju svoje usluge kako bi umanjili neželjenu poštu. Jedna od stvari koje njihovi alati za neželjenu poštu traže je da li adresa e-pošte dolazi s lokacije za koju tvrdi da potječe.

wp-mail SMTP-postavka

Ako odgovarajuće provjere autentičnosti nema, onda se adrese e-pošte upisuju u vašu SPAM mapu ili još gore uopće ne isporučuju..

Također provjerite: Kako stvoriti eksploziju e-pošte

WP Mail SMTP rješava ovo pitanje. Ovo je MUST HAVE dodatak za sve web stranice. Trenutno radi na 900 000 WordPress web mjesta.

9. Yoast SEO – Najbolji WordPress dodatak za SEO

najbolji WordPress dodatak za SEO

Yoast SEO najbolji je SEO dodatak na tržištu. Omogućuje vam jednostavno optimiziranje stranice za WordPress za bolje postizanje ljestvica.

Dolazi sa svim važnim značajkama kao što su XML Sitemapovi, uređivač meta informacija, kontrola robota i još mnogo toga.

Yoast SEO - SEO ocjena

Za razliku od većine drugih WordPress SEO dodataka, Yoast SEOforsira vas da odaberete ključnu riječ za svoj blog i zatim osigurate da ste je na odgovarajući način koristili na stranici. Yoast SEO prikazuje vam SEO isječak unutar uređivača stranica tako da možete urediti svoj meta opis kako biste poboljšali stope klikova u rezultatima pretraživanja.

Ukratko, Yoast SEO vodi računa o svim tehničkim SEO optimizacijama za vašu web lokaciju.

10. Sucuri – najbolji WordPress dodatak za sigurnost web mjesta

najbolji WordPress dodatak za sigurnost

Sucuri je cjelovito sigurnosno rješenje za web mjesto koje štiti vašu web lokaciju od zlonamjernog softvera, grubih napada i drugih potencijalnih ranjivosti.

Nakon što aktivirate Sucuri, sav promet vaše web stranice prolazi kroz njihove CloudProxy poslužitelje i svaki se zahtjev skenira radi filtriranja zlonamjernih zahtjeva. Na ovaj način Sucuri mogu smanjite učitavanje poslužitelja i poboljšajte performanse vaše web lokacije tako što blokira sav zlonamjerni promet da dođe do vašeg poslužitelja.

Sucuri pregled - otvrdnjavanje

Štiti vašu web stranicu od SQL ubrizgavanja, XSS i svih poznatih napada. Uz to, oni proaktivno prijavljuju potencijalne sigurnosne prijetnje jezgrovitom timu WordPress-a i dodacima treće strane.

Pogledajte naš članak o najboljim sigurnosnim dodacima za WordPress.

Osim što blokira sve napade, Sucuri štiti i vaše web mjesto su:

 • Njegov antivirusni paket prati vašu web stranicu svaka 4 sata kako bi osigurao da vaša web lokacija ne sadrži potencijalne ranjivosti i zlonamjerni softver.
 • Prati sve što se događa na vašoj web stranici, uključujući promjene datoteka, zadnju prijavu, neuspjele pokušaje prijave i još mnogo toga …
 • Omogućuje vam skeniranje na strani poslužitelja kako biste zaštitili web mjesto od ugroženih i infekcija na razini poslužitelja.

11. UpdraftPlus – gornji WordPress dodatak za izradu sigurnosnih kopija

najbolji wordpress dodatak za izradu sigurnosnih kopija

UpdraftPlus jedan je od najboljih WordPress rezervnih dodataka na tržištu. Ocijenjeno je kao najpopularnije sigurnosno rješenje za WordPress, s preko milijun aktivnih instalacija.

Čak i uz besplatnu verziju dodatka, možete lako postaviti cjelovite, ručne ili zakazane sigurnosne kopije svih datoteka vaše web stranice, uključujući bazu podataka, dodatke i teme. Vraćanje datoteka je jednostavno, a to možete učiniti uz minimalno tehničko znanje.

