LearnDash pregled – kreiranje vašeg online tečaja u WordPressu

Želite stvarati i prodavati internetske tečajeve na svojoj web stranici WordPress? Dodatak LearnDash WordPress dizajniran je upravo za tu svrhu, tj. Kako bi vam pomogao u kreiranju i prodaji internetskih tečajeva na vašoj web stranici WordPress. Ali je li to najbolji izbor?


U ovom ćemo učenju LearnDash pogledati njegove značajke, funkcionalnosti, cijene i još mnogo toga kako bismo vam pomogli da odlučite je li to pravi dodatak za vas.

O LearnDashu

learndash-wordpress-čep

LearnDash je najpopularniji dodatak za sustav za upravljanje učenjem (LMS) za WordPress. Koriste je kompanije Fortune 500, velika sveučilišta širom svijeta, te profesionalne organizacije za osposobljavanje za stvaranje nevjerojatnih tečajeva za svoje korisnike i studente.

To je jednostavan, ali moćan dodatak napunjen sjajnim značajkama. Možete jednostavno konfigurirati njegove postavke i stvoriti nevjerojatne tečajeve na svojoj web stranici WordPress. Ako imate zaista zanimljive i korisne informacije o bilo kojoj temi, lako možete razvijati internetske tečajeve, prodavati ih i zarađivati ​​na mreži. Možete postaviti jednokratnu cijenu, ponavljajuća plaćanja i pretplate ili planove za članstvo za prodaju svojih tečajeva.

LearnDash omogućava čitateljima da ponudite zabavno iskustvo učenja putem različitih tehnika gamifikacije, sustava nagrađivanja i pokretača aktiviranja. Navodi korisnike na dodatne tečajeve i poboljšava angažman korisnika na vašoj web lokaciji. Na primjer, možete pokazati napredak tečaja, uručiti certifikate, nagraditi bodove i podijeliti značke za poticanje polaznika.

LearnDash pregled: početak rada s LearnDashom

Dodatak LearnDash ima stvarno jednostavno, korisničko sučelje koje vam omogućuje lako podešavanje njegovih postavki za izradu mrežnih tečajeva.

Za početak, morat ćete instalirati dodatak na svoju web stranicu WordPress. Za više detalja slijedite naš vodič o tome kako instalirati WordPress dodatak.

Nakon što instalirate i aktivirate dodatak, vidjet ćete LearnDash LMS dodano vašem izborniku nadzorne ploče WordPress. Kliknite na to i idite na postavke. Zatim kliknite na LMS licenca i unesite svoje korisničko ime i licenčni ključ.

Umetak licenca-learndash

Ključ licence možete pronaći na svom računu na web lokaciji LearnDash.

Zatim idite na Postavke PayPal-a karticu i unesite svoje podatke o PayPalu da biste prihvatili plaćanja.

learndash PayPal-settings

Nakon toga možete pregledati ostale kartice u Postavkama. Kad ih pregledate sve, ne zaboravite da kliknete Uštedjeti.

Izrada vašeg prvog tečaja pomoću LearnDash-a

Da biste dodali novi tečaj, idite na LearnDash LMS »Tečajevi s vaše WordPress nadzorne ploče. Zatim kliknite Dodaj novi.

Sada ćete vidjeti uređivača tečaja koji izgleda baš kao i uobičajeni uređivač programa WordPress.

add-new-naravno-learndash

Prvo dodajte naziv tečaja Zatim dodajte opis tečaja u područje posta.

Dok se pomičete prema dolje, vidjet ćete LearnDash Builder tečaja. Od tamo možete dodati lekcije, teme i kvizove svom internetskom tečaju.

learndash-naravno-graditelj

Možete dodati lekcije klikom na ikonu Dodati ikonu na kartici Lekcije.

dodati-lekcije-learndash

Nakon što dodate potrebni broj lekcija, povucite ih u desni stupac.

povuci-lekcije za stvaranje-tečaj

Lekcija može imati mnogo tema. Lekcija je naslov, dok su teme podnaslovi unutar glavnog naslova.

Za dodavanje tema možete kliknuti na Dodati na kartici Teme. Kad dodate potreban broj tema, možete ih povući unutar odgovarajuće lekcije na ploči s desne strane. Obavezno proširite lekciju i dodajte joj teme.

Stvaranje-teme-learndash

Slično tome, možete dodati kvizove lekcija prateći isti postupak. Možete dodati kvizove poduke kao i globalno za cijeli tečaj.

learndash-testovi

Kad dodate dovoljno lekcija, tema i kvizova svom tečaju iz programa Builder tečaja LearnDash, pomaknite se prema dolje na Postavke tečaja LearnDash.

learndash-tečaj-settings

Iz ovog odjeljka možete postaviti različite opcije za tečaj, poput materijala za tečajeve, vrstu cijene tečaja, bodove, pridruženi certifikat itd. Nakon što pregledate sve postavke, nastavite i kliknite Spremiti nacrt.

Sada ćete vidjeti Pridruženi sadržaj odjeljak dodan na vrhu desne bočne trake na stranici uređivača tečaja.

povezana na sadržaju learndash

Odjeljak Pridruženi sadržaj prikazuje vam sve lekcije, teme i kvizove stvorene za vaš tečaj. Odatle možete vidjeti opći okvir tečaja.

Krenimo naprijed i provjerimo kako dodati sadržaj lekcijama, temama i kvizovima.

Dodavanje sadržaja u lekcije, teme i kvizove LearnDash

Sada kada smo stvorili konturu za vaš prvi online tečaj, spremni smo dodati sadržaj lekcijama, temama i kvizovima..

