30 καλύτερες προσθήκες WordPress το 2020 [Κυρίως ΔΩΡΕΑΝ!]

τα καλύτερα πρόσθετα wordpress


Με περισσότερα από 55.000 πρόσθετα WordPress, είναι αρκετά δύσκολο για τους αρχάριους να βρουν τις καλύτερες προσθήκες WordPress για τις ανάγκες τους. Συχνά μας ρωτούν οι χρήστες αν υπάρχει μια μαγική λίστα με «πρέπει να έχουν πρόσθετα WordPress» που χρησιμοποιούν όλοι οι επαγγελματίες. Η απάντηση είναι ναι. Το σωστό σύνολο προσθηκών μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην ανάπτυξη του ιστολογίου / του ιστοτόπου σας. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε επιλέξει χειροκίνητα τις καλύτερες προσθήκες WordPress του 2020.

Η εστίασή μας σε αυτό το άρθρο είναι να επισημάνουμε τις καλύτερες προσθήκες WordPress στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να εγκαταστήσετε μια προσθήκη WordPress ή πώς να βρείτε την καλύτερη προσθήκη WordPress, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου για να βρείτε αυτές τις πληροφορίες.

Ανάλογα με την περίπτωση χρήσης σας, ενδέχεται να μην χρειάζεστε όλα αυτά τα πρόσθετα στον ιστότοπό σας, αλλά πιστεύουμε ότι πολλά από αυτά απαιτούνται για σχεδόν κάθε τύπο ιστότοπου.

Πριν ξεκινήσουμε, αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εξετάσετε μερικά πράγματα:

Contents

Εύρεση της καλύτερης προσθήκης WordPress

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, υπάρχουν χιλιάδες δωρεάν και πληρωμένα πρόσθετα WordPress. Η εύρεση ενός πρόσθετου για κάτι που θέλετε να κάνετε στον ιστότοπό σας μπορεί να είναι δύσκολη. Εδώ θα ξεκινήσετε την αναζήτησή σας.

Οι καλύτερες δωρεάν προσθήκες WordPress.org

Η δυνατότητα αναζήτησης στον κατάλογο WordPress.org μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε την αναζήτησή σας. Ωστόσο, θα πρέπει ακόμη να κάνετε κύλιση προς τα κάτω και πολλά από τα αποτελέσματα δεν θα είναι καθόλου σχετικά.

Ο καλύτερος τρόπος για να αναζητήσετε προσθήκες είναι χρησιμοποιώντας την Αναζήτηση Google ή πραγματοποιήστε αναζήτηση Κατηγορία προσθηκών του WPBeginner.

Όταν κοιτάζετε plugins στον κατάλογο WordPress.org, δείτε τα στατιστικά στοιχεία plugin κάτω από κάθε λίστα. Δείχνει τον συνολικό αριθμό ενεργών εγκαταστάσεων για μια προσθήκη, υψηλότερες εγκαταστάσεις σημαίνει ότι έχει δοκιμαστεί και χρησιμοποιηθεί από περισσότερους ιστότοπους. Θα δείτε επίσης τα μέσα αστέρια κριτικής, τελευταία ενημέρωση και δοκιμασμένες πληροφορίες.

Σελίδα αποτελεσμάτων προσθήκης στον κατάλογο WordPress.org

Για πιο λεπτομερείς οδηγίες ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό για αρχάριους πώς να επιλέξετε την καλύτερη προσθήκη WordPress.

Κορυφαίες προσθήκες WordPress – Δωρεάν έναντι Premium

Υπάρχουν χιλιάδες προσθήκες WordPress, οι οποίες διατίθενται δωρεάν στον κατάλογο WordPress.org. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πρόσθετα WordPress που πωλούνται σε ιστότοπους τρίτων ως premium plugins. Αυτό κάνει πολλούς νέους χρήστες να αναρωτιούνται εάν τα πρόσθετα premium ή επί πληρωμή είναι καλύτερα με κάποιο τρόπο?

Δωρεάν πρόσθετα WordPress είναι διαθέσιμα σε εσάς χωρίς καμία εγγύηση. Η υποστήριξη για δωρεάν προσθήκες είναι συνήθως περιορισμένη και δεν είναι εγγυημένη. Ορισμένοι δωρεάν συντάκτες προσθηκών παρέχουν εξαιρετική υποστήριξη για τις δωρεάν προσθήκες τους, αλλά αργά ή γρήγορα γίνεται μια δουλειά. Δεν υπάρχει οικονομικό κίνητρο για τους συντάκτες των προσθηκών να συνεχίζουν να απαντούν σε ερωτήσεις χρήστη σχετικά με τις δωρεάν προσθήκες τους. Αυτό σημαίνει ότι οι δωρεάν προσθήκες WordPress είναι διαθέσιμες ως έχει χωρίς εγγυήσεις.

Τα πληρωμένα πρόσθετα WordPress προσφέρουν από την άλλη εξαιρετική υποστήριξη για το προϊόν τους. Τα περισσότερα από αυτά διαθέτουν άδεια GPL επίσης, πράγμα που σημαίνει ότι παρέχονται επίσης με περιορισμένη εγγύηση. Όμως, έχοντας πρόσβαση σε υποστήριξη σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε βοήθεια πολύ πιο γρήγορα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα premium plugins είναι πάντα μια καλύτερη εναλλακτική λύση αντί των δωρεάν WordPress plugins. Στην πραγματικότητα, πολλά από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα WordPress είναι δωρεάν. Για παράδειγμα, Yoast SEO, WP Super Cache, WPForms, και πολλά άλλα.

Θα πρέπει να εστιάσετε στην εύρεση μιας καλής προσθήκης, που είναι εύχρηστη και έχει εξαιρετικές κριτικές. Μόλις περιορίσετε την αναζήτησή σας, μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να αναζητήσετε premium plugin ή δωρεάν εναλλακτική λύση. Μπορείτε να δοκιμάσετε πρώτα τα δωρεάν πρόσθετα, αλλά αν είναι πολύ δύσκολο στη χρήση, τότε μπορείτε να αγοράσετε ένα πρόσθετο επί πληρωμή.

Πώς να εγκαταστήσετε μια προσθήκη WordPress

Υπάρχουν δύο εύκολοι τρόποι για να εγκαταστήσετε μια προσθήκη WordPress από την περιοχή διαχειριστή του ιστότοπού σας. Για δωρεάν προσθήκες WordPress, μπορείτε να μεταβείτε στη διεύθυνση Προσθήκες »Προσθήκη νέου και αναζητήστε το όνομα της προσθήκης που θέλετε να εγκαταστήσετε.

Κοιτάξτε προσεκτικά τα αποτελέσματα για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε λήψη της προσθήκης που θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση. Μόλις εγκατασταθεί, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την προσθήκη.

προσθήκη δωρεάν φόρμας

Εάν έχετε κατεβάσει μια προσθήκη WordPress σε ένα αρχείο zip, τότε έτσι θα το εγκαταστήσετε.

Απλώς πηγαίνετε στο Προσθήκες »Προσθήκη νέου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Μεταφόρτωση προσθήκης” στο επάνω μέρος.

μεταφόρτωση προσθήκης

Το WordPress θα σας δείξει τώρα μια σελίδα όπου μπορείτε να ανεβάσετε το αρχείο zip plugin. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί select file, εντοπίστε το αρχείο zip στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί install now.

