Bloom Review 2020: Megéri-e ez az e-mail Optin plugin?

Fel szeretné állítani és bővíteni a levelezőlistáját? Ha van egy WordPress-alapú webhely, használhat olyan e-mail optin plugin-eket, mint a Bloom, amelyek segítenek az e-mail listák bővítésében.


Ebben a Bloom áttekintésben áttekintjük a plugin tulajdonságait és funkcióit, hogy kiderítsük, valóban csodálatos-e és megéri-e a befektetését..

virágzás-felülvizsgálat

jegyzet: Az IsItWP-n használjuk OptinMonster az ólom előállításához egy Bloom alternatíva. További információt az OptinMonster áttekintésünkről olvashat.

Miért van szüksége e-mail optin beépülő modulra a WordPresshez?

Az e-mail marketing az egyik legfontosabb feladat, amelyet minden weboldaltulajdonosnak meg kell tennie. Az e-mailes marketing arra vonatkozik, hogy kereskedelmi üzenetet küldjön egy embercsoportnak (a célközönségnek) e-mailben.

Kétségtelen, hogy az e-mail marketing hatékony módszer személyes márka, üzleti vállalkozás vagy egy sikeres online áruház felépítéséhez.

Mielőtt eljutna a célközönség / lehetséges ügyfelek e-mail postafiókjába, össze kell gyűjtenie e-mail címeiket, ami az e-mail marketing első és legfontosabb lépése.

Nos, számos e-mail marketing szolgáltatás létezik a piacon, hogy segítsen könnyedén elvégezni az e-mail marketingt, ám néhány funkcióval ezek nem teljesülnek. Noha lehetővé teszik általános e-mail optin űrlapok létrehozását és beágyazását a webhelyen, sok jó tulajdonság hiányzik, például lenyűgöző tervezési lehetőségek, célzott megjelenítési beállítások és egyéb fontos funkciók, amelyek segítenek a látogatók ügyfelekké alakításában..

Ezért van szüksége e-mail optin pluginre a WordPresshez. Az e-mail optin beépülő modulok gyakran mélyen integrálódnak a fő e-mail marketing szolgáltatásokhoz. A beépülő modulok segítségével gyönyörű és magas konverziós optin űrlapokat hozhat létre a WordPress webhelyén.

Bloom – Vezető e-mail optin beépülő modul a WordPresshez

A Bloom az egyik vezető WordPress e-mail optin plugin a piacon, amelyet az Elegant Themes hozott létre.

A beépülő modul segítségével gyönyörű e-mail optin űrlapokat hozhat létre, és megjelenítheti azokat a WordPress webhelyének különböző helyein. Segít abban, hogy a webhely látogatói e-mail előfizetővé váljanak, és növeli a webhely konverzióit.

A Bloom integrálódott a 16 legnépszerűbb e-mail marketing szolgáltatással, beleértve az AWeber, a MailChimp, a Campaign Monitor, stb..

virágzás-email-marketing szolgáltatást integrált

Áttekintjük a plugin főbb jellemzőit:

Hat Optin képernyő megjelenítési típus

A Bloom 6 optin formátumú kijelzőt tartalmaz. Mindegyik megjelenítési típusnál különféle stílusokban és helyekben jelenítheti meg az optin formákat.

virágzás-optin-form-típusok

1. Automatikus Optin pop-up: Készítsen automatikus optin előugró ablakokat, amelyeket időzített késleltetés, a tartalom vége indít el, görgetés, kommentálás, vásárlás vagy inaktivitás után.

2. Automatikus Optin repülések: Készítsen lenyűgöző bejelentkezéseket 10 repülõ animációval és különbözõ eseményindítókkal, mint pop-up.

3. Beépített optin formák: Ha az optinokat a tartalom meghatározott helyein kell megjelenítenie, használhat inline optin űrlapokat. Hozzon létre egy űrlapot, generálja annak rövid kódját, és bárhol felhasználhatja.

4. A tartalom Optin űrlapjai alatt: Az alábbiakban a tartalmi optin űrlapok lehetővé teszik, hogy ösztönözze a leginkább elkötelezett postai / oldal látogatókat arra, hogy előfizetjenek az optin űrlapon keresztül.

