Kontakt obrazac 7

Tražite li besplatan dodatak za kontakt obrazac za svoju stranicu WordPress? Kontakt obrazac 7 jedan je od najpopularnijih dodataka za WordPress instaliran na više od milijun web stranica. U ovom ćemo obrascu za kontakt 7 pogledati njegove značajke, jednostavnost upotrebe i mogućnosti podrške.


Obrazac za kontakt 7 Pregled

Zašto vam treba dodatak za obrazac za kontakt?

WordPress dolazi s robusnim sustavom za objavljivanje sadržaja i interakciju sa svojim korisnicima putem komentara. Međutim, ne dolazi s ugrađenim kontaktnim obrascem. Taj se problem rješava pomoću dodataka.

Obrazac za kontakt omogućuje vašim osobnim kontaktima. E-pošta je najlakši i privatni oblik komunikacije na internetu. Dodavanje kontaktnog obrasca na vaše web mjesto ne samo da otvara vrata korisnicima, već i novim poslovnim mogućnostima i mogućnostima zapošljavanja.

Imati stranicu kontakata na svojoj web stranici jednostavno je previše važno da bi se zanemarilo, a stranica s kontaktima je nepotpuna bez obrasca za kontakt.

Na raspolaganju je nekoliko najboljih dodataka za WordPress obrazac. Na raspolaganju su i plaćeni i besplatni dodaci. Ako tražite vrhunske značajke plaćenog dodatka, mi ćemo vam preporučiti da to pogledate WPForms ili našeg pregleda Gravity Forms.

Kontakt obrazac 7 najpopularniji je besplatni dodatak za obrazac za WordPress. Neizmjerno je popularan i jedan od najčitanijih WordPress dodataka svih vremena.

Pogledajmo kako se obrazac za kontakt 7 ističe u našoj značajki, jednostavnosti upotrebe i analizi podrške.

Jednostavno stvorite kontaktne obrasce u WordPressu pomoću kontakt obrasca 7

Obratite se obrascu 7 koristeći standardne WordPress prakse i lijepo se integrirajte u vaše administrativno područje. Također dolazi s demo obrascem koji možete pogledati kako biste naučili kako stvoriti vlastite obrasce.

Izrada obrasca pomoću dodatka Contact Form 7

Sučelje za uređivanje glavnih obrazaca jako sliči uređivaču teksta na ekranu za uređivanje teksta. Ima jednostavne tipke na gornjem izborniku koje možete koristiti za dodavanje elementa forme.

Jednom kada završite sa stvaranjem obrasca, jednostavno kliknite gumb za objavljivanje kako biste ga učinili spremnim. Kontakt obrazac 7 dat će vam kratki kôd za umetanje obrasca bilo gdje na vašu WordPress stranicu.

Napredne postavke za kontakt obrazac 7

Kontakt obrazac 7 moćan je dodatak. Svaki obrazac kreiran pomoću Kontakt obrasca 7 može imati različite postavke koje se mogu konfigurirati na karticama Mail, Messages i Additional Settings.

Postavke pošte u obrascu za kontakt 7

Na stranici postavki e-pošte možete odrediti kamo poslati odgovore prikupljene obrascem. Kontakt obrazac 7 šalje svaki obrazac poslan na adresu e-pošte administratora. To možete promijeniti na bilo koju drugu adresu e-pošte koju želite.

Na kartici “Poruke” možete promijeniti zadane poruke. Kontakt obrazac 7 pokazuje vama i vašim posjetiteljima. Ove poruke su pogreške u provjeri valjanosti, ulazne pogreške, poruke o uspjehu i neuspjehu prilikom slanja obrasca.

Kartica dodatnih postavki omogućuje vam slanje određenog koda u unaprijed definiranom formatu.

Izrada složenih obrazaca s kontaktnim obrascem 7

Stvaranje složenih obrazaca pomoću Kontakt obrasca 7 moguće je, ali nije baš tako jednostavno. Pomoću gumba u uređivaču obrazaca možete umetnuti vrste unosa i elemente oblika.