επιλέξτε αρχείο για μεταφόρτωση>

Το WordPress θα ανεβάσει τώρα το αρχείο προσθήκης στον ιστότοπό σας, θα το εξαγάγει και θα εγκαταστήσει την προσθήκη. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα σας δείξει ένα μήνυμα επιτυχίας με έναν σύνδεσμο για να ενεργοποιήσετε την προσθήκη.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πρέπει να ενεργοποιήσετε μια προσθήκη για να μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Για πιο λεπτομερείς οδηγίες, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας πώς να εγκαταστήσετε μια προσθήκη WordPress.

Τούτου λεχθέντος, ας ρίξουμε μια ματιά στις καλύτερες προσθήκες WordPress στην αγορά.

Καλύτερες προσθήκες WordPress: Με μια ματιά

Εδώ είναι τα κορυφαία 10 πρόσθετα που πιστεύουμε ότι πρέπει να έχει κάθε ιστότοπος.

 1. WPForms – Καλύτερη προσθήκη φόρμας WordPress
 2. MonsterInsights – Καλύτερη προσθήκη Analytics για WordPress
 3. Το SeedProd έρχεται σύντομα – Καλύτερη προσθήκη σύντομα
 4. OptinMonster – Καλύτερη προσθήκη μολύβδου
 5. Smash Balloon – Καλύτερη προσθήκη WordPress Social Feed
 6. RafflePress – Καλύτερη προσθήκη Διαγωνισμού WordPress
 7. TrustPulse – Καλύτερη εφαρμογή ειδοποίησης κοινωνικής απόδειξης
 8. WTP Mail SMTP – Η καλύτερη προσθήκη SMTP
 9. Yoast SEO – Καλύτερη προσθήκη WordPress για SEO
 10. Σουκούρι – Καλύτερη προσθήκη WordPress για την ασφάλεια ιστότοπου
 11. UpdraftPlus – Κορυφαία προσθήκη WordPress για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 12. Σταθερή επαφή – Κορυφαίο εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 13. Μέλος Τύπου – Η πιο δημοφιλής προσθήκη μελών
 14. Κατασκευαστής Beaver – Καλύτερες προσθήκες WordPress για δημιουργία σελίδων
 15. Μάθετε Dash – Η καλύτερη προσθήκη LMS
 16. WooCommerce – Η καλύτερη προσθήκη WordPress eCommerce
 17. Κοινόχρηστοι αριθμοί – Καλύτερη προσθήκη κοινωνικής κοινοποίησης
 18. CSS Ήρωας – Η καλύτερη προσθήκη WordPress Theme Editor
 19. Πύραυλος WP – Καλύτερη προσθήκη WordPress Cache
 20. Ζωντανή συζήτηση – Καλύτερη προσθήκη ζωντανής συνομιλίας
 21. Γκαλερί Envira – Κορυφαία προσθήκη WordPress Gallery
 22. Όμορφοι σύνδεσμοι – Κορυφαία προσθήκη μάρκετινγκ συνεργατών
 23. Αναβιώστε την παλιά θέση – Καλύτερη προσθήκη προγραμματισμού μετά
 24. Έξυπνο ρυθμιστικό 3 – Καλύτερη προσθήκη Slider
 25. WPML – Καλύτερη προσθήκη μετάφρασης WordPress
 26. Επεξεργαστής ρόλου χρήστη – Καλύτερο εργαλείο επεξεργασίας ρόλων χρηστών
 27. Καλύτερη Αντικατάσταση Αναζήτησης – Καλύτερο εργαλείο αντικατάστασης
 28. AdSanity – Κορυφαία προσθήκη WordPress για διαφημίσεις
 29. Συνολική προσωρινή μνήμη W3 – Κορυφαία προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης
 30. Εισαγωγή κεφαλίδων και υποσέλιδων – Κορυφαία προσθήκη αποσπάσματος

1. WPForms – Καλύτερη προσθήκη φόρμας WordPress

WPForms

Κάθε ιστότοπος χρειάζεται μια φόρμα επικοινωνίας. Το WPForms είναι το πιο φιλικό για αρχάριους plugin φόρμας επικοινωνίας για το WordPress. Έρχεται με ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας drag and drop που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε όμορφες διαδικτυακές φόρμες σε λίγα λεπτά χωρίς να αγγίξετε ούτε μία γραμμή κώδικα.

Το WPForms είναι ένα ενιαίο κατάστημα για τη δημιουργία οποιουδήποτε τύπου φόρμας WordPress, συμπεριλαμβανομένων εντύπων παραγγελιών, εντύπων έρευνας, φόρμας δωρεάς, φόρμας συνδρομής μέσω email κ.λπ..

wpforms drag and drop builder plugin

Τα WPForms έρχονται με δεκάδες προ-ενσωματωμένα πρότυπα φόρμας που προσαρμόζονται τέλεια στη ροή εργασίας σας και εξοικονομείτε χρόνο. Έρχεται με όλες τις προηγμένες δυνατότητες όπως: ενοποίηση μάρκετινγκ μέσω email, ενοποιήσεις πληρωμών, λογική υπό όρους, πρόσθετο έρευνας, φόρμες πολλαπλών τμημάτων, υποβολή μετά την πρώτη διεπαφή και πολλά άλλα.

Εάν αναζητάτε μια προσθήκη φόρμας επικοινωνίας που είναι τόσο εύκολη όσο και ισχυρή, τότε μην ψάχνετε περισσότερο από το WPForms. Πιστεύουμε ότι είναι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ για κάθε ιστότοπο. Χρησιμοποιείται σε περισσότερους από 1 εκατομμύριο ιστότοπους!

Διαθέτουν επίσης μια δωρεάν έκδοση που μπορείτε να λάβετε – WPForms Lite.

Μπόνους: Οι χρήστες IsItWP έχουν έκπτωση 10% στα WPForms. Απλώς χρησιμοποιήστε το κουπόνι WPForms: SAVE10

2. MonsterInsights – Καλύτερη προσθήκη Analytics για WordPress

MonsterInsights

Αν θέλετε να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας, τότε είναι σημαντικό για εσάς να γνωρίζετε ακριβώς πώς οι άνθρωποι βρίσκουν και χρησιμοποιούν τον ιστότοπό σας. Το MonsterInsights είναι το καλύτερο και πιο δημοφιλές πρόσθετο Google Analytics για WordPress. Πάνω από 1,9 εκατομμύρια ιστότοποι χρησιμοποιούν το MonsterInsights.

Το MonsterInsights καθιστά εξαιρετικά εύκολη τη σύνδεση του ιστότοπού σας με το Google Analytics και προσφέρει ολοκληρωμένες δυνατότητες παρακολούθησης.

Παρόλο που το Google Analytics έχει σχεδιαστεί για την παρακολούθηση σχεδόν κάθε αλληλεπίδρασης χρήστη στον ιστότοπό σας, όπως υποβολές φόρμας, συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου, παρακολούθηση λήψεων κ.λπ., η προεπιλεγμένη ρύθμιση του Analytics δεν σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε πλήρως το δυναμικό της παρακολούθησης του Analytics.

