Gravitációs űrlapok áttekintése 2020: Megéri-e pénze?

Kapcsolattartási űrlap-bővítményt keres a WordPress-webhelyhez? A Gravity Forms gyakran szerepel a WordPress kapcsolattartó űrlap legfontosabb beépülő moduljai között. Ebben a Gravity Forms áttekintésben megvizsgáljuk annak jellemzőit és teljesítményét, hogy megtudja, valóban megérdemli-e, hogy a WordPress legjobb kapcsolattartó űrlap-bővítményének hívják..


Gravitációs formák áttekintése

Miért van szüksége egy WordPress kapcsolattartó űrlap beépülő moduljára?

Akár egy kis blogot, akár vállalati webhelyet működtet, minden webhelynek kapcsolattartási űrlapra van szüksége. A kapcsolatfelvételi űrlap hídként működik közönség és közönség között.

A legtöbb modern webhely nem csupán egy kapcsolatfelvételi űrlapra van szüksége. Más űrlapokra is szükségük van, például árajánlatkérés kérésére, felmérések, foglalások, tartalom benyújtása és így tovább.

A Gravity Forms az egyik legnépszerűbb űrlapkészítő plugin a WordPress számára. Segítségével bármilyen webes űrlapot létrehozhat, amelyre gondolhat, egy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapról egy hosszú, bonyolult űrlapra – a Gravitációs forma fájdalmatlanul egyszerűvé teszi a folyamatot.

A gravitációs formákról

Kétségtelen, hogy a Gravity Forms a piacon a leggazdagabb WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmény. A reagáló űrlapoktól a spamszűrőktől és a fejlett számításoktól a fizetési átjárókig, a Gravity Forms mindent tartalmaz, amire szükséged van online űrlap létrehozásához.

Ha költségvetése van egy prémium WordPress űrlap-bővítmény megvásárlásához, akkor a Gravity Forms a legjobb fogadás. Természetesen egy kicsit drága, de ha fáradt egy teljes űrlap-beépülő modult keresni, akkor ne keresse tovább a Gravity Forms-t.

Gravitációs űrlapok áttekintése: Az Űrlap-bővítmény az Ön növekvő igényeinek

A Gravity Forms azoknak a felhasználóknak a legmegfelelőbb, akiknek egyszerűen összetett űrlapokat kell készíteniük a WordPress webhelyen. Az egyre növekvő funkciók listája a Gravity Forms-t messze különbözteti meg versenytársaitól. Vessen egy pillantást a Gravity Forms által kínált csodálatos funkciókra.

 • 30+ űrlapmező: Az űrlapmezők széles választékával érkezik, amelyek segítenek bármilyen típusú WordPress űrlap könnyedén felépítésében.
 • Érzékeny forma: A WordPress űrlap minden eszközön jól néz ki, beleértve az asztali, a mobil és a táblagépet is.
 • Feltételes logika: A mezők megjelenítése vagy elrejtése a felhasználó választása alapján.
 • Email Értesítések: Az e-mailes értesítések folyamatosan tudják Önt, amikor egy űrlapot benyújtanak.
 • Spamszűrő: A spam űrlapok beküldése elleni küzdelem a Google reCaptcha, a Really Simple Captcha és az Akismet lehetőségek segítségével.
 • Fájl feltöltések: Hagyja, hogy a felhasználók fájlokat töltsenek fel az online űrlapon keresztül.
 • Mentés és folytatás: Mentse el a részlegesen kitöltött űrlapot, és térjen vissza később az űrlap kitöltéséhez.
 • számítások: A Gravity Forms lehetővé teszi a fejlett számítások elvégzését a benyújtott mezőértékek alapján.
 • Előlap formák: Szeretné engedélyezni a felhasználók számára, hogy blogbejegyzést nyújtsanak be véleménye nélkül, anélkül hogy megadnák nekik a WordPress rendszergazdai hozzáférését? Megteheti a webhely előlapjainak felhasználásával.
 • Limit és ütemezési űrlapok: Korlátozza az űrlapok beérkezését és ütemezheti az űrlapokat.
 • Integráció: A gravitációs formákkal az integráció szellő. Csatlakoztassa webes űrlapját minden olyan online alkalmazáshoz, amelyen dolgozni szeretne.

Húzza és dobja az űrlapkészítőt a WordPress alkalmazásban

A Gravity Forms intuitív drag and drop formakészítővel érkezik. Egyszerűen válassza ki a hozzáadni kívánt mezőt, majd húzza át az űrlapjába.

Gravitációs formák - Húzza és dobja az űrlapkészítőt

Az űrlapmező eldobása kiterjeszti azt, hogy szükség esetén megváltoztassa a dolgokat. Az előre definiált, használatra kész mezőket tartalmazza a leggyakrabban használt űrlapokhoz, beleértve a nevet, az e-mailt, a weboldalt, a visszajelzéseket és így tovább.

A standard mezők mellett a Gravity Forms fejlett mezőket is tartalmaz. Itt hozhat létre egyedi űrlapmezőket különféle beviteli típusok kiválasztásával és nevek, címkék, értékek, ellenőrzési ellenőrzések stb. Hozzárendelésével..