5. Widget terület optin formái: Jelenítse meg a gyönyörű optin űrlapokat webhelyének bármilyen widgetkész állapotban.

6. Zárt tartalom optinok: A zárolt tartalmú optinok akkor hasznosak és hatékonyak, ha van olyan prémium tartalma, amelyhez csak az előfizetők férhetnek hozzá. Zárt tartalomú optinok elhelyezésével közvetlenül vonzza a blogolvasókat, hogy feliratkozzanak a blogodra.

Széles körű tervezési lehetőség – 100+ űrlapsablon

A tervezésnél a Bloom nem okoz csalódást. 100+ előre elkészített optin forma sablonnal rendelkezik. Minden sablon egyedi tervezésű és professzionális megjelenést mutat.

virágzás-opt-in-form-sablonok

Tervezés létrehozásához válasszon egy sablont, majd kattintson az oldal végén a „Következő: Testreszabás” gombra. A tervezési lehetőségek itt korlátlanok, mivel mindent testreszabhat a kiválasztott sablonon.

virágzás-design-opciók

Konfigurálja az optin űrlap tartalmát, elrendezését, stílusát és mindent, amit meg akar változtatni a felhasználóbarát felületen. Számos formatervezési lehetőség közül választhat az űrlapok, a kép tájolása, az optin szegélyek és élek, valamint a korlátlan szín közül. Ezenkívül egyedi CSS-t is beilleszthet, hogy saját tervezési ízét biztosítsa.

Erőteljes kijelzőbeállítások

A lenyűgöző tervezési lehetőségek mellett a Bloom lenyűgöző és hatékony megjelenítési beállításokat is kínál. Szabályozhatja, hogy az optin űrlapok hol és mikor jelenjenek meg a webhelyen vagy a hozzászólásokban. Csodálatos megjelenítési beállításaival célzott optin űrlapokat hozhat létre, és a legoptimálisabb helyeken jelenítheti meg őket, így a látogatók előfizetőkké válhatnak..

virágzás-képernyőbeállításait

Automatikus be- és felbukkanó triggerek: Indítsa el optinjait időbeli késleltetés alapján, inaktivitás után, a bejegyzés alján, megjegyzés, görgetés, vásárlás és kattintás után. Ezeket a betöltési beállításokat egyszerűen ellenőrizze.

Célzott célzott megjelenítési helyek: Kiválaszthatja a megjelenítési helyeket (mindent, kezdőlapot, blogoldalt, archívumokat, kategóriákat, címkéket, postát, oldalt) és a célspecifikus optokat az egyes helyekre. Ezenkívül finomíthatja az optin célzást azáltal, hogy meghatározza az egyes oldalakat és hozzászólásokat a megjelenítéshez, és nem az optin képernyők megjelenítéséhez.

virágzás-display-specifikus utáni lehetőségek

Bloom Dashboard – Felhasználóbarát megközelítés

A Bloom irányítópultja lehetővé teszi, hogy egy pillanat alatt megnézze, hogy az optimális formái miként konvertálódnak. Egyéni panelt kap a WordPress irányítópultján az e-mail fiókok létrehozásához és kezeléséhez, az optin statisztikák és az átváltási arányok megtekintéséhez, az AB teszteléshez stb..

virágzás-műszerfal

Split AB tesztelés: A csodálatos tervezési és megjelenítési beállításokon kívül a Bloom csodálatos funkcióval is rendelkezik, amely segít növelni az átváltási arányokat. Az osztott AB tesztelési funkció lehetővé teszi az optin forma különböző variációinak összehasonlítását, hogy megnézze, melyik jobb mint a többi.

Bloom-AB-vizsgálat

Optin statisztikák: A Bloom másik nagyon érdekes szolgáltatása az optin statisztikák átfogó kínálata.

virágzás-műszerfal-statisztika

A statisztikák valós idejű áttekintést nyújtanak a plugin teljesítményéről, ideértve:

 • Az összes idő átlagos konverziós aránya, az előfizetők száma és a lista növekedési üteme
 • Az összes optin megjelenítés, konverziós szám és konverziós arány
 • Az elmúlt 12 hónap új feliratkozási grafikonja
 • Az e-mail listák előfizetői száma és növekedési üteme
 • Legjobban konvertáló oldalak

Bloom adatok és beállítások importálása és exportálása: A Bloom adatok és beállítások importálása és exportálása az egyik webhelyről a másikra egyszerűen.

