SeedProd Pregled – br. 1 Dolazimo uskoro dodatak za stranicu Pregled

Želite li stvoriti zadivljujuću stranicu uskoro za svoju novu web stranicu? SeedProd se može pohvaliti da će uskoro postati prvi i dodatak za mod održavanja za WordPress. U ovom pregledu SeedProd proučit ćemo njihove značajke da vidimo vidimo li da li su živahni.


O SeedProd Uskoro Pro

pregled sjemena

S više od 800.000 aktivnih instalacija, SeedProd je najpopularniji dodatak za WordPress koji uskoro dolazi i modul za održavanje. SeedProd olakšava izradu stranice za uskoro ili održavanje, a omogućuje vam da počnete sakupljati e-adresu posjetitelja od prvog dana.

U 2018. godini SeedProd se pridružio Awesome Motive Inc., tvrtki za upravljanje koja stoji iza IsItWP, WPBeginner, i nekoliko popularnih WordPress dodataka kao što su OptinMonster, WPForms, MonsterInsights, itd..

Treba li vam zaista uskoro stranica?

Ako se pitate zašto vam treba uskoro nova stranica, u nastavku je nekoliko razloga koje morate uzeti u obzir:

1. Uzbudite ljude

Izrada stranice koja dolazi uskoro je izvrstan način za uzbuđenje ljudi o vašem proizvodu ili web mjestu koje ćete uskoro lansirati. Uskoro nadolazeći dodatak poput SeedProda dolazi s odbrojavanjem vremena, što vam omogućuje da pokažete koliko će vam dana trebati za pokretanje vaše web stranice.

2. Razvijte svoj popis e-pošte od prvog dana

Samo zato što ste jednostavno pokrenuli blog ne znači da će se vaši potencijalni posjetitelji na njega obraćati od prvog dana. U osnovi, prije pokretanja web lokacije, morat ćete se povezati s ciljanom publikom. Pomoću interaktivne stranice koja uskoro stiže možete integrirati newsletter e-pošte i započeti s rastom popisa e-pošte kako biste mogli ostati u kontaktu s ciljanom publikom.

3. Poboljšajte svoj SEO

Prije nego što skočite pokrenete web mjesto, Google visoko preporučuje da postavite stranicu koja uskoro dolazi jer vam pomaže poboljšati SEO.

SeedProd pregled – kratak pogled na značajke i dodatke

SeedProd dolazi sa svim bitnim značajkama koje biste ikada mogli poželjeti od nadolazećeg dodatka i dodatka za održavanje. Pogledajmo njegove značajke i dodatke.

Osnovne značajke

 • Uskoro mod: Jednostavno stvorite zapanjujuću stranicu uskoro, uz samo nekoliko klikova.
 • Održavanje: Za razliku od stranice koja se uskoro nalazi, stranica za održavanje obično je omogućena kada vaša web lokacija nije radi održavanja.
 • Uređivač u stvarnom vremenu: Baš kao i WordPress Customizer, i vi možete vršiti izmjene u stvarnom vremenu na svojim stranicama bez prebacivanja između uređivača i stranice za pregled.
 • Tajmer odbrojavanja / traka napretka: Obavijestite vaše kupce koliko će vremena trebati za pokretanje vaše web stranice.

Napredne postavke

 • Integracija oblika Optina: Integrirajte svoj optin obrazac s omiljenim popularnim alatima za marketing e-pošte, kao što su AWeber, GetResponse, Monitor kampanje ili Stalni kontakt koji su bolja alternativa marketingu e-pošte MailChimp.
 • 50+ tema: Želite li za nekoliko minuta pokrenuti novu stranicu? Sve što trebate učiniti je odabrati s opsežnog popisa tema odredišne ​​stranice i prilagoditi je prema vašim potrebama.
 • Besplatno 500.000+ pozadinskih slika: Pristupite 500 000+ prekrasnih pozadinskih slika s Unsplasha.
 • Kontaktni obrazac za skočni prozor: Omogućite svojim posjetiteljima da stupe u kontakt s vama dodavanjem skočnog obrasca za kontakt na vašu stranicu uz obrazac za optinanje e-pošte.

addons

 • Odbrojavanje hitnosti: Stvorite osjećaj hitnosti prikazujući odbrojavanje vremena za svakog korisnika kako biste ih potaknuli da poduzmu željenu radnju, poput prijave na bilten.
 • Prilagođena stranica 404: S intrigantnim dizajnom skupljajte potencijalne klijente sa svojih prilagođenih 404 stranice.
 • Traka obavijesti: Privucite pažnju svojih posjetitelja stvaranjem ljepljive trake obavijesti za najave i pozivom na radnje pomoću brojača vremena.
 • Prilagođena stranica za prijavu: Jednostavno postavljanje prilagođene stranice za prijavu za WordPress web mjesto.