Az űrlapmezőket egyszerűen átrendezheti, egyszerűen húzva őket fel és le az űrlapon. A bonyolultabb űrlapok esetén az űrlapokat akár különféle részekre és oldalakra is bonthatja.

Az űrlapbeállításokba csomagolt hatékony vezérlők

A Gravitációs Űrlapok mindegyik formája megkaphatja a saját egyedi beállításait. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára az űrlap címének és leírásának beállítását.

A Gravity Forms erőteljes vezérlőelemeket kap az űrlapbeállítások alatt. Ez lehetővé teszi az űrlap különféle aspektusainak ellenőrzését. A szokásos beállításokon kívül számos olyan lehetőség közül választhat, amelyeket engedélyezhet az űrlaphoz.

Gravitációs forma beállításai

Szabályozhatja az űrlap elrendezését és hozzáadhat egy CSS osztályt, hogy saját stílusában formázhassa. Engedélyezheti a spam elleni funkciókat, például méztartó, vagy engedélyezze az átmeneti animációkat, hogy az űrlap interaktívabbá váljon.

Az űrlapbeállítások megerősítő lapján ellenőrizheti, hogy mi történik, amikor a felhasználó benyújtja az űrlapot. tudsz átirányítás A felhasználók egyéni üzenetet jeleníthetnek meg, küldhetnek visszaigazolási oldalra, vagy átirányíthatják a kívánt linkekre.

Azt is engedélyezheti, hogy az űrlapmezők adatait lekérdezési karakterláncként küldje el a megerősítő oldalra. Ez lehetővé teszi a lekérdezési karakterláncok használatát más funkciókban a dinamikus információk megjelenítéséhez a megerősítő oldalon.

Az egyes űrlapbeállításoknak van egy értesítési lapja. Alapértelmezés szerint az adminisztrátori szintű felhasználók értesítéseket kapnak minden űrlap benyújtásáról. Felvehet egyéni értesítéseket, és értesítéseket küldhet bármilyen más e-mail címre.

Speciális mezők és feltételes logika

A Gravity Forms a szokásos űrlapmezőkkel érkezik, mint például az alapbeviteli típusok. Meghatározhatja ezeknek a mezőknek a címkéit és értékeit, amikor hozzáadja őket a webhelyéhez.

Haladó mezők a gravitációs formákban

Ezek a mezők azonban nem teszik lehetővé, hogy sokat tegyen az űrlapjával. A Gravity Form egy további szakaszt tartalmaz az Advanced Fields számára. Ezek készen állnak a mezők használatára, amelyeket csak az űrlapszerkesztőben dobhat el.

Például az e-mail mezőben van egy jelölőnégyzet, amely lehetővé teszi, hogy megerősítő e-mailt küldjön a felhasználónak az e-mail cím ellenőrzéséhez. A Gravity Forms automatikusan ellenőrzi, hogy a mezőbe bevitt adatok megegyeznek-e a mező alapszintaxisával.

A feladási mezők lehetővé teszik a WordPress-üzenethez kapcsolódó mezők beírását az űrlapba. A postai mezők segítségével űrlapokat hozhat létre a felhasználó által benyújtott tartalom elfogadásához a WordPress webhelyén.

A feladási mezők lehetővé teszik a felhasználó által benyújtott tartalom hozzáadását

Végül vannak olyan árazási mezők, amelyek lehetővé teszik a mezők hozzáadását, például a termék neve, az árképzés, a mennyiség stb.

A Gravity Forms legerősebb tulajdonsága az, hogy feltételes ellenőrzéseket adhat az űrlapokhoz. A Conditional Logic segítségével konfigurálhatja az űrlapot a mezők, szakaszok, oldalak vagy akár a beküldés gomb megjelenítéséhez vagy elrejtéséhez a felhasználói választások vagy bevitel alapján.

Integrálja és bővítse a gravitációs űrlapokat a kiegészítőkkel

A WordPressnek sok olyan pluginje van, amelyek a WordPressre épülő keretrendszerként működnek. A Gravity Forms könnyen integrálható a legnépszerűbb WordPress pluginokhoz és még sok nem WordPress alkalmazáshoz.

Vannak kiegészítők, amelyek segítségével integrálható a Gravity Forms a legnépszerűbb e-mail szolgáltatókkal, mint például MailChimp, Aweber, GetResponse és még sokan mások.

Gravity Forms alap- és haladó bővítmények

Meghosszabbíthatja a Gravitációs űrlapokat is, és további kiegészítő funkciókkal bővítheti a kiegészítő bővítményeket. Vannak kiegészítések kvízek, felmérések és közvélemény-kutatások létrehozásához a Gravity Forms segítségével.

A Gravity Forms beépíthető számos népszerű CRM-hez, például az Agile, Zoho és Capsule CRM megoldásokhoz..

A Gravity Forms a dobozon kívül működik a WooCommerce segítségével. Kiegészítőkkel is integrálja az űrlapokat a fizetési átjárókhoz, mint például a PayPal, Stripe, Authorize.net stb.