το καλύτερο πρόσθετο wordpress για αναλυτικά στοιχεία

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα συμβάν επιτόπου, όπως παρακολούθηση υποβολών φόρμας, θα πρέπει είτε να προσθέσετε τον προσαρμοσμένο κώδικα παρακολούθησης συμβάντων στον ιστότοπό σας είτε να ορίσετε τον στόχο του Google Analytics για κάθε φόρμα. Αυτό μπορεί να είναι κουραστικό και χρονοβόρο, ειδικά αν δεν είστε προγραμματιστής ή ειδικός στο Analytics.

Με το MonsterInsights, μπορείτε να ενεργοποιήσετε διαφορετικές δυνατότητες παρακολούθησης με λίγα μόνο κλικ χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε μια γραμμή κώδικα. Με μια ματιά, μπορείτε να ελέγξετε την απόδοση του ιστότοπού σας απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress χωρίς να συνδεθείτε στο προφίλ σας στο Analytics.

ΕΝΑ lite έκδοση του plugin είναι διαθέσιμο για λήψη δωρεάν από το επίσημο αποθετήριο WordPress plugins.

3. SeedProd – Καλύτερη προσθήκη σύντομα

SeedProd

Το SeedProd είναι το πιο δημοφιλές σύντομα και το plugin mode συντήρησης για το WordPress. Όταν δημιουργείτε έναν νέο ιστότοπο, αυτός είναι ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος δημιουργίας μιας προσεχούς σελίδας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συλλέξετε δυνητικούς πελάτες και να αναπτύξετε τη λίστα εκκίνησης.

Το seedproduct θα είναι σύντομα διαθέσιμο

Έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων και παρακολούθηση παραπομπών.

Εάν εργάζεστε για μια νέα σχεδίαση ή αλλαγές ιστότοπου, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SeedProd για τη δημιουργία μιας όμορφης σελίδας συντήρησης.

Έρχεται με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που θα μπορούσατε να θελήσετε από ένα σύντομο σύντομο και πρόσθετο λειτουργία συντήρησης.

 • Λειτουργία σύντομα για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική σύντομη σελίδα πριν ξεκινήσετε έναν ιστότοπο.
 • Λειτουργία συντήρησης, το οποίο πρέπει να ενεργοποιήσετε όταν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας για συντήρηση.
 • Συντάκτης σε πραγματικό χρόνο, όπου μπορείτε να κάνετε αλλαγές σε πραγματικό χρόνο στις σελίδες σας χωρίς εναλλαγή μεταξύ του προγράμματος επεξεργασίας και της σελίδας προεπισκόπησης.
 • Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης / γραμμή προόδου για να ενημερώσετε τους πελάτες σας πόσο καιρό θα χρειαστεί για την εκκίνηση του ιστότοπού σας.
 • Απροσκοπτη ενσωματωση με τα αγαπημένα σας εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως Constant Contact, MailChimp κ.λπ..
 • Και πολλά περισσότερα…

ΕΝΑ δωρεάν / lite έκδοση του plugin είναι διαθέσιμο για λήψη από το WordPress.org.

Κάνει επίσης στην κορυφή της λίστας μας με τα σύντομα πρόσθετα του WordPress.

4. OptinMonster – Καλύτερη προσθήκη μολύβδου

το καλύτερο πρόσθετο wordpress για το lead gen

Το OptinMonster είναι η πιο ισχυρή λύση παραγωγής μολύβδου στον κόσμο. Έρχεται με προ-ενσωματωμένα πρότυπα υψηλής απόδοσης που έχουν αποδειχθεί ότι μετατρέπουν τους επισκέπτες σας σε δυνητικούς πελάτες και πελάτες. Μπορείτε να επιλέξετε τον τέλειο τύπο καμπάνιας που προσελκύει εύκολα την προσοχή των επισκεπτών σας, όπως αναδυόμενο παράθυρο lightbox, πλωτή γραμμή, χαλάκι καλωσορίσματος πλήρους οθόνης και άλλα.

Δείτε το άρθρο μας σχετικά με τις καλύτερες προσθήκες αναδυόμενων WordPress.

Με την ισχυρή μηχανή στόχευσης και τμηματοποίησης, μπορείτε να εμφανίσετε εξατομικευμένο μήνυμα σε κάθε μεμονωμένο επισκέπτη στον ιστότοπό σας με βάση τη γεωγραφική τοποθεσία, την πηγή παραπομπής, τη σελίδα ή την ενότητα του ιστότοπού σας και άλλα.

optinmonster-build-email-blast-list

Μερικά βασικά χαρακτηριστικά του OptinMonster είναι:

 • Τεχνολογία εξόδου-πρόθεσης: Ανακτήστε την εγκατάλειψη των επισκεπτών σε δυνητικούς πελάτες, δείχνοντας προσαρμοσμένες καμπάνιες στους επισκέπτες σας τη στιγμή που πρόκειται να φύγουν.
 • Επανεξέταση στόχου: Δημιουργήστε ειδικές προσφορές με στόχο επαναλαμβανόμενους επισκέπτες με βάση τις προηγούμενες αλληλεπιδράσεις τους στον ιστότοπό σας.
 • Εκστρατείες παρακολούθησης στο χώρο του ξενοδοχείου: Παρακολουθήστε τους επισκέπτες σας με ενεργοποιημένες καμπάνιες με βάση τις αλληλεπιδράσεις των επισκεπτών.
 • Επανα στόχευση cookie: Δημιουργήστε προσαρμοσμένα cookie προγράμματος περιήγησης με βάση τα δεδομένα δημογραφικών στοιχείων των πελατών σας, όπως ηλικία, φύλο, τοποθεσία και, στη συνέχεια, εμφανίστε καμπάνιες υψηλής στόχευσης για την αύξηση των μετατροπών.

Το OptinMonster συνδυάζεται άψογα με όλες τις μεγάλες υπηρεσίες μάρκετινγκ email. Μια δωρεάν προσθήκη σύνδεσης είναι διαθέσιμη για λήψη από το αποθετήριο WordPress plugin που σας επιτρέπει να ενσωματώσετε εύκολα τις φόρμες OptinMonster.

5. Μπαλόνι Smash

Smash Balloon

Smash Balloon είναι μια σουίτα προσθήκης κοινωνικής ροής για WordPress που σας επιτρέπει να εμφανίζετε περιεχόμενο κοινωνικών μέσων στον ιστότοπό σας με τον τρόπο που θέλετε. Το Smash Balloon διευκολύνει τη ρύθμιση των κοινωνικών ροών μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εξουσιοδοτήσετε την προσθήκη, να προσθέτετε τον σύντομο κώδικα οπουδήποτε στον ιστότοπό σας και να εμφανίζετε αμέσως περιεχόμενο κοινωνικής δικτύωσης.

Το Smash Balloon προσφέρει 4 διαφορετικά πρόσθετα κοινωνικής ροής:

 • Προσαρμοσμένη ροή Facebook: Ενσωματώστε τις φωτογραφίες σας στο Facebook, τα βίντεο, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα στον ιστότοπό σας για να ταιριάζει πλήρως με την εμφάνιση και την αίσθηση του ιστότοπου.
 • Ροή Instagram: Προσθέστε hashtag, shoppable και ετικέτες feed στον ιστότοπό σας. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να εμφανίσετε ιστορίες Instagram σε ένα αναδυόμενο παράθυρο lightbox.
 • Προσαρμοσμένες ροές Twitter: Προσθέστε εύκολα κάρτες twitter, ροές βασισμένες στην αναζήτηση και tweets που εποπτεύονται αυτόματα με διάταξη τοιχοποιίας πολλαπλών στηλών.
 • Ροή για το YouTube: Προσθέστε όσες ροές στο YouTube θέλετε, συμπεριλαμβανομένων των ροών ζωντανής ροής.

