W3 Ukupan predmemorija

Tražite li dodatak za predmemoriranje kako biste ubrzali svoju WordPress stranicu? W3 Total Cache jedan je od najpopularnijih dodataka za predmemoriranje web mjesta sa sustavom WordPress. U ovom pregledu W3 Total Cache pogledat ćemo njegove performanse, značajke i jednostavnost upotrebe. Cilj je otkriti je li W3 Total Cache uistinu najbolji WordPress dodatak za predmemoriranje.


W3 pregled ukupne predmemorije

Zašto vam je potreban dodatak za spremanje podataka za WordPress?

Brzina je jedan od najvažnijih čimbenika koje tražilice poput Googlea koriste za određivanje ljestvice pretraživanja. Sporije web stranice rangiraju nisko, a brze web stranice rangiraju više.

WordPress je napisan na PHP-u koji je programski jezik na strani poslužitelja. Kada korisnik zatraži stranicu s vaše web stranice, WordPress pokreće PHP skripte kako bi je preuzeo i prikazao.

Ovaj proces koji intenzivno troši resurse je spor i postaje još sporiji kada ste na zajedničko hosting okoliš. To može značajno smanjiti ocjenu uspješnosti i pretraživanja vaše web lokacije.

Dodatak za predmemoriranje sprema verziju vaših stranica u predmemoriju. Kada korisnik posjeti vašu web stranicu, poslužuje im se spremljena verzija. Ovo eliminira potrebu za WordPress-om za pokretanje PHP skripti. Vaše web mjesto postaje brže i vaš poslužitelj postaje brži.

Kako funkcionira predmemoriranje u WordPressu

Nakon toga, pogledajmo kako W3 Total Cache poboljšava brzinu vaše web lokacije.

Postavljanje W3 Total Cache dodatka za WordPress

W3 Total Cache pogon je dodatka. Dostupan je s mnogim značajkama za poboljšanje brzine vaše web lokacije. Broj mogućnosti čini nove korisnike prilično zastrašujućim.

Omogući predmemoriranje stranice u W3 Total Cache

Najvažnija opcija koju trebate omogućiti je keširanje stranica. Ako ga omogućite, W3 Total Cache počet će pohranjivati ​​i posluživati ​​spremljene stranice posjetiteljima.

Pogledajte ovaj vodič za početnike na kako instalirati i postaviti W3 Total Cache za detaljne upute.

Poslužite komprimirane stranice svojim korisnicima s W3 Total Cache

Kad testirate brzinu vaše web stranice pomoću alata kao što su Page Speed, primijetit ćete da vam preporučuje posluživanje komprimiranih stranica.

Posluživanje komprimiranih stranica znači da kad korisnik zatraži stranicu s vaše web stranice, vaša stranica šalje im gziped (komprimiranu) verziju vaše stranice. Sažimanjem stranice smanjuje se njena veličina i učitava se brže. Nakon što gzipped stranica dođe do korisnika, njihov preglednik automatski je izvlači i prikazuje.

W3 Total Cache omogućuje uključivanje kompresije samo jednim klikom. Jednostavno idite Performanse »Browser Cache i potvrdite okvir uz opciju “Omogući HTTP (gzip) kompresiju” opciju.

omogućiti gzip kompresiju W3 Total Cache

Korištenje CDN-a s W3 Total Cacheom

CDN ili mreže za isporuku sadržaja omogućuju vam posluživanje statičkog sadržaja na poslužiteljima iz cijelog svijeta. To omogućuje korisnicima da preuzmu vaš statički sadržaj poput slika, CSS-a, JavaScript-a mnogo brže.

Pogledajte ovaj vodič na zašto vam treba CDN za svoj blog o WordPressu za više informacija.

Preporučujemo korištenje MaxCDN-a koji je jedna od najvećih CDN usluga. Koristimo ga na svim našim web mjestima i pomaže nam povećati brzinu stranice.

Postavljanje MaxCDN-a s W3 Total Cache-om

Pogledajte ovaj vodič kako to učiniti instalirati WordPress CDN rješenje MaxCDN za detaljne upute.

W3 Total Cache vs WP Super Cache

Usporedbe između dva popularna dodatka u istoj niši vrlo su česte u WordPress zajednici. Kao i svi u jednom SEO i Yoast SEO, korisnici dugo uspoređuju W3 Total Cache i WP Super Cache..

Oba dodatka imaju vrlo veliku korisničku bazu, oba su dostupna besplatno, a oba su izvrstan izbor za ubrzavanje vaše WordPress stranice.

Oboje su vrlo napredni dodaci. Oboje izgledaju zastrašujuće zbog velikog broja postavki i kompliciranih uputa za postavljanje. Jedino stvarno područje u kojem možemo usporediti to dvoje je izvedba.

Učinkovitost W3 Total Cachea nešto je bolja od WP Super Cache. Lijepo se integrira s CDN-om te ima predmemoriranje objekata, miniranje i ostale napredne značajke.

Opcije cijene i podrške za W3 Total Cache

Kao i kod svih popularnih besplatnih dodataka, W3 Total Cache dolazi s ograničenom besplatnom podrškom. Dodatak pruža izvrsnu dokumentaciju upakovanu pravo u dodatak. Na mreži su i izvrsni vodiči.

Autor dodataka također nudi premium usluge za 99 USD godišnje. Možete se prijaviti klikom na Performanse »Podrška u vašem administratoru za WordPress. No ipak ćete morati platiti za svaki upit podrške.

Naša presuda o dodatku W3 Total Cache

W3 Total Cache nije najlakši za upotrebu dodataka. Međutim, razumljivo je s obzirom na napredne značajke koje nudi i koliko one mogu biti komplicirane. Dodatak daje detaljno objašnjenje za svaku značajku unutar dodatka što je vrlo impresivno.

U pogledu performansi W3 Total Cache zaslužuje da ga se nazove najboljim WordPress dodatkom za predmemoriranje.

Dajemo W3 Total Cache 4 od 5 zvjezdica. Evo rezultata naših rezultata:

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 0,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite W3 Total Cache odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map