Gravitációs űrlapok és WPFormsok: A legjobb kapcsolatfelvételi űrlap beépülő moduljának bemutatása

Mind a gravitációs formák, mind a WPForms segítségével könnyen felépíthet egy kapcsolatfelvételi űrlapot webhelyén. De ha mélyebben ás, akkor néhány kulcsfontosságú különbséget talál ezek között.

Vessen egy pillantást arra, hogy ezek a bővítmények hogyan különböznek egymástól, és melyik bővítmény a legjobb választás az Ön egyedi igényeihez.

1. Könnyű használat

Mind a Gravity Forms, mind a WPForms sok csodálatos időmegtakarító funkcióval van felszerelve, hogy felépítsék a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Ugyanakkor, mint bármely más, szolgáltatásban gazdag plugin, van egy kis tanulási görbe a Gravity Forms használatához. Nem is említve, minél több funkció elérhető a dobozból, annál meredebb lesz a tanulási görbe. A gravitációs formák nem különböznek egymástól.

Űrlap létrehozásához az első lépés, amelyet meg kell tennie, az az, hogy meg kell adnia az űrlap nevét. Ezután egy űrlapkészítőhöz irányítja, ahol minden alkalommal manuálisan hozzá kell adnia az űrlapmezőket.

A felülete nem olyan karcsú, mint a WPForms. Az űrlap előnézetének megtekintéséhez a készítőn kattintson a Előnézet gombra.

A wpforms sablonokat alkot

WPForms, másrészt sokkal könnyebbé tette az egész formagyártási folyamatot. A pluginhez több előre elkészített sablon tartozik, így űrlapot készíthet anélkül, hogy mindig a semmiből kellene indulnia..

wpforms áttekintés

Az összes űrlapmező szépen fel van rendezve, így gyorsan kiválaszthatja a megfelelő mezőt az építőben. Az űrlapot azonnal megnézheti, amikor testreszabja a mezőket az építőben.

Győztes: WPForms

2. Ár

A Gravity Forms költsége 59 USD-tól kezdődik. Nem kínálnak ingyenes verziót. Ugyanakkor meglátogathatja a demonstrációs webhelyet, hogy megvásárolja a plugin meghajtóját.

Fordítva, WPForms ingyenes verziót kínál, amely letölthető a WordPress plugin-lerakatból. A plugin prémium verziójának ára 49 USD-tól kezdődik.

Győztes: WPForms

3. Jellemzők

A tulajdonságokkal kapcsolatban a Gravity Forms egyértelműen a görbe előtt áll.

Most ez nem azt jelenti, hogy a WPForms hiányzik minden lényeges funkciótól. De hiányzik a Gravity Forms által kínált néhány fejlett funkció, például a Számítások.

Ennek ellenére vannak olyan területek, ahol a WPForms felhalmozódik, például a közvélemény-kutatások és a felmérések. Valójában a WPForms bővítmény biztosítja a legjobb interaktív felmérési jelentéseket valós idejű betekintéssel. Találhat intelligens felmérési területeket is, mint például a likert skála, csillagbesorolás stb.

Győztes: Gravitációs formák

Nézze meg a teljes WPForms áttekintést.

Árképzési és támogatási lehetőségek a gravitációs formákhoz

a gravitáció formálja az árazást

A Gravity Forms plugin ára egy év alatt 59 USD-tól kezdődik, egyetlen licenc esetén, alapvető kiegészítőkkel. A Pro licenc ára 159 dollár, 3 webhely és alapvető + profi kiegészítők esetén. Az Elite licenc évente 259 dollárra érhető el, minden kiegészítéssel és korlátlan webhely-támogatással.

Minden engedély egyéves jegy-alapú támogatást igényel. Az Elite licenc kiemelt támogatást nyújt Önnek. A kérdésekre általában nagyon gyorsan válaszolnak, a jegy felbontása lenyűgöző átfutási idővel.

A dokumentáció kiterjedt, amely segít az űrlap elkészítésének minden szempontjából.

A gravitációs űrlapokról, mint a WordPress legjobb kapcsolattartó űrlap-bővítményéről szóló ítéletünk

A Gravity Forms leginkább azoknak a haladó felhasználóknak felel meg, akiknek teljes WordPress űrlap-bővítményre van szükségük. Ha költségvetése van prémium plugin vásárlásához, akkor feltétlenül ellenőrizze a Gravity Forms-ot.

A szolgáltatások szempontjából az alap plugin lenyűgöző lehetőségekkel rendelkezik. A Gravity Forms kiegészítő beépülő moduljait nemcsak a beépülő modulok webhelyén, hanem a WordPress.org lerakatban is megtalálhatja..

Mivel az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben használt plugin, a legtöbb WordPress témának beépített támogatása van a Gravity Form stílusokhoz. A legtöbb WordPress bővítménnyel hibátlanul működik.

Úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb kapcsolattartó űrlap-bővítmény a WordPress számára, és 5-ből 5,6-ból adunk rá.

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillagok fele 4,6 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Get Gravity Forms Most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map