6. RafflePress – Καλύτερη προσθήκη Διαγωνισμού WordPress

το καλύτερο plugin wordpress για διαγωνισμό

RafflePress είναι η καλύτερη προσθήκη WordPress στην αγορά που διευκολύνει την εκτέλεση ενός επιτυχημένου διαδικτυακού διαγωνισμού.

Σε αντίθεση με μια τυπική προσθήκη διαγωνισμού, το RafflePress προσφέρει την ενσωματωμένη επιλογή κοινής χρήσης ιών που ανταμείβει τους χρήστες με καταχωρίσεις μπόνους εάν παραπέμπουν σε έναν φίλο ή μοιραστούν το δώρο σας στα κοινωνικά μέσα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα, να αυξήσετε τη λίστα email σας και τους ακόλουθους κοινωνικών μέσων.

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε μερικές από τις ξεχωριστές δυνατότητές τους:

 • Μεταφέρετε και αποθέστε το δημιουργό giveaway για να δημιουργήσετε μια καμπάνια giveaway σε λίγα λεπτά, χωρίς να αγγίξετε μια γραμμή κώδικα.
 • Προκατασκευασμένα πρότυπα δώρων για εξοικονόμηση χρόνου, ώστε να μην χρειάζεται πάντα να δημιουργείτε έναν ελκυστικό διαγωνισμό από το μηδέν.
 • Κάντε το δώρο σας viral ως κίνητρο κοινωνικής κοινοποίησης.
 • Και πολλά περισσότερα…

ο δωρεάν έκδοση της προσθήκης είναι διαθέσιμο για λήψη από το WordPress.org.

7. TrustPulse – Καλύτερη εφαρμογή ειδοποίησης κοινωνικής απόδειξης

το καλύτερο πρόσθετο wordpress για κοινωνική απόδειξη

TrustPulse είναι μια εφαρμογή ειδοποίησης κοινωνικής απόδειξης που αξιοποιεί τη δύναμη των κοινωνικών αποδείξεων για να αυξήσει την εμπιστοσύνη, τις μετατροπές και τις πωλήσεις. Με το TrustPulse, μπορείτε να παρακολουθείτε και να προβάλλετε δραστηριότητες πραγματικών χρηστών στον ιστότοπό σας, όπως αγορές και εγγραφές. Αυτό ενισχύει την εμπιστοσύνη, οδηγώντας σε αύξηση των πωλήσεων και των εσόδων.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του TrustPulse είναι:

 • Παρακολούθηση συμβάντων σε πραγματικό χρόνο: Εμφάνιση ζωντανής ροής οποιασδήποτε ενέργειας στον ιστότοπό σας, όπως αγορές, εγγραφές επίδειξης κ.λπ..
 • Έξυπνη στόχευση: Δείξτε τις ειδοποιήσεις κοινωνικής απόδειξης στα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή.
 • Λειτουργεί σε οποιονδήποτε ιστότοπο: Το TrustPulse είναι μια ανεξάρτητη εφαρμογή πλατφόρμας, που σημαίνει ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε οποιεσδήποτε πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των WordPress, Shopify, Joomla, Blogger κ.λπ..

8. SMP αλληλογραφίας WP – Καλύτερη προσθήκη SMTP

καλύτερη προσθήκη SMTP wordpress

Το WP Mail SMTP συμβάλλει στην επίλυση του ζητήματος παράδοσης email που αντιμετωπίζουν πολλοί ιστότοποι WordPress με τη δρομολόγηση email μέσω ενός κατάλληλου πρωτοκόλλου SMTP αντί για τον προεπιλεγμένο διακομιστή φιλοξενίας.

Οι δημοφιλείς πελάτες email όπως το Gmail, το Yahoo, το Outlook, κ.λπ. βελτιώνουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους για τη μείωση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ένα από τα πράγματα που αναζητούν τα εργαλεία ανεπιθύμητης αλληλογραφίας τους είναι εάν ένα email προέρχεται από την τοποθεσία από την οποία ισχυρίζεται ότι προέρχεται.

wp-mail-smtp-ρύθμιση

Εάν δεν υπάρχει ο σωστός έλεγχος ταυτότητας, τότε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε πηγαίνουν στο φάκελο SPAM είτε χειρότερα δεν παραδίδονται καθόλου.

Ελέγξτε επίσης: Τρόπος δημιουργίας έκρηξης email

Το WP Mail SMTP λύνει αυτό το ζήτημα. Αυτό είναι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ πρόσθετο για όλους τους ιστότοπους. Προς το παρόν εκτελείται σε 900.000 ιστότοπους WordPress.

9. Yoast SEO – Καλύτερη προσθήκη WordPress για SEO

το καλύτερο πρόσθετο wordpress για SEO

Το Yoast SEO είναι το καλύτερο πρόσθετο SEO στην αγορά. Σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε εύκολα τον ιστότοπό σας στο WordPress για καλύτερες βαθμολογίες μηχανών αναζήτησης.

Έρχεται με όλες τις σημαντικές δυνατότητες, όπως χάρτες ιστότοπου XML, πρόγραμμα επεξεργασίας μετα-πληροφοριών, έλεγχο ρομπότ και πολλά άλλα.

Yoast SEO - Σκορ SEO

Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες προσθήκες WordPress SEO, το Yoast SEO σας αναγκάζει να επιλέξετε μια λέξη-κλειδί εστίασης για το ιστολόγιό σας και, στη συνέχεια, να βεβαιωθείτε ότι τη χρησιμοποιείτε σωστά στη σελίδα. Το Yoast SEO σας δείχνει ένα απόσπασμα SEO στο πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων σας, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε τη μετα-περιγραφή σας για να βελτιώσετε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Με λίγα λόγια, το Yoast SEO φροντίζει για την τεχνική βελτιστοποίηση SEO για τον ιστότοπό σας.

10. Sucuri – Καλύτερη προσθήκη WordPress για ασφάλεια ιστότοπου

το καλύτερο πρόσθετο wordpress για ασφάλεια

Το Sucuri είναι μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας ιστότοπου που προστατεύει τον ιστότοπό σας από κακόβουλα προγράμματα, επιθέσεις με βίαιες δυνάμεις και άλλες πιθανές ευπάθειες.

Μόλις ενεργοποιήσετε το Sucuri, όλη η επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας περνά από τους διακομιστές CloudProxy και κάθε αίτημα σαρώνεται για να φιλτράρει κακόβουλα αιτήματα. Με αυτόν τον τρόπο ο Σουκουρί μπορεί μείωση του φορτίου διακομιστή και βελτίωση της απόδοσης του ιστότοπού σας αποκλείοντας κάθε κακόβουλη επισκεψιμότητα από την πρόσβαση στον διακομιστή σας.

