OptinMonster Review 2020: Je li to najbolji Optin & Conversion Tool?

Želite li povećati prijavu na svoj popis e-pošte? OptinMonster je najbolji alat za pretvorbu i generiranje olova na tržištu danas.


U ovom ćemo OptinMonster pregledu pogledati značajke dodatka i što ga čini najboljim alatom za generiranje vodiča za web stranice koje pokreću WordPress.

OptinMonster pregled - najbolji dodatak za WordPress Lead Generation

Zašto vam je potreban dodatak generacije?

E-pošta je najisplativiji način za kontaktiranje s korisnicima i kupcima. Ali trebate nabavite adrese e-pošte svojih potencijalnih kupaca prvo prije nego što im možete poslati bilo koju e-poštu. Čini se očigledno, zar ne? Naravno, slanje neželjene e-pošte korisnicima zove se neželjena pošta, a korištenje taktika neželjene pošte na štetu će biti štetno za vaše poslovanje i vaše web mjesto. Morate pažljivo koračati.

Zbog toga vidite web stranice koje traže vašu adresu e-pošte i traže vaše dopuštenje prije nego što stupite u kontakt s vama. Čak se i velike web stranice poput Facebooka, Twittera i Instagrama oprezno bave marketingom e-pošte i žele vašu adresu e-pošte. Doista je NAJBOLJI i najmoćniji alat za internet marketing.

Problem je u tome što dodavanje jednostavnog obrasca za prijavu na vašu web lokaciju ne radi baš dobro. Korisnici često zanemaruju one “osnovne” obrasce za prijavu.

Bez dodatka za generiranje olova, 70-90% ljudi koji danas posjećuju vašu web stranicu više se nikada neće vratiti. No pravilno integrirani i pametno upotrijebljeni dodatak za hvatanje olova može vam pomoći pretvoriti te posjetitelje u pretplatnike i kupce koji plaćaju.

OptinMonster pregled: kako vam pomaže da razvijete svoje poslovanje

OptinMonster je više od optina & alat za generiranje olova. Potpuni je softver za optimizaciju pretvorbe koji vam pomaže da proširite popis e-pošte i povećate prodaju i prihod.

Iako možete pronaći puno različitih slučajeva upotrebe, u našem ćemo pregledu objasniti kako OptinMonster može vam pomoći u razvoju poslovanja ako ste izdavač ili trgovac e-trgovinom..

OptinMonster za izdavače

Ako ste izdavač, u nastavku slijedi nekoliko primjera kako OptinMonster može vam pomoći u razvoju poslovanja.

1. Brzo razvijajte svoju listu e-pošte

OptinMonster olakšava stvaranje atraktivnog oblika optina koji se pretvara. Zahvaljujući tehnologiji otkrivanja ponašanja, pravim posjetiteljima možete u pravom trenutku prikazati prave kampanje. Na taj način možete osigurati da se vaši optin obrasci prikažu kada su posjetitelji najosjetljiviji na pretplatu na vašu listu e-pošte.

Primjer otkrivanja optinmonster preporuka

Na primjer, ako su vas spomenuti na vrhunskom blogu u vašoj niši, možda biste željeli ciljanu kampanju samo za ljude koji posjećuju s tog određenog bloga. S OptinMonster možete prikazivati ​​visoko prilagođene poruke na temelju izvora preporuke kako biste posjetitelje pretvorili u pretplatnike.

Slično tome, možete pokrenuti ciljanu kampanju na temelju ponašanja korisnika, stranice vaše web lokacije, lokacije i uređaja posjetitelja (radna površina, mobilni telefon ili tablet) i više.

2. Povećajte broj prikaza stranice

optinmonster povećava broj prikaza stranice

Osim što raste popis e-pošte, OptinMonster vam može pomoći da povećate broj prikaza svoje stranice. Preusmjerava vaše angažirane posjetitelje web stranice na vaše najpopularnije stranice s njihovim pravilima otkrivanja ponašanja u kombinaciji sa značajkom Da / Ne.

3. Pretvorite svoje prve posjetitelje u redovne posjetitelje

Studije pokazuju da se više od 70% posjetitelja koji se prvi put nisu vratili na vašu web lokaciju. U većini slučajeva to znači da otprilike 98% vaših marketinških napora propada i gubite novac i u kupnjama kupaca..

