RafflePress áttekintés: A legjobb WordPress Giveaway plugin?

Szeretné tudni, hogyan kell futtatni az átadást? A RafflePress büszkélkedhet azzal, hogy a piacon a legjobb WordPress ajándék plugin. Ebben az áttekintésben áttekintjük a RafflePress beépülő modult és annak funkcióit, hogy kiderítsük, ez a leghatékonyabb és felhasználóbarát WordPress verseny-bővítmény.


Kezdjük el.

A RafflePressről

rafflepress-giveaway-plugin

RafflePress egy vadonatúj WordPress giveaway plugin a piacon, amely megkönnyíti a sikeres online verseny indítását. A RafflePress csapata észrevette, hogy a legtöbb WordPress átadási bővítmény duzzadt, hibás, lassú és nehezen használható. Tehát elkészítették a RafflePress-t azzal a céllal, hogy egy olyan átadási bővítményt biztosítsanak, amely egyszerre hatékony és könnyen használható..

A RafflePress egy hivatalos WPBeginner által ellenőrzött bővítmény, amely a SeedProd Coming Soon Page plugin alkotójától származik. 2018-ban a SeedProd csatlakozott az Awesome Motive Inc.-hez, a társasághoz, amely olyan népszerű pluginok mögött áll, mint például az OptinMonster, a WPForms és a MonsterInsights.

Miért indítson ajándékot a RafflePress segítségével?

WordPress ajándék plugin

Ha kíváncsi, hogy miért kellene elsőként létrehoznia egy ajándékversenyt, nézzük meg néhány előnyeit:

1. Növelje a webhely forgalmát
Online verseny lebonyolítása nagyszerű módja annak, hogy nagyobb forgalmat szerezzen webhelyén. RafflePress beépített vírusmegosztást kínál, amely jutalomjegyzékkel jutalmazza a felhasználókat, ha barátakra utalnak, vagy megosztják az ajándékodat a közösségi médiában.

2. Növeld az e-mail listádat
Az ajándéktárgy futtatásakor megkövetelheti a felhasználóktól, hogy iratkozzon fel az e-mail listájára annak érdekében, hogy pályázatokat kapjanak a versenyre. Az emberek rohamosan előfizetővé válnak annak érdekében, hogy megnyerjék a versenyt.

3. Növelje a közösségi média követőit
Azt is engedélyezheti, hogy a felhasználók kövessenek téged a Twitteren, az Instagramon, a Facebookon és más oldalakon cserébe a bónuszbejegyzéseket az Ön ajándékba történő átadására, ami gyorsan fokozhatja a közösségi média követői.

4. Generáljon célzott vezetéseket és értékesítéseket
A sikeres ajándékbázis futtatása még célzott ügyfelek és eladások előállításához is hozzájárulhat. Mivel a vírusos adomány növeli a márka ismertségét, minél több ember kerül bemutatásra az Ön vállalkozásával és azzal, amit kínál.

Például a KnivesShipFree.com sikeres versenyt indított, amely fokozta a versenyzőket bevétel több mint 10 000 dollárral.

RafflePress Review: A szolgáltatások áttekintése

rafflepress legjobb wordpress ajándék plugin

RafflePress mindent megad, amely egyszerűen és sikeresen futtathatja az online adományozást. Vessen egy pillantást néhány kiemelkedő funkcióra:

 • Húzza és dobja át az átadást – A RafflePress drag and drop átadók készítője lehetővé teszi, hogy percek alatt összeállítson egy átadási kampányt anélkül, hogy meg kellene érintenie a kódsorot.
 • Előre beépített ajándék sablonok – Előre beépített adomány-sablonokat kínálnak, amelyek segítenek elérni céljait, akár több e-mail előfizető, követő stb..
 • Érzékeny, mobilbarát – A RafflePress ajándék widget 100% -ban érzékeny, tehát kiválóan fog kinézni asztali számítógépeken, táblagépeken és mobiltelefonokon..
 • Ajánld egy barátodnak – Készíthet vírusos ajándékokat, és gyorsan kiszámíthatja a szót a RafflePress Ajánlja egy ismerősének funkcióval.
 • Közösségi médiaintegrációk – A plugin megkönnyíti a következők bővítését a Facebook-on, Instagram-on, Twitter-en, YouTube-on és más oldalakon.
 • Csalásvédelem és egy kattintással történő bejegyzés – Az 1-kattintásos bejegyzés megkönnyíti a felhasználók számára a pályázaton való részvételt, miközben kiküszöböli a csalási bejegyzéseket.
 • Marketing és CRM-integrációk – A RafflePress zökkenőmentesen integrálódik a legjobb e-mail marketing szolgáltatásokkal és a CRM szoftverrel.
 • Átadási céloldal – A „figyelmetlenségmentes” átadási nyitóoldal segít további bejegyzések beszerzésében az Ön átadására.
 • Követés és újracímkézés – Használja a sikerkövetési és retargeting funkciót a konverziós célok eléréséhez.

Mint láthatja, a RafflePress rengeteg funkcióval rendelkezik, amelyek elősegítik a legsikeresebb ajándéktárgyak létrehozását. Vessünk egy pillantást arra, mennyire könnyű vírusos ajándékot létrehozni a RafflePress segítségével.

RafflePress Review: A vírusos ajándék létrehozásának legegyszerűbb módja

RafflePress a könnyű használat szem előtt tartásával készült. Tehát, ha úgy gondolja, hogy egy ajándék létrehozása nehéz lesz, az nem az.

Gondoljuk át, hogyan futtassunk egy ajándékot a RafflePress segítségével.

A RafflePress telepítése és aktiválása, valamint a licenckulcs érvényesítése után megkezdheti az első ajándékalap építését.

