Još jedan povezani dodatak

Trebate jednostavan način za međusobno povezivanje sadržaja i zauzimanje čitatelja? Smanjite broj posjeta i povećajte broj stranica na stranici pomoću dodatnog dodatnog dodatnog posta (YARPP). Provjerite naš pregled dodatnog dodatka za dodatne postove i provjerite je li ovaj dodatak prikladan za vaš blog.


Još jedan povezan dodatak Pregled dodataka

Unutarnje povezivanje može povećati vaš blog

Jedan od najboljih načina za optimizaciju vaše web stranice – i za čitatelje i za SEO – je internim povezivanjem.

Povezivanje povezanih sadržaja na vašoj web stranici izuzetno je korisno vašoj publici. Bez internog povezivanja ne bi pronašli vaš prošli sadržaj ili stare postove na blogu, osim ako ih nisu proaktivno tražili. Ali ako uključite veze na svoje prethodne postove na blogu, to može pobuditi zanimanje čitatelja i pretvoriti ih u vjernog obožavatelja.

Unutarnje povezivanje može vam pomoći i u rangiranju vaše tražilice. Povezivanjem povezanih postova i stranica zajedno na vašoj web lokaciji, pomažete alatima za pretraživanje pretraživača da shvate strukturu vaše web lokacije. A koristeći pravi tekst za sidrenje, pomažete i tim robotima da bolje razumiju temu svake stranice.

Zašto koristiti dodatak za slične postove?

Znate kako dugotrajno možete potražiti stare povezane postove i povezati ih sve zajedno. Lako je zaboraviti postove koji mogu biti relevantni, i završiti siročadne postove koji nisu povezani ni s jednim drugim.

Korištenjem dodatka za povezane postove možete u potpunosti automatizirati postupak i osigurati da svi vaši postovi imaju povezane veze.

Još jedna prednost dodatka za povezane postove je ta što pruža čitateljima da učine nešto nakon što pročitaju post.

Bez poziva na akciju, mnogi će vaši čitatelji samo pritisnuti gumb “natrag” na svom pregledniku i zaboraviti sve o vašem blogu.

No uključivanjem veza do povezanih postova na dnu svakog posta možete zadržati čitatelje. To će smanjiti stopu napuštanja početne stranice i povećati vrijeme za statistiku stranica.

Kako funkcionira dodatni dodatak za srodne postove (YARPP)

Još jedan srodni dodatak (YARPP) vrlo je prilagodljiv dodatak koji vam omogućuje prikaz veza do povezanih postova i stranica. Također podržava prilagođene vrste posta.

Dodatak odabire povezane postove na temelju naslova, teksta tijela, kategorija i oznaka. Sami ćete odlučiti koliko ćete prioriteta dati svakom parametru, a možete odabrati i kategorije i oznake koje želite izuzeti.

Kako postaviti YARPP na svoj blog

Instalirajte i aktivirajte YARPP dodatak. Automatski će vas dovesti do Postavke »YARPP zaslon, na kojem možete konfigurirati sve mogućnosti.

Pod, ispod “Bazen”, možete onemogućiti određene kategorije ili oznake i odlučiti želite li prikazati postove zaštićene lozinkom ili ograničiti postove do datuma objave.

Još jedna povezana poveznica Pregled dodataka - bazen

Pod, ispod Opcije “srodnosti”, možete konfigurirati na koji način YARPP odlučuje koji su postovi povezani davanjem više prioriteta naslovima, tijelu teksta, kategorijama ili oznakama.

Još jedan povezan dodatak Pregled dodataka - opcije

Ispod toga možete odabrati opcije prikaza za svoje srodne postove: ili popis ili sličice.

Još jedan povezani dodatak Pregled dodataka - prikaz

Možete i prilagoditi naslove, izvode, narudžbu itd. I odlučiti želite li prikazivati ​​povezane postove u svom RSS feedu.

Još jedan povezan dodatak Pregled dodatka - više opcija

Samo kliknite Spremi promjene pri dnu ekrana i to je to!

Sada pogledajte svoje postove da biste vidjeli povezani sadržaj koji YARPP preporučuje.

Za više informacija o tome kako konfigurirati YARPP i kako prikazati povezane postove bez dodatka, pogledajte Kako prikazivati ​​srodne postove u WordPressu

Unovčite svoj blog pomoću YARPP Pro

Postoji i druga verzija dodatka pod nazivom YARPP Pro, koja dodaje nekoliko novih značajki.

Suprotno imenu, YARPP Pro je također besplatan!

Jedna od glavnih novih značajki je mogućnost zarade promovirajući sponzorirane postove. Možete ih prikazati pri dnu svojih postova sa widgetom na bočnoj traci ili oboje.

Također možete odlučiti promovirati vlastite postove na drugim blogovima, licitiranjem putem klikova ili pojavljivanja – po vašem izboru.

Također imate mogućnost prikazivanja vlastitih povezanih postupaka pomoću widgeta ispod posta.

YARPP vs. Jetpack povezani postovi

Jedna od najčešćih pritužbi na dodatni dodatak Još jedan povezani post je ta što koristi mnogo resursa servera za traženje povezanih postova. To može stvarno usporiti vrijeme učitavanja vaše web lokacije, posebno ako imate veliki broj postova za YARPP za pretraživanje.

U najnovijim verzijama, YARPP-ovi upiti su optimizirani i ažuriran je za spremanje svih rezultata, tako da je svaki post povezan svaki oglas potrebno izračunati samo jednom – ne svaki put kad se post posjećuje..

Alternativa koja može biti lakša u vremenu učitavanja vaše web stranice je modul Jetpack’s Related Posts. Za razliku od YARPP-a, Jetpack sve analize, obrade i posluživanje vrši iz svog oblaka. To znači da ne uzrokuje dodatno opterećenje na vašem poslužitelju. Više detalja o Jetpacku potražite u našoj recenziji Jetpack.

Ako se odlučite koristiti YARPP umjesto Jetpack povezanih postova, možete to pokušati ubrzajte svoju WordPress stranicu upotrebom dodatka za predmemoriranje. Pogledajte naš pregled WP Super Cache i W3 Total Cache pregled da biste saznali koji je najbolji za vašu web lokaciju.

Naša presuda

Ako želite zadržati povremene posjetitelje na svojoj web stranici, čitati više sadržaja, upotreba dodatka za slične postove izvrstan je način da to učinite..

Još jedan povezani post dodatak ima jednostavno sučelje i olakšava i brzo postavljanje internih veza na sve vaše postove na blogu.

Ako pak imate veliki blog s puno postova, YARPP može usporiti vaše web mjesto. Obavezno nadgledajte brzinu vaše web lokacije prije i poslije kako biste pratili promjene, kako biste mogli preći na drugi dodatak ako postoji problem.

Iako je dodatak vrlo jednostavan za korištenje i dokumentacija je korisna, čini se da nije podržan. Teme podrške na forumima WordPress.org ostaju bez odgovora, a na službenoj web stranici nema jasnog načina da se dobije podrška..

Damo još jedan povezani post Plugin 4 od 5 zvjezdica. Ovdje je prikaz naših rezultata pregleda:

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 0,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 1,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite još dodatnih povezanih dodataka sada »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map