Intelligens csúszka 3 áttekintés (2020): Jobb, mint egyszinű?

Csúsztatható bővítményt keres a WordPress-webhelyhez? Szeretné tudni, hogy a Smart Slider 3 a megfelelő csúszó plugin az Ön számára? A Smart Slider 3 áttekintésünkben áttekintjük annak jellemzőit és segítünk eldönteni, hogy ez a legmegfelelőbb-e az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelő csúszó plugin..


A Smart Slider 3-ról

intelligens csúszka 3 áttekintés

A Smart Slider 3 az egyik legerősebb és leginkább használható csúszka plugin a WordPress webhelyén. Kiadja a Nextend, egy magyar csapat, amely prémium minőségű szoftvereket árusít a WordPress és a Joomla számára.

A Smart Slider 3 egy freemium plugin, 400 000+ aktív telepítéssel az ingyenes verzióhoz. Ingyenes verziója több funkcióval rendelkezik, mint bármely más plugin a WordPress lerakatban. A pro verzióval élettartama frissítéseket és több száz mintacsúszkát kap.

Intelligens Slider 3 áttekintés: Rengeteg sablon könnyen kezelhető felülettel

A legjobb dolog a Smart Slider 3-ban az, hogy még ha abszolút kezdő is vagy, könnyedén elkészíthet lenyűgöző csúszkát.

A legtöbb csúsztatható bővítménnyel ellentétben az interfész NEM felfújt túl sok funkcióval. Ez megkönnyíti bárki számára a csúszka létrehozását, függetlenül a készségektől.

Itt van, hogyan működik a Smart Slider 3

A beépülő modul telepítése és aktiválása után a Smart Slider irányítópultjára léphet, és új csúszkát hozhat létre. Két lehetőség található: Új csúszka és sablonkönyvtár.

 • Új csúszka: Használja ezt a lehetőséget, ha csúszkát szeretne létrehozni az alulról felfelé.
 • Sablon könyvtár: Használja ezt a beállítást, ha elkészített csúszkát szeretne importálni a könyvtárból, majd testreszabni. Ez nem csak időt takarít meg, hanem lehetővé teszi a csúszka felépítését a tökéletes színpalettával és a formatervezéssel.

Ezen a 2 opción kívül megtalálhat egy mintacsúszkát is, amely segít megérteni, hogyan működik az Intelligens csúszka, még azelőtt, hogy létrehozott egyet a webhelyére.

intelligens 3. csúszka felület

Az Új csúszka gombra kattintva a rendszer felkéri a csúszka előbeállításának kiválasztására. Megadhatja a csúszka nevét, valamint a csúszka szélességét és magasságát. Válasszon egy csúszka-előre beállítást és kattintson a Létrehozás gombra.

intelligens 3. csúszka húzza és dobja

Ezután felkérést kap arra, hogy töltsön fel képeket vagy videókat a csúszkájához. A fájlokat egyszerűen elhúzhatja és beillesztheti, és elhelyezésük szerint állíthatja be. A lefelé görgetésével megjelenik az összes elérhető testreszabási lehetőség és a csúszka közzétételét ismertető utasítások.

intelligens 3. csúszka felület

A csúszka előnézetéhez kattintson a felülnézet Előnézet gombjára.

A Smart Slider 3 funkciói

Most, hogy tudja, mennyire könnyű a csúszkát a semmiből építeni a Smart Slider 3 segítségével, mélyebben mutassunk be más funkciókat.

1. 180+ csúszóminta:

Az egyéni csúszka elkészítése unalmas feladat lehet, különösen akkor, ha nem tervező vagy, és gyakran végül középszerű grafikákat és diákat készít. A csúszóminta segítségével biztos lehet benne, hogy a csúszka mindig professzionálisnak tűnik a megfelelő színkombinációval és elemekkel.

Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő csúszómintát a könyvtárból, és az igényeinek megfelelően testreszabhatja.

réteglista - intelligens csúszka 3

Könnyen hozzáadhat új rétegeket a bal oldali tálcáról a csúszkakészítőben. A legjobb az, hogy a hozzáadott diák szépen vannak elrendezve, mint a Photoshopban.

2. Animáció:

adj hozzá animációt - intelligens csúszka 3

Könnyedén hozzáadhat animációt minden réteghez. A plugin interaktív vizuális ütemtervet is tartalmaz minden réteghez, ahol a részletek könnyen testreszabhatók.

A plugin különböző effektusokat támogat, például Ken-burns effektus, szöveges effektus, háttér animáció, animáció feltárása stb.

3. Könnyen kezelhető felület:

intelligens csúszka 3 húzza és dobja építő

A Smart Slider 3 megkönnyíti a szemet gyönyörködtető csúszka felépítését az egyszerűen használható felületnek köszönhetően. A drag and drop készítővel testreszabhatja a csúszkát, ahogy az oldalkészítőben a tartalmat testreszabhatja.

