BackupBuddy Review 2020: Ez a legjobb prémium biztonsági mentési bővítmény?

Biztonsági másolatot keres a WordPress-webhelyhez? A BackupBuddy az egyik legnépszerűbb WordPress biztonsági mentési plugin a piacon. Ebben a BackupBuddy áttekintésben áttekintjük, mi teszi ezt a legfontosabb WordPress biztonsági mentési plugint.


Teljes BackupBuddy áttekintés

Miért van szüksége egy biztonsági mentési beépülő modulra a WordPress számára?

Az Internet nem olyan biztonságos, mint szeretnénk. Minden nap több ezer webhely megy le a DDOS támadások, hack-kísérletek és adatlopások miatt.

Sok webhelytulajdonos nem ismeri fel a biztonsági mentések jelentőségét, amíg el nem veszítik adataikat. Az elveszett adatok helyreállítása nagyon költséges, fájdalmas és a megfelelő biztonsági mentésekkel teljesen elkerülhető.

Számos WordPress biztonsági mentési megoldás létezik a piacon. Így keresünk egy ideális biztonsági másolatot egy WordPress-alapú webhelyre.

 • Automatikusan készít biztonsági mentéseket a rendes ütemezés szerint
 • A biztonsági mentéseket a felhőn tárolja
 • Fájdatlan helyreállítást és a biztonsági mentésekből történő migrációt kínál

Vessünk egy pillantást a BackupBuddy-ra, és nézzük meg, mennyire jól teljesíti ezt, majd még néhányat.

Gyors és egyszerű beállítás a teljes biztonsági mentéshez

Sok kezdő szintű felhasználó nem ismeri a biztonsági szoftverek által használt terminológiákat. Ez kissé megnehezíti számukra a döntés meghozatalát, amikor a biztonsági megoldást beállítják.

A BackupBuddy nagyon egyszerűvé és kezdővé teszi a kezdők számára a biztonsági mentési megoldás beállítását, mihelyt a plugin aktiválódik.

Ez egy egyszerű űrlapot mutat, nagyon könnyen érthető lehetőségekkel. A kitöltés és mentés nem csak a biztonsági mentési megoldást fogja beállítani, hanem az első is teljes biztonsági mentés.

Ez megtakarítja a felhasználókat a döntő számú döntéstől és opciótól. Másodpercek alatt elkezdi működni, és nem kell küzdenie a szoftverrel, hogy működőképessé váljon.

Automatikus ütemezett biztonsági mentések

A legtöbb felhasználónak nincs ideje manuálisan biztonsági másolatot készíteni, amikor webhelyét frissíti. A BackupBuddy lehetővé teszi az automatikus ütemezés gyors beállítását, majd elfelejtését.

Ez automatikusan biztonsági másolatot készít az Ön által meghatározott ütemezés szerint. Attól függően, hogy milyen gyakran tesz közzé új tartalmat a webhelyén, ezt az ütemezést az igényeihez igazíthatja.

BackupBuddy ütemezése

A BackupBuddy másik nagyszerű tulajdonsága, hogy lehetővé teszi több ütemezés beállítását. Beállíthat például ütemezést a napi biztonsági másolat készítésére adatbázis, majd egy másik, hogy minden héten készítsen teljes biztonsági másolatot.

Tárolja a biztonsági mentéseit a Cloudon a BackupBuddy segítségével

A webhelyről készített biztonsági mentés egyik legfontosabb jellemzője az, hogy a biztonsági másolatot több helyen tárolhatja. A BackupBuddy számos lehetőséget kínál a biztonsági mentések biztonságos tárolására.

Minden BackupBuddy plugin hozzáférést biztosít 1 GB-os tárhelyhez a BackupBuddy Stash felhő tárhelyén. A beépülő modul lehetővé teszi a régi biztonsági mentések automatikus törlését a felhőalapú tárolóból. Ez azt jelenti, hogy az 1 GB elég a webhelyek 95% -ához. Ha van rá szüksége, még több tárhely áll rendelkezésre. Kezdve mindössze 35 dollárral évente 5 GB-ig.

Mentse el biztonsági másolatát a távoli felhőhelyekről a BackupBuddy segítségével

A BackupBuddy lehetővé teszi a biztonsági mentések mentését a népszerű felhőalapú tárolási szolgáltatásokra, például a Google Drive és a Dropbox.

Támogatja az olcsó felhőalapú tárolási szolgáltatásokat is, például az Amazon S3 és a Rackspace.

