ThirstyAffiliates Review [tesztelt]: Meg kell vásárolnia?

Keres egy módszert a kapcsolt kapcsolatok szervezésére és kezelésére, miközben optimalizálja a jövedelmét? A WordPress ThirstyAffiliates beépülő modulja segítségével kezelheti és eltakarhatja a linkeket, így többet kereshet. Tudja meg, hogyan lehet az alábbi ThirstyAffiliates cikkben.


ThirstyAffiliates Review

Keressen be WordPress Blogot az affiliate marketing segítségével

Akár hobbit, akár profi törekvést futtat blogod, valószínűleg gondolkodott a lehetőségein pénzt kereshetsz a blogoddal. A blogodból való pénzkereséshez nagyon sokféle lehetőség van: reklámozza saját szolgáltatásait, például írást vagy edzést, fizikai vagy digitális termékek eladását, reklámok megjelenítését és még sok más.

Az egyik leghatékonyabb és legnépszerűbb pénzszerzési módszer a WordPress webhelyről az affiliate marketing.

Az affiliate marketingnek az az előnye, hogy gyorsan feláll, és nincs szükség előzetes beruházásra (ellentétben a saját termékek eladásával).

És a reklámokkal ellentétben az affiliate marketing nagyon jövedelmező lehet, még akkor is, ha nem rendelkezik hatalmas közönséggel.

Olvass tovább: Legjobb Affiliate plugins a WordPresshez.

Miért van szüksége affiliate link beépülő modulra??

Miután belépett az affiliate marketingbe, felfoghatja, hogy ez nem olyan egyszerű, mint gondolnád.

Nagyon sok logisztikai részlet van a nyomon követéshez, ideértve az összes társult azonosítójának és hivatkozásának a nyomon követését, valamint annak ellenőrzését, hogy webhelyén minden hivatkozás helyesen működik-e..

A ThirstyAffiliates használatának néhány előnye a következő:

1. Könnyen kezelheti az affiliate linkeket

A dedikált affiliate link-bővítmény, például a ThirstyAffiliates használatával lehetővé teszi, hogy az összes affiliate-linket egy központi helyen tartsa: a WordPress irányítópultján, ott, ahol szüksége van rájuk..

Például, ha az Ön által támogatott vállalat megváltoztatja a társult linket, akkor nem kell mélyen belemerülnie minden közzétett blogbejegyzésbe a hozzáadott társult linkek megtalálásához és cseréjéhez. Ehelyett kicserélheti a hivatkozást a ThirstyAffiliates panelen, és az összes link automatikusan frissül.

2. Link elrejtése

A ThirstyAffiliates lehetővé teszi a linkek átirányítását (más néven „link cloaking”) az affiliate linkeihez. Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy egy olyan homályos URL-t látna, mint például a http://tracking.example.com/a/5653/3535/6582, a látogatók egy szebb megjelenésű URL-t fognak látni, például a http://yourblog.com/go/example. Az átirányítás helyett az üres linkek használata zavaró lehet vagy megzavarhatja a látogatókat, és tétovázhatja őket a linkre való kattintásra – ez a szolgáltatás megakadályozza a habozás ilyen formáját..

3. Segítsen a felhasználóknak megérteni, mit kattintanak

Egységes átirányítási rendszer használata az összes linkjéhez, mint például a ThirstyAffiliates, lehetővé teszi a látogatók számára, hogy magabiztosabbak legyenek az Ön webhelyén, és ajánlásokat nyújtsanak. Segít nekik megérteni, hogy pontosan mit kattintanak, és könnyebben megmondja, mely linkek vannak társult hivatkozások.

További információ a Szomjas Társult vállalkozásokról

A ThirstyAffiliates egy linket takaró plugin, amelyet a Rymera Web Co. fejlesztett ki és kezelt, egy ausztráliai Brisbane-ben található csapat..

A ThirstyAffiliates a WordPress bloggerek szem előtt tartásával épült. Ez a tökéletes választás minden olyan kapcsolt marketingszakemberek számára, akik WordPress-t használnak társult kapcsolataik kezelésére.

Hogyan lehet teljesen testreszabható kapcsolatokat létrehozni a ThirstyAffiliates társaságokkal

A ThirstyAffiliates segítségével teljesen testreszabhatja linkeit globálisan vagy linkenként.

A plugin telepítése és aktiválása után navigálhat a következőhöz Partnerkapcsolatok »Beállítások az induláshoz.

ThirstyAffiliates Review - beállítások

Itt kiválaszthatja a link előtagot, amelyet az átirányítási URL-ek létrehozásához használtak.

Rengeteg más lehetőség is van a linkek testreszabásához, ideértve a következőket:

 • a linkkategória megjelenítését az URL-ben
 • az átirányító kód (pl. 301 vagy 302)
 • függetlenül attól, hogy a linkek nem-követnek-e, vagy-nem-kövessék-e
 • hogy a linkeknek mindig új lapon kell nyílniuk
 • és több

Az első társult link hozzáadásához keresse meg a Partner linkek »Új hozzáadása.

