UpdraftPlus pregled: Je li to najbolji WordPress dodatni dodatak?

Tražite li cjeloviti dodatak za sigurnosno kopiranje za WordPress? S više od milijun aktivnih instalacija, dodatak UpdraftPlus ocijenjen je kao najpouzdaniji sigurnosni dodatak u WordPress spremištu.


U našem pregledu UpdraftPlus proučit ćemo njegove značajke, dodatke i ono što UpdraftPlus izdvaja od konkurencije.

Trebate li dodatak za sigurnosnu kopiju za WordPress?

Kao WordPress korisniku, za vas je presudno da redovito sigurnosno kopirate WordPress datoteke i baze podataka na sigurno mjesto. U slučaju da se gubitak podataka dogodi zbog nesreće, zlonamjernog napada ili druge katastrofe, redovito izrađivanje sigurnosnih kopija može biti spasilački život. Na taj način možete jednostavno vratiti datoteke i baze podataka, čak i ako cijela vaša web stranica bude hakirana, oštećena ili izbrisana.

Dobar dodatak za izradu sigurnosnih kopija za WordPress omogućava vam jednostavno stvaranje sigurnosnih kopija i vraćanje kompletne WordPress web stranice. Također bi vam trebao omogućiti slanje datoteka sigurnosne kopije na sigurno udaljeno mjesto radi veće sigurnosti.

Kako se UpdraftPlus postavlja protiv konkurencije?

UpdraftPlus je najviše ocijenjeni i najviše instalirani rezervni dodatak u WordPress spremištu. Ali je li to zaista najbolji WordPress dodatni dodatak? U našem pregledu UpdraftPlus stavili smo svoja obećanja na test.

Pogledajmo pobliže UpdraftPlus i kako ostaje ispred svojih konkurenata.

1. Sve-u-jednom WordPress dodatna kopija

UpdraftPlus je kompletni WordPress dodatni dodatak za vaše web mjesto. Bez obzira želite li dodatak sigurnosne kopije koji čini kompletnu sigurnosnu kopiju, pohranjuje se u oblaku i obnavlja WordPress datoteke i baze podataka jednim klikom, UpdraftPlus vas je pokrio.

Jezgrani dodatak sadrži sve značajke koje će vam ikada trebati od dodatnog dodatka. Za napredne značajke poput kloniranja i migracije, sigurnosne kopije datoteka koje nisu WordPress i još mnogo toga, na svoju web lokaciju možete instalirati odgovarajuće dodatke.

2. Sučelje za jednostavno korištenje

Jedna od glavnih prednosti UpdraftPlus-a je što pruža jednostavno sučelje koje olakšava izradu sigurnosnih kopija svoje WordPress web stranice čak i ako ste apsolutni početnik. Ako možete čitati i kliknuti, tada možete izrađivati ​​sigurnosne kopije, zakazati i vratiti WordPress datoteke i baze podataka.

3. Jedino rješenje za jedno sigurnosno kopiranje za WordPress

Bez obzira jeste li bloger iz hobija, mala tvrtka, trgovac e-trgovinom ili internetska publikacija, smatrat ćete da je UpdraftPlus neizmjerno koristan. Najprikladnije je za web stranice svih veličina i proračuna.

Besplatni dodatak dolazi s mnoštvom ugrađenih značajki sigurnosne kopije. To znači da čak i ako nemate proračun za rješenje sigurnosne kopije, UpdraftPlus vas je pokrio.

Zapravo je sustav “postavi i zaboravi”. Sve što trebate učiniti je jednostavno instalirati dodatak i zakazati sigurnosne kopije na udaljeno mjesto.

Značajke nadogradnje – Sneak peek

1. Izvršite cjelovite, ručne ili planirane sigurnosne kopije

Jedna od glavnih prednosti UpdraftPlus je ta što vam omogućuje brzo i jednostavno izvođenje cjelovitih, ručnih ili planiranih sigurnosnih kopija..

