Stranica Graditelj od SiteOrigin pregled: Najbolji besplatni graditelj stranica?

Želite li brzo i jednostavno stvoriti složene izgled stranica s stupcima, widgetima i još mnogo toga? Daj Graditelj stranice po SiteOrigin dodajte pokušaj. U našem pregledu stranice Builder by SiteOrigin saznat ćete kako vam ovaj besplatni dodatak može pomoći u izradi prilagodljivih izgleda stranice pomoću widgeta, a nisu potrebne vještine kodiranja.


Izrada stranice prema SiteOrigin pregledu

O programu SiteOrigin Page Builder

SiteOrigin je tema za WordPress i dodatak čvorištu koji vam omogućuje da s lakoćom napravite visoko prilagođenu web stranicu. Page Builder je WordPress dodatak jednostavan za korištenje od strane SiteOrigin koji vam omogućuje da bez napora samostalno sastavite sjajne WordPress stranice bez da unajmite programera..

Dolazi s jednostavnim sučeljem povlačenja i ispadanja koje izgleda slično WordPressovom sučelju. Zahvaljujući tome, brzo se prilagođava vašem procesu rada s minimalnom krivuljom učenja.

Zašto koristiti Page Builder od strane SiteOrigin?

Ako ste ikada pokušali stvoriti složeniju stranicu od bloga sa tekstualnim fokusom, znate da je ugrađeni WordPress vizualni urednik nije do zadatka.

Želite li razbiti svoj sadržaj na odgovarajuće stupce, koristiti widgete izravno na svojim stranicama ili stvoriti vlastite predloške izgleda? Tada vam je potreban dodatak poput Graditelj stranice po SiteOrigin.

Dodatak Site Builder’s Page Builder je alat za povlačenje i ispuštanje koji vam omogućuje stvaranje složenih rasporeda stranica pomoću ugrađenih widgeta WordPress-a, kao i nekoliko dodatnih widgeta iz SiteOrigina. Možete postaviti widgete u redove i stupce kojima kontrolirate veličinu i omjer.

Dostupni widgeti uključuju:

 • tipke
 • uređivač teksta
 • popis značajki s ikonama Font Awesome
 • Google karte
 • slika
 • post vrtiljak
 • slider slika i video zapisa
 • objaviti sadržaj
 • prilagodljiva petlja

SiteOrigin stvara teme i dodatke za WordPress. Na raspolaganju su i brojne besplatne teme koje su dizajnirane za rad pomoću dodatka Page Builder.

Također provjerite: Naš popis graditelja gornjih stranica.

Kako započeti s gradnjom stranica

Instalirajte i aktivirajte dodatak, besplatno dostupan u direktoriju WordPress.org.

Prema zadanom možete ga koristiti u postovima ili na stranicama (ovo možete promijeniti u nastavku Postavke »Builder stranica ako želiš).

Započnite s stvaranjem novog posta ili stranice. Na vizualnom uređivaču vidjet ćete novu karticu s desne strane, pored uobičajenih kartica Visual i Text.

Stranica Builder prema SiteOrigin pregled - kartica

Kliknite gumb Page Builder karticu, a od vas će se zatražiti da dodate widget, redak ili unaprijed izgrađeni izgled.

Izrada stranice po SiteOrigin pregledu - nova stranica

Možete odabrati između svojih postojećih WordPress widgeta ili widgeta koji su uključeni u dodatak Page Builder za stranicu, poput objavljivanja sadržaja, slika ili klizača. Odabirom dodavanja widgeta automatski ćemo ga umetnuti u novi redak.

Page Builder putem SiteOrigin pregleda - widgeti

Ako odaberete widget SiteOrigin, od vas će se zatražiti da instalirate dodatak SiteOrigin Widgets Bundle, koji je također besplatan.

Da biste stvorili red s više stupaca, kliknite ikonu Dodajte redak dugme. Možete odabrati broj stupaca i njihov omjer jedan prema drugom.

Izrada stranice prema pregledu SiteOrigin - dodajte redak

Možete i urediti redak za dodavanje stupaca. Samo kliknite ikonu francuskog ključa iznad retka da biste je uredili. Možete i pomaknuti pokazivač miša iznad bilo kojeg widgeta da ga uredite ili izbrišete.

