Uredi tijek

Upravljate li uredničkim blogom za svoj blog i otkrivate li da WordPressu nedostaju sve potrebne funkcije? U našem pregledu Edit Flow saznajte kako vam ovaj besplatni i otvoreni izvorni dodatak može pomoći u upravljanju piscima i urednicima, planiranju vašeg sadržaja i pojednostavljivanju uredničkog rada.


Uredi pregled protoka

Upravljajte svim članovima svog tima

WordPress izvan okvira može se koristiti za jednostavno blog s više autora, ali suočimo se s tim – mogućnosti su ograničene.

Ako upravljate puno većim timom ili imate nekoliko različitih uloga koje igraju članovi vašeg tima, treba vam dodatak kao što je Uređivanje protoka da biste olakšali život.

Uredi pregled protoka - Korisničke grupe

Uređivanje tijeka omogućuje vam stvaranje korisničkih grupa za organiziranje svih u vašem timu i osiguravanje da svi dobiju pristup potrebnim informacijama. Zadane skupine uključuju Uređivače kopiranja, Fotografe, Reportere i Uređivače odjeljaka, ali po želji ih možete prilagoditi. Korisnici također mogu pripadati više grupa.

Vaše se korisničke skupine mogu koristiti za upravljanje osobama koje primaju obavijesti o tome. Na primjer, možete postaviti tako da pisci budu obaviješteni kad god su objavljeni njihovi postovi, a urednici obaviješteni kad god pisac pošalje nacrt.

Uredi tok pomoći će vam da osigurate da se svaki član tima zadrži u petlji točno ono što mora znati, a da ih ne preplavi s previše obavijesti.

Planirajte urednički kalendar s Edit Flow

Kao blog manager i urednik, to znate dobar urednički kalendar je alat koji je potreban bilo kojem profesionalnom blogu. Unaprijed planiranje vašeg sadržaja omogućuje vam da iskoristite relevantne događaje, budete strateški raspoloživi i nastavite blogirati čak i kroz povratne poteze..

Edit Flow omogućuje vam da uredite sve svoje uredničko planiranje na jednom mjestu, pravo na WordPress nadzornoj ploči.

Uredi pregled protoka - Urednički kalendar

S prikazom kalendara na prvi pogled možete vidjeti koji ste zakazali sadržaj i eventualne nedostatke.

Postoji i tradicionalniji prikaz proračuna priče koji vam omogućuje pregled detalja o svim nadolazećim postovima po kategorijama, tako da možete vidjeti koje su teme možda prenasićene i koje će vam trebati više sadržaja u.

Koristeći oba alata, u doglednoj budućnosti možete dobiti širu sliku o točnom stanju vašeg bloga.

Uredi pregled protoka - widget nadzorne ploče

Fino podesite svoj sadržajni stroj

Kao urednik bloga izazov je uravnotežiti svoje svakodnevne uredničke zadatke sa strategijom i poboljšanjima velike slike.

Uz Edit Flow racionaliziranje procesa upravljanje svojim timom, možete se usredotočiti na precizno prilagođavanje obrade i stvaranje boljeg sadržaja.

Umjesto da se na e-mail ili druge aplikacije prebacujete naprijed ili natrag, možete uštedjeti vrijeme zadržavanjem svih potrebnih informacija na nadzornoj ploči WordPress-a. Uređivanje Tok uključuje značajku “uređivačkih komentara” tako da možete razgovarati o postu i povratnim informacijama piscima izravno na zaslonu za uređivanje objava..

Također možete izraditi prilagođene statuse posta da odgovaraju vašem uobičajenom uređivačkom tijeku rada. Za mnoge urednike nije dovoljno samo korištenje skica. Uredi tijek omogućuje vam stvaranje vlastitih prilagođenih statusa. Zadane vrijednosti uključuju “U tijeku”, “Korak” ili “Čekanje na uređivanje”, ali možete ih prilagoditi da odgovaraju vašem tijeku rada.

Svakom postu pripadaju i priloženi urednički metapodaci koje također možete prilagoditi. Te se informacije ne objavljuju uz post, ali pomažu vama i vašem timu da pratite podatke o zakulisnim scenama, kao što su datumi dospijeća, potrebno brojanje riječi, lokacije za intervjue ili podaci za kontakt i još mnogo toga.

Doprinos projektu Edit Flow

Edit Flow otvoreni je dodatak koji održava mali tim programera koji na njemu rade kad imaju vremena. Ako uživate u dodatku i želite doprinijeti, mogli bi upotrijebiti vašu pomoć!

Ako ste vješti u kodiranju, možete si pomoći tako da ispravite greške ili pomognete u razvoju novih traženih značajki. Projekt je na GitHub-u, tako da možete pogledati tamo kôd i vidjeti gdje se vaše jedinstvene vještine najbolje mogu koristiti.

Neprogrameri također mogu biti od velike pomoći projektu pomažući drugim korisnicima. Ako ste sigurni u svoje vještine uređivanja Flow, možete provjeriti forume na WordPress.org kako biste odgovorili na pitanja i pomogli riješiti probleme s kojima se susreću drugi korisnici. Ako želite pomoći, možete se pretplatiti na forum da biste bili obaviješteni o svim novim postovima u kojima biste mogli pomoći..

Naša presuda o dodatku Uređivanje protoka

Ako upravljate velikim timom ili imate određeni tijek rada koji je malo složeniji od Skice > Objavite, vjerovatno ne upravljate tim tijekom rada u WordPressu. To je zato što WordPress iz okvira jednostavno nije opremljen za blog poput vašeg s tom razinom složenosti.

Uštedjet ćete puno vremena ako možete upravljati svojim pisačima i tijekom rada unutar nadzorne ploče WordPress-a, umjesto da se prebacivate natrag i natrag između WordPressa, e-pošte i raznih drugih aplikacija.

Edit Flow omogućuje vam da cijeli proces zadržite na jednom mjestu, od visine do nacrta, pa sve do konačnih izmjena i publikacija.

Ako tražite način za pojednostavljenje uređivačkog postupka, preporučujemo Uredi tok. To je najpopularniji urednički dodatak WordPress koji snažna zajednica podržava.

Dajemo Edit Flow 4 od 5 zvjezdica. Ovdje je prikaz naših rezultata pregleda:

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 0,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Preuzmi Uređivanje tijeka odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map