A Beaver Builder áttekintése 2020: Ez a legjobb húzó és dobó építő?

Hatékony oldalkészítőt keres a WordPress-webhelyéhez? A Beaver Builder a WordPress népszerű drag and drop oldal-készítője, és valószínűleg ez az, amit keres.


Ebben a Beaver Builder áttekintésben áttekintjük annak jellemzőit, teljesítményét és könnyű használatát.

Mi az Page Builder WordPress bővítmény?

Amikor egy témát keres a WordPress webhelyéhez, akkor megvásárolhat egy témát, amely legjobban néz ki szem előtt tartva. A testreszabáshoz a téma jellemzőire kell támaszkodnia.

Vagy bérelhet egy WordPress fejlesztőt egy téma kidolgozására, amellyel elképzelte. Ez költséges lesz, és lehet, hogy nem fog olyan jól működni, mint amennyit remélne.

Végül egy oldalkészítő beépülő modul segítségével építheti fel webhelyét blokkonként. Ez megadja a szabadságot a kívánt elrendezés használatához. Használjon több elrendezést a különböző oldalakhoz, használja a saját színeit, stílusát és tartalmát a webhely bármely részén.

Rengeteg oldalkészítő plugin található. Néhányat nagyon nehéz használni, másokba túl sok puffadás van berakva.

A WordPress tökéletes oldalkészítő beépülő moduljának lehetővé kell tennie webhelyének élő módban történő létrehozását. Gyorsnak és könnyen használhatónak kell lennie. Ha valaha is úgy dönt, hogy valami mást használ, az nem hagyhat rendetlenséget.

Ezért nézzük meg, hogy a Beaver Builder hogyan felel meg a kritériumoknak.

Könnyen létrehozhat mintákat és elrendezéseket a Beaver Builder segítségével

Akár WordPress kezdő, akár tapasztalt szakember, imádni fogja a Beaver Builder bővítmény erőteljes képességeit és intuitivitását.

Soha nem kell megérindenie a kódot, vagy birkóznia zavaró rövid kódokkal, hogy professzionális weboldalakat készítsen. A drag and drop segítségével percben, nem hónapokban készíthet lenyűgöző oldalakat.

Vessen egy pillantást arra, hogy a Beaver Builder hogyan könnyíti meg lenyűgöző oldalak létrehozását a WordPress-webhelyen:

1. Több tucat kreatív oldalsablon közül lehet választani

tucat hódépítő sablon

A Beaver Builder több mint 30 lenyűgöző oldalsablonnal érkezik. A Beaver Builder plugin az összes WordPress témán működik, így a plugin használatának megkezdéséhez nem kell módosítania a kedvenc témáját. Ha bármilyen kompatibilitási problémát talál a WordPress témájával, kapcsolatba léphet a barátságos ügyfélszolgálattal, és rendezheti a kérdéseket..

Mindaddig, amíg reagáló WordPress témát használ, az összes létrehozott oldal 100% -ban reagál, azaz minden eszközön jól néz ki.

Az összes Beaver Builder sablon felhasználható bármely prémium csomaghoz, rejtett költségek nélkül. Sablonokat találhat kisvállalkozások számára, e-könyveket, ügyvédi irodákat és még sok másat.

Sok belső oldalsablont is megtalálhat, például kapcsolattartási oldalakat, hírlevelekre feliratkozásokat, oldalakat, árazási táblázatokat és még sok minden mást..

Még több idő megtakarítása érdekében a beépülő modul végtelen számú sablon mentését is lehetővé teszi az építőben. Hasonlóképpen, a nyers és a modulokat is mentheti az építőben.

2. Könnyen használható oldalkészítő

A legtöbb WordPress oldalkészítő a szerkesztés utáni képernyőn működik. A felhasználóknak kitalálniuk kell, hogyan fog kinézni oldaluk, vagy el kell indítaniuk az előnézetet egy külön lapon.

