Recenzija pametnih klizača 3 (2020): Je li bolja od motrenja?

Tražite dodatak za klizač za svoju stranicu WordPress? Želite znati je li Smart Slider 3 pravi klizač dodatak za vas? U našem pregledu Smart Slider 3 razmotrit ćemo njegove značajke i pomoći vam da odlučite je li najbolji klizač za vaše potrebe i proračun.


O pametnom klizaču 3

pametni klizač 3 pregled

Smart Slider 3 jedan je od najmoćnijih i jednostavnih klizačkih dodataka za vaše web mjesto WordPress. Objavio ih je Nextend, tim iz Mađarske koji prodaje softver vrhunske kvalitete za WordPress i Joomla.

Smart Slider 3 je besplatni dodatak s 400 000+ aktivnih instalacija za njihovu besplatnu verziju. Njegova besplatna verzija pruža više mogućnosti nego bilo koji drugi dodatak u WordPress spremištu. Sa profesionalnom verzijom, dobivate ažuriranja za cijeli život i stotine klizača uzoraka.

Smart Slider 3 Pregled: tona predložaka s jednostavno sučelje

Najbolja stvar kod Smart Slider 3 je ta što čak i ako ste apsolutni početnik, možete s lakoćom izraditi zapanjujući klizač.

Za razliku od većine klizača, sučelje NIJE natrpano s previše mogućnosti. To svakome olakšava izradu klizača, bez obzira na njihov skup vještina.

Evo kako funkcionira Smart Slider 3

Nakon što instalirate i aktivirate dodatak, možete se prebaciti na nadzornu ploču Smart Slider i stvoriti novi klizač. Možete pronaći dvije mogućnosti: Novi klizač i biblioteka predložaka.

 • Novi klizač: Koristite ovu opciju ako želite stvoriti klizač od temelja.
 • Biblioteka predložaka: Ovu opciju koristite ako želite uvesti gotove klizače iz biblioteke, a zatim ih prilagodite. Ne samo da štedi vrijeme, već vam omogućuje i izradu klizača sa savršenom paletom boja i dizajna.

Uz ove dvije mogućnosti, možete pronaći i primjerak klizača koji vam pomaže da shvatite kako funkcionira Smart Slider čak i prije nego što ga stvorite za svoju web lokaciju.

pametno klizač 3 sučelje

Nakon što kliknete gumb Novi klizač, bit ćete upitani za odabir unaprijed postavljenog klizača. Možete odrediti njegovo ime, širinu i visinu klizača. Odaberite postavku klizača i kliknite Stvori.

pametni klizač 3 povuci i spusti

Nakon toga od vas će se tražiti da pošaljete slike ili videozapise za svoj klizač. Možete jednostavno povući i ispustiti datoteke i postaviti ih prema vlastitim željama. Dok se pomičete prema dolje, prikazat će vam se sve dostupne mogućnosti prilagođavanja i upute koje objašnjavaju kako objaviti klizač.

pametno klizač 3 sučelje

Da biste pregledali klizač, na vrhu možete kliknuti gumb Pretpregled.

Značajke u Smart Slider 3

Sada kada znate kako je jednostavno napraviti klizač ispočetka pomoću Smart Slider-a 3, pogledajmo ostale značajke.

1. 180+ klizači uzoraka:

Izgradnja prilagođenog klizača mogao bi biti naporan zadatak, pogotovo ako niste dizajner, a često na kraju stvorite osrednje grafike i dijapozitive. Pomoću uzorka klizača možete biti sigurni da vaš klizač uvijek izgleda profesionalno s pravom kombinacijom boja i elementima.

Sve što trebate učiniti je odabrati pravi uzorak klizača iz knjižnice i prilagoditi ga prema vašim potrebama.

lista slojeva - pametni klizač 3

Lako možete dodati nove slojeve s lijeve trake zadataka u program za izradu klizača. Najbolje od svega je što su dodani slajdovi uredno organizirani kao u Photoshopu.

2. Animacija:

dodaj animaciju - pametni klizač 3

Možete jednostavno dodati animaciju u svaki sloj. Dodatak također sadrži interaktivnu vizualnu vremensku traku za svaki sloj, gdje se detalji lako mogu prilagoditi.

Dodatak podržava različite efekte, kao što su Ken-Burns efekt, tekstualni efekt, animacija pozadine, otkrivanje animacija itd.

3. Sučelje za jednostavno korištenje:

pametni klizač 3 graditelj povuci i spusti

Smart Slider 3 olakšava izgradnju privlačnih klizača zahvaljujući sučelju koje se jednostavno koristi. Pomoću alata za izradu i ispuštanje možete prilagoditi klizač kao što ste prilagodili sadržaj u programu za pravljenje stranica.

