Ninja űrlapok áttekintése – ez a legegyszerűbb formakészítő?

Gyorsan létre kell hoznia egy jó megjelenésű kapcsolatfelvételi űrlapot a WordPress webhelyén? Akkor szükség van egy űrlap-bővítményre. A Ninja Forms az egyik legnépszerűbb ingyenes kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény, ám ez a legegyszerűbb használni? A Ninja Forms áttekintésünkben megtudhatja, hogy ez méri-e.


Ninja Forms Review

Miért van szüksége kapcsolatfelvételi űrlap-beépülő modulra

Minden weboldalnak rendelkeznie kell kapcsolatfelvételi űrlappal. Ez biztosítja a látogatók számára a megbízhatóságot, és egyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépjen veled. Az e-mail cím webhelyén történő megjelenítése a kapcsolatfelvételi űrlap helyett szakszerűtlennek tűnik, és sok spamet is vonzhat.

Meglepő módon a WordPress nem kínál űrlapkészítőt a dobozból. Ehelyett telepítenie kell egy plugint a kapcsolatfelvételi űrlap vagy bármilyen más űrlap létrehozásához.

A Ninja Forms segítségével létrehozhat:

 • Megrendelőlapok: Értékesítse termékeit és szolgáltatásait online, és fizetjen előre.
 • „Ajánlatkérés” űrlapok: Készítsen egyedi űrlapokat, hogy megkérdezzen minden információt, amelyre szüksége van, hogy az ügyfél árajánlatot vagy becslést nyújtson az Ön munkájához.
 • Előfizetési / belépési űrlapok: Hozz minél több előfizetőt fel a hírlevelére, ha feliratkozási űrlapokat hoz létre, vagy feliratkozási lehetőséget ad hozzá a többi űrlaphoz.
 • Felmérések: A webhelystratégiát a tényleges felhasználók adataira alapozhatja, ha felmérést készít a webhelyén.
 • Beküldési űrlapok: Engedélyezze a látogatóknak, hogy saját blogbejegyzéseiket hozzáadhassák, és szerkeszthessék azokat a webhely felületéről.

A Ninja Forms-ról

A Ninja Forms egy ingyenes kapcsolattartási űrlap-bővítmény a WordPress számára, amelyet a WP Ninjas épített és karbantartott. A plugin a kiegészítők külön-külön történő értékesítésével áll ki a versenytársaktól. Ez azt jelenti, hogy ha csak egy vagy két kiegészítőt akar használni, akkor nem kell drága köteget vásárolnia. Ehelyett külön megvásárolhatja a szükséges kiegészítőket.

A plugin ingyenes verziója letölthető a WordPress.org lerakatból. A bővítményt már több mint egymillió webhely telepítette a világ minden tájáról.

Hogyan állítsd be az első ninja-űrlapot

Kezdje azzal, hogy ingyenesen letölti a plugint a WordPress.org könyvtárból. Ezután telepítse és aktiválja a plugin-t.

1. lépés: Készítse el az űrlapját

Keresse meg a Űrlapok »Új hozzáadása.

Lát egy űrlapkészítőt, amely úgy néz ki, mint az alábbi képernyőkép. A bal oldali oszlopban számos gomb található, amelyekre kattintva hozzáadhatja ezeket a mezőket az űrlaphoz.

Ninja Forms Review

Egy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap létrehozásához hozzáadunk mezőket a felhasználó névhez, e-mail címhez és üzenethez.

kettyenés Keresztnév alatt Felhasználói információ lap.

Ninja űrlapok áttekintése - új űrlap hozzáadása

Itt testreszabhatja a mező címkéjét és helyőrzőjét. Beállíthat speciális opciókat is a mezőbevitel érvényesítéséhez, az egyéni CSS osztályok hozzáadásához és még sok máshoz.

Ninja űrlapok áttekintése - érvényesítse a mezőket

Ninja űrlapok áttekintése - további lehetőségek

A beállítások összecsukásához kattintson a tetején lévő nyílra.

Az üzenet mezőben kattintson a textarea gombot, és változtassa meg a címkét „Üzenet” -re.

Ne felejtse el jelölni a „Kötelező” négyzetet Korlátozási beállítások. Nem akarja, hogy a felhasználók üres e-maileket küldhessenek Önnek!

