WPForms Review 2020: Vrijedi li zakup? [Obavezno pročitati]

Umorite se od stvaranja kontaktnih obrazaca s nabujalim i bugovim WordPress dodacima? Vjerojatno niste isprobali WPForms, dodatak za najpopularnije oblike u WordPress ekosustavu. U ovom ćemo pregledu WPFormsa pogledati njegove značajke, dodatke i ono što WPForms čini najintimitivnijim WordPress dodatkom na tržištu.


Pregled WPFormsa

Zašto vašoj web lokaciji treba dodatak za izradu obrasca

Svaka web stranica WordPress zahtijeva dodatak za kontaktne obrasce, bez obzira na nišu ili promet.

Korištenje kontaktnog obrasca zaštitit će vas od neželjene pošte i hakera. Možete zaštititi svoju web stranicu WordPress sigurnijom koristeći obrazac za kontakt umjesto da prikazujete svoju adresu e-pošte. Na taj način štite svoju e-poštu od neželjene pošte koja šalje neželjene ponude i phishing e-poruke.

Korištenje obrazaca štedi vam vrijeme. Upotrebom obrasca za kontakt možete odrediti koje su vam potrebne pojedinosti koje trebate znati kada vas posjetitelji i potencijalni kupci kontaktiraju.

Najbolji dodatak za WordPress obrazac također će vam omogućiti integriranje dodatnih značajki kao što je potvrdni okvir za pretplatu na newsletter putem e-pošte u obrazac za kontakt. To vam pomaže da pratite izglede i izgradite dugotrajan odnos s njima.

Jednostavno izgradite WordPress obrasce u nekoliko minuta

Izgradnja internetskih obrazaca u WordPressu nikada nije bila jednostavnija zahvaljujući WPFormsu.

WPForms često tvrdi da je WordPress proizvođač obrazaca najprikladniji za početnike koji postoji i uvelike naglašava praktičnost koju nudi za izradu WordPress forme.

Uz WPForms, ne morate angažirati programera za WordPress ili čak dodirnuti jednu liniju koda da biste stvorili WordPress obrazac. Obrazac biste trebali moći stvoriti za nekoliko minuta, bez obzira na to želite li stvoriti jednostavan kontaktni ili složeni obrazac, poput registracije ili obrasca plaćanja.

Žive li WPForms prema svojoj želji da im se WordPress proizvođač obrazaca najviše prija za početnike? Pogledajmo:

1. Snažan i prilagođen WordPress Builder obrazaca

Sa WPFormsovim jednostavnim graditeljem za povlačenje i ispuštanje možete stvoriti bilo koju vrstu obrazaca u samo nekoliko minuta bez potrebe za dodirom bilo kojeg koda.

pregled wpforms

Dodavanje i uklanjanje polja obrasca može se obaviti u samo jednom kliku. Osim toga, polja možete lako preurediti prema vašim potrebama povlačenjem i ispuštanjem.

2. Stotine predložaka obrazaca za izbor

wpforms čine predloške

Uz WPForms, ne morate nužno kreirati WordPress obrazac od početka. Jezgreni dodatak dolazi u paketu s nekoliko unaprijed izgrađenih predložaka oblika koje možete odabrati:

 • Prazan obrazac
 • Jednostavan kontakt obrazac
 • Zatražite obrazac za citiranje
 • Obrazac donacije
 • Obrazac za naplatu / naručenje
 • Obrazac za prijavu na bilten
 • Obrazac ankete i ankete
 • I puno više …

Želite li stvoriti WordPress obrazac prilagođen vašoj industriji ili niši, bez potrebe da ga gradite iz temelja? Zatim morate instalirati Paket predložaka obrasca dodatak.

