Pretty Links Review – Kezelje az affiliate linkeket könnyedén

Beépülő modult keres a társult hivatkozások, átirányítások és közösségi linkek kezeléséhez a WordPress programban? A Pretty Links plugin pontosan ezt teszi (és még sok minden más!), Hogy segítsen a linkek kezelésében. Ezzel a bővítménnyel egyszerűen lerövidítheti, bezárhatja, nyomon követheti és megoszthatja a WordPress hivatkozásokat.


Ebben a Pretty Links áttekintésben áttekintjük annak jellemzőit, funkcióit, árait és egyebet.

A Pretty Links-ről

A Pretty Links egy erőteljes többfunkciós WordPress hivatkozáskezelő plugin. Ez lehetővé teszi tiszta, egyszerű URL-ek létrehozását a WordPress webhelyén, ahonnan átirányíthatja bármely más URL-re. A plugin segítségével átirányításokat hozhat létre a meglévő webhely tartalmához vagy a külső linkekhez, például az affiliate linkekhez, csoportosíthatja őket, és egyszerűen megoszthatja azokat több platformon..

Ez lehetővé teszi, hogy hosszú, csúnya társult kapcsolatait szép linkekké alakítsa. Ha Ön blogger vagy társult marketingszakértő, akkor ez a bővítmény egy csomó funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a társult linkek hozzáadását és rendezését a WordPress-ben.

Ez egy hivatkozás-rövidítő eszköz is, amely lehetővé teszi a bejegyzések és az oldalak URL-jeinek lerövidítését, amelyeket megoszthat a szociális média platformon és az e-mail kampányokban. Más URL-összehúzódó szolgáltatásoktól eltérően, mint például a TinyURL, a budurl és a bit.ly, ez a bővítmény lehetővé teszi a saját domainjéből származó hivatkozások létrehozását..

A Pretty Links több, mint egy linkkezelő eszköz; ezenkívül egy linkkövetési funkcióval is rendelkezik. Követi a szép URL minden találatát, és teljes jelentést nyújt a forgalmi forrásról, a böngészőről, az operációs rendszerről, a gazdagépről stb.

Pretty Links áttekintés: Az első lépések a Pretty Links segítségével

A Pretty Links egy egyszerű és könnyen használható WordPress plugin tiszta felülettel.

Az induláshoz telepítenie kell a plugint a WordPress webhelyére. Ha szüksége van egy lépésről lépésre, akkor itt talál egy útmutatót a WordPress bővítmény telepítéséről.

A plugin telepítése után a webhelyen aktiválnia kell a plugin licencet. Látogatás Pretty Link »Aktiválja a Pro-t a WordPress irányítópultján, és írja be a bővítmény licencét.

activate-pretty-linkek

Most, hogy aktiválta a bővítmény licencét, meglátogathatja a plugin beállításait a következő webhelyen: Pretty Link »Beállítások.

szép-links-opciók

Az első lehetőség, Tábornok, lehetővé teszi, hogy helyettesítő URL-t adjon hozzá a webhelyéhez. Ha van egy másik domain, amely a WordPress telepítésére mutat, akkor aktiválhatja ezt a beállítást egy csekk kitöltésével.

Minden opció elem után van egy a gyors információ írja alá, ahol rákattinthat, hogy többet megtudjon arról, mit tehet az opció.

szép-links-options-quick-info

A második lehetőség, linkek, lehetővé teszi az alapértelmezett hivatkozási lehetőségek konfigurálását.

Ebből a lehetőségből választhat egy alapértelmezett átirányítási típust, engedélyezheti a követést, engedélyezheti a nofollow alkalmazást, megadhatja a meztelen karakterek számát, engedélyezheti a Google Analytics szolgáltatást és még sok más. A Google Analytics engedélyezéséhez a MonsterInsights vagy a Google Analyticator telepítve kell lennie a webhelyen.

szép-links-default-link-opciók

Ezután áttekintheti az összes plugin-beállítást.