Ne felejtsük el hozzáadni a Beküldés gombot az űrlaphoz! Ebben van Sablonmezők doboz a bal oldalon. A Ninja Forms nem ad hozzá automatikusan egy küldési gombot.

Miután befejezte a mezők kiválasztását, kattintson a kék 1-re Megment gombok az űrlap tetején vagy alján.

Ninja űrlapok áttekintése - űrlap mentése

A felugró ablakban írja be az űrlap nevét.

Ninja űrlapok áttekintése - név űrlap

2. lépés: Értesítések hozzáadása

Most azt szeretné ellenőrizni, hogy az üzenet el lett-e küldve az e-mail címre, amikor valaki kitölti az űrlapot. Kattintson a Email & Hozzászólások fülre, majd kattintson az OK gombra Új hozzáadása.

Ez a forma egy kicsit intuitív lehet a kezdők számára. Így működik:

 • Alatt Művelet neve, csak írjon be valamit belső referenciaként, például: „Email Me” vagy „Email the Team”.
 • Alatt típus, hagyja az „E-mail” opcióként. Észre fogja venni, hogy tevékenységeket is hozzáadhat a felhasználók átirányításához, vagy egy sikeres üzenet megjelenítéséhez.
 • Kattintson a Névből mezőt, és az űrlapmezők opcióként jelennek meg. Válassza ki a létrehozott „Név” mezőt.
 • Alatt Címből mezőben válassza ki az e-mail űrlap mezőt. Ez beállítja, hogy a kapcsolattartó üzenetek a felhasználó e-mail címéről származjanak.
 • Írja be az e-mail címét (és / vagy azt, akit értesítést szeretne kapni) a Nak nek terület.
 • Írja be az e-mail tárgysorát.
 • Ban,-ben E-mail üzenet mezőben kattintson a Helyezze be az összes mezőt gombra kattintva felveheti az összes felhasználói információt és üzenetet a kapott e-mail értesítésbe. Ne felejtsen el legalább ide belefoglalni az üzenetmezőt, különben értesítést kap.

kettyenés Megment az értesítés beállításához.

3. lépés: Adjon meg megerősítést a felhasználó számára

Alapértelmezés szerint az űrlap benyújtásakor a felhasználó üres képernyőt lát.

A sikeres üzenet megjelenítéséhez hozzáadnia kell egy műveletet, vagy átirányítania kell őket egy adott oldalra.

Ehhez térjen vissza a Email & Hozzászólások fülre, majd kattintson a gombra Új hozzáadása újra.

Nevezze meg tevékenységét, és alatt típus válassza a „Siker üzenet” lehetőséget.

Írja be az üzenetet, amelyet meg szeretne jeleníteni a Üzenet mező alatt.

Ninja űrlapok áttekintése - sikeres üzenet

4. lépés: Tegye közzé az űrlapot

Az űrlap közzétételéhez szüksége lesz a rövid kódra. Keresse meg a Űrlapok »Minden űrlap és látni fogja az éppen létrehozott űrlapot.

ninja-formák-review-shortcode

Másolja a rövid kódot, és illessze be az oldalra, vagy arra a lapra, ahol meg szeretné jeleníteni az űrlapját.

Ne felejtse el kipróbálni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kívánt módon működik-e.

Bővítse lehetőségeit kiegészítőkkel

Az ingyenes bővítmény lehetővé teszi az alapvető űrlapok létrehozását, de ha bármi bonyolultabbat szeretne létrehozni, akkor kiegészítőkre van szüksége.

Számos prémium kiegészítő plugin áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik:

 • adjon speciális opciókat az űrlapokhoz, például feltételes logikát, fájlfeltöltéseket vagy többoldalas űrlapok
 • integrálható az e-mail hírlevél szolgáltatásába, ideértve a Campaign Monitor, az AWeber, a Constant Contact szolgáltatást, amely kiváló alternatívája a MailChimpnek és még sok másnak.
 • fogadja el a kifizetéseket és nyomon tudja követni a könyvelését a Paypal, a Freshbooks, a Stripe vagy más kiegészítők segítségével.
 • nyomon követheti a vezetéseket, és értékesítésre konvertálhatja a Zoho, a Batchbook vagy az Insight integrációval
 • automatizálja vállalkozását a Zapier, a webhook, a WebMerge és más eszközök segítségével.