Sve što trebate učiniti je otići na Pridruženi sadržaj i zatim kliknite naslov lekcije, teme ili kviza u koji želite dodati sadržaj. Za ovaj tutorial smo kliknuli Lekcija 1: Uvod.

klik-lekciju-u-uredi-learndash

Automatski će se otvoriti uređivač u kojem možete urediti i dodati sadržaj odgovarajućoj lekciji, temi ili kvizu. Sada možete dodati tekst, slike, pa čak i ugrađene videozapise u svoje lekcije.

urediti sat-learndash

Tada se možete pomaknuti prema dolje i konfigurirati svoje postavke. Pronaći ćete slično sučelje za Tečajeve, Lekcije, Teme i Kvizove, tako da ih je lako konfigurirati..

Jednom kada dodate sadržaj svim povezanim lekcijama, temama i kvizovima, možete otići u uređivač tečaja i objaviti svoj tečaj.

Više mogućnosti dodavanja LearnDash

LearnDash dolazi s čitavim nizom značajki i opcija koje će vam omogućiti pružanje uzbudljivog iskustva e-učenja svojim korisnicima. Sada kada znate kako stvoriti internetski tečaj s LearnDashom, pogledajte neke od njegovih najzanimljivijih značajki i opcija.

1. LearnDash certifikati

Službene potvrde možete dodijeliti svojim korisnicima na temelju uspješnosti kviza, završetka tečaja ili oboje. Certifikati su potpuno prilagodljivi i podržavaju dinamičke podatke, uključujući korisničko ime, naziv tečaja ili kviza, rezultat i još mnogo toga.

Mogućnosti certificiranja čine vaše tečajeve autentičnijim i pomažu u stjecanju povjerenja vaših korisnika.

2. Napredne mogućnosti unovčavanja

LearnDash pojednostavljuje prodaju vaših internetskih tečajeva. Ima jednostavne opcije koje vam omogućuju da odredite cijenu svojih internetskih tečajeva, odaberete raspored plaćanja i primite narudžbe. Možete ga postaviti za jednokratnu kupnju, ponavljajuća plaćanja ili planove za članstvo.

3. Korisnički profili

LearnDash kreira napredne korisničke profile za svoje kupce. Odlaskom na njihove korisničke profile mogu se lako pratiti njihove aktivnosti na tečajevima.

4. Snažne mogućnosti administracije

LearnDash pruža vam moćne mogućnosti administracije za dobro organiziranje svojih polaznika i tečajeva. Možete grupirati svoje studente, pokretati izvješća o upisu korisnika, napredovanju i uspješnosti kviza, isteći pristup tečaju i još mnogo toga.

5. LearnDash dodavanja

LearnDash sadrži brojne besplatne i premium dodatke kako biste vam omogućili proširenje funkcionalnosti vašeg sustava upravljanja učenjem. Ima ekstenzije za WooCommerce, bbPress, Stripe, MailChimp (također pogledajte ove bolje alternative za MailChimp), Slack i mnoge druge popularne aplikacije.

Potpuni popis funkcija LearnDash možete vidjeti na službenom web mjestu LeanDash.

LearnDash dodatak: cijene i podrška

LearnDash je premium dodatak s tri plana cijena. Najbolja stvar u njihovim cijenama je to što nude velike popuste prigodom, pa pripazite!

learndash-cijena

1. Osnovni: Osnovni plan obično košta 199 USD, no možete ga nabaviti i za manje kad nude popust. Oni nude popust do 40%.

Ako kupite ovaj plan, možete dobiti 1 licencu za web mjesto i sve značajke LearnDash, osim za ProPanel. ProPanel je napredni dodatak za izvještavanje za LearnDash.

2. Plus paket: Plus paket obično košta 299 dolara. Može se koristiti na do 10 web stranica. Uključuje sve značajke LearnDash uključujući ProPanel.

3. Pro paket: Redovna cijena Pro paketa je 369 dolara. Uz ovaj paket možete dobiti do 25 licenci za web mjesto.

Svi ovi planovi cijena uključuju 1 godinu podrške i ažuriranja. Osim toga, dobit ćete datoteke web lokacije LearnDash.

Centar za pomoć LearnDash-a nudi bogat odjeljak Često postavljanih pitanja u kojem možete pronaći odgovore na pitanja pretprodaje, tehnička pitanja i druga općenita pitanja. Ako vam je potrebna personalizirana podrška, morat ćete otvoriti ulaznicu za podršku.

Naša presuda o korištenju dodatka LearnDash na vašem web mjestu WordPress

Dodatak LearnDash nesumnjivo je najmoćniji i najprikladniji WordPress LMS dodatak. Omogućuje vam da na svojoj WordPress web stranici lako kreirate punopravne internetske tečajeve i zaradite novac prodajući ih.

Dodatak ima potpuni skup značajki za organiziranje tečajeva i za vaše klijente. Također ima zanimljive opcije za uključivanje polaznika i poticanje na više tečaja.

Pored toga, ima integracije s nizom popularnih dodataka i aplikacija, tako da možete koristiti svoje omiljene alate za dodavanje funkcionalnosti vašem sustavu upravljanja učenjem.

Vjerujemo da je LearnDash vrhunski dodatak sustava za upravljanje učenjem dostupan danas. Zato toplo preporučujemo LearnDash svim našim korisnicima koji žele stvarati internetske tečajeve, prodavati ih i zarađivati.

Dajemo mu 4,5 od 5 zvjezdica. Evo rezultata našeg preglednog rezultata:

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite LearnDash odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map