Međutim, nema naprednih značajki poput uvjetne logike ili obrade plaćanja koje možete pronaći u drugim dodacima kao što su WPForms i njegovi dodaci.

Klik na element doveo bi do skočnog prozora gdje možete odabrati osnovne opcije za to polje. Na primjer, možete označiti potrebna polja, dodati tekst rezerviranog mjesta i konfigurirati ih na temelju vrste unosa koji dodajete.

Postavljanje naprednih opcija za polja unosa

I dalje ćete morati pisati HTML poput oznaka odlomaka i loma redaka da biste pravilno prikazali obrazac.

Cjelokupno korisničko iskustvo tijekom stvaranja složenog obrasca s Kontakt obrascem 7 nije dobro. Međutim, ako imate osnovno razumijevanje HTML-a i kontaktni obrazac 7, onda je to jedan od najmoćnijih graditelja oblika.

Obrasci za oblikovanje stvoreni kontaktnim obrascem 7

Obrazac za kontakt 7 automatski nasljeđuje stil vašeg WordPress teme. Većina standardnih kompatibilnih WordPress tema dolaze sa stilovima unaprijed definiranim za polja obrasca i gumbe.

Neke premium WordPress teme dolaze s unaprijed definiranim stilovima uglavnom za obrazac Contact 7. Međutim, ako trebate, uvijek možete dodati svoj vlastiti prilagođeni CSS.

Kontakt obrazac 7 dodaje CSS klase i ID u sve obrasce. Te zadane klase možete koristiti u svojoj WordPress temi ili podređenoj temi.

Pogledajte ovaj vodič kako to učiniti stil Kontakt obrazac 7 obrazaca u WordPressu.

Produljenje kontaktnog obrasca 7 pomoću dodataka Addon

Obrascu za kontakt 7 nedostaje nekoliko značajki koje obično nude dodaci za izradu plaćenih obrazaca, poput Gravity Forms. Međutim, kontakt obrazac 7 je otvorenog koda i visoko proširiv. Mnogi autori WordPress dodataka stvorili su vlastite dodatke za Kontakt obrazac 7 koji proširuju njegove mogućnosti.

Na primjer, autor obrasca za kontakt 7 napisao je izvrstan dodatak pod nazivom Flamingo. Omogućuje spremanje odgovora poslanih obrazaca CF7 u bazu podataka.

Da biste pronašli ostale dodatke, jednostavno potražite Kontakt obrazac 7 u dodacima WordPress.org.

Podrška i dokumentacija za obrazac za kontakt 7

Kontakt obrazac 7 dolazi s opsežnom dokumentacijom. Najprije vam je ugrađena kontekstna pomoć dostupna odmah unutar vašeg administratorskog područja WordPressa.

Pored toga, detaljnija dokumentacija dostupna je na web mjestu dodatka. Većina dokumentacije je u običnom tekstu teksta na engleskom i japanskom jeziku.

Povezano: Kako stvoriti višejezično web mjesto.

Korisnici također mogu slati upite za podršku i putem službenih foruma za podršku WordPress-a. Međutim, besplatna podrška nije zajamčena.

Naša presuda

Kontakt obrazac je vrlo moćan dodatak. Vrlo je jaka alternativa dodacima koji se plaćaju u istoj kategoriji. Dolazi s opsežnom dokumentacijom i ima dobru podršku zajednice što osigurava da će dugo biti u blizini. Također je u potpunosti preveden na mnogo različitih jezika.

Međutim, nedostaju mu mnoge značajke koje nude neki plaćeni dodaci. Također nije vrlo lako koristiti za početnike. To je dobro dokumentirano, ali ako korisniku treba dodatna pomoć, mogućnosti podrške su ograničene. Dajemo 3,6 od 5 zvjezdica.

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaPolovica zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,5 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite kontakt obrazac 7 odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map