Kattintson a RafflePress ikonra a WordPress irányítópultján, ez megnyitja az új ablakot. kettyenés Új hozzáadása a képernyő teteje közelében.

rafflepress-add-new-giveaway

Ezután felkérjük, hogy nevezze meg ajándékát, és válasszon egy ajándék sablont. A RafflePress olyan átadási sablonokat kínál, mint a Classic (amely bármilyen típusú átadást létrehozhat), az e-mail lista bővítése, a barátodnak ajánlása, a Facebook oldal bővítése és még sok más.

rafflepress-sablonok

A sablon kiválasztása után a RafflePress ajándéktárgy gyártójához kerül, ahol beállíthatja az ajándékdíj részleteit. Végül is egy nagydíj az, ami sok versenyszámot eredményez.

Itt kiválaszthatja nyereményének nevét, például a „Beats by Dre Headphones”, mellékelheti a versenydíj rövid leírását, és feltölthet egy képet a díjról.

rafflepress-verseny-díj-részletek

Ha több díja van, akkor kattintson a + Adj hozzá még egy díjat hogy még többet adjunk hozzá. Beállíthatja az átadás kezdő és befejező dátumát, valamint az időzónát is.

A legizgalmasabb dolog RafflePress az összes általuk kínált akció. Annak érdekében, hogy elérje céljait és több embert adjon az embereknek a versenyre, annyi akciót adhat hozzá az ajándékhoz, amelyet szeretne.

Például, ha tovább szeretné fejleszteni követését a közösségi médiában, választhat olyan tevékenységeket, mint a Kövess minket a Twitteren és a Kövess minket a Pinterestön.

rafflepress-akció-ajándékot

Kiválaszthatja azt is, hogy az egyes tevékenységek közül hány bejegyzést adnak az adományozó résztvevők.

Ráadásul a Refer-a-a-Friend akció segíthet abban, hogy az adomány vírusos legyen. Ezzel a művelettel a felhasználók extra bejegyzéseket szerezhetnek a verseny megosztására bármely közösségi média platformon vagy e-mailben.

rafflepress-virális-giveaways

RafflePress tervezési lehetőségeket is kínál. Tehát kiválaszthatja a betűtípust, a háttér színét, az elrendezést, a gomb színét és egyebeket.

rafflepress-giveaway-plugin-design

Miután befejezte az ajándék létrehozását, a megosztása is rendkívül egyszerű. Háromféle lehetősége van az online ajándék megosztására:

 • RafflePress WordPress Block – A RafflePress WordPres blokk segítségével ágyazza be az átadást a WordPress bejegyzésébe vagy oldalába (új WordPress blokk szerkesztő).
 • WordPress rövid kód – A WordPress Shortcode használatával beágyazhatja a versenyt a klasszikus WordPress Szerkesztőbe, a WordPress témába vagy az oldalsávba..
 • Átadási céloldal – Hozzon létre figyelmeztetés-mentes nyitóoldalt az ajándékaival, hogy több konverziót és elkötelezettséget szerezzen.

rafflepress-giveaway-céloldaljelentésként

Mint láthatja, az átadás a RafflePress-rel egyszerű, de hatékony funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kívánt típusú online verseny létrehozását..

A RafflePress árazása

RafflePress 4 különböző árképzési tervet kínál: Plusz, Pro, Növekedés és Ultimate.

rafflepress-árazás

A RafflePress Plus évente csak 49 dollárba kerül, és az összes szükséges eszközzel megtalálható, amelyekre szükség van a forgalom növeléséhez és a követők további beszerzéséhez. A Plusz terv az adományok futtatására szolgál egy webhelyen. Olyan funkciókat kínál, mint az idővezérlés, több díj, e-mail ellenőrzés, értesítések, Pro tevékenységek (mint például a Twitter követése a belépéshez) és még sok más.

A Pro terv évi 99 dollár 3 webhelyen, és nagyszerű azoknak a vállalkozásoknak és bloggereknek, akik rendszeres ajándékokat szeretnének tartani, és többet akarnak csinálni velük. Ez a terv a Plus csomag funkcióival, valamint az e-mail integrációkkal, közvélemény-kutatásokkal és felmérésekkel, kötelező tevékenységekkel, kép elküldésével és egyebekkel érkezik..

A növekedési terv, amely évente 199 dollárba kerül, a legjobb azoknak az üzleti tulajdonosoknak, akik gyors, nagy eredményeket akarnak. A növekedési tervvel mindent megkaphat a Pro-ban és 20 webhelyen, ajánlatod egy ismerősének (vírusos), közösségi bejelentkezéseket, adományozási céloldalt és még sok másat.

Végül: az Ultimate terv egy életre szóló licencre szól, és egyszeri díjat fizet, 349 USD-t.

A cikk elkészítésekor 20% -kal elkezdheti a RafflePress használatát a szokásos árakon.

Megítélésünk: Ha a RafflePress programot használja-e ajándék létrehozásához??

A RafflePress okból magát a legjobb WordPress giveaway pluginnak nevezi. Ha még soha nem hozott létre ajándékot, akkor nem kell aggódnia – a RafflePress segítségével néhány perc alatt sikeres ajándékot készíthet..

Ráadásul az általuk kínált szolgáltatások még könnyebbé teszik a célok elérését. Akár a közösségi médiát szeretné felépíteni, akár tovább növelni az e-mail listáját, növelni a webhely forgalmát, vagy fokozni a márka ismertségét, ezt a RafflePress egyszerűen megteheti.

Ajánljuk RafflePress bárki számára, aki gyorsan és egyszerűen akarja futtatni az átadást.

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

A RafflePress letöltése most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map