Dodatak paketa obrasca obrasca omogućuje vam odabir velikog broja unaprijed ugrađenih predložaka za svaku industriju. To znači da u WPFormsu možete pronaći pravi predložak obrasca bez obzira u kojoj djelatnosti imate. To vam štedi vrijeme jer ne morate uvijek sastavljati obrazac iz temelja.

wpforms predložak paket

Umjesto toga, jednostavno potražite predložak obrasca koji želite koristiti i kad se pojavi, kliknite ga. Vaš bi obrazac sada trebao biti kreiran odmah. Nakon što izvršite potrebne izmjene, možete ići naprijed i objaviti obrazac.

3. Jednostavno ugradite obrazac iz uređivača postova / stranica

Da biste umetnuli obrazac u post ili stranicu, ne morate ručno kopirati i zalijepiti kratki kôd. Umjesto toga, prijeđite na urednik svog posta / stranice u kojem želite objaviti obrazac. Kliknite gumb Dodajte obrazac gumb koji možete pronaći odmah iznad uređivača teksta. Sada će se pojaviti modalni skočni prozor koji će tražiti da odaberete odgovarajući obrazac. Odaberite pravi obrazac i pritisnite gumb Dodajte obrazac dugme.

wpforms ugrađuju oblik

Sastavite napredne forme u nekoliko minuta, a ne u satima

Uz WPForms, izgradnja naprednog oblika na vašoj WordPress web stranici je povjetarac. Pogledajmo nekoliko primjera kako vam WPForms omogućava brzu i jednostavnu izgradnju naprednih WordPress obrazaca.

1. Napravite obrazac za anketu / anketu

Dodatak Ankete ili ankete omogućava vam brzo provođenje ankete ili ankete na vašem web mjestu WordPress. Uz WPForms dobivate i najbolja izvješća o anketama u klasi.

wpforms anketno glasanje

U kombinaciji s uvjetnom logikom možete čak prilagoditi svoja anketna pitanja na temelju odgovora korisnika.

WPForms vam također omogućuje da javno dijelite svoje rezultate na svojoj web stranici ili sa svojim sljedbenicima na društvenim mrežama.

2. Izradite prilagođeni obrazac za prijavu ili registraciju

Ako imate web mjesto koje pokreće zajednicu, poput web-lokacija za članstvo, foruma, nišnih društvenih mreža ili bilo koje druge web lokacije zbog kojih korisnici trebaju registrirati račun, možda biste trebali kreirati prilagođeni obrazac za prijavu na svojoj web lokaciji. Glavna prednost stvaranja prilagođenog obrasca za prijavu ili registraciju jest ta što ga možete ugrađivati ​​bilo gdje na svojoj web lokaciji.

wpforms objavljuje podneske addon

Na ovaj način ne morate korisnike usmjeriti na zadanu stranicu za prijavu. Stvaranjem prilagođene stranice za prijavu korisnicima možete prikazati konzistentnu marku, što vašoj web lokaciji daje profesionalniji izgled.

3. Prikupljajte plaćanja unutar svog obrasca

Bez obzira želite li prihvatiti mrežne donacije za svoje neprofitne organizacije ili trebate prikupiti plaćanja za digitalna preuzimanja, WPForms vam to olakšava.

Možete prihvaćati plaćanja putem integracije PayPal Standarda ili Stripe.

wpformi na kartici plaćanja

WPForms vam također omogućuje prikaz slika svojih proizvoda u obrascu za naručivanje, pružajući korisnicima vizualni pregled onoga što naručuju.

4. Stvorite obrazac za prijavu

Želite li prihvatiti sadržaj koji je stvorio korisnik na vašoj web lokaciji?

S dodatkom WPForms ‘Post Submission, možete prihvatiti sadržaj koji je generirao korisnik, kao što su gostujući članci, recenzije korisnika, svjedočanstva na vašoj web lokaciji, a da ne morate svakom korisniku osigurati povratni pristup. Kada se post preda putem obrasca za slanje posta, on će se pojaviti u uređivaču vašeg pregleda kao novi čekajući post.

wpforms objavljuje podneske addon

Nakon što izvršite potrebne izmjene, možete objaviti ili čak odbaciti post.