Da biste postavili sigurnosnu kopiju, sve što morate učiniti je kliknuti na Rezervno sada dugme. Tada ćete se pitati trebate li sigurnosnu kopiju baza podataka ili datoteka ili oboje (kombinirano sigurnosno kopiranje).

updraftplus brzo sigurnosno kopiranje

Možete odabrati ručnu sigurnosnu kopiju ili je zakazati u redovitim razmacima. Dodatak također pruža mogućnost izbora broja planiranih sigurnosnih kopija koje možete zadržati. Prema zadanim postavkama, držač je postavljen za 2 zakazane sigurnosne kopije.

2. Izradite sigurnosnu kopiju na udaljeno mjesto

Ako želite sigurnosnu kopiju svoje web lokacije na udaljeno mjesto, morat ćete je konfigurirati u postavke prvi.

rezervacija rasporeda updraftplus

Preporučuje se odlučiti za udaljenu sigurnosnu kopiju, a ne samo pohraniti sigurnosne kopije na web poslužitelju na kojem se nalazi vaša web lokacija. To vam pomaže da zaštitite svoje podatke od rizika na cijelom poslužitelju.

S premium dodatkom, možete poslati sigurnosnu kopiju na više odredišta.

3. Jednostavno klonirajte i migrirajte svoju WordPress stranicu

Možete premjestiti svoju WordPress stranicu uz dodatak Migrator. Migratorski dodatak vrši izravnu migraciju od mjesta do mjesta. Dodatak također sadrži nekoliko korisnih funkcija koje će vam trebati za vrijeme migracije web mjesta, uključujući pretraživanje i zamjenu.

Ako želite klonirati web mjesto radi testiranja ili trebate izraditi prilagođeno web mjesto na lokalnoj ili privremenoj domeni, a zatim ga kasnije prenijeti na web mjesto uživo, možda biste trebali pokušati addon.

4. Vratite sigurnosnu kopiju čak i iz drugih dodataka

Ako trenutno koristite besplatni dodatni sigurnosni dodatak koji ne sadrži opciju vraćanja, tada možete upotrijebiti UpdraftPlus zajedno s uvoznikom dodatkom. Uvoznik vam pomaže vratiti vašu web lokaciju iz bilo kojeg drugog dodatka za sigurnosno kopiranje.

5. Ostale korisne značajke

Kompatibilnost s više web lokacija: Sigurnosna kopija / vraćanje upravljačke ploče dostupna je na mrežnoj nadzornoj ploči. To vam omogućuje jednostavno upravljanje sigurnosnim kopijama WordPress-a različitih web mjesta s jedne nadzorne ploče.

Izrada sigurnosne kopije datoteka i baza podataka koje nisu WordPress: Možete i sigurnosno kopirati jezgrene datoteke WordPressa, datoteke koje nisu WordPress i baze podataka.

Upravljajte kojima korisnici mogu pristupiti sigurnosnim kopijama: Uz dodatak Lock Settings (Lock postavke), možete zaključati pristup UpdraftPlusu lozinkom. Na taj način možete osigurati da samo pravi korisnici mogu pristupiti sigurnosnim kopijama.

Pokreni od WP-CLI: Napredni WordPress korisnici mogu upravljati UpdraftPlus-om putem WP-CLI (sučelja naredbenog retka). Upravljanjem dodatkom sa sučeljem naredbene linije korisnici mogu ubrzati proces razvoja WordPress-a.

Zakazivanje: Jezgrani dodatak omogućuje zakazivanje sigurnosnih kopija web stranice prema vašim preferencijama. Možete zakazati automatsko izrađivanje sigurnosnih kopija svakih 4, 8 ili 12 sati. Ako ne želite postavljati više rasporeda dnevno, možete se odlučiti za dnevne, tjedne, dvotjedne ili mjesečne sigurnosne kopije..

