Könnyű digitális letöltések

Szüksége van egy gyors és egyszerű módra a digitális termékek eladására a webhelyén? Nincs szüksége teljes értékű e-kereskedelem beépülő modulra – könnyű, egyszerű megoldásra van szüksége, mint például az Easy Digital Downloads. Az Easy Digital Downloads áttekintésből megtudhatja, hogyan kezdheti el digitális termékeinek értékesítését.


Könnyű digitális letöltések áttekintése

Miért értékesítsen digitális termékeket webhelyén?

A digitális termékek eladása a webhelyén nagyszerű módja annak, hogy pénzt keressen a blogjából. Nem kell sok pénzzel pénzt fektetnie vállalkozásába; ingyenesen készíthet digitális termékeket.

Noha előzetes időbefektetést igényel, a termékek létrehozása és közzététele után ez egy passzív módszer pénzt keresni a blogodból.

Ha egy másik platformon (mint például az Amazon önkiadásán) a saját webhelyén értékesít, akkor nem kell attól tartania, hogy feladja a nyereség csökkentését. Ehelyett beállítja a saját árait, és megtartja a 100% -ot, levonva a fizetés feldolgozási díjait.

Készen áll a digitális termékek értékesítésére? Az egyszerű digitális letöltések megkönnyítik az eladást közvetlenül a saját webhelyén.

Az Easy Digital Downloads az Ön számára megfelelő plugin?

Ha bármit elad egy WordPress webhelyen, akkor választhat egy olyan népszerű e-kereskedelem bővítményt, mint például a WooCommerce. A WooCommerce mind fizikai, mind digitális termékek értékesítésével foglalkozik. A működésről a WooCommerce áttekintésben olvashat.

A WooCommerce azonban sok olyan funkciót tartalmaz, amelyekre nincs szüksége, ha csak digitális termékeket árusít. Időigényes lehet az összes lehetőség böngészése, csak a szükséges kereséshez.

Az Easy Digital Downloads célja az eladás egyszerűvé tétele, felesleges funkciók nyújtása nélkül.

Hogyan kezdje el eladni a digitális termékeit

A plugin telepítése és aktiválása után az átirányításra kerül egy üdvözlőképernyőre.

Először be kell állítania a fizetési processzort. Kattintson Letöltések »Beállítások majd kattintson a Fizetési átjárók lapon válassza ki és állítsa be a fizetési átjárót.

Könnyű digitális letöltések áttekintése - fizetések

Navigálhat ehhez Letöltések »Új hozzáadása az első termék hozzáadásához. Írja be a termék címét és leírását, és görgessen lefelé a további lehetőségek eléréséhez.

Beállíthatja az árat, és feltölti az alábbi fájlt. Ha úgy dönt, hogy engedélyezi a változó árazást, akkor külön díjakat is felvehet opciókra.

Alatt Termék típus opciók ban,-ben Fájlok letöltése lapon dönthet úgy, hogy egyetlen termék helyett köteget hoz létre a meglévő letöltések közül.

Könnyű digitális letöltések áttekintése - árazás

Azt is korlátozhatja, hogy hányszor lehet letölteni a fájlt, és kategóriákat és címkéket állíthat be, akárcsak egy blogbejegyzésnél.

A tetején látni fogja a Statisztikák letöltése mező, amely megmutatja az eladások számát és az összes bevételét.

Könnyű digitális letöltések áttekintése - statisztika

Termékének eladásához bármilyen oldalra vagy bejegyzéshez beilleszthet beszerzési gombot. Csak kattintson a Helyezze be a letöltést gombot a szerkesztőben.

Könnyű digitális letöltések áttekintése - beillesztés gomb

Válassza ki a terméket és a megjelenítési lehetőségeket. Választhat egy link vagy a megjelenítésére gomb, és döntse el, hogy milyen színűre szeretné a gombot.

Könnyű digitális letöltések áttekintése - gomb szín

Létrehoz és beilleszt egy rövid kódot a letöltési link megjelenítéséhez.

Amikor kijelentkeznek, megrendelőlapra küldik őket a letöltés befejezéséhez.

Könnyű digitális letöltések áttekintése - pénztár

Eladjon tovább fejlett funkciókkal

Az egyszerű digitális letöltés lehetővé teszi:

 • Állítsa be az adómértéket
 • Használjon bevásárló kosarat több letöltéshez
 • Kövesse nyomon az összes fizetési tranzakciót
 • Vegyen adatbázist az ügyfelekről
 • Állítson be kedvezménykódokat
 • Hozzon létre bevételi jelentéseket
 • Testreszabhatja a bevételeket
 • Fizetési előzmények, termékek és beállítások importálása és exportálása

Építse vállalkozását kiegészítőkkel

Még több funkciót keres? Kiegészítők a következőkhöz érhetők el:

 • E-mail lista összeállítása a MailChimp, a Campaign Monitor, valamint az AWeber, Wysija, ActiveCampaign, iContact és a Constant Contact integrációkkal
 • Fizetések feldolgozása a Stripe segítségével
 • Ismétlődő kifizetések beállítása
 • Automatizálja vállalkozását a Zapier segítségével
 • A felhasználói termékleírások engedélyezése
 • Vevői számlák hozzáadása
 • …és több

Több mint 100 bővítmény közül választhat.

Kiegészítők a hivatalos Easy Digital Downloads webhelyről érhetők el. Ezeket külön értékesítik, az árak függnek az engedélytől és attól, hogy hány webhelyen szeretné használni őket. Készíthet saját kötegeket, hogy kedvezményt kapjon.

Dokumentáció és támogatás

Az Easy Digital Downloads részletes dokumentációt kínál webhelyén, ideértve az összes funkcióval kapcsolatos oktatóanyagokat és segítséget a közös problémák elhárításában. A fejlesztői dokumentáció szintén rendelkezésre áll.

Elakadhat egy támogatási jegyet a hivatalos webhelyen, ha elakad. A Prioritási támogatás felár ellenében vehető igénybe. Fizethet az éves hozzáférésért, amely évente 299 dollár, vagy kaphat egy speciális 45 napos belépési engedélyt 99 dollárért. A Priority Support segítségével gyorsabban válaszolhat kérdéseire, és a technikai támogató csoport akár be is jelentkezhet webhelyére, hogy megoldja az Ön számára felmerülő problémákat..

Ítéletünk

Az Easy Digital Downloads teljesíti a nevét: valóban gyors és egyszerűvé teszi a digitális termékek eladásának megkezdését a webhelyén. Nagyon lenyűgözött a gyors beállítás és a rendelkezésre álló lehetőségek, valamint a gombok és űrlapok kiváló megjelenése.

Az Easy Digital Downloads 5-ből 5 csillagot ad. Itt van a véleményünk pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Szerezzen egyszerű digitális letöltést most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map