LayerSlider áttekintés – megéri az árát?

Szeretne vonzó csúszkákat létrehozni a WordPress webhelyéhez? A LayerSlider segítségével képeket, videókat, tartalom közzétételét és egyebeket mutathat be. Ez magában foglalja több száz különböző animációt és minden egyes dián a tartalom rétegezésének képességét. De ez a legjobb elérhető WordPress csúszkás plugin? Tudja meg a LayerSlider áttekintésünkből.


rétegek áttekintése

Miért használjon Csúszkás beépülő modult??

Amikor annyi mindent kínál a webhelyén, nehéz tudni, hogy mit jeleníthet meg a honlapján.

A csúszka egy szórakoztató módszer a legnépszerűbb tartalom bemutatására, az e-kereskedelem áruházának kiemelt termékeinek megjelenítésére, vagy a legutóbbi utazásból származó fényképek megosztására. A csúszó animációk a felhasználók számára is vonzóak és vonzóak lehetnek.

A LayerSliderről

A LayerSlider egy népszerű WordPress csúszó plugin a CodeCanyon piacon, több mint 1,5 millió aktív telepítéssel, 80 ezer eladással és 4,7 pozitív csillagbesorolással. A LayerSlider lehetővé teszi csúszkák, képgalériák és diavetítések létrehozását a WordPress webhelyén.

A bővítményt a Kreatura, a lelkes webes tervezők és fejlesztők csoportja fejlesztette ki. Első kiadása 2012. január volt. Prémium jQuery csúszó plugint is eladnak a CodeCanyonon, nem WordPress webhelyek számára..

LayerSlider áttekintés: Többcélú, érzékeny csúszkás plugin

A LayerSlider a WordPress egyik legnépszerűbb csúszó pluginja. Ez lehetővé teszi a figyelemfelkeltő csúszkák, galériák és körhintak létrehozását animációkkal és átmeneti effektusokkal.

Minden egyes diával tartalomrétegeket adhat hozzá, beleértve képeket, videókat, szöveget és még sok másat. Minden rétegnek megvannak a saját átmeneti hatásai. 3 különböző csúszó navigációs stílus közül választhat.

Ezenkívül a LayerSlider 13 testreszabható bőrrel rendelkezik, amelyek egyszerűen egyedi megjelenést biztosítanak a csúszkáknak. A Skin PSD fájlok szintén szerepelnek, így a tervezők könnyebben létrehozhatják saját bőrüket. Minden bőr érzékeny és mobilbarát.

A LayerSlider néhány további funkciója a következő:

 • Húzza és dobja el a vizuális szerkesztőt: A könnyen használható vizuális szerkesztő lehetővé teszi gyönyörű csúszkák létrehozását, végtelen testreszabási lehetőségekkel.
 • 200+ animációs effektusok: A LayerSlider megkönnyíti a gyönyörű csúszka felépítését a WordPress webhelyén, lenyűgöző animációs effektusokkal, beleértve a diaátmeneteket, a parallaxot stb..
 • Tartalom csúszka: A sok információ korlátozott helyiségben történő bemutatása már nem jelent kihívást. A LayerSlider tartalomcsúszkájával dinamikusan el tudja húzni a tartalmat a hozzászólásokból és az oldalakról, és megjelenítheti a közönség számára.
 • Rengeteg testreszabási lehetőség: A LayerSlider segítségével a testreszabási lehetőségek végtelenek. A pluginhez 18 csúszó bőr, tonna prémium csúszósablon és eszköz-specifikus elrendezés kerül szállításra.

Az első csúszka elkészítése

Telepítse és aktiválja a bővítményt, és átirányítja Önt a LayerSlider WP »Összes csúszka menü.

Kattints a Új hozzáadása gomb az induláshoz.

LayerSlider áttekintés - új felvétel

Írjon be egy nevet és kattintson Add csúszka.

LayerSlider Review - név

A tetején olyan lapok jelennek meg, amelyek azt mutatják, hogy Ön a Beállítások oldalon van.

LayerSlider áttekintés - csúszka beállításai

Ez alatt a csúszka összes lehetőségét láthatja. Megváltoztathatja a méretet, az animációkat, a sebességet, a navigációs lehetőségeket és még sok más.

LayerSlider Review - beállítások

Amikor befejezte a beállítások kiválasztását, kattintson a Diák fül tetején.

Vannak 2 Kattintson a Beállítás elemre gombok a bal oldalon. Felső a kép beállításához, az alsó pedig az indexkép beállításához. Ha üresen hagyja a bélyegképet, akkor maga a kép lesz felhasználva. Beállíthatja az egyes kép időtartamát, választhat több mint 100 átmeneti effektus közül, és (opcionálisan) konfigurálhat linkeket.

LayerSlider áttekintés - válasszon képeket

Ez alatt további rétegeket adhat hozzá a csúszkához. Nagyon sok lehetőség van további képek, szöveg, HTML, videók, tartalom közzétételéhez stb.

LayerSlider áttekintés - rétegek hozzáadása

Beállíthatja az egyes rétegek átmeneteit is.

LayerSlider áttekintés

További diák hozzáadásához kattintson a zöld pluszjelre a tetején Diák lap.

Ha kész, kattintson a Változtatások mentése gomb alján.

A csúszka megjelenítéséhez szükséges rövid kódot a LayerSlider WP »Összes csúszka képernyőn jelenik meg az összes csúszka.