Minden plugin külön-külön értékesítve meglehetősen drága lehet; de van még néhány csomag, kedvezményes árképzéssel.

Ninja Forms előnyei és hátrányai

Az alábbiakban bemutatjuk a Ninja űrlapok webhelyén történő használatának néhány előnyeit.

Előnyök

 1. Ingyenes: A központi plugin mindig ingyenes. A profi verziót csak akkor kell megvásárolnia, ha bővítményt szeretne bővíteni kiegészítőkkel.
 2. Egyszerű használat: A drag and drop építővel együtt szállít, amely lehetővé teszi az űrlapok egyszerű összeállítását.
 3. Rugalmasság: A Ninja Forms segítségével javíthatja kapcsolatfelvételi űrlapját prémium kiegészítőkkel, anélkül, hogy drága köteget kellene vásárolnia. A szükséges kiegészítőket külön is megvásárolhatja.

Hátrányok

Most nézzük meg a Ninja Forms hátrányait.

1. A Core plugin hiányzik

Az alap plugin korlátozott funkciókkal rendelkezik. Például, ha dinamikus űrlapokat kíván létrehozni a felhasználók választása alapján, akkor telepítenie kell a feltételes logikai kiegészítőt 49 dollárért. A versenytársak azonban, mint a WPForms, feltételes logikát kínál az alapverzióval, kiegészítők nem szükségesek.

2. Költség

Először a kiegészítők külön-külön történő vásárlása egy jó stratégia lehet, mivel csak azért kell fizetnie, amire szüksége van. Azonban, ahogy növekszik az igényeid, a Ninja Forms drágább lesz, mint bármelyik versenytársuk.

Ninja űrlapok és egyéb kapcsolattartó űrlap-bővítmények

Nagyon sok űrlap-bővítmény található odakint, ideértve a Jetpack Kapcsolattartó űrlapját, a Kapcsolatfelvételi űrlapot 7 és a Gravitációs űrlapokat..

Ha űrlapokat kell létrehoznia feltételes ellenőrzésekkel és egyéb speciális funkciókkal, például a felhasználói üzenet benyújtásával, akkor javasoljuk a Gravitációs űrlapokat. A Gravity Forms beszámolónkban 5 csillagot értékeltünk. Felhasználóbarátabb és intuitívabb, mint a Ninja Forms.

Ha azt a leginkább kezdőbarát kapcsolatfelvételi űrlap-bővítményt keresi – amely lehetővé teszi a gyönyörű űrlap gyors és egyszerű létrehozását anélkül, hogy kódozni kellene a kóddal vagy rengeteg opcióval – erősen ajánljuk WPForms. Sablonjaival és egyszerű felületével percek alatt létrehozhat egy űrlapot. Ráadásul az űrlap kialakítása kiválóan néz ki a dobozból.

A WPForms használatának megkezdéséhez olvassa el ezt az oktatóanyagot a Kapcsolattartási űrlap létrehozása a WordPress-ben című szakaszban (lépésről lépésre).

A Ninja űrlapok webhelyén történő használatáról szóló ítéletünk

A Ninja Forms egy népszerű és magas rangú forma plugin. Jól működik, és rengeteg kiegészítő bővítménnyel rendelkezik, amelyek kibővítik funkcióit és mindenféle speciális űrlapot létrehozhatnak.

A felhasználói felület azonban nem nagyszerű kezdőknek. Furcsanak találtuk, hogy a küldés gombok nem kerülnek automatikusan hozzáadásra, és hogy nincs alapértelmezett sikeres üzenet. A kezdő könnyen létrehozhat egy űrlapot egy beküldés gomb nélkül, vagy egy olyan űrlapot, amely üres űrlapot jelenít meg az űrlap benyújtása után. Néhány speciális lehetőségnek sem az értelme az űrlapmezőknek.

Noha a kiegészítők jelentősen javítják a plugin funkcionalitását, ezeknek a kiegészítőknek a költségei gyorsan felszámolódnak.

Ninja Forms-t adunk az 5-ből 4-ből. Íme az áttekintés pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 3.0 / 5.0

Ninja űrlapok beszerzése most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map