Pomoću popisa e-pošte možete uspostaviti vezu sa svojim posjetiteljima i potaknuti ih da češće posjećuju vašu web lokaciju.

Umjesto da mirno sjedite dok vaši potencijalni kupci napuštaju vaše web mjesto, OptinMonster možete koristiti za prikazivanje ciljane kampanje ili skočnog obrasca u onom trenutku kad posjetitelji uskoro odlaze. Na taj način možete pretvoriti dodatnih 2 do 4% svojih prvih posjetitelja u pretplatnike i eventualno ih pretvoriti u redovne posjetitelje.

OptinMonster za e-poslovanje

Ako ste trgovac e-trgovinom, u nastavku ćete naći nekoliko načina OptinMonster može vam pomoći u rastu vašeg poslovanja.

1. Smanjite napuštanje košarice

Napuštanje košarica vjerojatno je najveći izazov s kojim se moraju suočiti trgovci e-trgovine.

OptinMonster-ova tehnologija sa namjerom izlaska pokazuje ciljanu kampanju za napuštanje posjetitelja i potiče ih na pretvorbu prije odlaska.

skočni prozor za izradu popisa e-trgovine

Ispod je nekoliko ideja kampanje koje možete prikazati posjetiteljima koji odustaju:

 • Pozivnica za razgovor s agentom za podršku
 • Posebna ponuda za popust za poticanje kupovine
 • Pozivnica za preuzimanje vašeg vodećeg magneta pridruživanjem popisu e-pošte

2. Razvijte svoj popis e-pošte

Naravno, rastući popis e-pošte je od vitalne važnosti za vaše poslovanje s e-trgovinom. S OptinMonster možete stvoriti visoko ciljane kampanje za proširenje popisa e-pošte i pretvaranje svojih pretplatnika u kupce.

Povezano: Kako razviti svoj popis e-pošte, brzo!

3. Preusmjeravanje na licu mjesta

“Ponovno ciljanje” je jezična riječ u industriji e-trgovine.

Tradicionalno ponovno ciljanje je preusmjeravanje izvan lokacije koje cilja vaše kupce nakon što oni napuste vašu web lokaciju s personaliziranim oglasima.

OptinMonster vam omogućuje trčanje zadržavanje na licu mjesta koji cilja vaše potencijalne kupce na vašoj web lokaciji prije nego što odu, pozivom na prilagođenu izlaznu kampanju za izlaz.

Izlazna popunjenja aktivirat će se onog trenutka kad klijenti odlaze.

Stvaranje prekrasnih Optin oblika sa OptinMonster-om

OptinMonster pomaže vam poboljšati prijavu putem e-pošte. Dolazi s mnogo različitih oblika optinskih oblika koje možete dodati na svoju web stranicu.

 • Lightbox popups
 • Slidein Optin oblici
 • Skočni skokovi
 • Ispod sadržaja optins
 • Plutajući bar optin oblici
 • Oblici optina sa bočne trake
 • i više

Svi ovi optin obrasci su beskrajno prilagodljivi pomoću intuitivnog graditelja povuci i spusti. Možete koristiti vlastite boje, fontove, slike i tekst za sve optimalne proizvode koje stvorite.

Optini koji se zapravo pretvaraju

OptinMonster dolazi sa zadivljujućim skupom funkcija koje su sve dizajnirane za poticanje konverzija.

Izađite iz namjenske tehnologije – Namjera za izlazak omogućava vam da pokažete svoje optin obrasce kada korisnik želi napustiti vaše web mjesto.

Izađite iz tehnologije namjere u OptinMonster

Pomicanje na temelju pokretanja – Prikaži skočni prozor ili bilo koji drugi optin obrazac kada se korisnik pomakne prema dolje po stranici.

Ciljanje na razini stranice – Omogućuje vam izradu ciljanih optinova za različite stranice.

Ciljanje na razini stranice u OptinMonsteru

Jednostavno A / B testiranje – Pokrenite različite optine kako biste testirali koja vam omogućuje najbolju konverziju.

Vremenski okidači – Pokažite svojim kupcima dobro postavljenu ponudu u pravo vrijeme tijekom posjete.