Izrada sigurnosne kopije pomoću UpdraftPlus

Najbolje od svega je što podržava više opcija za pohranu u oblaku, uključujući Google Pogon, Dropbox i Amazon S3.

Iako je besplatna verzija u potpunosti prepuna svih bitnih značajki, osnovnu funkcionalnost možete jednostavno poboljšati njihovom premium verzijom.

Najbolja alternativa: BackupBuddy

12. Stalni kontakt – alat za marketing putem e-pošte

Stalni kontakt

Constant Contact najpopularnija je usluga marketinga putem e-pošte za mala poduzeća. Dolazi s mnoštvom prilagodljivih predložaka e-pošte koji vam pomažu da započnete s radom. Kad započnete, od vas će se zatražiti da odaberete svoju industriju i svoje prethodno iskustvo s marketingom putem e-pošte. Na temelju odabira dobit ćete prilagođene sadržaje i ideje za promociju koje će vam pomoći da poboljšate marketing e-pošte.

Constant Contact nudi neusporedivu podršku s live chat, forumima e-pošte i forumima za diskusiju. Također posjeduju veliku biblioteku resursa, a ona se neprimjetno integrira s popularnim alatima generacije olova kao što su OptinMonster i WPForms.

stalni graditelj kontakata

Iako većina marketinških usluga nudi 14 ili 30-dnevno besplatno probno razdoblje za testiranje usluge, Constant Contact vam daje puni pristup njihovom alatu 60 dana. Nakon probe, pretplata počinje od 20 USD mjesečno za do 500 pretplatnika.

Stalni kontakt najbolji je za pametne tvrtke koje tek počinju s marketingom putem e-pošte.

Najbolje alternative: SendInBlue, AWeber i ConverKit

13. MemberPress – najpopularniji dodatak za članstvo

najbolji dodatak wordpress članstva

MemberPress je najpotpuniji dodatak za WordPress članstvo koji dolazi sa svim značajkama koje su vam potrebne za lakoću stvaranja moćnog web mjesta za članstvo. Za razliku od drugih dodataka, MemberPress vam omogućuje transformiranje postojeće web stranice u potpuno opskrbljeno web mjesto bez poteškoća.

Sve što trebate učiniti je instalirati dodatak MemberPress na postojeću web lokaciju, unijeti detalje o gatewayu plaćanja, postaviti svoje proizvode i početi pozivati ​​posjetitelje da se pridruže vašoj web stranici za članstvo..

memberpress-plugin-opcije

Pomoću MemberPressa možete ograničiti pristup određenim stranicama, postovima, prilagođenim vrstama postova ili bilo kojim postojećim datotekama od redovnih posjetitelja. Dodatak se integrira s popularnim marketinškim uslugama poput AWeber, MailChimp, GetResponse, itd..

MemberPress nudi ugrađenu podršku za pristupnike plaćanja kao što su PayPal, Stripe i Authorize.net. Također možete brzo i lako izraditi stranice s dinamičnim cijenama. Dodatak također dolazi s nekoliko predloška stranica s cijenama za stvaranje jedinstvenog izgleda.

14. Beaver Builder – najbolji WordPress dodaci za izgradnju stranice

Beaver Builder

Beaver Builder je jedan od najboljih drag & ispustite WordPress graditelje stranica. Pruža vam mogućnost izrade web mjesta onako kako želite bez poznavanja vještina kodiranja. Možete povući & kap za izradu prekrasnih stranica s lakoćom.

Beaver Builder dolazi s desecima prekrasnih predložaka stranica, tako da možete lako započeti svoj dizajn, bez polaska ispočetka. Možete odabrati predložak, slike i tekst zamijeniti svojim, a zatim pritisnite objaviti.

Korisničko sučelje Beaver Builder

Beaver Builder radi s bilo kojom WordPress temom koja vam daje potpunu kontrolu nad vašim sadržajem. Najbolje je čak i ako prestanete koristiti dodatak, vaš se sadržaj prenosi u uređivač programa WordPress. Uz plan plana i gore, dobit ćete lijepe teme kompatibilne s Beaver Builderom koje vam omogućuju izmjenu stilova pomoću izvornog programa WordPress Customizer.

