LayerSlider pregled – vrijedi li cijena?

Želite stvoriti privlačne klizače za svoju WordPress stranicu? LayerSlider može vam pomoći prikazati slike, videozapise, objaviti sadržaj i još mnogo toga. Sadrži stotine različitih animacija i sposobnost slojavanja sadržaja na svakom dijapozitivu. Ali je li to najbolji WordPress klizač koji je dostupan? Otkrijte u našoj recenziji LayerSlider.


pregled slojeva

Zašto koristiti klizni dodatak?

Kad imate toliko toga za ponuditi na svojoj web stranici, teško je znati što prikazati na svojoj početnoj stranici.

Klizač je zabavan način prikazivanja vašeg najpopularnijeg sadržaja, prikazivanja istaknutih proizvoda iz trgovine eCommerce ili dijeljenja fotografija s vašeg posljednjeg putovanja. Animacije klizača mogu biti zanimljive i privlačne za korisnike.

O LayerSlideru

LayerSlider je popularni dodatak za WordPress klizač na tržištu CodeCanyon s preko 1,5 milijuna aktivnih instalacija, 80-postotnom prodajom i 4,7 pozitivnih ocjena. LayerSlider omogućuje vam jednostavno stvaranje klizača, galerija slika i prezentacija na vašoj web stranici WordPress.

Dodatak je razvila Kreatura, grupa entuzijastičnih web dizajnera i programera. Prvi put je objavljen u siječnju 2012. Također prodaju premium klizački jQuery dodatak na CodeCanyonu za web stranice koje nisu WordPress..

LayerSlider Review: višenamjenski, prilagodljivi klizač

LayerSlider jedan je od najpopularnijih klizača za WordPress. Omogućuje vam stvaranje klizača, galerija i vrtilja koji privlače pažnju s animacijama i efektima prijelaza.

Svakim dijapozitivom možete dodati slojeve sadržaja uključujući slike, videozapise, tekst i još mnogo toga. Svaki sloj može imati svoje efekte prijelaza. Također možete odabrati između 3 različita stila navigacije klizača.

Uz to, LayerSlider dolazi s 13 prilagodljivih koža koje lako klizačima daju jedinstven izgled. Uključene su i datoteke PSD kože kako bi dizajneri lakše stvorili vlastite kože. Sve su kože odgovarajuće i mobilno prilagođene.

Još nekoliko značajki LayerSlider-a su:

 • Povuci i ispusti vizualni uređivač: Vizualni urednik jednostavan za upotrebu omogućuje vam stvaranje lijepih klizača s beskonačnim mogućnostima za prilagodbu.
 • 200+ efekata animacije: LayerSlider olakšava izgradnju prekrasnog klizača na vašoj WordPress web stranici sa zadivljujućim efektima animacije, uključujući prijelaze dijapozitiva, paralakse itd..
 • Klizač sadržaja: Predstavljanje puno informacija u ograničenom prostoru više nije izazov. Pomoću LayerSlider-ovog klizača sadržaja možete dinamički izvlačiti sadržaj iz postova i stranica i prikazivati ​​ga svojoj publici..
 • Tona mogućnosti prilagodbe: Uz LayerSlider, mogućnosti prilagođavanja su beskrajne. Dodatak se isporučuje s 18 klizača, tona premium klizačkih predložaka i izgledima uređaja.

Kako stvoriti svoj prvi klizač

Instalirajte i aktivirajte dodatak i bit ćete preusmjereni na LayerSlider WP »Svi klizači izbornik.

Kliknite gumb Dodaj novi gumb za početak.

LayerSlider Review - dodajte novo

Unesite ime i kliknite Dodajte klizač.

LayerSlider Review - naziv

Na vrhu će se vidjeti kartice na kojima se vidi da se nalazite na stranici postavki.

LayerSlider Review - postavke klizača

Ispod toga vidjet ćete sve mogućnosti za vaš klizač. Možete promijeniti veličinu, animacije, brzinu, opcije navigacije i još mnogo toga.

LayerSlider Review - postavke

Kada završite s odabirom postavki, kliknite ikonu slajdovi karticu na vrhu.

Postoje 2 Kliknite za postavljanje tipke na lijevoj strani. Gornji je za postavljanje slike, a donji 1 za postavljanje sličice. Ako sličicu ostavite praznu, koristit će se sama slika. Možete postaviti i pojedinačno trajanje slike, odabrati između preko 100 efekata prijelaza i (po želji) konfigurirati veze.

LayerSlider Review - odaberite slike

Ispod toga svom klizaču možete dodati više slojeva. Postoji puno mogućnosti za dodavanje više slika, teksta, HTML-a, video zapisa, objavljivanja sadržaja itd.

LayerSlider Review - dodajte slojeve

Možete postaviti i prijelaze pojedinih slojeva.

LayerSlider pregled

Da biste dodali još jedan slajd, kliknite znak zeleni plus na vrhu ispod slajdovi kartica.

Kada završite, kliknite gumb Spremi promjene gumb na dnu.