Povezano: Kako poslati WordPress obrazac bez osvježenja stranice u WordPressu

Sve potrebne značajke izvan kutije

WPForms dolazi sa svim skupom značajki izvan okvira, bez naleta.

Sve vrste polja razvrstane su u 3 odvojena odjeljka: Standardna polja, Fantastična polja i Polja plaćanja.

 • Standardna polja sadrže osnovne vrste imena, e-poštu, tekst u jednoj liniji, tekst odlomka, padajući izbor, višestruki izbor itd.
 • Fancy polja se sastoji od polja kao što su telefon, upload datoteka, web stranica / URL, prekid stranice, captcha itd.
 • Polja plaćanja sadrže polja uključujući kreditnu karticu, ukupno (amoun), pojedinačni predmet (plaćanje), više stavki (plaćanje) itd..

wpforms-stručni vrste

WPForms vrlo je optimiziran za web i performanse poslužitelja osigurati maksimalnu brzinu. Također možete implementirati CDN uslugu kako biste poboljšali brzinu vaše web lokacije.

Svaki obrazac koji stvorite 100% odgovara mobilnim uređajima, tako da će vaši obrasci uvijek izgledati sjajno na svim uređajima.

Najbolje od svega je što lako možete ugraditi obrasce bilo gdje na svoju web lokaciju bilo da se radi o blogovima, stranicama, dodacima bočne trake, podnožju itd. Sve što trebate učiniti je da zgrabite kratki kôd i zalijepite ga na mjesto gdje želite umetnuti oblik ili koristite ugrađeni widget.

Uz WPForms, također ćete imati mogućnost izrade obrazaca s više stranica, dopuštanja prijenosa datoteka, prikazivanja ili skrivanja polja uz uvjetnu logiku i još mnogo toga.

Deseci integracija s dodacima

WPForms također ima širok izbor dodataka koji vam omogućuju proširenje ugrađenih funkcionalnosti i integraciju s drugim popularnim alatima za marketing e-pošte i oblačnim aplikacijama.

Pogledajmo neke od njegovih dodataka u nastavku.

Integracije marketinga e-pošte: Pretplatnike možete automatski dodati na svoj popis e-pošte iz bilo kojeg obrasca. WPForms integrira se sa sljedećim alatima za marketing putem e-pošte:

 • Stalni kontakt (nije potreban dodatak)
 • aweber
 • MailChimp
 • Monitor kampanje
 • GetResponse

Custom Captcha: Borite se sa podnescima obrasca neželjene pošte omogućavanjem Custom Captcha. Možete odrediti bilo svoja pitanja ili slučajna matematička pitanja.

Geolocation: Prikupite i pohranite podatke o lokaciji posjetitelja vaše web stranice zajedno sa unosom obrasca.

Obrađivači plaćanja: Kreirajte obrasce za donaciju ili narudžbenice integrirajući PayPal i Stripe sa svojim obrascem.

Pošaljite prijave: Izradite obrazac za prijavu u početne postove i počnite prihvaćati sadržaj koji je stvorio korisnik, poput postova gostiju, recenzija korisnika i više, a da se posjetitelji ne moraju prijaviti.

Potpis: Izradite obrazac ugovora ili obrazac ugovora i dopustite korisnicima da ga potpisuju putem interneta mišem ili dodirnim zaslonom.

Registracija korisnika: Izradite prilagođeni obrazac za registraciju korisnika i umetnite ga na najpovoljnije mjesto kako bi korisnici mogli kreirati račun na vašoj web lokaciji bez posjeta zadanoj stranici za prijavu..

Zapier: Povežite svoj obrazac s 500+ web aplikacija. Uz ovaj dodatak, mogućnosti integracije su beskrajne.

Ankete i ankete: Izraditi ankete i obrasce i analizirati podatke interaktivnim izvješćima.

Napuštanje oblika: Povežite se s potencijalnim klijentima čak i ako su na pola puta napustili obrazac.

