iThemes Security Review 2020: A WordPress biztonság fokozása

Meg kell védeni a WordPress-webhelyet a hackerekkel szemben? Tartsa a webhelyét bezárva és biztonságban a teljes funkcionalitású iThemes Security plugin segítségével. Az iThemes biztonsági áttekintésünkben megtudhatja, hogyan védi webhelyét mindenféle biztonsági fenyegetéstől, a brutális erő bejelentkezési kísérleteitől a zavaró robotokig és sebezhetőségekig.


iThemes biztonsági áttekintés

Miért van szüksége biztonsági bővítményre??

Igaz, hogy a WordPress egy nagyon biztonságos CMS, közvetlenül a dobozból. Gyakran frissíti a hibákat, és kiküszöböli a felmerülő biztonsági lyukakat.

Ugyanakkor ez a hackerek egyik legcélzott tartalommarketing rendszere, hatalmas népszerűsége miatt.

Annak ellenére, hogy minden erőfeszítést megtesznek webhelyeik biztonságának megőrzése érdekében, a legtöbb felhasználó nem biztonsági szakértő. Lehet, hogy nincsenek tisztában a biztonsági bevált gyakorlatokkal, és cselekedeteik (vagy cselekvés hiánya) révén szándékosan vezetnek be sebezhetőségeket..

Minden webhely sebezhető. A hackerek mindenféle webhelyet megcéloznak, nemcsak az adatok ellopására, hanem a terjesztésére is rosszindulatú kód a webhely látogatói számára.

És ha webhelyét feltörik, ez hatalmas csapás lehet, amelyet nehéz helyrehozni. Nem csak kell javítsa meg a feltört webhelyét, de meg kell javítania a hírnevét is okozott károkat. Előfordulhat, hogy a felhasználóknak problémáik vannak a webhelyed megbízásában a jövőben.

Az iThemes Biztonságról

Az iThemes Security a legjobb WordPress biztonsági bővítmény, amelyet az iThemes biztonsági szakértői készítettek. A beépülő modul segíti a WordPress-webhely biztonságát és védelmét az összes biztonsági fenyegetéstől, és nyugalmat nyújt Önnek. Ez egyszerű és felhasználóbarát; akkor is könnyen használható, ha kezdő vagy.

A plugin a közös biztonsági problémák kiküszöbölésére szolgál, és megóvja webhelyét a feltörésektől, rosszindulatú programoktól és a megsértésektől. További védelmet nyújt a WordPress-webhely számára, így lehetetlenné válik, hogy az online gazemberek tönkretegyék webhelyét.

A plugin fő jellemzői a brutális erővédelem, a fájlváltozás észlelése, a 404-es észlelés, az erőteljes jelszó-érvényesítés és az adatbázis biztonsági mentései. Sőt, a pluginben sokkal ragyogóbb biztonsági funkciók vannak. Mindenekelőtt a fenyegetések észlelése utáni azonnali e-mailes értesítések segítenek a problémák gyors megoldásában.

Nézze meg a legjobb WordPress biztonsági bővítményekről szóló cikket.

Hogyan védi az iThemes Security az Ön webhelyét?

Az iThemes Security több mint 30 módszerrel rendelkezik webhelyének biztonságos védelme érdekében a hackerektől, ideértve a következőket:

 • Tiltja az ismert támadók IP-címeit, hogy bejelentkezzenek a webhelyére
 • Túl sok rossz bejelentkezési kísérlet után zárolja ki a felhasználókat (hasonlóan a Bejelentkezés LockDownhoz)
 • Vizsgálja meg webhelyét a rosszindulatú programok és más gyanús kódok felismerése érdekében
 • Minden fiókhoz érvényesítsen erős jelszavakat
 • Kényszerítse az SSL-t az irányítópultra vagy bármely oldalra vagy bejegyzésre, amennyiben a szerver támogatja
 • Figyelemmel kíséri a fájlokat minden illetéktelen változtatás szempontjából
 • E-mail értesítéseket kap a webhelyén található gyanús tevékenységekről
 • Fontos és elrejti a WordPress telepítésével kapcsolatos fontos rendszerinformációkat
 • …és több

Szintén pénztár: Hogyan végezzen biztonsági ellenőrzést webhelyének szemmel tartása érdekében?.

Zárja le webhelyét az iThemes Security Pro segítségével

Az iThemes Pro verziója fejlettebb funkciókat és automatizálást kínál az időmegtakarításhoz és a webhely még biztonságosabbá tételéhez, ideértve:

 • 2-tényezős hitelesítés: Állítson be egy mobilalkalmazást (például a Google Authenticator vagy az Authy), hogy csak okostelefonnal jelentkezzen be
 • Malware szkennelés ütemezése: A webhely minden nap automatikusan ellenőrzi a gyanús kódot
 • Jelszó lejárta: A felhasználókat arra kényszeríti, hogy új jelszavakat hozzanak létre a választott időszak után
 • Biztonsági beállítások importálása és exportálása: Gyorsan állítsa be a WordPress többi webhelyét ugyanazokkal a beállításokkal
 • A bejelentkezési URL testreszabása: ne engedje, hogy az emberek megpróbálják bejelentkezni a webhelyére az irányítópult bejelentkezési URL-jének testreszabása

Az iThemes biztonságának beállítása a webhelyen

Fontos: Mielőtt telepítené az iThemes Security bővítményt, és aktiválná annak bármely biztonsági funkcióját, feltétlenül készítsen teljes biztonsági másolatot a webhelyről. Ennek oka az, hogy a plugin megváltoztatja az adatbázisát és a webhely fájljait, amelyek ritkán problémákat okozhatnak az Ön webhelyén.

