StackPath-couponcode (2020)

StackPath

Op zoek naar een couponcode van StackPath? StackPath (voorheen MaxCDN) is een populair content delivery network (CDN) met DDoS-beveiliging en website-monitoring voor onbeperkte websites. StackPath is de beste manier om uw WordPress-website te versnellen, zodat u uw verkeer kunt laten groeien. Het wordt geleverd met 45 locaties waarmee u uw inhoud razendsnel kunt laden in elk deel van de wereld. StackPath CDN heeft een cache-hitratio van 80%, een speciaal privénetwerk, uitgebreide API’s, een klantportaal met 1 klik en meer. Het is serverloos zonder opwarmtijd, wat betekent dat al uw website-inhoud snel wordt geladen. Als u op zoek bent naar een StackPath-promotiecode, zodat u aan de slag kunt met de best mogelijke prijzen, dan bent u hier aan het juiste adres! Bij IsItWP werken we hard om namens u exclusieve kortingen te bedingen. Blijf lezen om erachter te komen hoe u de best mogelijke StackPath-deal kunt krijgen.

Ontvang de beste deal voor StackPath CDN-service

Gebruik onze StackPath-couponcode om de beste prijs te krijgen!

Deal krijgen »

Ontvang de beste deal voor StackPath CDN-service
Geen code vereist. Klik op de knop om deal te claimen.

GA NAAR HTTPS://WWW.ISITWP.COM/REFER/STACKPATH-CDN/

Volg de onderstaande instructies om de best mogelijke deal te krijgen met onze exclusieve StackPath-couponcode.

Bezoek eerst de StackPath-website via onze verwijzingslink. Van daaruit kunt u uw e-mailadres invoeren en op de klikken Begin knop.

StackPath-website

Op de volgende pagina kunt u een wachtwoord invoeren en op klikken Account aanmaken knop.

Wachtwoord toevoegen

Vervolgens moet u een service selecteren. Het biedt website- en toepassingsservices en edge computing-service.

Selecteer service

Daarna kunt u de selecteren Edge Delivery Bundle optie om alle functies te krijgen, inclusief CDN, WAF, DNS en monitoring als pakket.

Selecteer de Edge Delivery Bundle

Nu zie je de prijspagina. Voor het basisplan krijg je een gratis proefperiode van 1 maand om de service te testen voordat je een beslissing neemt.

Klik op de Selecteer knop onder het plan dat u wilt kopen.

Selecteer plan

Vervolgens kunt u uw e-mailadres verifiëren via de link die naar uw e-mailaccount is verzonden en wordt u omgeleid naar de betalingspagina.

Het is niet nodig om een ​​StackPath-promotiecode in te voeren. Volg gewoon onze link naar StackPath en de beste prijzen worden automatisch toegepast.

Betaling en aankoop

Ten slotte moet u een betalingsmethode selecteren, uw bedrijfsgegevens toevoegen en op klikken Doorgaan met knop om de aankoop te voltooien.

We hopen dat je onze StackPath-couponcode nuttig vond. U kunt ook onze kortingsbonnenpagina bekijken voor meer kortingen.

Veelgestelde vragen over de StackPath-couponcode

Ben je nog niet klaar om aan de slag te gaan met StackPath? Hier beantwoorden we enkele van de meest gestelde vragen over onze StackPath-korting.

1. Wat is een contentleveringsnetwerk?

Een Content Delivery Network (CDN) is een service waarmee u de inhoud van uw website snel aan bezoekers kunt weergeven door meerdere serverlocaties en een robuust caching-systeem toe te voegen. Het is een geavanceerde methode om de laadtijd van uw pagina te verminderen en geeft een betere gebruikerservaring aan uw sitebezoekers.

2. Hoeveel kost maandelijks voor een netwerk voor contentlevering??

Met onze StackPath-kortingscode begint hun prijs bij $ 20 per maand. U krijgt ook een gratis proefperiode van 30 dagen en onbeperkte SSL-certificaten.

3. Wat zijn de voordelen van een content delivery-netwerk?

Krachtig netwerk voor inhoudslevering zoals StackPath zal u op veel manieren helpen:

  • Razendsnelle levering: StackPath levert razendsnelle content op elke locatie ter wereld. Het gebruikt een serverloze methode om de laadtijd van de pagina tot een minimum te beperken.
  • Inhoudsbeveiliging: met StackPath krijgt u de maximale beveiliging voor uw inhoud. Het wordt geleverd met een ingebouwde DDoS-beschermingslaag en een website-bewakingsservice.
  • Flexibiliteit: u kunt StackPath gebruiken op onbeperkte websites met een geschikte bandbreedte om ononderbroken inhoud aan gebruikers te leveren.

4. Is StackPath goed voor kleine bedrijven?

Ja, een netwerk voor het leveren van inhoud zoals StackPath is ideaal voor bedrijven van elke grootte of website. Het wordt geleverd met 45 locaties, serverloze installatie, 1-klik klantenportaal en een gratis proefperiode van 30 dagen om de service op onbeperkte websites te testen.

5. Wat is het beste netwerk voor het leveren van inhoud?

StackPath is een toonaangevende netwerkdienst voor contentlevering op de markt. Zie onze volledige lijst met de beste CDN-services voor meer opties om uw website te versnellen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me