Želite li započeti s Beaver Builderom? Pogledajte naše ponude Beaver Builder-a kako biste postigli najbolju cijenu!

Najbolje alternative: Divi i Elementor

15. LearnDash – najbolji WordPress LMS dodatak

LearnDash

LearnDash je najbolji WordPress LMS dodatak koji postoji. LearnDash vam olakšava kreiranje i prodaju tečajeva, isporuku kvizova, certifikate o nagradi i još mnogo toga.

To vam omogućuje da ponudite robusno iskustvo učenja svojim članovima i podržava najnovije trendove gamifikacije, društvenog učenja i mikro sadržaja.

urediti sat-learndash

Neki od načina na koje možete prodavati svoje internetske tečajeve iz LearnDash-a su:

 • Članstva: Prodajte tradicionalni pristup članstvu za sve svoje internetske tečajeve.
 • Jednokratna cijena: Omogućiti korisnicima da kupuju pojedinačne internetske tečajeve.
 • Pretplata: Maksimizirajte prihod redovnim plaćanjem i pretplatom za online tečaj.
 • Licence za tečaj: Dopustite organizatorima da kupuju licencu na veliko i omoguće pristup svom osoblju.

Pomoću LearnDash-a možete omogućiti svojim studentima da otključavaju nove tečajeve na temelju bodova koji zarade dok završe tečajeve. To povećava angažman korisnika u vašim online tečajevima. Također možete ponuditi napredne korisničke profile na kojima članovi mogu pratiti njihov napredak u učenju.

16. WooCommerce – najbolji dodatak za eCommerce WordPressa

WooCommerce

WooCommerce je najpopularnija platforma eCommerce za WordPress. Bez sumnje, to je najopsežnije rješenje koje vam omogućuje prodaju digitalne i fizičke robe na vašem web mjestu WordPress.

Sa stotinama besplatnih i plaćenih proširenja, WooCommerce olakšava izgradnju i unapređivanje trgovine, tako da možete započeti prodaju proizvoda za nekoliko minuta. Ako želite internetsku trgovinu po mjeri, onda lako možete zaposliti programere WooCommerce-a zahvaljujući velikoj zajednici.

Poruka dobrodošlice od WooCommerce

WooCommerce se isporučuje u paketu sa PayPal-om (za prihvaćanje plaćanja putem kreditne kartice i PayPal računa), BACS-om i gotovinom pri isporuci za prihvaćanje plaćanja. Za više pristupnika plaćanja možete instalirati dodatke u svojoj trgovini WooCommerce.

WooCommerce također nudi dokumentaciju koja je lako pratiti i koja vas vodi kroz različite aspekte izgradnje internetske trgovine. Zahtjevi za podršku obrađuju se na službenim forumima, pa će vas, u slučaju da vam je potrebna pomoć, pokriti. Ne propustite ove najbolje ocjene hostinga za WooCommerce.

Najbolje alternative: BigCommerce

17. Dijeljeni grofovi – Najbolji dodatak za dijeljenje na društvenim mrežama

Dodatak za zajedničke brojeve

Shared Counts je mršavi dodatak društvenih medija za vašu WordPress stranicu koji brzo preuzima, predmemorira i prikazuje različite brojeve društvenih dijeljenja pomoću SharedCount.com API-ja. Ovo je daleko najbrži dodatak za društveno dijeljenje na tržištu. Većina ostalih dodataka za dijeljenje usporava vaše web mjesto, no to pišu vrlo ugledni programeri koji cijene performanse.

Budući da je napisao programer, ovaj je dodatak vrlo fleksibilan i prilagođen programerima. Možete ga jednostavno prilagoditi potrebama vaše teme.

Podržava brojanje dionica za Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter (pomoću API-ja NewShareCount), Stumbleupon i dijeljenje e-pošte. Također kombinira broj udjela, tako da možete zajedno sa gumbima prikazati ukupan broj udjela.