Az első szép link létrehozása

Az első szép link létrehozásához menjen a Pretty Link »Új link hozzáadása.

add-szép-link

Először választhat egy átirányítási típust. Támogatja a különféle átirányítási típusokat, például 301 állandó, 302 ideiglenes, 307 ideiglenes, szép sávot stb. Példaként egy 307 ideiglenes átirányítást választottunk a fenti képernyőképeken, mivel szép linket fogunk hozzáadni egy társult linkhez..

Ezután be kell írnia a cél URL-t. Felvehet belső linket a webhelyére vagy külső kapcsolt linket. Például hozzáadtuk az Avada WordPress téma társult URL-jét a fenti képernyőképhez.

Akkor látni fogja a Csinos link a plugin által automatikusan generált csiga. Az automatikusan generált csiga véletlenszerű betűkombináció, így szerkesztheti és emlékezetes, könnyen olvasható nevet adhat. A fenti példában a téma nevét használtuk, Adava, mint a csinos link csiga.

Ezután hozzáadhat egy címet a csinos linkhez. Ebben a példában a téma nevét adtuk hozzá, Adava, mint a cím.

Felvehet jegyzeteket a linkjéhez.

Ezután kattintson a Haladó beállítások link a speciális linkbeállítások konfigurálásához.

szép-links-haladó opciók

Először felveheti linkjét egy csoporthoz. A Pretty Links segítségével a linkeket csoportokba rendezésével rendezheti. Ha már készített csoportok, akkor egyszerűen kiválaszthat egyet a lehetőségek közül, vagy egyszerűen létrehozhat egy újat a Új csoport hozzáadása gomb.

Ebben a példában az előre elkészített csoportot választottuk ki Partnerkapcsolatok. A linkeket megelőzően csoportok létrehozásához és konfigurálásához menjen a következőhöz: Pretty Link »Csoportok.

Ezután átnézheti a Nincs követés választási lehetőség. Alapértelmezés szerint be van jelölve, mert az alapértelmezett linkbeállítások alapján állítottuk be.

Ezután kiválaszthatja a paraméter-továbbítási és -követési lehetőségeket.

A Speciális beállítások alatt láthatja Pro opciók. Ez az opció tartalmazza a link automatizálási funkcióit.

szép-links-pro-opciók

Beállíthatja a link lejárati lehetőségét, de különös figyelmet kell fordítania arra, hogy a hivatkozások lejártát követően lejárt átirányítási linket állítson be. Felveheti a kulcsszavak listáját, amelyeket helyettesíteni szeretne ezzel a hivatkozással a bejegyzéseiben és az oldalain.

Ebben a példában 2 kulcsszót adott hozzá a témához. A kulcsszó-helyettesítések száma a plugin-beállítások segítségével határozható meg.

Az összes hivatkozási lehetőség konfigurálása után kattintson a gombra teremt gombot a link mentéséhez.

Csinos link hozzáadása a WordPress-hozzászólásokhoz

A Pretty Links lehetővé teszi a csinos linkek hozzáadását közvetlenül a hozzászólásaihoz. Vagy létrehozhat egy új csinos linket egy bejegyzésben, vagy használhat egy meglévő csinos linket.

Csinos hivatkozás hozzáadásához nyissa meg a hozzászólás-szerkesztőt vizuális módban. Itt látni fogsz egy Helyezze be a szép linket ikonra az eszköztáron.

betét-pretty-link-ikon

Ha rákattint az ikonra, látni fogja az új csinos link hozzáadásának lehetőségeit.

add-new-pretty-link-to-a-post

Ha egy meglévő szép linket szeretne használni, akkor kattintson a Használja a Meglévő szép linket választási lehetőség.

Könnyű szép hivatkozásokat hozzáadni a WordPress-hozzászólásokhoz és az oldalakhoz.

Miután hozzáadott rengeteg szép linket, írt tartalmat és közzétette bejegyzését, érdemes lehet létrehozni egy rövid linket a bejegyzéshez, amelyet megoszthat a közösségi médiában és más platformon. A Pretty Links megkönnyíti.