Árképzési és támogatási lehetőségek a Bloom Plugin számára

A Bloom egy elegáns Themes prémium plugin, amelyhez be kell töltenie a Themes Club-ot a plugin letöltéséhez. Nem vásárolhatja meg a terméket külön-külön. Meg kell vásárolnia az Elegáns Témák egyik tagsági tervét, hogy hozzáférjen a Bloom bővítményhez és más termékekhez. Ezen felül az összes témájuk és beépülő moduljuk egy tagsághoz megvásárolható.

Két tagsági tervük van. Ezek a következők: 1) Éves hozzáférés 89 dollárért évente és 2) Élethű hozzáférés 249 dolláros egyszeri fizetésért.

Ez azt jelenti, hogy legalább 89 dollárt költenie kell a Bloom megvásárlásához, ami meglehetősen drága az alacsony költségvetésű vállalatok számára. A tervbe beépített hatékony témák és beépülő modulok köszönhetően azonban az előfizetés megéri az értékét.

Az Elegáns Témák különféle csatornákon keresztül támogatják az összes termékét, beleértve támogatási jegyeket, fórumokat és élő csevegést. Kaphat részletes dokumentációt, video oktatóanyagokat és cikkeket a Bloom pluginhoz.

Noha kínál néhány tervezési lehetőséget az optin űrlapok testreszabásához, a legfontosabb hátránya az, hogy nem tartozik hozzá a vizuális testreszabóhoz. Az űrlapon végrehajtott módosítások megtekintéséhez el kell kattintania az előnézeti gombra.

Bloom vs. OptinMonster – amely a legjobb vezető generációs megoldás

OptinMonster a létező legcsodálatosabb ólomgenerációs megoldás.

Bloom áttekintésünk hiányos lenne, ha nem hasonlítanánk össze a Bloomot az OptinMonster-rel, a legnépszerűbb ólomgenerációs megoldással..

Összehasonlítva egy hasonló SaaS megoldással OptinMonster, A Bloom inkább több szerver erőforrást fogyaszt, ami a webhely lelassulásához is vezethet. Ráadásul hiányzik az OptinMonster számos olyan hasznos funkciója, mint például a vászon felugró és kilépési szándéka. A célzási lehetőségek a Bloomban is korlátozottak.

Ne hagyja ki a WordPress legjobb felbukkanó bővítményeiről szóló cikket.

Az OptinMonster árképzés havonta 29 USD-tól kezdődik. Másrészt, ha legalább Bloomot szeretne vásárolni a webhelyére, évente legalább 89 dollárt kell költenie.

Ha olyan optin készítőt keres, amely megfelel a költségvetésének, OptinMonster a legjobb választás. Ha azonban inkább WordPress-specifikus optin plugin-rel szeretne részt venni, akkor a Bloom-ot érdemes kipróbálni.

Elolvashatja a teljes OptinMonster áttekintést.

Döntésünk a virággenerációért

A Bloom egy igazán könnyen használható és felhasználóbarát felületet kínál e-mail optin űrlapok létrehozásához a WordPress webhelyek számára. Egyszerű és rendetlenség nélküli műszerfal lehetővé teszi bárki számára vonzó optin formák létrehozását és további leadok generálását.

Noha nem olyan funkciókban gazdag, mint az OptinMonster, az összes alapvető funkciót és néhány célzási lehetőséget biztosít az e-mail listájának bővítéséhez. A sablonok kimerítő listájával jön, amely a Bloom-ot egyedülálló ólomgenerációs bővítménnyé teszi a WordPress számára.

Ha olyan ólomgenerációs bővítményt keres, amelyet kifejezetten a WordPresshez fejlesztettek ki, akkor az Elegáns Témák Bloom megbízható választás az Ön számára. 3,8 csillagot adunk neki. Itt van a véleményünk pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 3,8 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 3.0 / 5.0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 3.0 / 5.0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Most kezdj virágzni »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map