A LayerSlider dokumentációs és támogatási lehetőségei

A LayerSlider online dokumentációval és GYIK-rel elérhető hivatalos webhelyükön. A dokumentáció telepítési útmutatásokat, csúszkák készítését és speciális testreszabását tartalmazza, hibaelhárítás, és segítség a fejlesztők számára. A GYIK sok általános kérdéssel is foglalkozik.

A LayerSlider vásárlása 6 hónapos támogatást kap a fejlesztőktől, amely segítséget nyújt a hibák javításában és az általános kérdések megválaszolásában. Dönthet úgy, hogy további 12 hónapra meghosszabbított támogatást vásárol.

LayerSlider vs. Sololoquy

Rengeteg csúszó plugin érhető el, de ajánljuk Monológ mint a WordPress legjobban reagáló csúszó pluginje.

A legtöbb csúsztatható bővítmény hatalmas mennyiségű funkcióval van felfújt, amelyet az emberek valójában nem használnak. Ráadásul gyakran nagyon zavaró felületekkel is rendelkeznek, és lelassíthatják webhelye teljesítményét.

A LayerSlider nem rossz plugin. Nagy teljesítményű, és nagyon sok funkcióval rendelkezik. De a felület nem nagyon kezdőbarát – a fejlesztők szem előtt tartásával hozták létre.

Néhány bőrmintázat is meglehetősen keltezettnek tűnik:

LayerSlider áttekintés - hány év ez

3D navigációs gombok

A Soliloquy a felhasználói élményt helyezi az első helyre. Úgy tervezték, hogy könnyű és könnyű kezdőknek. Néhány perc alatt elkészítheti a csúszkát.

A legjobb az egészben, hogy a Soliloquy nem lassítja le webhelyét. Ez a leggyorsabb csúszó plugin, amelyet teszteltünk:

Csúszka plugin
Oldal betöltése
kéri
Oldalméret
Monológ1,34 mp26945 KB
Nivo Slider2,12 másodperc291 MB
Meteor2,32 mp271,2 MB
Forradalom csúszka2,25 másodperc291 MB
LayerSlider2,12 másodperc30975 KB

Ennek oka az, hogy egy hibrid technikát, az úgynevezett dinamikus aszinkron ajax előtöltést használnak.

Többet megtudhat a teljes Soliloquy áttekintésünkben.

Hogyan lép fel a LayerSlider a verseny ellen?

A LayerSlider sokkal több, mint egy tipikus WordPress csúszó plugin. Az alábbiakban bemutatjuk a LayerSlider néhány módszerét, hogy a görbe előtt maradjon:

1. Több tucat közül választhat

A LayerSlider lehetővé teszi tucatnyi tervezősablon importálását csúszkákhoz, galériákhoz és felbukkanó ablakokhoz. Ez azt jelenti, hogy gyorsan elindíthat egy tervezést anélkül, hogy a semmiből kellene felépítenie.

2. Készítsen konverziós orientált felbukkanó ablakokat

Akár szereti őket, akár utálja őket; nem tagadhatja azt a tényt, hogy a felbukkanó ablakok több konverziót eredményezhetnek webhelyén.

Az infobájtól a teljes méretűig és a modálisól a felbukkanó felbukkanókig bármilyen fájlt felépíthet Felugrik kampányt el lehet képzelni a LayerSlider segítségével. Finomíthatja a megjelenést és ellenőrizheti, hogy mikor és hogyan jelenjen meg a felbukkanó ablak. Még beágyazhatja hírlevél-előfizetési dobozát az e-mail lista bővítéséhez.

3. Minden változást rögzítsen a LayerSlider javításokkal

rétegcsúsztatott változat

A LayerSlider teljes verziószabályozó rendszerrel rendelkezik. Az összes változtatást rögzíti a formatervezésen. Ez lehetővé teszi, hogy egy csúszka húzásával láthassa, hogy milyen változtatásokat hajtott végre az egyes felvételek során.

Ezenkívül könnyedén visszatérhet egy korábbi verzióhoz.

LayerSlider árképzés

A LayerSlider rendes licence 26 dollárért vásárolható meg. A szokásos licenccel a plugin egyetlen WordPress-webhelyen is használható. 6 hónapig ingyenes támogatást és minden jövőbeli frissítést is kap.

A támogatást 12 hónapra meghosszabbíthatja további 7,50 USD-ért.

A meghosszabbított licencért egyszeri 125 dollár díjat kell fizetnie. Meghosszabbított licencgel csomagolhatja a plugin-t a prémium témájához.

Ítéletünk: Ha vásárolná a LayerSlidert?

A LayerSlider egy népszerű bővítmény, mivel rengeteg animációs és átmeneti lehetőséget kínál, lehetővé téve összetett csúszkák készítését mindenféle tartalommal és szórakoztató effektusokkal..

Úgy találtuk, hogy a felület kissé zavaró és nem nagyon felhasználóbarát, ám a dokumentáció rengeteg útmutatót tartalmaz, amelyek segítenek elakadásban. Az összes szolgáltatás használatának megtanulása azonban eltarthat egy ideig.

A LayerSlider 4,2-t adjuk az 5 csillagból. Itt van a véleményünk pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillagok fele 4,2 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 3.0 / 5.0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 3.0 / 5.0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

A LayerSlider letöltése most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map