Ugrađena Analytics – OptinMonster vam pokazuje koliko su vaši optimisti. Ovo vam pomaže da pronađete najbolje izvođače i optimizirate svoju strategiju.

Geo ciljanje lokacije – Prikažite kampanje koje su ciljane na temelju geografskih lokacija posjetitelja.

MonsterLinks optinovi u 2 koraka – Prikažite skočni obrazac kada posjetitelj klikne na sliku ili vezu.

Senzor neaktivnosti – Ciljajte neaktivne posjetitelje i pretvarajte ih u pretplatnike.

Dobrodošli na cijelom zaslonu s OptinMonster-om

Želite brzo privući pažnju svojih korisnika? Ništa ne djeluje bolje od poziva na cijelog zaslona na akciju. Odlično funkcionira, a niti jedan drugi alat to ne čini bolje od OptinMonstera.

Većina alata za generiranje vodećih korisnika na tržištu preusmjerava korisnike na drugu stranicu. Ovo dovodi u vašu web lokaciju rizik od kažnjavanja od strane Googlea zbog korištenja stranica na vratima.

OptinMonster prikazuje vrata dobrodošlice preko cijelog zaslona ili međuprostor bez preusmjeravanja korisnika. To je najsigurniji način da se korisnicima prikaže cijeli zaslon.

Potpuna vrata dobrodošlice preko cijelog zaslona kreirana od strane OptinMonster

Pomoću alata za pravljenje i povlačenje OptimMonstera možete stvoriti vrlo privlačne kapije dobrodošlice koje će povećati stope pretvorbe kroz krov.

Pametni MonsterLinks ™ s OptinMonster-om

OptinMonster dolazi s još jednom sjajnom značajkom koja se zove MonsterLinks ™. Dodaje optin u 2 koraka bilo kojoj vezi ili slici na vašoj web lokaciji.

Koristi se princip psihologije poznat kao Zeigarnikov efekt koji kaže da će oni koji iniciraju vjerojatnije završiti postupak.

Budući da je korisnik već započeo akciju (klikom na vezu ili gumb), veća je vjerojatnost da će dovršiti akciju (pretplatiti se) što MonsterLinks čini daleko učinkovitijima od bilo kojeg tradicionalnog obrasca za pretplatu na vašoj web stranici.

MonsterLinks

Omogućite korisnicima MonsterEffects ™ pomoću OptinMonstera

OptinMonster dolazi s nizom vizualnih efekata nazvanih MonsterEffects ™ kako bi vaš optin izgledao privlačnije i interaktivnije.

Ovi efekti pomažu vam da uhvatite oči posjetitelja i povećate konverziju dodavanjem prilagođenih CSS efekata u skočnom prozoru. OptinMonster dolazi s 26 ugrađenih CSS3 animacijski efekti koje možete primijeniti na skočne prozore.

Ovi su efekti lijepi i odmah ih primjećuju korisnici. Također čine da se skočni prozori pojave živahni i poboljšavaju korisničko iskustvo na vašoj web stranici.

Kako se OptinMonster postavlja protiv konkurencije?

OptinMonster najbolji je proizvod kada je u pitanju generiranje olova. Pogledajmo nekoliko područja u kojima se OptinMonster ističe u odnosu na druge alate za generiranje olova.

1. Mnogo značajki

Neke cool karakteristike OptinMonstera su:

 • Graditelj povucite i ispustite: Snažni program za crtanje i ispuštanje olakšava izgradnju fantastičnih optimalnih oblika u nekoliko minuta.
 • Vrste kampanja: OptinMonster dolazi s 8 različitih vrsta kampanja koje prikazuju posjetiteljima koji privlače najviše pažnje, kao što su popupni prozorčići, matrice za dobrodošlicu preko cijelog zaslona, ​​klizni okvir za pomicanje, plutajući trak, odbrojavanje vremena itd..
 • Okidači kampanje: Pomoću pametnih okidača kampanje u pravom trenutku možete prikazati prave kampanje pravom osobom. OptinMonster nudi više pokretača kampanje nego bilo koja druga rješenja za generiranje olova kao što su namjera izlaza, okidač pomicanja, senzor neaktivnosti itd..
 • Ciljane kampanje: Uz otkrivanje ponašanja korisnika, OptinMonster vam omogućuje izradu ciljanih kampanja na temelju izvora prometa, stranice ili odjeljka vaše web stranice, zemljopisnog položaja i uređaja vaših posjetitelja..
 • Bešavne integracije: Integriranje vaših omiljenih usluga e-marketinga s OptinMonster-om je nevjerojatno.
 • Uvidljivi uvidi: OptinMonster vam pruža detaljne statistike koje će vam pomoći da utvrdite izvedbu vaših kampanja za generiranje olova. Možete i jednostavno A / B testirati ideje svoje generacije vodećih proizvođača i držati se onoga što najbolje radi kod vaše publike.

