Hangjegykulcs

Könnyen szeretne bejelentkezni, miközben erős jelszavakat használ a WordPress webhelyén? A Clef egy népszerű kétfaktoros hitelesítési eszköz, amely jelszó megadása nélkül jelentkezik be a WordPress webhelyre. Ebben a Clef-beszámolóban áttekintjük annak jellemzőit és könnyű használatát.


Clef két tényezős hitelesítés a WordPress felülvizsgálatához

Miért van szüksége kétfaktoros hitelesítésre a Clef használatával a WordPress számára?

A jelszavak jelentik a hackerek és az Ön webhelye közötti első biztonsági réteget. Mindig használjon hosszú és erős jelszavakat, hogy nehezebbé tegyék őket. Az erős jelszavak problémája azonban az, hogy ezeket nehéz megjegyezni.

Lásd ezt az útmutatót a A WordPress jelszavak kezelésének legjobb módja.

De mi van, ha valaki maga is hozzáfér az Ön jelszavához? Ez rendszeresebben történik, mint gondolnád.

A kétfaktoros hitelesítés kiküszöböli a jelszavak szükségességét egy külső biztonsági réteg hozzáadásával. Telefonjával bejelentkezhet a WordPress webhelyen.

Ezt követően nézzük meg, hogy a Clef hogyan hajtja végre a két tényező hitelesítését a WordPress programban.

A Clef beállítása a WordPress programhoz

Első lépésként telepítenie kell és aktiválnia kell a Clef Két tényezős hitelesítési beépülő modult a WordPresshez. Aktiváláskor automatikusan átirányítja Önt a Clef telepítővarázslóra. A folytatáshoz egyszerűen kattintson az Indulás gombra.

Törlés beállítása varázsló a WordPress-ben

Ezután meg kell adnia a telefonszámát. Ez a lépés nem kötelező; kihagyhatja ezt, és közvetlenül letöltheti a Clef alkalmazást az iOS-ból származó App Store-ból és az Android-eszközökhöz a Play Store-ból.

Az alkalmazás telepítése után a rendszer felkéri a regisztrációt a Clef-lel. Miután a mobilalkalmazása készen áll, térjen vissza a WordPress oldalra, és folytassa a „Már megvan az alkalmazás gombom” gombra.

Telepítse a Clef alkalmazást a mobil eszközére

Clef most megmutatja egy sávhullámot a WordPress képernyőn. A telefonján bekapcsolja a hasonló hullámsávokkal rendelkező Kamerát. Mutasson a Clef alkalmazás képernyőjére a WordPress-re, és a Clef automatikusan szinkronizálja mindkét hullámot.

A Clef szinkronizálása hullámozza a telefont és a WordPress szoftvert

Ez minden! A Clef sikeresen telepítette a WordPress webhelyet. További információkért nézd meg, hogyan lehet adjon hozzá jelszómentes bejelentkezést a WordPresshez a Clef segítségével.

Könnyen kezelheti az erős WordPress jelszavakat a Clef segítségével

Mint már korábban említettük, az erős jelszavak kezelése a legtöbb felhasználó számára sok munkának tűnik. A Clef jelszó megadása nélkül jelentkezhet be. Csak szinkronizálja a hullámot, és be van jelentkezve, de akár teljesen letilthatja a jelszavakat is, hogy megvédje webhelyét néhány általános brutális erőtámadás ellen..

Tilos letiltani a jelszavakat a WordPress programban a Clef segítségével

A WordPress-webhely olyan biztonságos, mint a leggyengébb jelszava. Több felhasználó WordPress-webhely futtatásakor meghívhatja a webhely összes többi felhasználóját a Clef beállításához. Minden felhasználó úgy telepíti a Clef-et, mint Ön. Telepíteniük kell az alkalmazást a telefonra, és szinkronizálniuk kell a Clef for WordPress programmal.