Najlakši način za aktiviranje stranice koja uskoro stiže i održavanja

SeedProd potpuni je premijski dodatak za izgradnju uskoro dostupne stranice. Također možete pronaći besplatnu verziju SeedProd u spremištu dodataka WordPress.

Besplatna verzija omogućuje vam izradu osnovnih stranica koje uskoro dolaze i održavanja. S premium verzijom možete integrirati stranice sa svojim alatom za marketing e-pošte, dodati obrazac za kontakt skočne poruke, odabrati između 50+ tema odredišne ​​stranice i još mnogo toga.

Nakon što instalirate i aktivirate SeedProd Pro, bit ćete preusmjereni na stranicu s licencom na kojoj možete provjeriti ključ licence, saznati više o korištenju SeedProd-a i započeti s dodatkom..

seedprod pregled - stranica s licencom

Jednostavno kliknite na Idite na stranicu postavki gumb na stranici s licencom. Bit ćete usmjereni na stranicu na kojoj možete omogućiti dolazak uskoro ili održavanje načina na vašoj web lokaciji.

seedprod pregled - omogućite uskoro dolazite na stranicu

Prije nego što omogućite bilo koji način, možda biste trebali otvoriti alat za izradu stranica da biste vidjeli kako će stranica izgledati.

SeedProd isporučuje se s alatom za izradu stranica u stvarnom vremenu, što sliči na WordPress Customizer. Sva prilagodba može se izvršiti na web stranici alata. Najbolje od svega, ne morate prebacivati ​​natrag i nazad između izrađivačke i pretpregledne stranice.

seedprod graditelj u stvarnom vremenu

Evo nekoliko stvari koje možete napraviti na stvaranju stranice:

Odaberite drugu pozadinsku sliku

Izaberite između 500 000+ dionica na Unsplash-u. Nakon što odaberete sliku, možete je odmah uvesti na pozadinu odredišne ​​stranice.

seedprod pregled - promijenite pozadinu

Dodajte tajmer odbrojavanja

Možete odrediti datum završetka i odmah dodati tajmer odbrojavanja na svoju stranicu.

Osnovna odredišna stranica

Ako na svojoj web lokaciji želite napraviti osnovnu prilagođenu odredišnu stranicu, jednostavno kliknite karticu Odredišne ​​stranice s vašeg Postavke seedProd-a stranica. Zatim odredite URL krig koji želite za svoju odredišnu stranicu. Zatim kliknite Napravi stranicu.

uskoro pregled stranice pro pregled - odredišna stranica

Sada će se tražiti da odredite naziv stranice i odaberete temu.

seedprod pregled - odaberite temu

Nakon odabira teme za svoju stranicu, bit ćete poslani tvorcu stranica u stvarnom vremenu gdje možete prilagoditi stranicu onako kako želite.

Cijene za SeedProd

SeedProd nudi 4 različita cjenovna plana, počevši od 29,60 USD za osnovni plan.

Licenca Plus omogućava vam korištenje SeedProd-a na 3 web stranice za 69,60 USD godišnje. Za neograničene web stranice i kompletne značajke možete kupiti Pro plan za 99,20 USD godišnje.

Za doživotna ažuriranja i podršku za prioritete možete kupiti Ultimate licencu za 239,20 USD godišnje.

Također, pogledajte epxert-pick WordPress nadolazećih dodataka.

Naša presuda o korištenju SeedProd-a za izgradnju uskoro dostupne stranice

Bez sumnje, SeedProd je brzi broj 1 i dodatak za način održavanja s dobrim razlogom. Možete također napraviti osnovnu odredišnu stranicu sa SeedProdom što je ogroman bonus.

Alat za pravljenje stranica u stvarnom vremenu omogućuje jednostavno prilagođavanje stranica koje dolaze i stranice za održavanje. Najbolje je što možete izvršiti sve promjene na svojoj stranici, pa čak i pregledati ih odmah.

Preporučujemo SeedProd za korisnike koji žele izraditi uskoro, održavanje i osnovne odredišne ​​stranice brzo i jednostavno.

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite SeedProd odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map