CSS Hero Review: # 1 WordPress téma testreszabási bővítmény

Szeretné szerkeszteni a témáinak CSS-jét anélkül, hogy bármilyen kódot kellene írni? A CSS Hero egy prémium WordPress plugin, amely lehetővé teszi bármely WordPress téma CSS szerkesztését közvetlenül a felhasználói felületről egy élő előnézet használatával. Ebben a CSS Hero áttekintésben áttekintjük annak jellemzőit, teljesítményét és könnyű használatát.


css hős logó

Mi a CSS Hero és hogyan működik??

A CSS Hero egy hatékony vizuális CSS-szerkesztő a WordPress-alapú webhelyek számára. Ez lehetővé teszi a WordPress webhely megjelenésének testreszabását egy élő előnézeti mód segítségével, egyszerű grafikus felhasználói felülettel. Nincs szükség kódolásra, sem a CSS, sem a HTML ismeretére.

A WordPress-felhasználók többsége nem webes fejlesztő. Ezek a felhasználók nem tudnak sok CSS / HTML-t webhelyük megjelenésének szerkesztéséhez vagy testreszabásához. Ha nincs lehetőség megváltoztatni valamit a témájukban, függetlenül attól, hogy kicsi vagy könnyű, ragaszkodnak hozzá.

A CSS Hero azt állítja, hogy bármely WordPress-felhasználó testreszabhatja webhelyének megjelenését kód írása vagy fejlesztő felvétele nélkül.

Miután ezt mondtuk, vessünk egy pillantást a CSS Hero-ra.

CSS Hero Review: profik & Hátrányok

Előnyök

Vessen egy pillantást a CSS Hero használatának néhány előnyeire.

 • Testreszabhatja webhelyének megjelenését a dagadás nélkül
 • A point and click funkció megkönnyíti a stílus szerkesztését közvetlenül az előlapról
 • Könnyű visszavonási és újracsomagolási lehetőségek
 • Integrált eszköz üzemmódok
 • Még az alapvető árazási terv az összes szolgáltatással együtt van felszerelve

Most nézzük meg a CSS Hero néhány korlátozását.
Hátrányok

Annak ellenére, hogy a beépülő modult örökre egyszeri díjjal is felhasználhatja, meg kell újítania a licencet, ha egy év elteltével szeretne frissítéseket.

Az elsőbbségi támogatás csak a Lifetime Pro esetén érhető el, amely a legdrágább.

Könnyű WordPress téma testreszabás a CSS Hero segítségével

Az első és legszembetűnőbb dolog a CSS Hero-ban a könnyű használat. A plugin telepítése és aktiválása után egyszerűen keresse fel webhelyének elejét.

Észre fog venni egy CSS Hero gombot a weboldal elején. Ha rákattint, kibővül a CSS Hero felület, és megkezdheti a téma testreszabását az élő előnézettel, amely mindig látható.

css hős testreszabása

A CSS Hero vizuális szerkesztője nagyon egyszerűen használható. Egyszerűen kattintson a mutatóra, majd kattintson a webhely bármely elemére. A CSS Hero betölti CSS osztályait, és elkezdheti testreszabását.

Az összes testreszabható elemtulajdonság gombként jelenik meg. Mint a szöveg, a háttér, a szegély, a méret, a margó, a betét stb. Csak kattintson egy tulajdonságra, és a CSS hős megmutatja, mit lehet vele csinálni..

Vannak gombok, csúszkák és egyszerű kezelőszervek a méretek, értékek és szinte mindazok növeléséhez vagy csökkentéséhez, amelyeket a CSS segítségével meg lehet tenni.

Bármikor térjen vissza a CSS Hero bármely pontjára

A webhelyek testreszabásakor kipróbálhat valamit, de nem tetszik. Először kipróbálhat néhány dolgot, majd úgy dönt, hogy visszatér az első változtatáshoz.

css hős történelem szerkesztése

A CSS Hero lehetővé teszi, hogy könnyedén visszatérjen a végrehajtott változtatásokhoz, és visszavonja azokat. Böngészhet különböző állapotokat is, hogy megnézze, melyik tetszik jobban, majd aktiválhatja azt.

Ez a szolgáltatás nagyszerű segítséget nyújt azoknak a kezdőknek, akik csak különféle dolgokat akarnak kipróbálni. Ha valami nem működik úgy, ahogy várták, akkor mindig lehetősége van visszatérni.

