MailPoet Review (2020): Marketing putem e-pošte na WordPressu

Trebate jednostavan način za slanje jednostavnih biltena izravno s vaše WordPress nadzorne ploče? Dodatak MailPoet Newsletters mogao bi biti upravo ono što tražite. Saznajte kako je lako postaviti u našem pregledu MailPoet Newslettera.


pregled pošte

Zašto vam treba bilten za e-poštu

Razmislite o svim web lokacijama koje svakodnevno posjećujete – koliko se njih sjećate i na koje se vraćate?

Vjerojatno ne baš mnogo.

Većina posjetitelja vaše web stranice su isti. Oni mogu uživati ​​u vašem sadržaju, ali nakon što napuste vašu web lokaciju, vjerovatno se neće vratiti.

Zbog toga je posjedovanje biltena putem e-pošte toliko važno: mnoge od tih jednokratnih posjetitelja može pretvoriti u vjerne obožavatelje.

Za razliku od društvenih medija, u njihovoj pristigloj pošti e-pošte nešto je osobnije i moćnije u pogledu na razgovor s vašom publikom. A e-poštom imate više slobode za kreiranje i slanje željenog sadržaja, bez brige o proizvoljnom ograničenja znakova ili gušenja organski doseg.

MailPoet Newsletters olakšava slanje biltena izravno s vaše WordPress nadzorne ploče – evo kako.

Dodatak za biltene MailPoet – pregled

Pregled MailPoet-a

Mailpoet je jednostavan, ali moćan WordPress dodatak za marketing putem e-pošte, dizajniran posebno za korisnike WordPress-a.

Omogućuje vam stvaranje i slanje biltena izravno s vaše WordPress nadzorne ploče. Možete čak upravljati svojim popisom e-pošte bez napuštanja nadzorne ploče. Zbog toga se izdvaja od ostalih marketinških rješenja poput Aweber, MailChimp, itd.

Najbolja stvar ovog dodatka je ta što je kreiranje i slanje biltena jednostavno i jednostavno. Budući da koristite WordPress i već ste upoznati s sučeljem, tako da nema krivulje učenja za rješavanje čak i ako ste apsolutni početnik u marketingu e-pošte.

Da biste ubrzali stvari, nudi vam lijepo dizajnirane ugrađene predloške koje je u potpunosti moguće prilagoditi vašoj robnoj marki.

Značajke dodatka za MailPoet

MailPoet je opterećen izvrsnim značajkama kako bi napori vašeg marketinga za e-poštu uspjeli. Pogledajmo značajke koje nudi.

1. Unaprijed izgrađene predloške

MailPoet nudi više od 50 lijepo dizajniranih predložaka za vas. To vam omogućuje brz početak, tako da ne morate početi ispočetka. Dovoljno je da promijenite nekoliko izmjena poput marke, logotipa itd. I dobro je ići. Ako ga želite dodatno prilagoditi, to je i moguće jer su svaki dio ovih predložaka prilagodljiv.

2. Ažuriranja bloga na automatskom pilotu

Blog bloga o autopilotu Mailpoet

Obavijestite svoje čitatelje o onome što objavljujete na svom blogu. Ažuriranja bloga o opcijama autopilota omogućuju dijeljenje bloga sa svojim korisnicima čim pritisnu gumb za objavljivanje. Također možete zakazati ažuriranja na tjednoj ili mjesečnoj osnovi.

3. Dobrodošli novi pretplatnici

Značajke MailPoet-a

Pravilno pozdravljanje novih pretplatnika može napraviti razliku između obavijesti korisnika e-pošte i poruka e-pošte koju oni zanemaruju. Možete postaviti seriju dobrodošlice jednostavnom automatizacijom i tijekovima rada, a MailPoet ga uzima od tamo.

4. Popis segmentacije

Uz MailPoet segmentiranje popisa e-pošte je jednostavno. Segmentacijom možete kategorizirati svoje potencijalne klijente u posebnu grupu na temelju njihovih interesa i ponašanja i slati im personalizirane e-poruke na temelju zajedničkog interesa, što je dokazano potaknu konverzije u usporedbi s nesegmentiranom e-poštom.

5. Obrasci prijave

Omogućuje vam dodavanje obrazaca za prijavu na bočne trake i podnožja kako biste svoje korisnike pretvorili u kupce.

6. Analitika

analitika poštanskih pošiljaka

Pomoću značajke analitike lako je pratiti otvaranje, klikove i odjavu. To vam omogućuje da znate kako rade vaše biltene i možete ih optimizirati za bolji angažman i pretvorbu.

Kako postaviti Vaš MailPoet bilten

Provjerimo sada kako stvoriti svoj prvi newsletter s MailPoetom.

1. korak: Instalacija MailPoet-a

Najprije instalirajte i aktivirajte MailPoet na WordPress nadzornoj ploči. Dodatak možete besplatno preuzeti i koristiti sve dok nemate 1000 pretplatnika.

Nakon preuzimanja možete početi stvarati biltene.

2. korak: Stvaranje vašeg prvog newslettera s Mailpoetom

Da biste stvorili bilten, idite na MailPoet »E-poruke na vašoj WordPress nadzornoj ploči. Sada ćete vidjeti 4 različite opcije na zaslonu.