2. Jednostavan za upotrebu

OptinMonster vam olakšava izradu kampanje za generiranje olova čak i ako ste apsolutni početnik. Ako možete usmjeriti i kliknuti, tada ćete moći stvoriti prekrasne optimalne obrasce, nisu potrebne vještine dizajniranja ili kodiranja.

Njegovo sučelje je uredno, što čini stvaranje optimalnih oblika mnogo lakšim od bilo kojeg drugog alata. Povrh toga, ugrađeni predlošci olakšavaju početak rada, tako da ne morate uvijek početi ispočetka.

Također nudi besprijekornu integraciju sa svim omiljenim uslugama marketinga e-pošte, tako da lako možete izgraditi kampanju generacije vodećih koja se pretvara.

3. Savršeno za tvrtke svih vrsta

OptinMonster dolazi sa svim značajkama koje možete očekivati ​​od alata za generiranje olova. Bez obzira jeste li izdavač, trgovac e-trgovinom, B2B posao ili bilo koji drugi prodavač, OptinMonster će vam se svidjeti podjednako korisno..

4. Visoke performanse

Budući da je OptinMonster platforma s hostom, ne troši resurse poslužitelja poput drugih skočnih dodataka koji su izgrađeni za WordPress. To znači da su uvijek osigurane visoke performanse bez usporavanja vaše web lokacije.

Pregledajte ove najbolje WordPress dodatke.

Cijene OptinMonster-a & podrška

planovi za optinmonster cijene 2020

Cijene za OptinMonster počinju od 9 USD mjesečno za licencu za jedno mjesto s svim osnovnim alatima. Njihov Plus plan košta 19 dolara mjesečno, što uključuje sve u Osnovnom planu, plus napredne značajke kao što su tehnologija s namjerom izlaska, MonsterLinks, senzor neaktivnosti itd. Njihov najpopularniji Pro plan košta 29 dolara mjesečno, što omogućava pristup svim dostupnim značajkama za 3 mjesta.

Plan rasta podržava 5 web mjesta, uključuje sve u Pro i omogućuje vam dodavanje prilagođene marke, tako da aplikacija izgleda kao da je vaša. Možete dobiti i pristup evidenciji aktivnosti i podacima o prijavi klijenta za 49 USD mjesečno.

Kao plaćeno rješenje, OptinMonster dolazi s premium podrškom putem sustava temeljenog na ulaznicama. Vrijeme odgovora za ulaznice je nevjerojatno brzo. Imaju vlastiti tim za podršku koji se sastoji od stručnjaka koji su dobro upoznati s proizvodom i potrebama pretvorbe svojih kupaca..

Na raspolaganju je i obimna dokumentacija za one koji žele raditi stvari sami. To uključuje udžbenike, upute za upotrebu i video zapise. Blog za optimizaciju pretvorbe OptinMonster redovito objavljuje članke o najboljim načinima poboljšanja stope konverzije.

Želite provjeriti i ovu usporedbu između OptinMonster-a i Sumo-a.

Naša presuda za OptinMonster kao najbolji alat za generiranje olova

OptinMonster nudi najopsežniji skup značajki koje nudi svaki alat za optimizaciju pretvorbe / generiranje olova na tržištu.

U pogledu jednostavne upotrebe, lako se nadmašuje svaki drugi alat koji smo ikada isprobali. Nevjerojatno je jednostavan za korištenje i radi sa svim popularnim platformama za e-poštu, CMS i eCommerce.

To možemo pouzdano reći OptinMonster je najbolji alat za optimizaciju pretvorbe i pretvorbe olova. Dajemo mu 5/5 zvjezdica, ovdje je pregled naše ocjene:

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite OptinMonster odmah »
Pogledajte kupon OptinMonster »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map