Mobil tesztelés és testreszabás a CSS Hero segítségével

A CSS Hero lehetővé teszi a weboldal könnyű előnézetét különböző eszközökön és képernyőméreteken. Ugyanazzal a felhasználói felülettel szerkesztheti és testreszabhatja webhelye megjelenését a mobiltelefonon is.

css hős készülék kompatibilitása

A kezdők számára nehéz webhely tesztelése és előnézete különböző eszközökön. Nem is beszélve a változtatásokról a mobilra reagáló WordPress témákban.

A CSS Hero lehetővé teszi a webhely mobil megjelenésének előnézetét és szerkesztését. Ugyanazok a szolgáltatások és könnyű használat érhető el a webhely mobil megjelenésének szerkesztésekor.

A CSS Hero kompatibilitás a WordPress témákkal és beépülő modulokkal

Több ezer WordPress bővítmény és téma érhető el a WordPress számára. Előfordulhat, hogy ezeknek a témáknak és plugineknek a némelyike ​​nem követi a szabványt legjobb gyakorlatok a WordPress fejlesztéséhez.

A CSS Hero teljesítménye és egyéb tulajdonságai

A CSS Hero minden modern böngészőn működik. Kihasználja JavaScript és más modern webfejlesztési technológiák. Meglepő módon a felhasználói élmény nagyon sima, és még egy régi Linux gépen történő használat esetén sem éreztük semmilyen lassú viselkedést.

A fent említett fontos szolgáltatások mellett a CSS Hero sokkal többet kínál.

 • A Színválasztó eszköz lehetővé teszi a színek bárhonnan történő kiválasztását
 • Exportálja a CSS Hero változásait egy tömörített CSS fájlba
 • Használjon olyan összetett CSS tulajdonságokat, mint a színátmenetek, a dobozok árnyékai stb
 • Beépített támogatás több mint 600 Google Betűtípushoz
 • Könnyen visszaállíthat a téma alapértelmezett értékeire

A CSS Hero a megfelelő megoldás az Ön számára??

A CSS Hero minden bizonnyal nem mindenki számára egységes megoldás, amely minden testreszabási igényt kielégít. Mielőtt belemerülne és megvásárolná a bővítményt, érdemes egy pillanatra megnézni, hogy ez megkönnyítheti-e az életét.

Vásároljon CSS Hero-t, ha…

 • A meglévő téma megjelenését (stílusát) könnyedén testreszabhatja, kódírás nélkül
 • Nem akarja elrontani a bejegyzését rövid kódokkal
 • Ön egy fejlesztő, aki a CSS gyors és egyszerű testreszabását akarja végezni
 • A CSS-t az oldalkészítő beépülő moduljával együtt testre kell szabnia
 • Nem akarja a meglévő CSS-fájlt kódolni.

Ne vásároljon CSS Hero-t, ha

Olyan bővítményt keres, amely lehetővé teszi egyedileg épített önálló oldal létrehozását, sok új funkcióval. Vagy ha olyan bővítményt szeretne, amely lehetővé teszi az alapértelmezett WordPress szerkesztő cseréjét egy vadonatújra.

Ezekben az esetekben érdemes lehet fontolóra vennie egy oldalkészítő beépülő modult.

Árképzési és támogatási lehetőségek a CSS Hero számára

css hős árazás

A CSS Hero egy fizetett plugin, amely három szintű árképzési tervvel rendelkezik. Kezdeti tervük évente 29 dollár, és egyetlen webhelyre érvényes. A prémium terv ára 59 USD / év, és 5 oldalon használhatja. Legjobb tervük a pro, amely évente 199 dollárba kerül, és 999 webhelyen használható. Mellékelt egy Hero Inspector nevű bővítménygel is.

Minden terv egyéves prémium támogatást és frissítéseket tartalmaz.

A támogatás jegy-alapú rendszer segítségével történik. A CSS Hero kiterjedt dokumentációval is rendelkezik, amely különösen hasznos azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék maguknak a problémákat megoldani.

Döntésünk a CSS Hero bővítményről

Nagyon lenyűgözött minket, hogy milyen egyszerű a CSS Hero használata. Ez egy szép, egyszerű rendetlenség nélküli felülettel rendelkezik, amely nagyon intuitív. A dobozon kívüli tapasztalatok kiválóak, az ígéret szerint működik. Az árképzési lehetőségek nagyon ésszerűek, a dokumentáció meglehetősen kiterjedt és jól megírt.

A CSS Hero-t 5-ből 5-ből adjuk. Itt van a véleményünk pontszáma.

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Szerezd meg a CSS hősét most »
Lásd a CSS hőskuponját »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map