Stvaranje klizača s ovim dodatkom ne zahtijeva stvaranje mozga. Jednostavno se pomaknite do Pametni klizač u Admin izborniku, a zatim kliknite na Dodajte slajd dugme.

Kada učitate medijske datoteke u klizač, prikazat će se kako možete objaviti taj klizač na datotekama postova, stranicama i temama. Pomaknite se prema dolje po stranici i možete pronaći i mogućnosti prilagodbe.

postavke pametnog klizača 3

Najbolje je što možete omogućiti ako ekstenzivno prilagodite izgled klizača Stručnjak način. Prikazaće se napredne mogućnosti prilagođavanja.

4. Izgradite klizače za bilo koje svrhe

Smart Slider 3 omogućuje vam stvaranje klizača u bilo koje svrhe. Nekoliko slučajeva upotrebe su:

 • Napravite prezentaciju za prikaz svog portfelja
 • Dinamično prikazujte postove na blogu, videozapisu s YouTubea, postovima na Instagramu itd.
 • Prikažite klizač cijele stranice koji pokriva gornji dio pregiba na vašoj odredišnoj stranici.

Podrška i cijene za Smart Slider 3

pametni klizač 3 cijene

Smart Slider 3 ima opsežnu dokumentaciju koja vas vodi kroz svaki aspekt izrade i objavljivanja klizača na vašem WordPress web mjestu. Također pokreću YouTube kanal na kojem pokrivaju sve tutorijale Smart Slider 3, korak po korak.

Smart Slider 3 nudi samo podršku na temelju ulaznica. S njima možete kontaktirati putem njihovog obrasca za kontakt objavljenog na stranici za podršku.

Najbolje od svega, s bilo kojom pro licencom, dobit ćete SVE značajke Smart Slider-a 3. Postoje 3 različita plana cijena:

 • Jedna domena (35 USD): očito za 1 web lokaciju
 • Posao (150 USD): za 10 stranica
 • Neograničeno (250 USD): za neograničene web stranice

Smart Slider 3 vs. Soliloquy

Smart Slider 3 i Soliloquy dva su najbolja klizača za WordPress. Neka se usporedi obrada između svakog klizača, tako da možete odlučiti koji je najbolji izbor za vaše potrebe.

Usporedba korisničkog sučelja:

Sučelje Soliloquy učiniće da se osjećate kao da je dio vašeg rodnog WordPress okruženja. S druge strane, sučelje Smart Slider 3 izgleda pomalo drugačije. Dizajniran je tako da postupak izrade dijapozitiva bude brz i lak čak i za korisnike početne razine.

Ako želite minimalistički nadzornu ploču za svoj klizački dodatak, možda ćete htjeti provjeriti Soliloquy.

Uz Smart Slider 3, iako nadzorna ploča nije tako elegantna kao Soliloquy, malo je i nimalo krivulja učenja za rješavanje za izgradnju klizača.

Značajke & Usporedba cijena

Soliloquy dolazi s puno ugrađenih značajki i dodataka. Suprotno tome, Smart Slider 3 fokusiran je na pružanje stotina uzoraka klizača, tako da korisnici mogu brzo izraditi klizač bez potrebe da ga izrade ispočetka.

Trenutno Smart Slider 3 nudi 5 tipova klizača, 23+ slojeva i 100+ klizača uzoraka.

Cijene za Soliloquy počinju od 19 USD. Ali početni plan pruža vam samo osnovne značajke. Da biste dobili sve značajke, morat ćete se pretplatiti na njegov razvojni plan za 99 USD.

Cijene Smart Slider-a 3 kreću se od 35 USD. S 35 USD, dobit ćete sve značajke ovog dodatka i automatska ažuriranja tijekom životnog vijeka.

Naša presuda na pametnom klizaču 3

Smart Slider 3 najbolji je izbor za korisnike koji žele lako koristiti klizač koji se isporučuje s mnoštvom gotovih klizača. Za 35 dolara možete kupiti profesionalnu verziju koja nudi sve dostupne značajke.

Uz to, svi klizači su 100% responzivni, što znači da će izgledati dobro na telefonu, tabletu i računalu.

Nadamo se da će vam ovaj članak pomoći da odlučite je li Smart Slider 3 najbolji izbor za vaše web mjesto.

Ako vam se svidio ovaj članak, možda biste trebali provjeriti i naš pregled o Soliloquy dodatku.

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite Smart Slider 3 odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map