A bejegyzés szerkesztő oldalán, az Állandó link mellett szerkesztés gombra kattintva megjelenik egy új gomb: Get Shortlink.

get-shortlink-pretty-linkek

Egyszerűen kattintson a linkre, és kap egy hivatkozást a bejegyzéséhez.

copy-shortlink

Most másolhatja a linket, és megoszthatja azt a közösségi platformokon, vagy elküldheti e-mail előfizetőinek.

A szép linkek megtekintése és megosztása

A létrehozott szép hivatkozások megtekintéséhez keresse fel a következő oldalt Csinos Linkek »Csinos Linkek az irányítópulton. Ott látni fogja a szép linkek listáját.

Ha bármelyik linkre kattint, akkor különböző lehetőségeket fog látni, beleértve a Twitter megosztási ikont, e-mail ikont, a linkre kattintási statisztikákat, a link szerkesztését és egyebeket..

szép-links-lista

Ha meg szeretne osztani egy szép linket, amely egy hozzászóláshoz vezet, akkor kattintson a Twitter ikonra alatta, és megoszthatja. Hasonlóképpen, megoszthatja a szép linket az e-mailekben is.

Pretty Links: Árképzés és támogatás

A Pretty Links egy ingyenes prémium WordPress plugin. Letöltheti ingyenes verzióját Pretty Links Lite a hivatalos WordPress plugin-lerakatból, és annyi webhelyen használhatja, amennyit csak akar.

A fejlett szolgáltatások és lehetőségek eléréséhez meg kell vásárolnia a prémium csomagjait. 3 árképzési terv létezik: Kezdő, forgalmazója, és Szuper partner.

szép-links-árazás

Az Kezdő A terv általában évente 118 dollárba kerül. Ez lehetővé teszi a Pretty Links használatát 1 webhelyen. Jellemzői a fejlett átirányítási típusok, az automatikus hivatkozás létrehozása és az automatikus hivatkozás kulcsszavak.

Az forgalmazója A terv általában évente 198 dollárba kerül. Ez a terv lehetővé teszi a plugin legfeljebb 5 webhelyen történő használatát. Magában foglalja a Kezdő terv összes funkcióját, és fejlett kiegészítőket ad hozzá.

Az Szuper partner a terv normál ára évi 398 USD. Ezzel a tervvel legfeljebb 25 webhely plugin-licencét kaphatja meg. Ez magában foglalja a Beginner és a Marketer összes szolgáltatását, továbbá kiemelt támogatást kínál.

Is nézd meg: Legjobb Affiliate plugins a WordPresshez.

Minden tervvel együtt 1 éves támogatást és frissítéseket kap. A Pretty Links nagyszerű tulajdonsága, hogy 100% -ban kockázatmentes pénz-visszafizetési garanciát kap 14 napra, ha nem elégedett a bővítménnyel.

A pluginnek teljes cikkelye van a Használati utasítás hogy segítsen a plugin konfigurálásában és használatában. A prémium támogatás eléréséhez támogatási kérelmet kell küldenie, bejelentkezve a Pretty Links webhelyre.

Megítélésünk a szép hivatkozások használatáról a WordPress-webhelyen

A Pretty Links beépülő modul egy erős plugin a linkkezeléshez, az automatizáláshoz, az affiliate managementhez és a hivatkozásokhoz. Teljes funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik kapcsolt hivatkozások hozzáadását, egyéb linkek szervezését és kezelését. Könnyedén lerövidítheti linkeit, és csinos linkekké teheti őket.

A Pretty Links használata meglehetősen egyszerű. Bárki, aki ismeri a WordPress felületet, használhatja ezt a bővítményt. Nincs szükség kódolási ismeretekre ahhoz, hogy ezt a bővítményt hivatkozásainak profi kezelésére használja.

Hisszük, hogy a Pretty Links egy mindent egyben futtató linkkezelő plugin, amely tökéletesen alkalmazható társult marketingszakembereknek, bloggereknek, közösségi média marketingszakembereknek és bárki másnak, aki a WordPress linkeket vonzóvá és emlékezetessé szeretné tenni..

Az 5 csillagból 5-et adunk neki. Íme az áttekintési pontszám bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Most kapjon szép linkeket »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map