LearnDash Review – Online tanfolyam létrehozása a WordPress programban

Online tanfolyamokat szeretne létrehozni és eladni a WordPress webhelyén? A LearnDash WordPress bővítményt pontosan erre a célra fejlesztették ki, azaz segítenek online tanfolyamok létrehozásában és értékesítésében a WordPress webhelyén. De ez a legjobb választás??


Ebben a LearnDash áttekintésben áttekintjük annak jellemzőit, funkcióit, árazását és egyebet, hogy eldönthessük, hogy ez a megfelelő plugin az Ön számára.

A LearnDash-ről

learndash-wordpress-plugin

A LearnDash a WordPress legnépszerűbb tanulási menedzsment rendszerének (LMS) beépülő modulja. Ezt a Fortune 500 vállalat, a világ legnagyobb egyetemei és a professzionális képzési szervezetek használják lenyűgöző tanfolyamok létrehozására a felhasználók és a hallgatók számára.

Ez egy egyszerű, mégis erős plugin, ragyogó tulajdonságokkal teli. Könnyedén konfigurálhatja annak beállításait, és gondolkodásmódos tanfolyamokat hozhat létre a WordPress webhelyén. Ha bármilyen témáról valóban érdekes és hasznos információ áll rendelkezésre, egyszerűen online tanfolyamokat fejleszthet ki, eladhatja azokat és pénzt kereshet online. Beállíthatja az egyszeri árat, az ismétlődő fizetéseket és az előfizetéseket, vagy a tagsági terveket a tanfolyamok eladására.

A LearnDash segítségével szórakoztató tanulási élményt nyújthat olvasói számára különböző játéktechnikákkal, jutalmazási rendszerekkel és elkötelezettségi eseményindítókkal. Felhívja a felhasználót arra, hogy több kurzust vegyen igénybe, és javítja a felhasználók elkötelezettségét az Ön webhelyén. Például bemutathatja a tanfolyam előrehaladását, bizonyítványokat adhat ki, odaítélhet pontokat és kitüntetéseket adhat ki a tanulók ösztönzése érdekében.

LearnDash áttekintés: Az első lépések a LearnDash használatával

A LearnDash bővítménynek van egy igazán egyszerű, felhasználóbarát felülete, amely lehetővé teszi a beállítások könnyedén történő konfigurálását online tanfolyamok létrehozásához..

Az induláshoz telepítenie kell a plugint a WordPress webhelyére. További részletek a WordPress plugin telepítésével kapcsolatos útmutatónkban találhatók.

A plugin telepítése és aktiválása után látni fogja LearnDash LMS hozzáadva a WordPress irányítópult menüjéhez. Kattintson erre, és lépjen a Beállítások. Ezután kattintson a LMS licenc fülre, és írja be felhasználónevét és licenckulcsát.

betét-licenc-learndash

A licenckulcsot fiókjában megtalálja a LearnDash webhelyen.

Ezután megy a PayPal beállítások fülre, és írja be a PayPal adatait a fizetések elfogadásához.

learndash-paypal-beállítások

Ezt követően a lapokon áttekintheti a Beállítások oldalt. Miután áttekintette őket, ne felejtse el kattintani Megment.

Az első tanfolyam létrehozása a LearnDash segítségével

Új kurzus felvételéhez lépjen a következőbe: LearnDash LMS »Tanfolyamok a WordPress irányítópultjáról. Ezután kattintson a gombra Új hozzáadása.

Most látni fog egy kurzusszerkesztőt, amely ugyanúgy néz ki, mint a WordPress szokásos szerkesztője.

add-új-fogásos learndash

Először adja hozzá a kurzus címét. Ezután adja hozzá a kurzus leírását a postai területhez.

Amint lefelé görget, látni fogja LearnDash tanfolyam-készítő. Innentől órákat, témákat és vetélkedőket adhat hozzá az online tanfolyamhoz.

learndash fogásos builder

Az órákat a következőre kattintva adhatja hozzá hozzáad ikon a Leckék lapon.

add-órák-learndash

Miután hozzáadta a szükséges órákat, húzza őket a jobb oszlopba.

drag-órák-to-create-tanfolyam

A leckének sok témája lehet. Az óra a címsor, míg a témák a főcím alcímei.