Ha Clef-et használ több WordPress-webhelyen, akkor ne aggódjon – szinkronizálhatja ezeket a webhelyeket a Clef-rel. Miután bejelentkezett egy WordPress-oldalra, a Clef automatikusan bejelentkezik más webhelyekre, amikor meglátogatja őket.

A beépítés és a felhasználói élmény Clef számára rendkívül kellemes. Ez nagyon egyszerűen használható, és nagyon biztonságos.

Biztonság és védelem a Clef használatával a WordPress számára

A Clef nagyon biztonságos, így működik valójában.

Ez helyettesíti a WordPress jelszavait egy két tényezőjű hitelesítési rendszerrel. Ez azt jelenti, hogy alapvetően két biztonsági kulcs segítségével hitelesíti a WordPress webhelyén.

Az első nyilvánvalóan a WordPress bejelentkezési adatai, azaz a felhasználónév és a jelszó. Ezt a felhasználónevet és jelszót titkosított formában tárolja a Clef-eszközön.

A második tényező a Clef mobilalkalmazás a webhelyén, amely felismeri a webhelyeket az RSA-Public Key titkosító rendszer segítségével.

A bejelentkezéshez nem csak a WordPress jelszóra, hanem a mobilkészülékre is szükség lesz. Ha jelszavát ellopták vagy feltörik. Még mindig van egy másik biztonsági réteg, amely megvédi a WordPress bejelentkezést.

A Clef a titkosított kulcsot a felhő helyett a telefonján tárolja. Még ha a Clef szerverei is megsérülnek, a bejelentkezési adatok biztonságosan tárolódnak a telefonján.

A Clef minden, amire szüksége van a WordPress biztonságához?

A Clef biztonságossá teszi a WordPress-webhelyet, de a WordPress admin irányítópultja csak egy belépési pont a webhelyére való belépéshez..

A fejlettebb hackerek megpróbálhatják betörni a webszervert, veszélyeztetett e-mail fiókokat használhatnak hozzáféréshez a tárhely irányítópultjához, SQL befecskendezésekhez és különféle egyéb technikákhoz.

Még mindig ellenőriznie kell, hogy megfelelő biztonsági mentési rendszer működik-e (javasoljuk a BackupBuddy használatát). Használjon WordPress biztonsági szolgáltatást, mint például a Sucuri.

Használjon hosszú, egyedi és erős jelszavakat FTP-fiókjához, a host vezérlőpultjához és a MySQL adatbázishoz.

Árképzési és támogatási lehetőségek a Clef számára

A Clef havonta akár 10 000 bejelentkezést is igénybe vehet. A legtöbb felhasználó valószínűleg soha nem is közelíti meg ezt a számot, még akkor is, ha több webhelyen használják a Clef-et.

Az ingyenes számlakorlátozások után a felhasználók választhatnak egy mennyiségi árazási tervet, amely havi 700 dollárból indul, akár 100 000 bejelentkezéshez. A felhasználók választhatják a bejelentkezési áron alapuló modellt is, amely bejelentkezésenként 0,010 dollárba kerül.

Az alapvető felhasználói támogatást az e-mail és a közösségi csevegőszoba biztosítja a Slackon. A Clef hivatalos webhelyén széles körű dokumentáció áll rendelkezésre a fejlesztők számára, akik szeretnék integrálni a Clefet alkalmazásukba.

Clef-ítéletünk a WordPress számára

Hisszük, hogy a Clef kiváló kétfaktoros hitelesítési megoldást kínál a WordPress-alapú webhelyek számára. Rendkívül könnyen használható és ingyenes. Ez lehetővé teszi az erős jelszavak kezelésének elkerülését, és megvédi a WordPress webhelyet a bejelentkezési jogsértésekkel szemben.

Clefet 5 csillagból 4 adjuk. Itt van a pontszámaink bontása.

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Teljesítmény
Értékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 0,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Szerezz Clef-et most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map