Najbolja alternativa: Monarh

18. CSS Hero – Najbolji dodatak za uređivanje tema u programu WordPress

CSSHero

CSS Hero je WordPress dodatak za prilagodbu koji vam pomaže da prilagodite svoju WordPress temu bez pisanja ijednog retka koda.

WordPress teme koriste CSS za kontrolu vizualnog izgleda vaše web stranice. To znači da ako želite prilagoditi izgled i izgled vaše web stranice, tada morate naučiti CSS. Ovo nije izvediva opcija za početnike.

CSS Hero uživo vizualni CSS editor

CSS Hero je sjajno rješenje ako ne upotrebljavate alat za izradu stranica poput BeaverBuilder.

19. WP Rocket – najbolji dodatak WordPress cache memorije

wp raketa

WP Rocket je najbolji premium dodatni predmemorirani dodatak dostupan na tržištu. Najbolja stvar kod WP Rocket-a je što se pokreće nakon aktiviranja, tako da se ne morate boriti sa složenim konfiguracijama dodataka..

WP Rocket integrira sve najnovije značajke za poboljšanje performansi, uključujući lijeno minimiziranje CSS, HTML i JavaScript datoteka itd..

Najbolje alternative: Super predmemorija i W3 Ukupan predmemorija

20. Chat uživo – najbolji dodatak za chat uživo

LiveChat Inc

Live Chat je najbolji alat za live chat koji vam omogućuje da stupite u kontakt sa posjetiteljima vaše web stranice i usmjerite ih u pravom smjeru.

Cijene se temelje na broju agenata koji se mogu istovremeno prijaviti na vaš Live Chat račun. Međutim možete stvoriti koliko agencijskih računa za organiziranje članova vašeg tima. Sve što kupci kucaju vidljivo je odmah u prozoru za chat, što vam pomaže da pružite brzu pomoć svojim kupcima.

LiveChat-chat-zaslon

Alat također nudi snažna ugrađena izvješća i analitiku. Možete ga čak i integrirati sa svojim računom na usluzi Google Analytics kako biste izmjerili utjecaj koji Live Chat ima na vaše poslovanje. Također možete dobiti besplatni WordPress dodatak za instaliranje na svoju web stranicu.

Live Chat Inc podržava integraciju sa svim vašim omiljenim web aplikacijama.

21. Galerija Envira – dodatak Top WordPress Gallery

Galerija Envira

Envira Gallery najbolji je dodatak WordPress Gallery koji je jednostavan i moćan. Dolazi s setom unaprijed izgrađenih predložaka koji vam omogućuju lako prilagođavanje izgleda i osjećaja vaše galerije.

Za razliku od drugih popularnih dodataka za WordPress galeriju, Envira je lagani dodatak bez naduvavanja. Dolazi sa svim važnim značajkama izvan okvira. Osnovne funkcionalnosti možete jednostavno poboljšati instaliranjem jednog od njihovih desetak dodataka.

Edit-slike-metapodataka-envira-galerija

Neke od ključnih karakteristika galerije Envira jesu:

 • Graditelj povucite i ispustite: Stvorite prekrasne galerije u nekoliko sekundi sa samo nekoliko klikova.
 • Prilagodljiv mobilni uređaj: Sve galerije koje ste izgradili s Envirom su 100% responzivne, što znači da će izvrsno raditi na mobilnim, tabletnim i stolnim uređajima.
 • Samostalne galerije: Stvorite neovisne galerije koje nisu vezane za vaše postove i stranice.
 • Tona dodataka: Možete pronaći opsežnu kolekciju dodataka, poput dijeljenja na društvenim mrežama, videozapisa, WooCommerce, vodenog označavanja – samo da nabrojimo nekoliko.

Najbolje alternative: NextGen Gallery i Galerija Modula

22. Prilične veze – Top Affiliate Marketing Plugin

Prilične veze

Pretty Links obavezni je dodatak za udružene trgovce koji vam omogućuju da lako organizirate sve svoje partnerske veze na jednom mjestu. S lijepim vezama, pronalaženje i zamjena partnerskih veza neće biti gnjavaža.

get-shortlink-lijepe-veze

Na primjer, kad god želite promijeniti partnersku vezu, ne morate dublje kopati na svojoj web lokaciji i ručno mijenjati te URL-ove. Umjesto toga, to jednostavno učinite na ploči Pretty Links, koja će automatski promijeniti sve objavljene URL-ove.