A Beaver Builder egyszerűen használható előlap-szerkesztőjével nem kell váltania oda-vissza az előnézet és az élő webhely között. Az előlap-szerkesztő használatához lépjen a WordPress oldalszerkesztőbe, és válassza a Hódkészítő fület.

hódépítő fül

Ez a WordPress webhelyének felhasználói felületére irányítja. Ezután elkezdheti az oldalak elkészítését és testreszabását az előlapon valós időben.

Az oldalkészítő felület a weboldal élő előnézetét jeleníti meg a jobb oldalon található eszközökkel. Egyszerűen rákattinthat bármelyik oldalra, és megkezdheti a szakasz testreszabását. Felvehet további sorokat, tartalomelemeket, kütyüket és speciális elemeket is, mint például váltógombok, harmonikák, lapok stb..

A Beaver Builderhez tartozik egy élő vizuális szerkesztő, amely lehetővé teszi az oldal szerkesztését WYSIWYG környezetben. Ez hihetetlenül egyszerűen használható a WordPress oldalkészítő beépülő moduljához.

A Beaver Builder támogatja a rövid kódokat és a kütyüket. Ez azt jelenti, hogy a Beaver Builder szoftvert az oldalain is felhasználhatja
kedvenc WordPress-bővítmények.

3. Helyezze el tartalmát nagy pontossággal

A képek és a szöveg elhelyezése az alapértelmezett WordPress oldalszerkesztőben fájdalom. A Beaver Builder előlapi drag and drop oldalszerkesztőjével könnyedén elhelyezheti tartalmát nagy pontossággal. A szerkesztés befejezése után a változtatásokat közvetlenül az előlapról mentheti vagy visszatérhet az utoljára közzétett állapotba.

4. Szerezd meg teljes mértékben a tartalom irányítását

A Beaver Builder lehetővé teszi a téma váltását a tartalom elvesztése nélkül. Ha úgy dönt, hogy abbahagyja a Beaver Builder használatát, akkor a tartalma azonnal visszakerül a WordPress szerkesztőbe.

5. Pluginként és témaként is elérhető

A Beaver Builder pluginként és témaként is elérhető. A téma a beállítások és a funkcionalitás tökéletes egyensúlya. A témát testreszabhatja, csak az oldalak szerkesztése közben.

A Beaver Builder téma lehetővé teszi élő szerkesztéseket a WordPress testreszabón keresztül. Az összes témabeállítás megtalálható a testreszabóban. Ily módon élőben megnézheti a témabeállítások bármely változását.

A téma számos előre beállított változattal érkezik. Egy gombnyomással az előre beállított elemek automatikusan frissítik a téma beállításait, hogy tucatnyi különböző stílust hozzon létre.

A Beaver Builder barátságos mind a kezdők, mind a fejlesztők számára

Azok a kezdők, akiknek segítségre van szükségük az induláshoz, rendkívül hasznosnak találják a Beaver Builder alkalmazást.

Az ügyfelek webhelyén dolgozó fejlesztők élvezni fogják a fejlesztőbarát funkcióit, például a Szerkesztő módot, amely megakadályozza, hogy az ügyfelek megtörjék az Ön elrendezését. A fejlesztők az egyedi modulokat is integrálhatják, shortcodes, vagy használja a Beaver Builder egyedi moduljának főzőlapját.

Minden létrehozott elrendezést sablonként menthet és újra felhasználhat. A sorokat és modulokat mentheti és újra felhasználhatja. Még áthelyezheti elrendezéseit a WordPress webhelyről a másikra az alapértelmezett WordPress import / export eszközök használatával.

Erőteljes, használatra kész modulok a Beaver Builderben

A modulok úgy viselkednek, mint blokkok, amelyeket felvehet az oldalaihoz. A Beaver Builder tartalmazza az összes alapvető modult, amelyekre bármilyen webhely létrehozásához szüksége lehet.

