BirchPress áttekintés – WordPress kinevezés-foglalási bővítmény

Szeretne online foglalási rendszert hozzáadni a WordPress webhelyéhez? A BirchPress a piacon elérhető egyik legnépszerűbb, felhasználóbarát WordPress találkozó és foglalási plugin. De ez a legjobb választás az Ön számára?


Ebben a BirchPress áttekintésben áttekintjük annak jellemzőit, funkcióit, árait és egyebet, hogy eldönthessük, hogy ez a megfelelő lehetőség az Ön számára.

A BirchPress beépülő modulról

birchpress-wordpress-plugin

A BirchPress egy nagyon átfogó WordPress találkozófoglalási plugin. Ez lehetővé teszi, hogy könnyű online találkozókat készítsen a WordPress webhelyén, így a látogatók ellenőrizhetik a rendelkezésre állásukat, foglalhatnak időpontot, vagy online foglalhatnak. Ez egy tökéletes ütemező plugin, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen megbeszéléseket hozzanak az Ön webhelyén, közvetlen közreműködés nélkül.

A plugin szinkronizálja a foglalási naptárt a többi már használt naptárral, például a Google Calendar, iCal, iPhone, Android vagy Outlook. Konfigurálhat és e-mail értesítéseket és emlékeztetőket küldhet felhasználóinak, amikor a találkozókat lefoglalják, átütemezik vagy törlik..

Beépített PayPal és hitelkártya támogatást nyújt a fizetések elfogadásához. Ha más fizetési átjárókat szeretne használni, akkor ezeket hozzáadhatja a WooCommerce integrációval.

A BirchPress minden típusú vállalkozáshoz alkalmazható, amelyek lehetővé teszik az online találkozókat. Egészség és wellness, oktatás, fitnesz, kikapcsolódás, szalon, szépség, autó, vagy bármilyen más típusú szolgáltatás vagy üzleti weboldal felhasználhatja.

BirchPress áttekintés – Az első lépések a BirchPress használatával

A BirchPress egy egyszerű és tiszta felhasználói felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a találkozók foglalási űrlapjainak könnyű hozzáadását a WordPress hozzászólásaihoz és az oldalaihoz.

Először telepítenie kell és aktiválnia kell a BirchPress bővítményt a webhelyén. Akkor menj ide Kinevezések »Beállítások a plugin beállításainak konfigurálására.

általános beállítások - találkozófoglalás

Ban,-ben Tábornok lapon konfigurálhatja az időzónát, a dátumot és az idő formátumát, a pénznemet és a foglalás preferenciáit. Onnan beillesztheti a plugin támogatási licenc kulcsát is.

Következő, Űrlapkészítő lehetővé teszi a találkozók testreszabását. A pluginnek van egy előre megtervezett kinevezési űrlapja, amely készen áll az Ön számára, így kihagyhatja az Űrlapkészítő beállításait, ha inkább az alapértelmezett űrlapot használja.

Az értesítések lapon konfigurálhatja a szolgáltatók és az ügyfelek értesítési e-maileit.

Felveheti PayPal e-mail címét, és beállíthatja a fizetési lehetőségeket a kifizetések fület. A WooCommerce használatához engedélyezheti és beállíthatja a WooCommerce fület. Ha egyéni kódot szeretne hozzáadni, akkor ezt megteheti a Egyéni kód lap.

Miután áttekintette és konfigurálta az összes plugin-beállítást, továbbléphet és hozzáadhat helyek, szolgáltatók, és szolgáltatások.

Helyek, szolgáltatók és szolgáltatások hozzáadása

A BirchPress bővítmény megkönnyíti a teljes találkozófoglalási rendszer létrehozását a WordPress-ben, különféle helyek, szolgáltatók és szolgáltatások hozzáadásának lehetőségeivel..

Először felveheti a különböző helyszíneket, ahonnan szolgáltatásokat nyújt. Új hely hozzáadásához ugorjon a Kinevezések »Helyszínek és kattintson a gombra Helyszín hozzáadása.

birchpress-plugin-add-új-hely

Ezután felvehet különféle szolgáltatókat. A szolgáltatók különböző ügynökségek vagy ügynökségek különböző személyei lehetnek. Például, ha egy kórházi foglalási űrlapot készít, akkor minden orvosát szolgáltatóként kell felvennie.

Új szolgáltató felvételéhez lépjen a következőbe: Kinevezések »Szolgáltatók és kattintson a gombra Szolgáltató hozzáadása.

add-new-szolgáltató által birchpress-plugin

Írja be a szolgáltató nevét és leírását. Válasszon egy naptár színét.

Ezután görgessen le További információ és írja be a szolgáltató e-mail címét. Ez a szolgáltatás csak a plugin prémium verzióiban érhető el.