Također vam omogućuje da svoje ružne izgleda duge URL-ove prekrivate u kraće lijepe veze.

Najbolje alternative: ThirstyAffiliates

23. Oživite stari post – dodatak za najbolje planiranje postova

Oživite stari post

Oživite stari post omogućuje vam da automatski dijelite nove i stare postove na svojim računima na društvenim mrežama. Omogućuje vam dijeljenje sadržaja na više platformi, uključujući Facebook, Twitter i LinkedIn. Također vam omogućuje praćenje klikova.

Možete postaviti interval dijeljenja i odabrati broj postova za dijeljenje. Možete objaviti i sa istaknutim slikama u tweetovima kako biste povećali broj klikova.

24. Pametni klizač 3 – Najbolji WordPress dodatak za klizač

pametni klizač 3

Smart Slider 3 omogućava vam da brzo napravite klizač na način koji želite. Pogledajmo nekoliko značajki Smart Slider 3:

 • Biblioteka dijapozitiva: Jednostavno napravite klizač sa stotinama pripremljenih slajdova.
 • Animacije slojeva: Daje pokretima i prijelazima slojevima.
 • Dinamički generator sadržaja: Uvozite sadržaj s vanjskih web lokacija, poput Instagrama, YouTubea, Flickr-a i više.

pametni klizač 3 pregled

Pročitajte našu kompletnu recenziju Smart Slider 3.

Najbolja alternativa: Soloquy

25. WPML – najbolji dodatak za WordPress prijevod

WPML

WPML je premium prevoditeljski dodatak koji vam omogućuje prevođenje svojih postova, stranica i prilagođenih vrsta posta. Savjetujemo vam da napravite cjelovitu sigurnosnu kopiju za svoju web lokaciju prije nego što je instalirate na vašu web lokaciju.

Za razliku od većine drugih dodataka za prijevod, WPML je kompatibilan s većinom glavnih WordPress tema i dodataka, tako da ne morate zakrpati teme ili dodatke da bi WPML djelovao. Omogućuje vam čak i prevođenje web kopije stvorene popularnim povlačenjem & drop graditelji stranica.

dodatak WPML-jezik-switcher

Ako vam je potrebna pomoć u ljudskom prijevodu, WPML vas povezuje s vodećim prevoditeljskim uslugama. WPML se brine za sve višejezične SEO i neprimjetno surađuje s popularnim SEO dodatcima. S WPML-om možete koristiti što više jezika.

Oni nude 3 premium plana na temelju broja značajki. Uz svaki premium plan, ostvarujete neograničeno pravo korištenja web stranica.

WPML je najstariji i najpouzdaniji dodatak za stvaranje višejezičnih web stranica WordPress.

Najbolja alternativa: TranslatePress. Pogledajte ovaj TranslatePress pregled.

26. Uređivač uloga korisnika – Najbolji alat za uređivanje uloga korisnika

Uređivač uloga korisnika

User Role Editor je sjajni programski dodatak koji vam omogućuje stvaranje prilagođenih dozvola i uloga za vaše web mjesto WordPress. Ovo je sjajan dodatak za web stranice za članstvo, web lokacije za e-trgovinu, korporativne stranice ili bilo koju vrstu web stranica za više autora / više korisnika..

Iako nije potreban za sve web lokacije, najbolji je dodatak takve vrste, posebno kada vam zatreba.

27. Bolje pretraživanje zamijenite – Najbolji alat za zamjenu

Bolje pretraživanje zamijenite

Better Search Zamijeni je dodatak za uslužni program WordPress koji vam pomaže brzo pronaći i zamijeniti različite stavke na svojoj web lokaciji. Ovaj je rad vrlo sličan značajki Pronađi i zamijeni u programu Microsoft Word ili sličnom softveru.

Preporučujemo da instalirate ovaj dodatak kada vam zatreba, jer je najbolji od takve vrste. Kad završite s dodatkom, jednostavno ga možete deinstalirati.