Opsežne mogućnosti daljinskog pohranjivanja: Iznimno se preporučuje sigurnosno kopiranje na udaljeno mjesto za pohranu kako bi se izbjegli rizici na svim serverima. UpdraftPlus nudi najširi spektar mogućnosti udaljene pohrane, kao što su Dropbox, Google Drive, Amazon S3, itd..

Pohrana UpdraftVault: Ako vam je dosadilo da koristite mogućnost udaljene pohrane treće strane, možete se odlučiti za UpdraftVault pohranu. Prednost je što je UpdraftVault potpuno integriran u dodatak, tako da možete upravljati sigurnosnim kopijama u samo nekoliko klikova.

Visoka sigurnosna kopija: UpdraftPlus omogućuje šifriranje sigurnosnih kopija baze podataka radi sigurnosti.

Snažne značajke izvješćivanja i praćenja: UpdraftPlus vam također pruža sofisticirani alat za izvještavanje koji prikazuje status sigurnosnih kopija u tijeku i upozorava vas u slučaju grešaka i upozorenja.

Povezano: Jednostavno napravite sigurnosnu kopiju stranice WordPress.

Cijene updraftPlus

UpdraftPlus je najprikladniji za web stranice svih veličina bez obzira na proračun.

Lite verzija dostupna je za besplatno preuzimanje u WordPress spremištu. Lite verzija dovoljna je za vas ako želite postaviti ili zakazati cjelovitu sigurnosnu kopiju vaše web stranice. Također možete brzo vratiti web mjesto u slučaju da izgubite podatke. Lite verzija vam također omogućuje postavljanje udaljenih sigurnosnih kopija na Dropbox, Google Drive, Amazon S3, UpdraftVault, Rackspace Cloud, FTP, DreamObjects, Openstack Swift i e-poštu.

Cijena premium verzije kreće se od 70 USD za 2 web licencu. S premium verzijom, imat ćete pristup svim dodacima, besplatnu podršku i ažuriranja za godinu dana te besplatni prostor za pohranu od 1 GB za pretplatu na UpdraftVault..

updraftplus cijene

Postoje 4 različita plana plaćanja za UpdraftPlus.

 • osobni: 2 licence za 70 dolara.
 • Poslovanje: 10 licenci za 95 dolara.
 • Agencija: 35 licenci za 145 USD.
 • Poduzeće: Neograničene licence za 245 USD.

Ako morate koristiti samo određeni dodatak bez pretplate na skupi premijski plan, potrebne dodatke možete kupiti pojedinačno.

Podrška za UpdraftPlus

Opsežna dokumentacija koju pruža UpdraftPlus pomaže vam proći kroz sve aspekte korištenja dodatka UpdraftPlus.

Podrška se pruža putem foruma za podršku. Tim UpdraftPlus održava dva foruma: WordPress forum za korisnike besplatnog dodatka i forum za korisničku podršku za premium kupce. Ako niste korisnik koji plaća, možete kupiti paket podrške za pomoć.

Međutim, ako je vaša kupovina paketa podrške za incident za koji se ispostavi da je povezan sa pogreškom, dobit ćete puni povrat.

Naša presuda za UpdraftPlus kao najbolji WordPress dodatni dodatak

S preko milijun aktivnih instalacija, UpdraftPlus je najpopularniji dodatak za zakazivanje sigurnosnih kopija u WordPress spremištu. U pogledu značajki, to je jedan od najopsežnijih rezervnih dodataka za WordPress.

UpdraftPlus olakšava postavljanje i vraćanje sigurnosnih kopija čak i apsolutnim početnicima. Podržava više opcija sigurnosne kopije u oblaku od većine drugih dodataka.

Ako vam je potrebno sigurnosno rješenje koje ne ugrožava brzinu, UpdraftPlus je najbolji izbor. Budući da je visoko optimiziran za performanse poslužitelja, troši manje resursa servera u odnosu na većinu svojih konkurenata.

Možemo reći da je UpdraftPlus jedan od najboljih WordPress rezervnih dodataka na tržištu.

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite UpdraftPlus odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map