Offline forme: Spremite podatke obrazaca u preglednik u izvanmrežnom stanju i podatke pošaljite kad se vrati Internet.

Paket predložaka obrasca: Odaberite između velikog broja unaprijed pripremljenih predložaka kako biste uštedjeli vrijeme.

Cijene i podrška za WPForms dodatak

Najbolja stvar kod WPForms-a je ta što je on najprikladniji za web stranice svih veličina i proračuna.

Bez obzira imate li blog, malu tvrtku, neprofitnu organizaciju, e-trgovinu ili bilo koju drugu web lokaciju, WPForms dodatak će vam biti izuzetno koristan..

Ako nemate proračun za dodatak za kontaktni obrazac ili želite testirati osnovne značajke prije trošenja na premijsku verziju, možete započeti s verzijom Lite, koju je besplatno preuzeti za preuzimanje iz službenog skladišta dodataka WordPress.

Cijene za osnovnu verziju kreću se od 31,60 USD za licencu za jedno mjesto. Uz to ćete dobiti pristup dodatku paketa obrasca obrasca.

Njihov najpopularniji plan je Pro, koji vam omogućava pristup svim dodacima za 25 mjesta i prioritetnu podršku za godinu dana, koji košta 159,60 USD.

Oni također nude Elite plan za neograničene web stranice, WordPress višesmjernu podršku i funkciju upravljanja klijentima za 239,60 USD.

Podršku nudi sustav za podršku putem e-pošte. Podrška za WPForms u korisnicima je brz i visoko ocijenjen. Sve su značajke i dodaci dobro objašnjeni u njihovoj opsežnoj dokumentaciji s uputama s korak po korak i jednostavnim vodičima.

WPForms Lite vs. Pro

Besplatna ili lite verzija WPForms-a odlična je opcija ako tek počinjete. Nudi ograničene značajke obrasca pomoću kojih možete stvoriti osnovni obrazac za kontakt na svom web mjestu. Alat za izradu drag-and-drop obrade olakšava dizajniranje obrasca i dodavanje polja u njega vrlo jednostavno. Uz to imate samo 4 različite predloške za izbor.

WPForms Pro očito nudi više značajki od verzije Lite. Osim svih predložaka dostupnih u lite verziji, pro verzija nudi i 3 dodatna predloška.

Također imate i neka dodatna polja koja možete dodati na svoju web lokaciju poput telefonskog broja, datuma i vremena, ocjene zvjezdica itd. Pro verzija vam također omogućuje prijenos datoteke i lozinkom zaštitite svoj obrazac.

Pro i Elite plan također nude prioritetnu podršku. I baš poput Lite verzije, i verzija verzije super odgovara mobilnim uređajima i kompatibilna je s pretraživačima. Ako želite stvoriti napredni obrazac za kontakt, poput naloga za naplatu ili biltena, preporučujemo vam da se odlučite za pro verziju.

Naša presuda o WPFormsu kao najboljem dodatku za WordPress

WPForms izgrađen je s jednim ciljem na umu: izraditi WordPress dodatak koji je ujedno i jednostavan i moćan, tako da čak i apsolutni početnik može kreirati WordPress obrasce bez potrebe za angažiranjem programera.

Obrasci stvoreni pomoću WPForms-a nevjerojatno su brzi i SEO prijateljski. Alat za izgradnju i povlačenje stvara povjetarac. Najbolje od svega, omogućava integraciju s raznim alatima poput alata za marketing e-pošte, procesora plaćanja, web aplikacija i ostalih korisnih dodataka.

Možda ćete također htjeti provjeriti potpune usporedbe između,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms vs FormStack

S pouzdanjem možemo reći da je WPForms najkorisniji dodatak WordPress obrazaca na tržištu. Dajemo mu 5/5 zvjezdica. Ovdje je prikaz naših rezultata pregleda.

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite WPForms odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map