Ezután görgessen le a Munkarend szakasz. Ezután válassza ki a helyet, majd kattintson a gombra Add ütemezés a rendelkezésre álló idő beállításához. Ha a szolgáltató szolgáltatásai több helyen elérhetőek, akkor ezeket beállíthatja egyenként.

munka-ütemterv-birchpress

Miután beállított mindent, folytassa és közzétegye a szolgáltatót.

Ezután hozzá kell adnia a Szolgáltatásokat. Menj Kinevezések »Szolgáltatások majd kattintson a Szolgáltatás hozzáadása gomb.

add-szolgáltatás-birchpress

Írja be a szolgáltatás nevét és leírását. Ezután válassza ki a jobb oldali panelen a szolgáltatási helyeket és a szolgáltatókat.

Ezután görgessen le a Szolgáltatási beállítások szakasz és konfigurálja a szolgáltatási lehetőségeket.

szolgáltatási beállítások

Ezután folytassa és tegye közzé szolgáltatásait.

Most, hogy felvette a helyszíneket, a szolgáltatókat és a szolgáltatásokat, minden készen áll arra, hogy egy találkozót kitöltsön a webhelyére.

A találkozó foglalási űrlapjának hozzáadása a webhelyére

A rövid kódoknak köszönhetően a foglalási űrlapot a BirchPress-rel könnyen hozzá lehet adni. Csak annyit kell tennie, hogy megnyitja az oldalt, ahová hozzá szeretné adni a foglalási űrlapot, és beillesztheti az alábbi rövid kódot:

[Bpscheduler_booking_form]

create-foglalás oldalas birchpress

Ezután tegye közzé az oldalt. Az oldalt most a kezelőfelületben tekintheti meg. A találkozó képernyő az alábbi képernyőképen néz ki:

kinevezés-form-birchpress

Találkozók megtekintése a naptáron

Amint az emberek elkezdenek megbeszéléseket foglalni a webhelyén, megnézheti őket az irányítópulton. Menj Kinevezések »Naptár.

naptár nyírfa

A BirchPress lehetővé teszi a naptár megjelenítését a weboldal felhasználói felületén, hogy a felhasználók nyilvánosan megtekintsék azokat. Nyilvános naptár hozzáadásához beillesztheti a következő rövid kódot egy oldalba, ahol meg szeretné jeleníteni a naptárát:

[Bpscheduler_public_calendar]

add nyilvános naptári birchpress

Ez a szolgáltatás csak a Üzleti és Üzleti+ tervek.

BirchPress bővítmény: Árképzés és támogatás

A BirchPress egy ingyenes és prémium WordPress plugin. Ingyenes kiadása megtalálható a hivatalos WordPress plugin-lerakatban. Ennek ellenére korlátozott funkciókkal rendelkezik. Az összes szolgáltatás élvezéséhez prémium csomagot kell vásárolnia.

3 árképzési terv létezik: Személyes, Üzleti, és Üzleti+.

árképzés-birchpress-felülvizsgálat

A … val Személyes terv szerint, automatikus e-mail értesítéseket használhat, emlékeztető e-maileket küldhet és ünnepnapok letiltását; azonban elmarad a fizetési lehetőségekről. A személyes terv 99 dollárba kerül.

Ha el akarja fogadni a fizetéseket az általuk elvégzett online foglalásokért, akkor meg kell vásárolnia a Üzleti vagy Üzleti+ terv. Az üzleti tervvel csak a PayPal-integrációt fogja elérni; de a Business + terv lehetővé teszi az Authorize.net és a WooCommerce használatát is.

Mindhárom terv 1 hely licencet és 1 éves támogatást és frissítéseket kínál.

Támogatás céljából látogasson el a hivatalos BirchPress weboldalra, és látogasson el a Támogatás »Dokumentáció menü. A teljes cikkkészlettel rendelkezik a plugin konfigurálásának és használatának elősegítésére.

Ítéletünk a BirchPress használatáról a WordPress foglalási rendszerben

A BirchPress felhasználóbarát és funkciókban gazdag WordPress találkozófoglalási plugin. Egyszerű felületet kínál a szolgáltatások, a szolgáltatási helyek és a szolgáltatók hozzáadásához. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gondtalan módon foglaljon időpontot különböző szolgáltatásokra, különböző helyszíneken, különböző szolgáltatóknál.

A rövid kódokat megkönnyíti, ha egy találkozó űrlapot felvesz a webhelyére. A BirchPress prémium terveivel elfogadhatja a kifizetéseket, konfigurálhatja az e-mail értesítéseket, testreszabhatja a találkozókat, beállíthat egy nyilvános naptárt és így tovább. A beépülő modul minden olyan szolgáltatással rendelkezik, amelyre szükséged van egy WordPress foglalási rendszerben.

Hisszük, hogy a BirchPress a legjobb WordPress találkozó és foglalási plugin. Ideális minden WordPress-felhasználó számára, aki online foglalási rendszert szeretne hozzáadni webhelyeire.

5 csillagból 4,5-et adunk neki. Íme az áttekintési pontszám bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Töltse le a BirchPress-t most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map