28. AdSanity – vrh WordPress dodatka za oglase

AdSanity

AdSanity pruža jednostavan način umetanja partnerskih bannera unutar widgeta posta ili bočne trake. Možete upravljati svojim partnerskim kampanjama i oglasima unutar vašeg administracijskog panela WordPress.

AdSanity pregled - odaberite veličinu

Glavna prednost korištenja AdSanity je ta što možete prikazivati ​​pridruženi banner samo u određenom vremenskom okviru na vašoj web stranici. Izvješćem o izvedbi možete lako pratiti izvedbu svakog banera koji objavite na vašoj web lokaciji.

29. W3 Ukupan predmemorija – Dodatak za vrhunsko spremanje

W3 Ukupan predmemorija

S preko milijun aktivnih instalacija, W3 Total Cache jedan je od najpopularnijih dodataka za predmemoriranje za WordPress. Poboljšava performanse vašeg poslužitelja predmemoriranjem svakog aspekta vaše web stranice, a također nudi i integraciju mreže isporuke sadržaja.

Nebrojene tvrtke i publikacije poput AT-a koriste ga i preporučuju&T, MattCutts.com, Mashable.com i drugi. Bez obzira na to je li vaša web lokacija hostirana na zajedničkoj mreži hostinga ili na posvećenom poslužitelju, dodatak će vam biti od koristi za poboljšanje performansi vašeg web poslužitelja i smanjenje vremena učitavanja stranica. Možda je jedini dodatak dizajniran da optimizira sva praktična hosting okruženja.

Nudi podršku za Google ubrzane mobilne stranice (AMP) i sloj sigurne utičnice (SSL).

Programeri tvrde da dodatak može ponuditi do 80% uštede propusnosti putem minifikacije, proces smanjenja veličine HTML-a, CSS-a, JavaScript-a i feedova bez negativnog utjecaja.

Najbolja alternativa: WPRocket

30. Umetnite zaglavlja i podnožja – Gornji dodatak za isječak

Umetnite zaglavlje i podnožje |

Umetanje zaglavlja i podnožja jednostavan je dodatak uslužnog programa koji vam omogućuje umetanje koda poput Facebookova piksela, prilagođenog CSS-a, meta provjere i ostalih u područje zaglavlja ili podnožja vaše web lokacije.

To vas štedi od uređivanja datoteka s temama. Sve promjene možete izvršiti iz jednostavnog sučelja unutar svoje WordPress nadzorne ploče.

Koristi se na više od 400 000 web lokacija.

Dodaci su aplikacije u WordPressu koje pomažu da vašu web lokaciju prebacite na novu razinu. Nadamo se da će vam naš popis najboljih WordPress dodataka biti od pomoći.

Ali što ako ste tražili dodatak koji niste vidjeli na ovom popisu?

Pa, pokušat ćemo vam dati pregled kako odabrati najbolji dodatak za svoju web stranicu WordPress. Dijelit ćemo što su stvari koje biste trebali tražiti i kako najbolje iskoristiti WordPress dodatke.

Pomozite! Ne mogu vidjeti stranicu dodataka na svom blogu WordPress

Ako na svom WordPress blogu ne vidite stranicu dodataka, najvjerojatniji razlog je taj što koristite WordPress.com.

WordPress.com je besplatna usluga hostinga blogova koja vam omogućuje stvaranje besplatnih blogova na njihovim poslužiteljima. To nije isto što i vlastito web mjesto WordPress.org.

Pogledajte ovaj vodič na razlika između WordPress.com i WordPress.org. Jedna od glavnih razlika između njih dvojice je što ne možete instalirati dodatke na blog WordPress.com, osim ako niste uključeni u njihov viši plan.

Također ne biste trebali propustiti ovaj vodič o najboljim WordPress hosting tvrtkama.

Za korištenje moćnih dodataka i tema za WordPress, morat ćete se preseliti na web lokaciju WordPress.org koja je domaćin. Evo korak po korak upute kako to učiniti prelazak s WordPress.com na WordPress.org.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me