Elementor Review 2020 – Ez a legjobb WordPress Page Builder plugin?

A WordPress webhelyét fejlesztő felvétele nélkül szeretné megtervezni? A WordPress webhely felépítése egyszerű olyan oldal-készítő bővítménnyel, mint az Elementor.


Ebben az Elementor áttekintésben áttekintjük annak jellemzőit, teljesítményét és könnyű használatát, hogy meghatározzuk, hogy ez a legjobb WordPress oldalkészítő plugin.

elementor-wordpress-page-építő-plugin

Mi a WordPress Page Builder beépülő modul?

A WordPress oldalkészítő bővítmény egyszerű drag and drop felületet biztosít gyönyörű webhelyek készítéséhez. Oldalakat hozhat létre, ha egyszerűen elrendezi a tartalom blokkjait egy drag and drop eszközzel. A legtöbb oldalépítő előcsarnokbeli szerkesztést is kínál, így élő szerkesztéseket végezhet anélkül, hogy előre-hátra kellene váltania a szerkesztő és az előnézeti oldal között..

Mindenekelőtt az oldalkészítő lehetővé teszi bárki számára, hogy készítsen weboldalt könnyedén, képességeitől függetlenül. Nincs szükség műszaki know-how-ra, mivel nem érinti meg egyetlen kódsorot.

A WordPress webhelyek gyönyörű kialakítása az Elementor segítségével

Az Elementor egy könnyen használható WordPress oldalkészítő plugin, amelynek van egy vizuális drag and drop felülete. Számos elemből áll, amelyek lehetővé teszik, hogy egyszerűen rendezze az oldal tartalmát a drag and drop eszközökkel. A plugin nem igényel kódolást a beállítások konfigurálásához és az oldalak létrehozásához.

Több mint 900 000 aktív telepítéssel ez az egyik legnépszerűbb WordPress oldal-készítő az interneten.

1. Hozzászólások és oldalak létrehozása az Elementor segítségével

Amikor új oldalt ad hozzá vagy szerkeszt egy létező oldalt az oldalszerkesztőben, láthatja a Szerkesztés az Elementor segítségével gombra a WordPress szerkesztő felett. Egyszerűen rákattinthat az Elementor szerkesztő elindításához.

edit-page-with-elementor-plugin

Ez a képernyőképen látható módon az Eleoror szerkesztő felületére irányítja.

A bal oldalon vannak olyan elemek vagy kütyü, amelyek készen állnak arra, hogy húzza és dobja. Megtalálhatja a Beállítások sáv az elemek alatt. Új tartalom hozzáadásához kattintson a gombra Új szakasz hozzáadása vagy Add sablon a tartalom területén.

elementor-interfész

A szakasz egy tervezési elrendezési blokk, amelyben egy vagy több oszlop található. Miután az Új szakasz hozzáadása lehetőséget választotta, a rendszer felkéri Önt, hogy válasszon tartalmi struktúrát az új oldalához. 12 képernyőtípus közül lehet választani, amint a képernyőképen látható.

add-szakasz-elementor

Miután kiválasztotta az oldal szerkezetét, kiválaszthatja a szakasz elrendezését, és húzhatja az elemeket a szakasz oszlopaiba.

Amint az az alábbi képernyőképen látható, mindent megváltoztathat a bal oldali szerkesztőből, és a változásokat élőben láthatja a tartalom területén.

edit-elemek

Ha előre elkészített sablonokat szeretne használni az oldalához, akkor kattintson a Add sablon gomb. Több mint 300 előre megtervezett sablonhoz, elnevezett oldalhoz és blokkhoz férhet hozzá az Elementor könyvtárban.

elementor-könyvtár

Könnyedén beilleszthet egy sablont a könyvtárba, testreszabhatja és elérheti a közzététel lehetőséget.

Széles körű elemek & sablonok

Az Elementor bővítmény széles körű, egyedi használatra készített elemekkel vagy kütyükkel rendelkezik. Bármely tartalomhoz, például címsorokhoz, gombokhoz, űrlapokhoz, körhintákhoz vagy a Google maps-hoz bármilyen tartalomhoz tartozó widget megtalálható.

elemek-in-elementor-bővítmény

Az Elementor-kütyü mellett az alapértelmezett WordPress-kütyüket vagy más téma-alapú kütyüket vagy plugin-kütyüket is használhatja a szerkesztőben. Az Elementor integrálódik minden telepített témához és pluginhez, és hozzáadja az aktivált témát és más kompatibilis plugin-kütyüket az Elementor oldalszerkesztőjéhez.

téma-plugin-widget-elementor

Telepítse kedvenc témáit és beépülő moduljait, és könnyedén készítse el oldalait az Elelemtor szerkesztőből a téma által biztosított kütyü és más pluginek segítségével.

Ezenkívül sablonként mentheti a mintát, és újra felhasználhatja webhelye más oldalain.

Kattintson Mentési beállítások majd mentse sablonként.

mentés sablonként

Most az új sablonját az Elementor könyvtárban tárolja.

én-new-sablon

Egyszerűen beillesztheti az egyedi készítésű sablonját bármely kívánt oldalra. Ezen felül exportálhatja a sablont más webhelyeire is, ezáltal rendkívül kényelmessé válik. Nem kell minden alkalommal új képet készítenie a semmiből.

3. Végtelen testreszabási lehetőségek

Az Elementor végtelen testreszabási lehetőségeket kínál webhelye számára.