 • Bilten
 • E-mail dobrodošlice
 • Najnovije obavijesti o objavi
 • WooCommerce

Klikni na Stvoriti gumb ispod Bilten.

Predlošci MailPoet-a

Ovo će vas odvesti na novi zaslon na kojem možete odabrati predložak za newsletter. Odaberite onu koja najbolje odgovara vašoj marki. Ako ga ne pronađete, ne brinite se. Svoj predložak možete naknadno prilagoditi.

Predložak poštarnice

Korak 3: Prilagodba predloška e-pošte

Kad odaberete predložak, bit ćete preusmjereni na novi zaslon na kojem ga možete započeti prilagođavanjem pomoću alata za pravljenje i povlačenje, u skladu s vašim zahtjevima.

S lijeve strane imat ćete alat za pravljenje stranica, a s desne strane vidjet ćete sve svoje stilske elemente poput sadržaja, stupca, stila i pregleda.

Prilagodba predloška poštarnice

Na vrhu zaslona vidjet ćete dva polja u koja možete dodati svoje predmetna linija i pregledni tekst. Dakle, dodajte svoj tekst tamo.

Da biste promijenili bilo koji element u predlošku, samo postavite pokazivač miša iznad određenog odjeljka i vidjet ćete postavke, ikone za brisanje, kopiranje i premještanje. Da biste unijeli promjene, upotrijebite ikonu postavki. Također možete izbrisati ili duplicirati odjeljak ako želite.

Prilagodba poštarnice

Za pomicanje odjeljka s jednog mjesta na drugo upotrijebite ikonu Povuci za premještanje, a zatim je ispustite gdje god želite. Također možete dodati stupce i stilove poput pozadinske boje itd. Pomoću opcija s desne strane.

MailPoet_Newsletter

Nakon što učinite, pogodite Sljedeći gumb u donjem desnom kutu zaslona. To će automatski spremiti vaše promjene i odvesti vas na novu stranicu s koje možete poslati newsletter.

4. korak: Slanje biltena

Posljednji korak je slanje biltena. Nakon klika na Sljedeći u prethodnom koraku prikazat će se zaslon s nekoliko različitih polja. Prvi je dodavanje retka predmeta.

U drugom možete odabrati popis kako biste segmentirali svoju publiku. Na kraju dodajte adrese e-pošte pošiljatelja i primatelja.

MailPoet_Emails_

Možete zakazati i svoju e-poštu označavanjem Zakažite to opcija. Nakon provjere ove opcije otvorit će se novo polje u koje možete dodati datum i vrijeme kada želite slati svoje poruke e-pošte.

NewsPoet biltene

Nakon što sve dodate pritisnite gumb za slanje (ako ga želite odmah poslati) ili gumb za raspored (ako želite zakazati za kasnije).

Tako je jednostavno slati biltene putem e-maila putem programa MailPoet.

Pošaljite napredne poruke e-pošte s MailPoet Premium

Besplatna verzija dodatka omogućuje vam samo slanje e-pošte do 1.000 pretplatnika, a nudi ograničenu statistiku i druge značajke.

S premium verzijom programa MailPoet dobijate:

 • Mogućnost slanja e-pošte preko 1000 pretplatnika
 • Napredna nadzorna ploča s statistikama s detaljnim statistikama za svakog pretplatnika i biltene, uključujući jednostavnu integraciju s Google Analyticsom
 • Poboljšana isporuka, testiranje neželjene pošte i automatizirano rukovanje odskakom kako bi pretplatnici primili vaše biltene
 • Prioritetna podrška, uključujući pojedinačnu optimizaciju vaših postavki

MailPoet također ima nekoliko dodataka dostupnih na WordPress.org koji mu omogućuju integraciju s drugim uslugama poput WooCommerce, Obrasca za kontakt 7 i Gravity Forms.

Naša presuda o korištenju MailPoeta

Ako tražite jednostavan način za upravljanje jednostavnim biltenima putem e-pošte s vaše WordPress nadzorne ploče, MailPoet je dobar izbor. To je jedan od najpopularnijih dodataka za biltene putem e-pošte u direktoriju WordPress.org.

Za naprednije trgovce putem e-pošte koji trebaju više opcija za pokretače, segmentaciju, analitiku i izvještavanje ili bolju dostupnost, samostalna usluga za bilten putem e-pošte poput AWeber, ConvertKit ili stalni kontakt koja je odlična alternativa MailChimp-u.

Jedna osnovna značajka koja nedostaje MailPoetu su bolji dizajni za opt-in obrasce. Obrasci za prijavu točno su zadani stilovima obrasca vaše teme. Ako želite bolje dizajnirane obrasce za prijavu ili više opcija za visoko konvertirajuće forme poput skočnih prozora, dodataka itd. I značajke poput A / B split testiranja, preporučujemo upotrebu dodatka poput OptinMonster. OptinMonster se lako može integrirati s MailPoetom ako želite koristiti oboje.

Dajemo MailPoet Newsletters 4 od 5 zvjezdica. Ovdje je prikaz naših rezultata pregleda:

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Nabavite MailPoet odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map