Témák hozzáadásához kattintson a hozzáad ikonra a Témák lapon. Miután hozzáadta a szükséges számú témát, húzza őket a jobb oldali panelen található megfelelő órákba. Ne felejtsd el kibővíteni az órádat, hogy témákat vegyen fel rá.

create-téma-learndash

Hasonlóképpen, ugyanazt a folyamatot követve hozzáadhatja az órák vetélkedőit. Felveheti vetélkedőket tanóránként és globálisan az egész kurzusra.

learndash-vetélkedők

Miután hozzáadott elegendő órát, témát és vetélkedőt a tanfolyamhoz a LearnDash Course Builder segítségével, görgessen le A LearnDash tanfolyam beállításai.

learndash fogásos beállítások

Ebből a szakaszból különböző lehetőségeket állíthat be a kurzushoz, például a tananyagokhoz, a tantár típusához, a kurzus pontokhoz, a kapcsolódó tanúsítványhoz stb. Miután áttekintette az összes beállítást, folytassa és kattintson a Piszkozat mentése.

Most látni fog egy Kapcsolódó tartalom szakasz hozzáadva a kurzusszerkesztő oldalának jobb oldalsávjához.

kapcsolódó-tartalom-learndash

A társított tartalom szakasz bemutatja az összes tanfolyamhoz létrehozott órát, témát és vetélkedőt. Innen láthatja a kurzus általános körvonalait.

Menjünk tovább, és ellenőrizzük, hogyan lehet tartalmat hozzáadni az órákhoz, a témákhoz és a vetélkedőkhöz.

Tartalom hozzáadása a LearnDash órákhoz, témákhoz és vetélkedőkhöz

Most, hogy elkészítettük az első online tanfolyam körvonalait, készen állunk arra, hogy tartalmat adjunk az órákhoz, a témákhoz és a vetélkedőkhöz..

Csak annyit kell tennie, hogy menjen a Kapcsolódó tartalom szakaszra, majd kattintson az lecke, téma vagy kvíz címére, amelyhez tartalmat kíván hozzáadni. Ehhez az oktatóanyaghoz kattintottunk 1. lecke: Bevezetés.

click-leckét-to-edit-learndash

Ez automatikusan megnyitja a szerkesztőt, ahol szerkesztheti és hozzáadhatja a tartalmat az adott leckéhez, témához vagy kvízhez. Most szöveget, képeket és videókat is beágyazhat az órákba.

edit-leckét-learndash

Ezután görgessen le és konfigurálhatja a beállításait. Hasonló felületet talál a tanfolyamokhoz, órákhoz, témákhoz és vetélkedőkhöz, így könnyű konfigurálni őket.

Miután hozzáadott tartalmat az összes kapcsolódó tantervhez, témához és vetélkedőhöz, beléphet a kurzusszerkesztőbe, és közzéteheti tanfolyamát..

További LearnDash bővítmény lehetőségek

A LearnDash teljes körű szolgáltatással és opcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy izgalmas e-tanulási élményt biztosítson a felhasználók számára. Most, hogy tudja, hogyan lehet online tanfolyamot létrehozni a LearnDash segítségével, nézzük meg annak legérdekesebb funkcióit és lehetőségeit.

1. LearnDash tanúsítványok

Kioszthat hivatalos igazolásokat a felhasználóknak a kvíz teljesítményük, a kurzus befejezése vagy mindkettő alapján. A tanúsítványok teljesen testreszabhatók és támogatják a dinamikus adatokat, beleértve a felhasználónevet, a kurzus vagy a kvíz nevét, pontszámát és még sok minden mást.

A tanúsítási lehetőségek autentikusabbá teszik tanfolyamát, és elősegítik a felhasználók bizalmát.