 • Szöveg szerkesztő– A WordPress hozzászólói szerkesztőhöz hasonló vizuális szövegszerkesztőt ad hozzá
 • Videó– Videók hozzáadása a médiakönyvtárból, a YouTube-ról, a Vimeo-ból stb.
 • Harmonika– Interaktív harmonikamenüt ad hozzá. Ideális a GYIK-hez vagy a Q-hez&Egy oldal
 • Gomb– Adjon hozzá gyönyörű gombokat linkekkel
 • Felhívás cselekvésre– Célzott cselekvés-felhívást ad hozzá
 • Kihívni– Hasonló a cselekvésre ösztönzéshez, eltérő elrendezéssel
 • Kapcsolatfelvételi űrlap– Gyorsan adjon hozzá egy kapcsolatfelvételi űrlapot.
 • Tartalom csúszka– Gyönyörű csúszkák képeket és szöveget ad hozzá
 • Lapok– Tartalom hozzáadása a lapokhoz
 • Számláló– Gyönyörű animált köröket, számokat és oszlopszámlálókat ad hozzá
 • Egyéni HTML– Egyéni HTML és WordPress plugin rövidítéseket ad hozzá
 • Betűtípus ikonok– Használjon FontAwesome, Foundation és Dashicons fájlokat
 • Térkép– Hozzáteszi a Google Maps alkalmazást
 • Post körhinta– Gyönyörű hozzáfűző körhinta hozzáadása a hozzászólásokhoz, az oldalakhoz vagy az egyéni üzenettípusokhoz
 • Árképzési táblázatGyönyörű árazási táblázatokat ad hozzá.
 • Szociális gombokLehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen megosszák az Ön tartalmát a közösségi hálózaton
 • Beszámolók– Gyönyörű bemutató csúszkát hoz létre különféle stílusválasztásokkal
 • WooCommerce– Adjon hozzá termékeket egyszerű drag and drop használatával egy online áruház felépítéséhez

Úgy gondoljuk, hogy a modulok e listája a modern webhelyek leggyakrabban használt elemeit tartalmazza.

Árképzési és támogatási lehetőségek a Beaver Builder számára

A piacon elérhető legtöbb WordPress oldalépítővel ellentétben a Beaver Builder lehetővé teszi a plugin egyszerű verziójának letöltését a hivatalos WordPress tárolóból.

Ha még nem rendelkezik költségvetéssel az összes prémium szolgáltatás számára, akkor elkezdheti a Beaver Builder Lite verziójának használatát. A Lite verzió korlátozott funkciókkal és támogatással érkezik.

hódépítő árképzése

A Beaver Builder prémium változata 3 különféle csomagban kapható: Standard, Pro és Agency. Minden terv lehetővé teszi, hogy korlátlan helyszíneken használja az oldalkészítőt, és egy évig világszínvonalú támogatást is kínál.

Az egyetlen különbség az, hogy a Standard terv nem tartozik a Beaver Builder témához. A Pro terv a témával és a több webhely képességével együtt kerül szállításra. Az ügynökségi terv megadja a Pro terv összes tulajdonságát. Ezenkívül lehetővé teszi az építő fehér címkézését. Ilyen módon webhelyeket építhet ügyfelei számára, miközben megváltoztatja a Page Builder és a Beaver Builder szavak összes példányát a WordPress adminisztrációs területen.

Vessen egy pillantást a különböző Beaver Builder árazási tervekre itt:

 • Alapértelmezett: 99 USD
 • Pro: 199 USD
 • Ügynökség: 399 USD

A legjobb ajánlatért nézze meg Beaver Builder kuponjainkat!

Megítélésünk a Beaver Builderről, mint a legjobb WordPress Page Builderről

Hisszük, hogy a Beaver Builder a WordPress legegyszerűbben használható drag and drop oldalkészítő pluginja. Kétségtelen, hogy a létező leginkább letöltött WordPress oldal-készítők, és bármilyen méretű webhelyre alkalmas. Könnyen kezelhető felhasználói felülete bárkinek kényelmesen megkönnyíti a nagy igényekre szabott WordPress webhely létrehozását. Az összes nagyszerű oldalépítési funkcióval rendelkezik, amelyekre bármikor igényelhet.

A Beaver Builder 4,2-t adunk az 5 csillagból. Íme a pontozási rendszer bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillagok fele 4,2 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Szerezd meg a Beaver Builder készüléket most »
Lásd a Beaver Builder kupont »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map