Sve u jednom SEO paketu

Tražite li dodatak za SEO za svoju web stranicu WordPress? Sve u jednom SEO Pack je popularni WordPress SEO dodatak koji koristi više od milijun web stranica. U ovom pregledu SEO u paketu sve u jednom, razmotrit ćemo njegove značajke, performanse i jednostavnost upotrebe.


Sve u jednom SEO Pack pregledu

Trebate li stvarno SEO dodatak za WordPress?

Čuli smo od mnogih početnika da zašto im je potreban SEO uključiti? Tražilice su osnovni izvor prometa za većinu web stranica na Internetu. Svakog dana na internetu se pojave tisuće novih web stranica koje se natječu za najbolje mjesto u rezultatima pretraživanja.

Sviđaju vam se ili ne, one ključne riječi u kojima se vaša web stranica nalazi na vrhu u rezultatima su vrijedne za mnoge druge tvrtke i web stranice. Oni poboljšavaju svoj SEO kako bi se nadmetali s vama za rangiranje po tim rezultatima.

Možda ćete se iznenaditi i kada saznate koliko prometa vam nedostaje ne optimizirajući web mjesto pravilno.

SEO dodatak pomaže vam u stvaranju web stranice koja je prilagođena tražilicama. To vam pomaže da otkrijete novu publiku i dobijete više prometa i prodaje sa svoje web stranice.

Detaljne SEO postavke sa Sve u jednom SEO paketu

Kao što ime govori, SEO u paketu sve u jednom nastoji postati sveobuhvatni SEO paket. To je moćan dodatak s puno mogućnosti i opcija. Jednostavno posjetite Sve u jednom SEO »Opće postavke za konfiguriranje globalnih postavki za dodatak.

Stranica s općim postavkama za dodatak SEO u jednom paketu

Stranica općih postavki ima različite odjeljke koje možete postaviti dok se pomičete prema dolje. Ima početnu stranicu, naslov, prilagođene vrste posta, ključnu riječ, prikaz, noindex, napredne postavke itd.

Sve u jednom SEO paketu vam također omogućuje da potvrdite račun alata za webmastere sa stranice Opće postavke. Možete dodati i svoj Google Analytics ID kako biste lako postavili Google Analytics na svojoj web lokaciji.

Pogledaj ovo korisnički priručnik za sve u jednom paketu SEO za detaljne upute.

SEO postavke za vrste sadržaja u WordPressu

Sve u jednom paketu SEO dodaje prilagođeni meta okvir ispod uređivača postova za svaku vrstu sadržaja (postove, stranice ili prilagođene vrste posta). Pomoću ovog meta okvira možete definirati prilagođeni naslov za svaki post, dodati meta opis i ključne riječi.

Postavke sve u jednom paketu SEO Pack

Osim osnovnih metaoznaka, možete urediti i nekoliko naprednih aspekata vaše stranice ili objave SEO. Sve u jednom SEO omogućava vam postavljanje oznake noindex, postavljanje kanonskog URL-a, izuzev iz mapa i mnoge druge opcije. Preporučat ćemo vam da ih ne mijenjate dok ne znate što radite.

Upravitelj značajki sa Sve u jednom SEO paketu

Neke značajke dodatka prema zadanim postavkama nisu aktivirane. Trebate posjetiti Sve u jednom SEO »Upravitelj značajki da ih aktiviram. Sljedeće module možete omogućiti ili onemogućiti iz upravitelja značajki:

 • XML Sitemapovi
 • Društvena meta
 • robots.txt
 • Uređivač datoteka
 • Uvoznik & Izvoznik
 • Loš blokator bota
 • Perfomance (aktivirano prema zadanim postavkama)

Aktiviranjem modula bit će dodana njegova stranica postavki pod izbornikom dodatka. Možete posjetiti tu stranicu da biste konfigurirali tu značajku i kako se ona ponaša na vašoj web lokaciji.

Postavljanje XML Sitemapova u All in One SEO dodatku

Sve u jednom SEO paketu vs Yoast SEO

Yoast SEO i All in One SEO Pack dvije su najpopularnije WordPress SEO dodatke na tržištu. Oba dodatka imaju svoje obožavatelje i korisnike koji ove dodatke smatraju bitnim za njihove web stranice.

Oboje nude snažne značajke. Ali ako ste korisnik Yoast SEO-a, možda će vam propustiti nekoliko značajki.

 • Analiza sadržaja u Yoast SEO dodatku koji vam pokazuje SEO ocjenu i preporuke kako to poboljšati.
 • Krušne mrvice
 • RSS feed Optimizacija
 • Fino podešavanje taksonomije Pojam indeksiranje
 • I još nekoliko značajki

Pogledajte naš cjeloviti Yoast SEO Review za detaljnu analizu.

Također smo primijetili da sve u jednom SEO ima iscrpan popis opcija na svakoj stranici postavki. Dodatak traži od korisnika da na svakoj stranici donesu previše odluka što je nekako neodoljivo.

Korisničko sučelje All in One SEO je sjenilo. Korisnici zahtijevaju da se puno pomiču, a kad se pomiču propuštaju informacije iznad kojih su sada nevidljivi. Zbog toga se korisnici osjećaju izvan konteksta prilikom postavljanja stranice s dužim postavkama.

Opcije cijene i podrške za sve u jednom SEO

Sve u jednom SEO ima opsežnu internetsku dokumentaciju, kao i internetsku kontekstualnu dokumentaciju ugrađenu u dodatak.

Korisnici mogu dobiti premium podršku i dodatne mogućnosti za 39 USD, a zatim 10 USD mjesečno ili 49 USD svake godine. Premium podršku nude dodatni forumi za podršku, video tutorijali i e-pošta putem dodataka.

Kao i kod mnogih besplatnih dodataka, besplatna podrška za dodatak nije zagarantovana.

Naša presuda

Sve u jednom SEO paket nudi sveobuhvatan skup značajki kako bi postao vaš SEO sila. Postavljanje i korištenje SEO alata možda nije najlakše. Početnicima koji nisu upoznati sa SEO žargonom, to može biti prilično teško. Dajemo mu 3,4 od 5 zvjezdica.

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaPolovica zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,5 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Nabavite sve u jednom paketu odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map