Sucuri Review - σκλήρυνση

Προστατεύει τον ιστότοπό σας από SQL Injections, XSS και όλες τις γνωστές επιθέσεις. Εκτός από αυτό, αναφέρουν προληπτικά πιθανές απειλές ασφαλείας στην κεντρική ομάδα του WordPress και σε πρόσθετα τρίτων.

Δείτε το άρθρο μας σχετικά με τις καλύτερες προσθήκες ασφαλείας του WordPress.

Εκτός από τον αποκλεισμό όλων των επιθέσεων, μερικοί άλλοι τρόποι με τους οποίους η Sucuri προστατεύει τον ιστότοπό σας είναι:

 • Το πακέτο προστασίας από ιούς παρακολουθεί τον ιστότοπό σας κάθε 4 ώρες για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας είναι απαλλαγμένος από πιθανές ευπάθειες και κακόβουλο λογισμικό.
 • Παρακολουθεί ό, τι συμβαίνει στον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένων αλλαγών αρχείων, τελευταίας σύνδεσης, αποτυχημένων προσπαθειών σύνδεσης και άλλων…
 • Σας επιτρέπει να κάνετε σάρωση από πλευράς διακομιστή για να προστατεύσετε τον ιστότοπό σας από μολυσμένες και μολύνσεις σε επίπεδο διακομιστή.

11. UpdraftPlus – Κορυφαία προσθήκη WordPress για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

το καλύτερο πρόσθετο wordpress για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Το UpdraftPlus είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα αντιγράφων ασφαλείας WordPress στην αγορά. Έχει χαρακτηριστεί ως η πιο δημοφιλής λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για το WordPress, με πάνω από ένα εκατομμύριο ενεργές εγκαταστάσεις.

Ακόμη και με τη δωρεάν έκδοση της προσθήκης, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε πλήρη, χειροκίνητα ή προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων βάσεων δεδομένων, προσθηκών και θεμάτων. Η επαναφορά των αρχείων σας είναι εύκολη και μπορείτε να το κάνετε με ελάχιστες τεχνικές γνώσεις.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με το UpdraftPlus

Το καλύτερο από όλα, υποστηρίζει πολλές επιλογές αποθήκευσης cloud, όπως το Google Drive, Dropbox και το Amazon S3.

Ενώ η δωρεάν έκδοση είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, μπορείτε εύκολα να βελτιώσετε τις βασικές λειτουργίες με την premium έκδοση.

Καλύτερη εναλλακτική λύση: BackupBuddy

12. Συνεχής επαφή – Κορυφαίο εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σταθερή επαφή

Το Constant Contact είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία μάρκετινγκ email για μικρές επιχειρήσεις. Συνοδεύεται από τόνους προσαρμόσιμων προτύπων email που σας βοηθούν να ξεκινήσετε. Όταν ξεκινάτε, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον κλάδο σας και την προηγούμενη εμπειρία σας με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με βάση την επιλογή, θα λάβετε προσαρμοσμένο περιεχόμενο και ιδέες προώθησης που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Constant Contact προσφέρει απαράμιλλη υποστήριξη με ζωντανή συνομιλία, email και φόρουμ συζήτησης. Έχουν επίσης μια τεράστια βιβλιοθήκη πόρων και ενσωματώνεται απρόσκοπτα με δημοφιλή εργαλεία παραγωγής μολύβδου όπως το OptinMonster και το WPForms.

δημιουργός συνεχούς επαφής

Ενώ οι περισσότερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφέρουν δωρεάν δοκιμή 14 ή 30 ημερών για τη δοκιμή της υπηρεσίας, η Constant Contact σάς παρέχει πλήρη πρόσβαση στο εργαλείο τους για 60 ημέρες. Μετά τη δοκιμή, η συνδρομή ξεκινά από 20 $ ανά μήνα για έως και 500 συνδρομητές.

Το Constant Contact είναι το καλύτερο για έξυπνες επιχειρήσεις που ξεκινούν με το μάρκετινγκ μέσω email.

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις: SendInBlue, AWeber και ConverKit

13. Μέλος τύπου – Το πιο δημοφιλές πρόσθετο μέλους

καλύτερη προσθήκη μέλους για wordpress

Το MemberPress είναι η πιο ολοκληρωμένη προσθήκη μέλους στο WordPress που συνοδεύει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν ισχυρό ιστότοπο συνδρομής με ευκολία. Σε αντίθεση με άλλες προσθήκες, το MemberPress σάς επιτρέπει να μετατρέψετε τον υπάρχοντα ιστότοπό σας σε έναν πλήρως εξοπλισμένο ιστότοπο συνδρομής χωρίς ταλαιπωρία.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το πρόσθετο MemberPress στον υπάρχοντα ιστότοπό σας, να εισαγάγετε τα στοιχεία της πύλης πληρωμής σας, να ρυθμίσετε τα προϊόντα σας και να αρχίσετε να προσκαλείτε τους επισκέπτες σας να συμμετάσχουν στον ιστότοπο συμμετοχής σας.

memberpress-plugin-επιλογές

Με το MemberPress, μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένες σελίδες, αναρτήσεις, προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων ή τυχόν υπάρχοντα αρχεία από τους τακτικούς σας επισκέπτες. Η προσθήκη ενσωματώνεται απρόσκοπτα με δημοφιλείς υπηρεσίες μάρκετινγκ email, όπως AWeber, MailChimp, GetResponse κ.λπ..

Το MemberPress προσφέρει ενσωματωμένη υποστήριξη για πύλες πληρωμών όπως PayPal, Stripe και Authorize.net. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε δυναμικές σελίδες τιμολόγησης γρήγορα και εύκολα. Η προσθήκη έρχεται επίσης με πολλά πρότυπα σελίδας τιμολόγησης για να δημιουργήσει μια μοναδική εμφάνιση.

14. Beaver Builder – Καλύτερες προσθήκες WordPress για δημιουργία σελίδων

Κατασκευαστής Beaver

Το Beaver Builder είναι ένα από τα καλύτερα σύρματα & απόρριψη δημιουργών σελίδων WordPress. Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με τον τρόπο που θέλετε χωρίς να γνωρίζετε γνώσεις κωδικοποίησης. Μπορείτε να σύρετε & ρίξτε για να δημιουργήσετε όμορφες σελίδες με ευκολία.

Το Beaver Builder έρχεται με δεκάδες πανέμορφα πρότυπα σελίδων, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε εύκολα το σχέδιό σας χωρίς να ξεκινήσετε από το μηδέν. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο, να αντικαταστήσετε εικόνες και κείμενο με το δικό σας και, στη συνέχεια, να πατήσετε δημοσίευση.

Διεπαφή χρήστη Beaver Builder

Το Beaver Builder συνεργάζεται με οποιοδήποτε θέμα WordPress που σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του περιεχομένου σας. Το καλύτερο πράγμα είναι ακόμη και αν σταματήσατε να χρησιμοποιείτε την προσθήκη, το περιεχόμενό σας μεταφέρεται στον επεξεργαστή WordPress. Με το επαγγελματικό σχέδιο και παραπάνω, θα λάβετε όμορφα θέματα συμβατά με το Beaver Builder που σας επιτρέπουν να τροποποιήσετε τα στυλ σας με το εγγενές WordPress Customizer.