2. Speciális bevételszerzési lehetőségek

A LearnDash rendkívül egyszerűvé teszi az online tanfolyamok eladását. Könnyű lehetőségeket kínál az online kurzusok árának meghatározására, a fizetési ütemterv kiválasztására és a megrendelések elfogadására. Beállíthatja egyszeri vásárláshoz, ismétlődő fizetésekhez vagy tagsági tervekhez.

3. Felhasználói profilok

A LearnDash felhasználói felhasználók profilokat hoz létre ügyfelei számára. Ha felhasználói profiljukba lépnek, könnyen nyomon követhetik tevékenységüket.

4. Hatékony adminisztrációs lehetőségek

A LearnDash hatékony adminisztrációs lehetőségeket biztosít a hallgatók és a kurzusok megfelelő megszervezéséhez. Csoportosíthatja a hallgatókat, jelentéseket készíthet a felhasználói beiratkozásról, az előrehaladásról és a kvíz teljesítményéről, lejárhat a kurzushoz való hozzáférésről és még sok másról.

5. LearnDash kiegészítők

A LearnDash számos ingyenes és prémium kiegészítőt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a tanuláskezelő rendszer funkcionalitásának kibővítését. Bővítményei vannak a WooCommerce, a bbPress, a Stripe, a MailChimp (a MailChimp ezen jobb alternatíváit is megnézheti), a Slack és sok más népszerű alkalmazás számára..

A LearnDash szolgáltatások teljes listáját a hivatalos LeanDash weboldalon tekintheti meg.

LearnDash bővítmény: Árképzés és támogatás

A LearnDash egy prémium plugin, 3 árazási tervvel. Az árképzésükben az a legjobb, ha alkalmanként nagy árengedményt kínálnak, ezért tartsd szem előtt!

learndash-árazás

1. Alapvető: Az alapcsomag általában 199 dollárba kerül, azonban kevesebbet kaphat meg, ha árengedményt kínálnak. Legfeljebb 40% árengedményt kínálnak.

Ha megvásárolja ezt a tervet, akkor 1 site licencet kaphat és az összes LearnDash funkciót, kivéve a propa. A ProPanel egy fejlett jelentési kiegészítő a LearnDash számára.

2. Plusz csomag: A Plusz csomag általában 299 dollárba kerül. Legfeljebb 10 webhelyen használható. Ez magában foglalja az összes LearnDash funkciót, beleértve a ProPanel-t.

3. Pro csomag: A Pro csomag szokásos ára 369 USD. Ezzel a csomaggal akár 25 webhelylicencet kaphat.

Az összes árképzési terv egyéves támogatást és frissítéseket tartalmaz. Ezenkívül megszerezheti a LearnDash bemutató webhelyfájljait.

A LearnDash Súgójában gazdag GYIK szakasz található, ahol válaszokat találhat az értékesítés előtti, műszaki és egyéb általános kérdésekre. Ha személyre szabott támogatásra van szüksége, nyitnia kell egy támogatási jegyet.

Ítéletünk a LearnDash bővítmény használatáról a WordPress webhelyen

A LearnDash plugin kétségkívül a legerősebb és felhasználóbarát WordPress LMS plugin. Ez lehetővé teszi, hogy teljes körű online tanfolyamokat készítsen a WordPress webhelyén, és pénzt keresjen azok eladásával.

A plugin teljes körű szolgáltatással rendelkezik a tanfolyamok és az ügyfelek szervezésére. Érdekes lehetőségeket is kínál arra, hogy bevonja a tanulókat és ösztönözze őket további kurzusok levonására.

Ezen felül számos népszerű bővítménnyel és alkalmazással rendelkezik integrációkkal, így kedvenc eszközeivel funkciókat adhat hozzá a tanuláskezelő rendszerhez..

Úgy véljük, hogy a LearnDash a ma elérhető legfrissebb tanulási menedzsment rendszer-bővítmény. Ezért mindenkinek, aki online tanfolyamokat szeretne létrehozni, eladni és pénzt keresni, nagyon ajánljuk a LearnDash alkalmazást.

5 csillagból 4,5-et adunk neki. Íme az áttekintési pontszám bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Szerezd meg a LearnDash alkalmazást most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map