Kép widget

Képeket kell hozzáadnia az oldalsávhoz, a lábléchez vagy más widget-területekhez? A WordPress nem engedi, hogy ezt a dobozból csinálja, ezért olyan pluginre van szüksége, mint például a Image Widget. Image Widget áttekintésünkben derítse ki, hogy a plugin rendelkezik-e a szükséges szolgáltatásokkal, és hogyan tudja felhasználni képeinek megjelenítésére a webhelyén.


Image Widget Review

Miért van szüksége egy Image Widget beépülő modulra

Úgy gondolja, hogy a médiakönyvtárból az oldalsávban vagy a láblécben megjelenített kép a WordPress beépített funkciója lenne – de nem az!

A dobozból korlátozódik a Szöveg widget használatára és a saját HTML-kódjának a beírásához. De ha nem kódoló, akkor ezt nem könnyű megtenni.

Ez az oka annak, hogy a WordPress legtöbb webhelyéhez szükséges egy képprimitív plugin.

Jeff Bullas vállalkozó és marketingszakértő szerint a képekkel ellátott cikkek 94% -kal több megtekintést kapnak, mint azok, akiknek nincs. A képek megragadják a figyelmet, segítik a fontos információk továbbítását és a látogatók elkötelezettségét az Ön webhelyén.

A képrögzítő modul segítségével gyorsan és egyszerűen beállíthatja azokat a kütyüket, amelyek segítségével megjelenítheti professzionális fejlövését a személyes webhelyen, manuálisan beállíthatja a szalaghirdetéseket, vonzó linkeket és cselekvési felhívásokat hozhat létre, megoszthatja az ajánlásokat és portfóliókat, és még sok minden mást – a kreativitás az egyetlen korlát.

Az első kép-widget beállítása

A képeknek a widget-területekhez történő hozzáadásának megkezdéséhez telepítse és aktiválja az Image Widget plugin-t.

Keresse meg a Megjelenés »Widgetek, ahol látni fogja az elérhető elérhető modult.

Image Widget Review - Új widget hozzáadása

Kattintson a widgetre, és válassza ki azt a widget-területet, ahova el szeretné helyezni, vagy húzza és vidd a widget a képernyő jobb oldalán található widget-területre.

Kattints a Válasszon egy képet gomb.

Image Widget Review - válassza ki a képet

Ez megjeleníti az alapértelmezett WordPress médiakönyvtár ablakot, akárcsak egy képet hozzáfűz egy üzenethez vagy oldalhoz. Választhat egy képet a médiakönyvtárból, vagy feltölthet egy újat, és kattintson a gombra Helyezze be a widgetbe gomb.

A kép behelyezése után kitöltheti az alábbi lehetőségeket.

Image Widget Review - töltse ki a lehetőségeket

A választható lehetőségek a következők:

 • Cím: Ez a widget címe, amely a kép fölött jelenik meg.
 • Alternatív szöveg: Az Alt szöveg akkor jelenik meg, amikor a felhasználó az egérrel mozgatja a képet, és a képernyőolvasók által szintén hangosan olvasják a látássérült felhasználók számára. Ezt kell használni a kép tartalmának leírására.
 • Összefüggő: Ez a link „rel” attribútuma. A mező alatt található linkre kattintva megtalálhatja a használni kívánt értékek listáját.
 • Felirat: Írja ide a képaláírását. A képaláírások gyakran a legolvasottabb szöveg az oldalon, ezért feltétlenül használja a feliratokat az olvasók érdeklődésének felkeltésére.
 • Link: Adjon hozzá egy URL-t ide, ha linket szeretne hozzáadni a képéhez. Ha nem, hagyjon üresen.
 • Link ID: Adjon hozzá egy azonosítót a linkjéhez. Azonosítójával hivatkozhat az oldal azon helyére, vagy testreszabhatja a link CSS-jét. Az azonosítóknak egyedieknek kell lenniük – ne használja ugyanazt az azonosítót az oldalon egynél több elemnél.
 • Maradjon az ablakban / Nyissa meg az új ablakot: Válassza ki, hogy a linknek ugyanabban az ablakban kell-e nyílnia.
 • Méret: Válasszon a témában beállított méretek közül, vagy írja be a kép egyedi méretét. Ha a „teljes méret” lehetőséget választja, a kép automatikusan illeszkedik az oldalsáv szélességéhez, megegyezik a képével érzékeny téma.
 • Igazítsa: Válassza ki a kép igazítását. Az igazítás nem vonatkozik a címére vagy feliratára, csak a képre.