Θέλετε να ξεκινήσετε με το Beaver Builder; Ρίξτε μια ματιά στις προσφορές μας Beaver Builder για να πάρετε την καλύτερη τιμή!

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις: Divi και Elementor

15. LearnDash – Καλύτερη προσθήκη WordPress LMS

Μάθετε Dash

Το LearnDash είναι το καλύτερο plugin WordPress LMS που υπάρχει. Το LearnDash το καθιστά εξαιρετικά εύκολο να δημιουργήσετε και να πουλήσετε μαθήματα, να παραδώσετε κουίζ, πιστοποιητικά απονομής και άλλα.

Σας επιτρέπει να προσφέρετε μια ισχυρή μαθησιακή εμπειρία στα μέλη σας και υποστηρίζει τις τελευταίες τάσεις gamification, κοινωνικής μάθησης και μικρο-περιεχομένου.

επεξεργασία-μάθημα-Learndash

Μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πουλήσετε τα διαδικτυακά μαθήματά σας από το LearnDash είναι:

 • Συνδρομές: Πουλήστε παραδοσιακή πρόσβαση σε όλα τα διαδικτυακά μαθήματά σας.
 • Εφάπαξ τιμή: Να επιτρέπεται στους χρήστες να πραγματοποιούν μεμονωμένες διαδικτυακές αγορές μαθημάτων.
 • Συνδρομή: Μεγιστοποιήστε τα έσοδα μέσω επαναλαμβανόμενων πληρωμών και συνδρομών για το διαδικτυακό σας μάθημα.
 • Άδειες μαθημάτων: Επιτρέψτε στους διοργανωτές να αγοράσουν την άδεια μαζικά και να παραχωρήσουν πρόσβαση στο προσωπικό τους.

Με το LearnDash, μπορείτε να αφήσετε τους μαθητές σας να ξεκλειδώσουν νέα μαθήματα με βάση τους βαθμούς που κερδίζουν καθώς ολοκληρώνουν τα μαθήματα. Αυτό αυξάνει την αφοσίωση των χρηστών στα διαδικτυακά μαθήματά σας. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε προφίλ χρήστη front-end όπου τα μέλη μπορούν να παρακολουθούν την μαθησιακή τους πρόοδο.

16. WooCommerce – Καλύτερη προσθήκη WordPress eCommerce

WooCommerce

Το WooCommerce είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για το WordPress. Χωρίς αμφιβολία, είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση που σας επιτρέπει να πουλάτε ψηφιακά και φυσικά αγαθά στον ιστότοπό σας WordPress.

Με εκατοντάδες δωρεάν και επί πληρωμή επεκτάσεις, το WooCommerce το καθιστά εξαιρετικά εύκολο να δημιουργήσετε και να βελτιώσετε το κατάστημά σας, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την πώληση προϊόντων σε λίγα λεπτά. Εάν θέλετε ένα προσαρμοσμένο ηλεκτρονικό κατάστημα κατασκευής, τότε μπορείτε εύκολα να προσλάβετε προγραμματιστές WooCommerce χάρη στη μεγάλη κοινότητα.

Μήνυμα καλωσορίσματος από το WooCommerce

Το WooCommerce συνοδεύεται από PayPal (για αποδοχή πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας και λογαριασμού PayPal), BACS και αντικαταβολή για αποδοχή πληρωμών. Για περισσότερες πύλες πληρωμών, μπορείτε να εγκαταστήσετε πρόσθετα στο κατάστημά σας στο WooCommerce.

Το WooCommerce παρέχει επίσης εύκολο στην παρακολούθηση τεκμηρίωση που σας καθοδηγεί σε διάφορες πτυχές της κατασκευής ενός διαδικτυακού καταστήματος. Τα αιτήματα υποστήριξης διεκπεραιώνονται στα επίσημα φόρουμ, οπότε σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια, σας καλύπτουν. Μην χάσετε αυτές τις καλύτερες κριτικές φιλοξενίας WooCommerce.

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις: BigCommerce

17. Κοινόχρηστοι αριθμοί – Καλύτερη προσθήκη κοινωνικής κοινοποίησης

Πρόσθετο κοινόχρηστων μετρήσεων

Το Shared Counts είναι ένα άπαχο πρόσθετο κοινωνικών μέσων για τον ιστότοπό σας στο WordPress που ανακτά γρήγορα, αποθηκεύει προσωρινά και εμφανίζει διάφορους αριθμούς κοινωνικής κοινοποίησης χρησιμοποιώντας το SharedCount.com API. Αυτό είναι μακράν το ταχύτερο plugin κοινωνικής κοινοποίησης στην αγορά. Οι περισσότερες άλλες προσθήκες κοινής χρήσης επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας, αλλά αυτό γράφεται από πολύ αξιόπιστους προγραμματιστές που εκτιμούν την απόδοση.

Δεδομένου ότι είναι γραμμένο από προγραμματιστές, αυτό το πρόσθετο είναι πολύ ευέλικτο και φιλικό για προγραμματιστές. Μπορείτε εύκολα να το προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες του θέματος σας.

Υποστηρίζει μετρήσεις μεριδίων για Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter (χρησιμοποιώντας το NewShareCount API), Stumbleupon και κοινή χρήση email. Συνδυάζει επίσης τον αριθμό των μεριδίων, ώστε να μπορείτε να εμφανίζετε συνολικούς αριθμούς μεριδίων δίπλα στα κουμπιά.

Καλύτερη εναλλακτική λύση: Μονάρχης

18. CSS Hero – Καλύτερη προσθήκη WordPress Editor Editor

CSSHero

Το CSS Hero είναι ένα πρόσθετο προσαρμογής WordPress που σας βοηθά να προσαρμόσετε το θέμα του WordPress χωρίς να γράψετε ούτε μία γραμμή κώδικα.

Τα θέματα WordPress χρησιμοποιούν CSS για τον έλεγχο της οπτικής εμφάνισης του ιστότοπού σας. Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του ιστότοπού σας, τότε πρέπει να μάθετε CSS. Αυτή δεν είναι εφικτή επιλογή για αρχάριους.

CSS Hero live visual CSS editor

Το CSS Hero είναι μια εξαιρετική λύση εάν δεν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων όπως το BeaverBuilder.

19. WP Rocket – Καλύτερη προσθήκη WordPress Cache

wp πύραυλος

Το WP Rocket είναι το καλύτερο premium caching plugin που διατίθεται στην αγορά. Το καλύτερο πράγμα για το WP Rocket είναι ότι ξεκινά με την ενεργοποίηση, οπότε δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε πολύπλοκες διαμορφώσεις προσθηκών.

Το WP Rocket ενσωματώνει όλες τις τελευταίες δυνατότητες για ενίσχυση της απόδοσης, συμπεριλαμβανομένης της τεμπέλης φόρτωσης ελαχιστοποίησης αρχείων CSS, HTML και JavaScript κ.λπ..

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις: Σούπερ κρυφή μνήμη και Συνολική προσωρινή μνήμη W3

20. Ζωντανή συνομιλία – Καλύτερη προσθήκη ζωντανής συνομιλίας

LiveChat Inc.