Možete dobiti kratki kôd za prikaz svog klizača s LayerSlider WP »Svi klizači zaslonu na kojem će biti navedeni svi vaši klizači.

Opcije dokumentacije i podrške za LayerSlider

LayerSlider ima internetsku dokumentaciju i često postavljana pitanja na svojoj službenoj web stranici. Dokumentacija uključuje udžbenike za instaliranje, izradu klizača, napredno prilagođavanje, rješavanje problema, i pomoć programerima. Najčešća pitanja odnose se i na brojna uobičajena pitanja.

Vaša kupovina LayerSlider dolazi s 6 mjeseci podrške od strane programera, što uključuje pomoć u popravljanju grešaka i odgovaranje na opća pitanja. Možete odlučiti kupiti produženu podršku za još 12 mjeseci.

LayerSlider vs. Soliloquy

Na raspolaganju je puno klizača, ali preporučujemo Monolog kao najbolji responzivni klizač za WordPress.

Većina klizača dodataka je naduvana s ogromnom količinom značajki koje ljudi zapravo ne koriste. Pored toga, oni će često imati vrlo zbunjujuća sučelja i usporavaju rad vaše web lokacije.

LayerSlider nije loš dodatak. Snažan je i ima mnoštvo značajki. Ali sučelje nije baš početničko – kreirano je s obzirom na programere.

Neki se modeli kože također pojavljuju poprilično:

LayerSlider Review - koja je ovo godina

3D navigacijske tipke

Soliloquy prvo postavlja korisničko iskustvo. Dizajniran je tako da bude lagan i lak za početnike. Možete sastaviti klizač u samo nekoliko minuta.

Najbolje od svega, Soliloquy neće usporiti vaše web mjesto. To je najbrži klizni dodatak koji smo testirali:

Klizni dodatak
Vrijeme učitavanja stranice
Zahtjevi
Veličina stranice
Monolog1,34 sek26945 KB
Nivo klizač2,12 sek291 MB
Meteor2,32 sek271,2 MB
Klizač revolucije2,25 sek291 MB
LayerSlider2,12 sek30975 KB

To je zato što je dizajniran za upotrebu hibridne tehnike koja se naziva dinamičko asinhrono ajax predopterećenje.

Više možete saznati u našem cjelovitom Soliloquy pregledu.

Kako se LayerSlider postavlja protiv konkurencije

LayerSlider je puno više od uobičajenog dodatka za WordPress klizač. Ispod je nekoliko načina kako LayerSlider ostaje ispred krivulje:

1. Deseci predložaka za odabir

LayerSlider omogućuje uvoz desetaka predložaka dizajna za vaše klizače, galerije i skočne prozore. To znači da možete brzo pokrenuti dizajn bez potrebe da ga gradite ispočetka.

2. Izgradite skočne skokove orijentirane na pretvorbu

Bilo da ih volite ili mrzite; ne možete zanijekati činjenicu da skočni prozori mogu potaknuti više konverzija na vašoj web lokaciji.

Od infobara do pune veličine i modalnog načina dočekavanja skočnih prozora možete graditi bilo koju vrstu iskočiti kampanju koju možete zamisliti s LayerSlider-om. Možete precizno prilagoditi izgled i kontrolirati kada i kako prikazati skočne prozore. Čak možete ugraditi i pretplatu na pretplatu na bilten kako biste povećali svoj popis e-pošte.

3. Snimite svaku promjenu pomoću LayerSlider revizija

revizije slojeva

LayerSlider dolazi s cjelovitim sustavom kontrole verzija. Pohranjuje zapis svake promjene koje napravite na dizajnu. To vam omogućuje da vidite koje su promjene izvršene u svakom snimanju povlačenjem klizača.

Također vam omogućuje jednostavno vraćanje na prethodnu verziju.

LayerSlider cijene

Redovna licenca LayerSlider dostupna je za kupnju za samo 26 dolara. S redovnom licencom možete dodatak koristiti na jednom WordPress web mjestu. Također ćete dobiti besplatnu podršku na 6 mjeseci i sva buduća ažuriranja.

Podršku možete produžiti na 12 mjeseci za dodatnih 7,50 USD.

Za produženu licencu morat ćete platiti jednokratnu naknadu u iznosu od 125 USD. Uz produženu licencu, dodatak možete povezati s premijskom temom.

Naša presuda: Ako kupite LayerSlider?

LayerSlider popularan je dodatak jer ima puno mogućnosti animacije i prijelaza, što vam omogućuje stvaranje složenih klizača sa svim vrstama sadržaja i zabavnih efekata.

Otkrili smo da je sučelje malo zbunjujuće i ne baš prilagođeno korisniku, ali u dokumentaciji se nalazi mnoštvo vodiča koji će vam pomoći kad se zaglavite. Međutim, može potrajati neko vrijeme dok naučimo kako koristiti sve značajke.

LayerSlideru dajemo 4,2 od 5 zvjezdica. Ovdje je prikaz naših rezultata pregleda:

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaPolovica zvijezda 4,2 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite sada LayerSlider »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map