Menj a Stílus és Fejlett menüpontot az Elementor szerkesztőben, hogy megtekinthesse az összes testreszabási beállítást.

testre-korlátlanul

Kezelheti a szakaszok szélességét és magasságát; átméretezni az oszlopokat; állítsa be tartalmi pozícióját egy oszlop tetejére, középpontjára vagy aljára; párnák és margók beállítása a szekciókhoz, oszlopokhoz és kütyükhöz; beállított oszloprés; stb..

4. Rugalmas tervezési vezérlők

Az Elementor segítségével testreszabhatja weboldalainak kialakítását a látogatók által használt eszközök típusa alapján. Ez biztosítja, hogy webhelye 100% -ban reagál, azaz a webhely minden eszközön jól néz ki, beleértve az asztali számítógépeket, a mobilokat és a táblagépeket.

elementor reagáló-design

A plugin alapértelmezés szerint asztali nézettel rendelkezik. Megváltoztathatja a mobil nézetet, hogy megtudja, hogyan fogják a látogatók megtekinteni az Ön webhelyét a mobil eszközökön.

A pluginnek van egy további funkciója a reagálhatóság biztosítása érdekében. Megtalálhatja a Fogékony opció a Fejlett menüpontot, amikor csak egy elemet szerkeszt. Ez lehetővé teszi az eszköz eszközprimitív elrejtését. Ez akkor hasznos, ha nem akarja ugyanazt a tartalmat megjeleníteni minden eszközön.

hide-widget elementor

5. Teljes felülvizsgálati előzmények – A módosítások visszavonása / újbóli végrehajtása

Az Elementor másik lenyűgöző tulajdonsága a teljes felülvizsgálati előzmények. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy bármikor visszatérjen az előző verzióhoz. A beépülő modul elmenti az összes bemenetet, így egyszerűen régebbi verzióra válthat, amikor erre szükség van.

elementor-módosítások

Több elem elem

Vessen egy pillantást az Elementor plugin néhány további funkciójára:

 • Inline szerkesztés: A szolgáltatás segítségével közvetlenül a képernyőn szerkesztheti a szöveges tartalmat. Ez a szolgáltatás megkönnyíti a blogbejegyzések írását és a meglévő tartalom szerkesztését.
 • Fejléc és lábléc szerkesztő: Az Elementor segítségével könnyedén szerkesztheti webhelyének fejlécét és láblécét. Kódolás nélkül vizuálisan szerkesztheti őket.
 • Fordítás és RTL kész: A bővítményt több mint 23 nyelvre fordítják, és könnyen lefordíthatók további nyelvekre. Teljes mértékben támogatja az RTL nyelvet.
 • Globális színek és tipográfia: Beállíthatja a globális színeket és a tipográfiát, hogy koherens dizájnt hozzon létre az egész weboldalon.
 • Kiterjedt tipográfiai lehetőségek: Használjon több mint 800 Google betűtípust, vagy adjon hozzá saját egyéni typekit űrlapokat, és használja őket a webhelyén.
 • Harmadik fél integrációi: A plugin támogatja a harmadik féltől származó integrációkat, beleértve a MailChimp, Drip, ActiveCampaign stb.
 • Karbantartás Mód: Beállíthatja a karbantartási módot az Elementor szép hamarosan megjelenő szép és a karbantartási mód sablonjai segítségével.
 • e-kereskedelem kütyü: Használjon előre elkészített WooCommerce kütyüket, valamint az árazási táblázatokat és az árlista-kütyüket az e-kereskedelmi oldalak egyszerű létrehozásához.

Árképzési és támogatási lehetőségek az Elementor számára

Az Elementor ingyenes, ha letölti a hivatalos WordPress plugin-lerakatból. A plugin ingyenes verziója rengeteg kütyüt és egyéb funkciót kínál, amelyek segítségével egyszerű webhelyeket készíthet.

Szakemberek számára a plugin prémium verzióval rendelkezik, prémium kütyüvel, sablonokkal és egyéb lehetőségekkel. Három árképzési tervvel rendelkezik: személyes, üzleti és korlátlan. Megvásárolhatja a Személyes tervet 1 webhelyre, a Business 3 webhelyre, a Unlimited a korlátlan helyekre.

elementor-árazás

Az Elementor kiterjedt dokumentációt és sok útmutatót tartalmaz, amelyek segítenek a webhely egyszerű felépítésében a plugin segítségével. A blogokon és a YouTube-csatornákon találhat útmutatásokat is.

A bővítmény szerzői célzott támogatást nyújtanak jegy-alapú e-maileken keresztül.

Az Elementorról, mint a legjobb WordPress Page Builder bővítményről szóló ítéletünk

A plugin alapos áttekintése után elmondhatjuk, hogy az Elementor rendelkezik minden olyan funkcióval, amelyre szüksége van a WordPress testreszabásának megkönnyítéséhez. A beépülő modul felületén nincs különösebb, haszontalan opció, mint például néhány beépülő modul, így könnyen kezelhető és megérthető. A legjobb az egész, hogy még a kezdők és a nem tech-hozzáértésű emberek is könnyen használhatják a bővítményt gyönyörű webhelyek készítéséhez.

Ne hagyja ki ezt a legjobb webdesign-szoftvert.

Az Elementor oldalkészítőt 5 csillagból 4,8-nak adjuk. Itt van a véleményünk pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 4,8 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Most szerezze be az Elementort »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map