Η ζωντανή συνομιλία είναι το καλύτερο εργαλείο ζωντανής συνομιλίας που σας επιτρέπει να έρθετε σε επαφή με τους επισκέπτες του ιστότοπού σας και να τους οδηγείτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η τιμολόγηση βασίζεται στον αριθμό των πρακτόρων που μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό Ζωντανής συνομιλίας ταυτόχρονα. Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε όσους λογαριασμούς αντιπροσώπων για την οργάνωση των μελών της ομάδας σας. Όλα όσα πληκτρολογούν οι πελάτες είναι ορατά αμέσως στο παράθυρο συνομιλίας, το οποίο σας βοηθά να παρέχετε γρήγορη βοήθεια στους πελάτες σας.

live-chat-chat-οθόνη

Το εργαλείο διαθέτει επίσης ισχυρές ενσωματωμένες αναφορές και αναλυτικά στοιχεία. Μπορείτε ακόμη και να το ενσωματώσετε στον λογαριασμό σας στο Google Analytics για να μετρήσετε τον αντίκτυπο που έχει η Ζωντανή συνομιλία στην επιχείρησή σας. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε ένα δωρεάν plugin WordPress για εγκατάσταση στον ιστότοπό σας.

Το Live Chat Inc υποστηρίζει την ενσωμάτωση με όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές ιστού.

21. Envira Gallery – Κορυφαία προσθήκη WordPress Gallery

Γκαλερί Envira

Η Envira Gallery είναι η καλύτερη προσθήκη WordPress Gallery που είναι τόσο εύκολη όσο και ισχυρή. Έρχεται με ένα σύνολο προκατασκευασμένων προτύπων που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε εύκολα την εμφάνιση και την αίσθηση της γκαλερί σας.

Σε αντίθεση με άλλες δημοφιλείς προσθήκες στο WordPress, το Envira είναι ένα ελαφρύ πρόσθετο χωρίς φούσκωμα. Έρχεται με όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά έξω από το κουτί. Μπορείτε εύκολα να βελτιώσετε τις βασικές λειτουργίες εγκαθιστώντας ένα από τα δύο δεκάδες πρόσθετά τους.

Επεξεργασία-εικόνες-μεταδεδομένα-envira-gallery

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της Envira Gallery είναι:

 • Σύρετε και αποθέστε το εργαλείο δημιουργίας: Δημιουργήστε όμορφες γκαλερί σε λίγα δευτερόλεπτα με λίγα μόνο κλικ.
 • Φιλικό για κινητά: Όλες οι γκαλερί που δημιουργήσατε με το Envira ανταποκρίνονται 100%, πράγμα που σημαίνει ότι θα λειτουργούν εξαιρετικά σε κινητές συσκευές, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές.
 • Αυτόνομες γκαλερί: Δημιουργήστε ανεξάρτητες γκαλερί που δεν συνδέονται με τις δημοσιεύσεις και τις σελίδες σας.
 • Τόνοι πρόσθετων: Μπορείτε να βρείτε μια εκτενή συλλογή πρόσθετων, όπως Κοινωνική κοινή χρήση, Βίντεο, WooCommerce, Υδατογράφημα – για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις: NextGen Gallery και Modula Gallery

22. Pretty Links – Κορυφαία προσθήκη μάρκετινγκ συνεργατών

Όμορφοι σύνδεσμοι

Το Pretty Links είναι ένα απαραίτητο πρόσθετο για συνεργάτες που σας επιτρέπουν να οργανώνετε εύκολα όλους τους συνδέσμους συνεργατών σας σε ένα μόνο μέρος. Με τους Pretty Links, η εύρεση και η αντικατάσταση των συνδέσμων συνεργατών σας δεν θα είναι ταλαιπωρία.

get-shortlink-pretty-links

Για παράδειγμα, όποτε θέλετε να αλλάξετε έναν σύνδεσμο συνεργατών, δεν χρειάζεται να ανακαλύψετε βαθύτερα τον ιστότοπό σας και να αλλάξετε μη αυτόματα αυτές τις διευθύνσεις URL. Αντ ‘αυτού, το κάνετε απλά στον πίνακα Pretty Links, ο οποίος θα αλλάξει αυτόματα όλες τις δημοσιευμένες διευθύνσεις URL.

Σας επιτρέπει επίσης να αποκρύψετε τα άσχημα μακρά URL σας σε μικρότερους όμορφους συνδέσμους.

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις: ThirstyAffiliates

23. Revive Old Post – Καλύτερη προσθήκη προγραμματισμού δημοσιεύσεων

Αναβιώστε την παλιά θέση

Το Revive Old Post σάς επιτρέπει να μοιράζεστε αυτόματα τις νέες και τις παλιές αναρτήσεις σας στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων. Σας επιτρέπει να μοιράζεστε το περιεχόμενό σας σε πολλές πλατφόρμες όπως το Facebook, το Twitter και το LinkedIn. Σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τα κλικ.

Μπορείτε να ορίσετε ένα διάστημα κοινής χρήσης και να επιλέξετε τον αριθμό των δημοσιεύσεων για κοινή χρήση. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε με επιλεγμένες εικόνες στα tweets σας για να αυξήσετε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

24. Έξυπνο ρυθμιστικό 3 – Καλύτερη προσθήκη WordPress Slider

έξυπνο ρυθμιστικό 3

Το Smart Slider 3 σάς επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα ένα ρυθμιστικό με τον τρόπο που θέλετε. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές δυνατότητες του Smart Slider 3:

 • Βιβλιοθήκη διαφανειών: Δημιουργήστε εύκολα ένα ρυθμιστικό με τις εκατοντάδες προκατασκευασμένες διαφάνειες.
 • Κινούμενα σχέδια επιπέδου: Δίνει στρώσεις κινήσεις και μεταβάσεις.
 • Δυναμική δημιουργία περιεχομένου: Εισαγάγετε περιεχόμενο από εξωτερικούς ιστότοπους, όπως Instagram, YouTube, Flickr και άλλα.

smart slider 3 κριτική

Διαβάστε την πλήρη κριτική Smart Slider 3.

Καλύτερη εναλλακτική λύση: Soliloquy

25. WPML – Καλύτερη προσθήκη μετάφρασης WordPress

WPML

Το WPML είναι ένα premium πρόσθετο μετάφρασης που σας επιτρέπει να μεταφράζετε τις αναρτήσεις, τις σελίδες και τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων. Συνιστάται να δημιουργήσετε πλήρη αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας πριν τον εγκαταστήσετε στον ιστότοπό σας.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες μεταφραστικές προσθήκες, το WPML είναι συμβατό με τα περισσότερα σημαντικά θέματα και προσθήκες του WordPress, επομένως δεν χρειάζεται να διορθώσετε τα θέματα ή τις προσθήκες σας για να λειτουργήσει το WPML. Σας επιτρέπει ακόμη και να μεταφράσετε αντίγραφο ιστού που δημιουργήθηκε με δημοφιλή μεταφορά & πτώση δημιουργών σελίδων.

add-wpml-γλώσσα-εναλλαγή

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την ανθρώπινη μετάφραση, τότε το WPML σας συνδέει με κορυφαίες υπηρεσίες μετάφρασης. Το WPML φροντίζει όλο το πολύγλωσσο SEO και λειτουργεί απρόσκοπτα με δημοφιλείς προσθήκες SEO. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσες γλώσσες θέλετε με το WPML.