A plugin telepítése és aktiválása után értesítést fog látni az iThemes Brute Force Network Protection aktiválásáról, amely ingyenes. Ez összeköti az iThemes hálózattal, így az adatbázisukban már szereplő ismert brutális erő támadók automatikusan blokkolódnak a webhelyre történő bejelentkezéshez..

iThemes biztonsági áttekintés - aktiválja a nyers erő alkalmazását

Csak töltse ki e-mail címét, hogy megkapja az ingyenes API-kulcsot.

Most már navigálhat Biztonsági beállítások hogy kiválassza, mely biztonsági opciókat szeretné engedélyezni.

A beállítási képernyő nézegetése kicsit lenyűgöző lehet az összes elérhető opcióval:

iThemes biztonsági áttekintés - beállítások

De észreveszi, hogy az ajánlott opciók automatikusan megjelennek, míg a fejlettebb opciók rejtve vannak.

Minden elem rövid leírást ad arról, hogy mit csinál. Kiválaszthatja, melyeket engedélyezni és konfigurálni szeretné.

A funkciók egy Engedélyezze gomb könnyen beállítható: csak kattintson a gombra, és az meg van állítva.

A funkciók a Konfigurálja a beállításokat gombra szükség lehet a beállítások áttekintésére vagy az induláshoz néhány lehetőség kitöltésére. Például, ha rákattint a Tiltott felhasználók, manuálisan megadhat bizonyos IP-címeket a tiltáshoz:

iThemes biztonsági áttekintés - tiltott felhasználók

Itt is navigálhat Biztonság »Biztonsági ellenőrzés a webhely beolvasásához.

iThemes biztonsági áttekintés - ellenőrizze webhelyét

Támogatás és dokumentáció

A plugin irányítópultján található magyarázatok világossá teszik, hogy az egyes opciók mit csinálnak. A WordPress.org webhelyen található GYIK ismerteti a leggyakoribb kérdéseket és a probléma megoldásához szükséges lépéseket. További súgócikkek is elérhetők a következő oldalon az iThemes hivatalos támogatási webhelye.

A plugin ingyenes verziójához a közösségi támogatás elérhető a WordPress.org támogatási fórumokon, ahol a felhasználók aktívan segítenek egymásnak. A legtöbb támogatási szál gyorsan megoldódik.

Az iThemes Security Pro felhasználók hozzáférhetnek a fejlesztők hivatalos támogatásához.

Az iThemes Security ára

Az iThemes Security 3 különféle árazási tervvel rendelkezik Blogger, Szabadúszó, és Arany. Választhat egy tervet attól függően, hogy hány webhelyen kívánja használni az iThemes Security szolgáltatást.

Ithemes-security-árazás

Blogger az az alapterv, amely évente 80 dollárba kerül, és 1 WordPress webhelyet támogat. Ha csak egy webhelyet kezel, vásárold meg ezt a tervet.

Ha egynél több és legfeljebb 10 webhely van, akkor vásárolja meg a Szabadúszó terv. Nagyon jó középvállalkozók és szabadúszók számára.

A nagy ügynökségek számára ott van Arany terv. Ez a terv korlátlan helyekre ad engedélyt.

Minden terv tartalmaz egyéves ticket támogatást, egyéves plugin-frissítéseket és 10 iThemes szinkronizálási helyet. Az iThemes Sync segítségével több WordPress-helyet kezelhet egy irányítópulton, ideértve egy kattintással elérhető WordPress-frissítéseket, üzemidő-figyelést, WordPress-témát és plugin-kezelőt stb..

iThemes biztonság vs. WordFence biztonság

A webhely legjobb biztonsági bővítményének keresése?

Lehet, hogy hallottál a WordFence Securityről, egy másik népszerű ingyenes biztonsági bővítményről.

Mindkét beépülő modul tesztelése után azt találtuk, hogy noha a WordFence Security jó alapvető biztonsági beépülő modul lehet, jelentős terhelést jelent a szerverén, és nehézkes felhasználói felülettel rendelkezik. (További részletekért olvassa el a WordFence Security teljes verzióját.)

Az iThemes Security rendelkezik bizonyos funkciókkal, amelyek lelassíthatják webhelyét, például a File Change Detection szolgáltatásokkal, de összességében jobban működik. Ne feledje: bármi, ami folyamatosan ellenőrzi a fájljait, erőforrásokat igényel.

Mivel azonban az iThemes Security annyira testreszabható, kiválaszthatja, hogy mely funkciókat engedélyezi. Könnyedén elkerülheti azokat, amelyek lelassíthatják webhelyét, vagy csak alacsony forgalmi időszakokban futtathatja őket.

Olvassa el a WordPress végső biztonsági útmutatóját további részletekért.

Ítéletünk

Úgy gondoljuk, hogy minden WordPress webhelynek előnye van egy biztonsági bővítmény telepítéséből. Az egyetlen kérdés az, hogy melyik a legmegfelelőbb az Ön webhelyéhez.

Az iThemes Security az egyik legnépszerűbb és legjobban értékelt biztonsági plugin a WordPress.org könyvtárban.

Úgy találtuk, hogy az iThemes Security plugin könnyen használható, még akkor is, ha nem ismeri a biztonsági zsargont vagy a bevált gyakorlatokat. Világosan megmagyarázza az irányítópult minden funkcióját. Noha sokféle lehetőség van, ezeket nem túl nyomasztó módon mutatják be.

Az iThemes Security 5 csillagból 4-et adunk meg. Íme az áttekintés pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Szerezd meg az iThemes biztonságát most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map