A felhőalapú tároláson kívül mentéseket is menthet a saját szerveren, FTP használatával elküldheti egy másik szerverre, vagy biztonsági másolatot küldhet e-mailben magának.

Könnyen visszaállíthat és áttelepíthet webhelyeket a BackupBuddy segítségével

Számos biztonsági megoldás megkönnyíti a biztonsági mentések létrehozását. De a webhelyek helyreállítása velük nem olyan egyszerű. A BackupBuddy viszont rendkívül egyszerűvé teszi webhelyének visszaállítását a biztonsági másolatból.

Az összes fájlt egyetlen kattintással visszaállítja a biztonsági másolatból. A BackupBuddy lehetővé teszi a kiválasztott fájlok cseréjét egy régi biztonsági másolatból. Ez különösen akkor hasznos, ha témákkal dolgozik vagy fájlokat szerkeszt egy élő webhelyen.

A BackupBuddy az adatbázis egyszerű visszatekerési opcióval is rendelkezik. Kiválaszthat biztonsági másolatot és visszatérítést az adott biztonsági mentéssel tárolt adatbázisba a fájlok cseréje nélkül.

Ha egy webhelyet migrál a szerverről egy másikra vagy egy új domain névre. Ezután a BackupBuddy rendkívül egyszerűen használható migrációs varázslóval rendelkezik. Egyszerűen töltse fel biztonsági másolatát és az importbuddy.php fájlt az új szerverre. Ezután futtassa az importbuddy szkriptet a webhely egyszerű áttelepítéséhez.

Végezzen gyors malware szkennelést a BackupBuddy segítségével

Rosszindulatú a webhelyekkel kapcsolatos általános probléma. Általában a rosszindulatú programokat a webhelybe illesztik be a webhely tulajdonosának tudása nélkül. Ez általában egy szkript, amely letölt kártékony szoftvereket vagy trójai programokat a látogató számítógépére.

A rosszindulatú programok megsemmisíthetik webhelyének keresőmotorjai rangsorát. A BackupBuddy gyors malware szkennerrel rendelkezik. Ezzel ellenőrizheti webhelyét a rosszindulatú programok általános veszélyeivel szemben. Ellenőrzi webhelyét a Google biztonságos böngészés, a Norton biztonságos web, a PhishTank, a SiteAdvisor és számos más online eszköz használatával.

Ha rosszindulatú programot észlel a webhelyén, akkor a gyors javítás érdekében egyszerűen visszaállíthatja a webhely egy korábbi biztonsági másolatát. Ennek ellenére továbbra is javítania kell a webhely általános biztonságát, hogy ez ne ismétlődjön meg.

Árképzési és támogatási lehetőségek a BackupBuddy számára

A BackupBuddy ára már évi 80 dollárból indul 2 webhelyengedélyért. 297 dollárért vásárolhat egy aranylicencet, amely feljogosítja a BackupBuddy használatát korlátlan helyekre életciklusú támogatással és frissítésekkel.

Jegy alapú támogatást minden előfizető számára a plugin hivatalos támogatási fórumain keresztül nyújtunk. A kérdésekre általában kevesebb, mint néhány óra alatt válaszolnak.

Azok a felhasználók, akik inkább önállóan végeznek dolgokat, meglehetősen kiterjedt és kielégítő online dokumentációt találnak. Hozzáférést kap a hivatalos kódexhez, oktatóanyagokhoz, video oktatóanyagokhoz, utasításokhoz és támogatási fórumokhoz.

Döntésünk a BackupBuddy-ról, mint a legjobb WordPress biztonsági mentési bővítményről

A BackupBuddy olyan szolgáltatások átfogó készletét kínálja, amelyekre szüksége van a WordPress biztonsági mentési pluginjéből. Nagyon csiszolt felhasználói felülettel rendelkezik, ahol a képernyőn megjelenő súgó elérhető, amikor csak szükséges. A felhasználói élmény elegáns, és még a kezdők is meglehetősen könnyű használni.

A plugin-kód megbízható, és mögötte a WordPress közösség egyik legjobb gondolata van. Nagyon megbízható és nagyon megbízható. Rendszeresen karbantartják és rendszeresen frissítik, hogy biztonságban maradjanak.

Ez a leghatékonyabb módja annak, hogy a WordPress webhelyről készítsen biztonsági másolatot jó szakmai támogatással.

Bízunk benne, hogy a BackupBuddy a piac legjobb WordPress biztonsági mentési pluginjeinek tetején. 5 csillagból a tökéletes 5-et adjuk.

Itt van egy áttekintés pontszámunk bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Get BackupBuddy most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map