Ako želite koristiti izgled, morat ćete omogućiti direktorij. To će vam omogućiti pristup 16 različitih pregrađenih izgleda. Možete i uvoziti i izvoziti vlastite izgleda.

Za uređivanje stranice s prednjeg dijela vaše web lokacije možete kliknuti na Uređivač uživo dok uređujete stranicu ili je pregledavate. Uređivač uživo vam također omogućuje pregled web mjesta u 3 različite veličine zaslona.

Stranica Builder od SiteOrigin pregled - uređivač uživo

Dokumentacija i podrška

SiteOrigin nudi puno sjajnih videozapisa i vodiča sa snimkama zaslona koji će vam pomoći da započnete s radom. Oni također imaju članke o integraciji tema i naprednijim postavkama i značajkama.

Page Builder se aktivno razvija i oni pozdravljaju suradnike na GitHub-u. SiteOrigin se obvezuje da će uvijek učiniti dodatak besplatnim.

Također nude besplatnu podršku na službenim forumima SiteOrigin, a možete dobiti i podršku e-pošte uključenu s SiteOrigin Premium.

Dobijte više sa SiteOrigin Premium

SiteOrigin također nudi premium članstvo koje vam omogućava pristup dodatnim dodacima i bržu podršku e-pošte.

SiteOrigin Premium uključuje:

 • Poboljšani graditelj stranica: Izradite prilagođene vrste posta, dodajte CSS animacije i još mnogo toga.
 • Dodaci paketa widgeta: Uključuje više widgeta za vaše izglede, uključujući polja obrasca za kontakt, poboljšane društvene widgete itd.
 • Poboljšanja teme: Uklonite atribute SiteOrigin, dobili ajax komentare i još mnogo toga.

Na raspolaganju su različite jednogodišnje licence ovisno o tome na koliko web lokacija želite koristiti.

Stranica Builder od SiteOrigin vs. WPBakery Page Builder

Graditelj stranice po SiteOrigin i WPBakery Page Builder (ranije Visual Composer) su 2 najpopularnija dodatka za izgradnju i povlačenje stranica za WordPress.

WPBakery Page Builder vrhunski je dodatak dostupan na CodeCanyonu. Vrlo slično djeluje na Page Builder, sa „elementima“ umjesto „widgetima“. Također vam omogućuje uređivanje stranice s prednjeg ili stražnjeg dijela vaše web lokacije.

WPBakery Page Builder sadrži mnogo više elemenata nego što Page Builder ima widgete, a daje vam naprednije mogućnosti za te elemente. Na raspolaganju su i stotine dodataka za proširenje značajki i dodavanje dodatnih elemenata i opcija.

Čini se da je i WPBakery Page Builder malo korisniji i ima moderniji, ravni dizajn. Usporedite izgled njihovih gumba, na primjer:

Page Builder stranice Pregled SiteOrigin - gumb

Stranica za izgradnju stranice prema SiteOrigin zadanom gumbu

Izrada stranice prema SiteOrigin pregledu

Zadani gumb WPBakery Page Builder

Broj opcija u WPBakery Page Builderu u početku može biti malo neodoljiv, ali oni vam dobro dolaze ako želite napraviti složenije stranice.

Za više detalja, pogledajte našu cjelovitu recenziju WPBakery Page Builder-a.

Cijene SiteOrigin Builder stranica

cijene za graditelje web stranica

Jezgrani dodatak je apsolutno besplatan za upotrebu. Dostupno je za preuzimanje iz WordPress spremišta.
Za samo 29 dolara možete kupiti vrhunski paket dodataka koji poboljšavaju funkcionalnosti Page Builder-a.

Za upotrebu na najviše 5 web lokacija možete dobiti Poslovni plan za 49 dolara. Za neograničenu licencu za web lokacije možete dobiti plan programera za 99 USD.

Naša presuda o korištenju SiteOrigin Page Builder-a

Ako vam treba samo osnovni alat za izradu besplatnih stranica, Page Builder by SiteOrigin je odlična opcija. Aktivno se razvija i podržava, a korisničko sučelje je dovoljno intuitivno za brzo započinjanje. Oni također imaju detaljnu dokumentaciju, u obliku videa i vodiča.

Dajemo Graditelj stranice po SiteOrigin 4 od 5 zvjezdica. Evo raščlambe naših recenzija:

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite graditelj stranica od SiteOrigin odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map