Προσφέρουν 3 premium σχέδια με βάση τον αριθμό των χαρακτηριστικών. Με κάθε σχέδιο premium, έχετε δικαίωμα απεριόριστης χρήσης ιστότοπων.

Το WPML είναι το παλαιότερο και πιο αξιόπιστο πρόσθετο για τη δημιουργία πολύγλωσσων ιστότοπων WordPress.

Η καλύτερη εναλλακτική λύση: TranslatePress. Δείτε αυτήν την κριτική TranslatePress.

26. Επεξεργαστής ρόλου χρήστη – Καλύτερο εργαλείο επεξεργασίας ρόλων χρηστών

Επεξεργαστής ρόλου χρήστη

Το User Role Editor είναι ένα εξαιρετικό βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα δικαιώματα και ρόλους για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για ιστότοπους μελών, ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, εταιρικούς ιστότοπους ή οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου πολλαπλών συγγραφέων / πολλαπλών χρηστών.

Αν και δεν είναι απαραίτητο για όλους τους ιστότοπους, είναι το καλύτερο πρόσθετο του είδους του ειδικά όταν το χρειάζεστε.

27. Καλύτερη Αντικατάσταση Αναζήτησης – Καλύτερο εργαλείο αντικατάστασης

Καλύτερη Αντικατάσταση Αναζήτησης

Το Better Search Replace είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα WordPress που σας βοηθάει να βρείτε γρήγορα και να αντικαταστήσετε διαφορετικά στοιχεία στον ιστότοπό σας. Αυτό λειτουργεί πολύ παρόμοιο με τη δυνατότητα Εύρεση και αντικατάστασης στο Microsoft Word ή σε αντίστοιχο λογισμικό.

Σας συνιστούμε να εγκαταστήσετε αυτήν την προσθήκη όταν τη χρειάζεστε, επειδή είναι η καλύτερη του είδους. Μόλις ολοκληρώσετε τη χρήση της προσθήκης, μπορείτε απλώς να την απεγκαταστήσετε.

28. AdSanity – Κορυφαία προσθήκη WordPress για διαφημίσεις

AdSanity

Το AdSanity παρέχει έναν εύκολο τρόπο εισαγωγής πανό θυγατρικών μέσα σε widget ή postbar. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις καμπάνιες και τις διαφημίσεις θυγατρικών σας στον πίνακα διαχείρισης του WordPress.

Έλεγχος AdSanity - επιλέξτε μέγεθος

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης του AdSanity είναι ότι μπορείτε να εμφανίσετε banner συνεργατών μόνο σε ένα καθορισμένο χρονικό πλαίσιο στον ιστότοπό σας. Με την αναφορά απόδοσης, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την απόδοση κάθε banner που δημοσιεύετε στον ιστότοπό σας.

29. W3 Συνολική προσωρινή μνήμη – Κορυφαία προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης

Συνολική προσωρινή μνήμη W3

Με πάνω από ένα εκατομμύριο ενεργές εγκαταστάσεις, το W3 Total Cache είναι μία από τις πιο δημοφιλείς προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης για το WordPress. Βελτιώνει την απόδοση του διακομιστή σας προσωρινά αποθηκεύοντας κάθε πτυχή του ιστότοπού σας και προσφέρει επίσης ενοποιήσεις δικτύου παράδοσης περιεχομένου.

Χρησιμοποιήθηκε και συνιστάται από αμέτρητες εταιρείες και εκδόσεις όπως το AT&T, MattCutts.com, Mashable.com και άλλοι. Είτε ο ιστότοπός σας φιλοξενείται σε κοινόχρηστο δίκτυο φιλοξενίας είτε σε αποκλειστικό διακομιστή, θα βρείτε χρήσιμη την προσθήκη για τη βελτίωση της απόδοσης του διακομιστή ιστού και τη μείωση του χρόνου φόρτωσης σελίδας. Ίσως, είναι το μόνο πρόσθετο που έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί όλα τα πρακτικά περιβάλλοντα φιλοξενίας.

Προσφέρει υποστήριξη για το Google Accelerated Mobile Pages (AMP) και το Secure Socket Layer (SSL).

Οι προγραμματιστές ισχυρίζονται ότι η προσθήκη μπορεί να προσφέρει εξοικονόμηση εύρους ζώνης έως και 80% μέσω ελαχιστοποίησης, τη διαδικασία μείωσης του μεγέθους των HTML, CSS, JavaScript και ροών χωρίς να έχει αρνητικό αντίκτυπο.

Καλύτερη εναλλακτική λύση: WPRocket

30. Εισαγάγετε κεφαλίδες και υποσέλιδα – Κορυφαία προσθήκη αποσπάσματος

Εισαγωγή κεφαλίδας και υποσέλιδου

Το Insert Header and Footer είναι ένα απλό βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να εισάγετε κώδικα όπως Facebook Pixel, προσαρμοσμένο CSS, μετα-επαλήθευση και άλλα στην περιοχή κεφαλίδας ή υποσέλιδου του ιστότοπού σας.

Αυτό σας σώζει από την επεξεργασία των αρχείων θεμάτων σας. Μπορείτε να κάνετε όλες τις αλλαγές από μια απλή διεπαφή μέσα στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Χρησιμοποιείται σε περισσότερους από 400.000 ιστότοπους.

Οι προσθήκες είναι εφαρμογές στο WordPress που σας βοηθούν να μεταβείτε στον ιστότοπό σας στο επόμενο επίπεδο. Ελπίζουμε να βρείτε τη λίστα των καλύτερων προσθηκών WordPress για να είναι χρήσιμη.

Τι γίνεται όμως αν αναζητούσατε μια προσθήκη που δεν είδατε σε αυτήν τη λίστα?

Λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μια επισκόπηση του τρόπου επιλογής της καλύτερης προσθήκης για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Θα μοιραστούμε ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε και πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προσθήκες WordPress.

Βοήθεια! Δεν μπορώ να δω τη σελίδα προσθηκών στο My WordPress Blog

Εάν δεν βλέπετε μια σελίδα προσθηκών στο ιστολόγιό σας WordPress, τότε ο πιο πιθανός λόγος είναι ότι χρησιμοποιείτε το WordPress.com.

Το WordPress.com είναι μια δωρεάν υπηρεσία φιλοξενίας ιστολογίων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε δωρεάν ιστολόγια στους διακομιστές τους. Δεν είναι το ίδιο με το να έχετε τον δικό σας ιστότοπο WordPress.org.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό στο διαφορά μεταξύ WordPress.com και WordPress.org. Μία από τις κύριες διαφορές μεταξύ των δύο είναι ότι δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε προσθήκες στο blog του WordPress.com, εκτός εάν βρίσκεστε στο πακέτο υψηλότερης ποιότητας.

Επίσης, δεν πρέπει να χάσετε αυτόν τον οδηγό στις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας WordPress.

Για να χρησιμοποιήσετε ισχυρές προσθήκες και θέματα WordPress, θα χρειαστεί να μετακινηθείτε για έναν ιστότοπο WordPress.org που φιλοξενείται αυτόματα. Ακολουθούν οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς να το κάνετε μεταβείτε από το WordPress.com στο WordPress.org.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map