A legtöbb lehetőség nem kötelező, és üres lehet.

Miután kiválasztotta a beállításait, kattintson a Megment gombra kattintva a kép élni fog.

Dokumentáció és támogatás

Az Image Widget plugin szolgáltatásai korlátozottak, tehát nem igényel nagyon sok dokumentációt. A telepítési utasítások a WordPress.org oldalon találhatók, és a fontos mezők önmagukban értendők.

További dokumentáció és magyarázatok hasznosak lehetnek a kezdők számára, például a „Kapcsolódó” és a „Link ID” mezők magyarázata..

Ha elakad vagy segítségre van szüksége egy probléma elhárításában, akkor közzétehet a WordPress.org támogatási fórumokon. A Image Widget plugin fórumai azonban nem túl aktívak, a legtöbb szál megoldatlan marad.

Image Widget vs Jetpack Image Widget Modul

Az Automattic Jetpack beépülő modulja elérhető, az Extra Sidebar Widgets néven. Ez magában foglalja a kép-widget, valamint a megjelenítendő kütyüket:

 • Legújabb tweet-ek
 • Facebook, mint a doboz
 • Google+ jelvény
 • Gravatar profil
 • Képgaléria
 • Tíz legutóbbi WordPress-üzenet (a blogodból vagy egy másikból)
 • Szociális média ikonok
 • Elérhetőségei
 • Goodreads polc

Ha a Jetpack telepítve van és aktiválva van, akkor aktiválhatja az Extra Sidebar Widget modult a navigálás ide Jetpack »Beállítások majd kattintson a widget neve melletti Konfigurálás linkre.

Image Widget Review - jetpack modul

A Jetpack képprimitív nem engedélyezi a kép kiválasztását a médiakönyvtárból, vagy egy kép feltöltését a widgetből. Ehelyett meg kell adnia az URL-t, amelyet a média galéria felnézésével kaphat.

Ezen kívül a Jetpack alapvetően ugyanazokat a lehetőségeket kínálja, mint a Image Widget plugin. Linkek vannak az egyes mezők magyarázataihoz is, amelyeknek az Image Widgetnek nincsenek.

Image Widget Review - jetpack opciók

A Jetpack beépülő modul és az Extra Sidebar Widget modul aktiválása ugyanakkor számos egyéb funkciót és funkciót is aktivál, amelyekre Önnek esetleg szüksége lehet.

Ha csak egy képi widgetre van szüksége, és nem fog más Jetpack funkciókat használni, javasoljuk az Image Widget bővítmény használatát.

De ha más Jetpack modulokat vagy más oldalsáv-kütyüket fog használni, akkor nem biztos, hogy csak a képprimitívekhez telepítenie kell egy extra plugint, mivel ez már szerepel a Jetpack-ben.

Ítéletünk

Egycélú bővítményként az Image Widget megkapja a munkát. Ha gyors és egyszerű módra van szüksége a képek hozzáadásához és konfigurálásához a widget területein, ez a plugin az Ön számára.

A kezdőknek némi gondja lehet a speciális beállítások megértésében és beállításában, mivel hiányzik a dokumentáció és a támogatás.

De ha csak egy egyszerű képet szeretne megjeleníteni anélkül, hogy bele kellene vennie a linkbeállítások technikai részleteibe, vagy ha tapasztalata van a HTML-rel, és csak egy gyorsabb módszert szeretne beállítani az oldalsáv képeihez, akkor a plugin gyors és egyszerűen használható.

Az Image Widget 5 csillagból 3-at kapunk. Itt van a véleményünk pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 3.0 / 5.0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 1.0 / 5.0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 3.0 / 5.0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Képszerkesztő most

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map