Csúszka létrehozása ezzel a bővítménnyel nem bátor. Egyszerűen keresse meg a Intelligens csúszka lehetőséget az admin menüben, majd kattintson a Add Dia gomb.

Amint a médiafájlokat feltölti a csúszkára, megmutatják, hogyan tegye közzé ezt a csúszkát a hozzászólásaiban, az oldalaiban és a témafájljaiben. Csak görgessen az oldalon, és megtalálja a testreszabási lehetőségeket is.

intelligens csúszka 3 beállításai

A legjobb az, hogy ha a csúszka megjelenését széles körben kívánja testreszabni, akkor engedélyezheti Szakértő mód. Ez megmutatja a fejlett testreszabási lehetőségeket.

4. Építsen csúszkákat bármilyen célra

A Smart Slider 3 lehetővé teszi, hogy bármilyen célokra csúszkát hozzon létre. Néhány felhasználási eset a következő:

 • Készítsen diavetítést a portfólió bemutatására
 • Dinamikusan jelenítse meg blogbejegyzéseit, YouTube-videóit, Instagram-hozzászólásait stb.
 • Jelenítse meg a teljes oldal csúszkáját, amely lefedi a nyitóoldal hajtás feletti területét.

Támogatás és árazás a Smart Slider 3-hoz

intelligens csúszka 3 árképzése

A Smart Slider 3 kiterjedt dokumentációval rendelkezik, amely végigvezeti a WordPress webhelyén található csúszkák létrehozásának és közzétételének minden aspektusán. Azt is YouTube-csatornát üzemeltetnek, ahol lépésről lépésre lefedik az összes Smart Slider 3 oktatóprogramot.

A Smart Slider 3 csak jegy alapú támogatást kínál. Felveheti velük a kapcsolatot a támogatási oldalon közzétett kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

A legjobb az egész, hogy bármilyen profi licenc esetén a Smart Slider 3 összes funkcióját megkapja. Három különféle árszabási terv van:

 • Egyetlen domain (35 USD): Nyilvánvalóan 1 webhelyre
 • Üzleti (150 USD): 10 webhelyre
 • Korlátlan (250 USD): Korlátlan webhelyeknél

Intelligens csúszka 3 vagy egyszemélyes

Mind a Smart Slider 3, mind a Soliloquy a WordPress legjobb csúszó pluginjai. Hasonlítsuk össze az egyes csúszkák fej-fej összehasonlítást, így eldöntheti, melyik a legjobb választás az Ön igényeinek.

Felhasználói felület összehasonlítása:

A Soliloquy felület úgy fogja érezni, hogy része a natív WordPress környezetnek. Másrészt a Smart Slider 3 felülete kissé másképp néz ki. Úgy tervezték, hogy a diák készítésének folyamata gyors és egyszerű legyen a kezdő felhasználók számára is.

Ha minimalista irányítópultot szeretne a csúszó pluginhoz, akkor érdemes megnéznie a Soliloquy alkalmazást.

A Smart Slider 3 funkcióval, bár az irányítópult nem olyan karcsú, mint a Soliloquy-ban, a csúszka felépítéséhez kevés a tanulási görbe..

Jellemzők & Az árak összehasonlítása

A Soliloquy sok beépített funkcióval és kiegészítéssel rendelkezik. Ezzel szemben a Smart Slider 3 arra koncentrál, hogy több száz csúszkamintát biztosítson, így a felhasználók gyorsan elkészíthetnek egy csúszkát anélkül, hogy a semmiből kellene volna felépíteniük..

Jelenleg a Smart Slider 3 5 csúszkafajtát, 23+ rétegtípust és 100+ mintacsúszkát kínál.

A Soliloquy ára 19 USD-tól kezdődik. De az indulási terv csak alapvető funkciókat biztosít Önnek. A teljes szolgáltatás beszerzéséhez előfizetnie kell a fejlesztői tervre 99 dollárért.

A Smart Slider 3 ára 35 USD-tól kezdődik. 35 dollárral megszerezheti a plugin összes funkcióját és automatikus frissítéseit az egész életre.

Döntésünk a Smart Slider 3-ról

A Smart Slider 3 a legjobb választás azoknak a felhasználók számára, akik egy könnyen használható csúszó plugint szeretnének, amely rengeteg előre elkészített csúszósablonnal jár. 35 dollárért megvásárolhat egy profi verziót, amely minden rendelkezésre álló szolgáltatást kínál.

Ráadásul az összes csúszka 100% -ban érzékeny, ami azt jelenti, hogy jól néznek ki telefonon, táblagépen és számítógépen.

Reméljük, hogy ez a cikk segít eldönteni, hogy a Smart Slider 3 a legjobb választás az Ön webhelyére.

Ha tetszett neki ez a cikk, akkor érdemes lehet megnéznie a Soliloquy bővítményről szóló áttekintésünket is.

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Get Smart Slider 3 most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map