ThirstyAffiliates Review - új link hozzáadása

Itt megnevezheti a linket, beillesztheti társult URL-jébe, és akár képet is csatolhat a linkhez (például egy cselekvésre ösztönző gombot, termék képet vagy logót).

A linkeket kategorizálhatjuk például hozzászólások vagy oldalak formájában, és megváltoztathatjuk az egyes linkek átirányításának típusát.

A folyamat részletesebb áttekintését itt láthatja: Partner linkek hozzáadása a WordPress-hez a ThirstyAffiliates programmal.

A ThirstyAffiliates időt takarít meg Önnek & Javítsa webhelyét

Más affiliate link-bővítményekkel ellentétben a ThirstyAffiliates nem rendelkezik elegáns vagy felesleges funkciókkal, és nem lassítja le webhelyét. Csak a kapcsolt átirányítási hivatkozások kezeléséhez szükséges lehetőségekkel rendelkezik.

A ThirstyAffiliates támogatja a biztonsági mentéseket, valamint a teljes importálást és exportálást is. Ez azt jelenti, hogy ha úgy dönt, hogy másik társult webhelyet hoz létre, akkor egyszerűen exportálhatja a linkeket az új webhelyre, ahelyett, hogy újra beírná őket..

Szerezzen speciális szolgáltatásokat és opciókat kiegészítőkkel

A ThirstyAffiliatesnek számos prémium pluginje is elérhető, amelyek speciális lehetőségeket biztosítanak, vagy automatizálnak bizonyos funkciókat, hogy még több időt takarítson meg..

Minden kiegészítő plugin külön megvásárolható, vagy dönthet úgy, hogy egyszerre több díjat is vásárol több pluginnal együtt.

Az egyes pluginek ára nagyon meredek lehet, de ha összekapcsoljuk őket, pénzt takaríthat meg.

A rendelkezésre álló kiegészítők a következők:

 • Autolinker: Válassza ki a kulcsszavakat, hogy automatikusan hozzáadjon társult linkeket az egész blogjához.
 • statisztikák: Kövesse nyomon az összes kapcsolódó kattintást a társult linkeken.
 • Azon: Keressen és importáljon a blogjában meglévő Amazon társult linkeket a ThirstyAffiliates oldalra.
 • Földrajzi helyek: Fedezze fel a látogatók helyét, és célozza meg őket országspecifikus kapcsolt linkekkel.
 • Google kattintások követése: A kapcsolt hivatkozások automatikus felismerése és a Google Analytics eseménykövetésének hozzáadása.
 • CSV importőr: Importálja és exportálja társult linkeit a többi webhelyen és a többi webhelyről.

Összefüggő: Hogyan áll ki a ThirstyAffiliates összehasonlítva a szép linkekkel?.

Támogatás és dokumentáció a ThirstyAffiliates számára

A ThirstyAffiliates webhelyén található egy ismeretbázis, néhány útmutatással és a felhasználók által leggyakrabban felmerülő problémákkal, valamint a beépülő modul és a kiegészítők hibaelhárítási útmutatóival..

A plugin magasra értékelték a WordPress.org könyvtárat, és a fejlesztők nagyon aktívak a támogatási szálak megoldásában, még a plugin ingyenes verziója esetén is..

Támogatás érhető el a prémium kiegészítő plugin felhasználók számára is a hivatalos weboldalon, és ígéretet tesznek arra, hogy minden kérdésre 24-48 órán belül válaszolnak..

ThirstyAffiliates árképzés

szomjas tagvállalatok árazása

A szomjas leányvállalatok 3 árazási tervet kínálnak. Ők:

 • Egy helyszíni licenc 49 dollárért
 • 5 helyről szóló licence 79 dollárért
 • Korlátlan helyszíni licenc 149 dollárért

Az összes licenc 12 hónapos e-mail támogatást és 12 hónapos bővítményfrissítéseket tartalmaz. Ha nem elégedett a ThirstyAffiliates céggel, akkor a vásárlástól számított 14 napon belül visszatérítést igényelhet.

Megállapításunk a ThirstyAffiliates partnerekkel való kapcsolatkezeléshez történő felhasználásáról

Hisszük, hogy a ThirstyAffiliates nagyon hasznos bővítmény minden olyan WordPress webhelyhez, amely affiliate marketing linkeket használ. Ez egyszerű módja az affiliate linkek egy helyen történő kezelésének, és csinos átirányítási linkeket használhat a csúnya alapértelmezett linkek helyett, amelyek elriasztják az olvasókat.

Ez egy könnyű plugin is, amely nem lassítja le webhelyét, és pontosan megadja a szükséges lehetőségeket, anélkül, hogy túlzottan felpörögne..

Adunk ThirstyAffiliates az 5-ből 5 csillagot. Íme az áttekintés pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Szerezz szomjas leányvállalatokat most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map