Videók lusta terhelése

Beágyazott videók, amelyek lassítják a webhelyet? Nem akarja megrontani a látogatókat, vagy nem esni a keresőmotorok rangsorába. Töltse le oldalait gyorsabban a Lazy Load for Videos WordPress bővítmény segítségével. A Lazy Load for Videos áttekintésben megtudhatja, hogyan működik a webhely felgyorsítása.


Lazy Load for Videos Review

Miért van szüksége a lusta terhelésre a videókhoz

Tudod, hogy a videók hatékony eszköz: lehetővé teszik egy teljesen új közönség elérését a WordPress webhelyén, és nagyon vonzó a közönség számára..

De beágyazó videók a webhelyén, néha károsíthatja a felhasználói élményt.

Szüksége volt-e foglalkozni az oldalsebesség csökkenésével, a keresőmotorok rangsorának elvesztésével vagy a látogatók panaszával a webhely lassú betöltésekor?

Akkor valószínűleg olyan bővítményre van szüksége, mint a Lazy Load for Videos.

Ahelyett, hogy videóit betölti az oldal többi részével együtt, a Lazy Load for Videos helyére a beágyazott Youtube és a Vimeo videókat kattintható előnézeti kép váltja fel.

A videó betöltéséhez és lejátszásához a látogatók csak rákattinthatnak a miniatűrre.

Ez hatalmas erőforrásokat takarít meg azáltal, hogy a videókat csak akkor tölti be, ha és amikor a látogatók megnézik őket.

Videók lusta terhelése:

 • segíthet felgyorsítani a webhely betöltési idejét, még akkor is, ha több videót ágyaz be egyetlen oldalra vagy bejegyzésbe
 • hozzájárulhat webhelye keresőmotorjainak rangsorolásához, csökkentse a visszafordulási arányt, és növeli a közönség elkötelezettségét a gyorsabb betöltési idő eredményeként
 • optimalizált és érzékeny mobil eszközökre
 • könnyen használható és könnyű

Hogyan állíthat be videókat a lusta terheléshez

A lusta betöltés engedélyezése a korábban közzétett hozzászólásokon

Kezdje el az ingyenes plugin telepítésével és aktiválásával.

Ha korábban már közzétett hozzászólásokat vagy beágyazott videókat tartalmazó oldalakat, akkor a plugin érvénybe lépéséhez módosítania kell és frissítenie kell ezeket az oldalakat..

Valójában nem kell módosítania a bejegyzést; csak nyissa meg a szerkesztési képernyőt, és kattintson a frissítés gomb. Ezután ellenőrizze a bejegyzést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a videó helyett miniatűr töltődik-e be.

Videók beágyazása új hozzászólásokba

Annak biztosítása érdekében, hogy az új bejegyzésbe ágyazott videók lazara kerüljenek, csak illessze be a YouTube vagy a Vimeo videó URL-jét közvetlenül a vizuális szerkesztőbe.

Ne használja a YouTube beágyazási funkcióját – a Lazy Load for Videos nem támogatja a YouTube-ot iframe-.

Láthatja, hogy jobb oldalon van-e új lehetőségei a videóinak, ahol kiválaszthatja a miniatűr minőségét.

Videók lusta terhelése - minőség

Az alapértelmezett beállítások megváltoztatása

A fejlettebb opciókért keresse meg a következőt Beállítások »Videók lusta betöltése.

Itt állnak rendelkezésre lehetőségek a lejátszás gombjának színének, a bélyegkép méretének megváltoztatására és a saját egyéni CSS hozzáadására.

Videók lusta terhelése - beállítások

Felveheti a sémajelölést és a TablePress támogatását is.

Videók lusta terhelése - további beállítások

Támogatás és dokumentáció

Az alapdokumentáció a WordPress.org plugin oldalon érhető el. Ez segít a plugin megfelelő telepítésében, valamint a leggyakoribb problémák elhárításában és megoldásában.

Sajnos a Lazy Load for Videos plugin már nem aktív fejlesztés alatt áll, de a projekt közösségi támogatással rendelkezik, és a közösség továbbra is hozzájárul a GitHub-hoz.

Ha bármilyen kérdéssel szembesül, akkor a WordPress.org támogatási fórumain tehet közzé bejegyzéseket, ahol a közösség segíthet.

Ismert konfliktusok

A Lazy Load for Videos nem működik jól bizonyos többi bővítménnyel, beleértve:

 • Jetpack Shortcode beágyazási modul (bár más moduloknak jól kell lenniük)
 • A YouTube beágyazása a WordPress beépülő modulja
 • BuddyPress

A Vimeo „Adatvédelem módban” beállított videóit nem fogjuk támogatni, mert lehetetlen hozzáférni azokhoz a videókhoz a Vimeo API-n keresztül..

Ítéletünk

Ha sok videót ágyaz be a webhelyére, az oldal betöltési ideje szenvedhet. Fontos az oldalak gyors betöltése, mivel a lassú webhely csalódást okozhat a látogatók számára, és a keresőmotorok rangsorolása csökkenhet..

Javasoljuk, hogy használja a Lazy Load for Video szoftvert, ha azt akarja megakadályozni, hogy a videók betöltsék mindaddig, amíg a látogatók készen állnak a megtekintésre.

Bár a beépülő modult a fejlesztő nem támogatja, egyszerű és könnyen használható, és a közösségi támogatás segíthet a felmerülő problémák megoldásában..

A Lazy Load for Videos videókat 4-ből 5 csillagból adjuk meg. Itt van a véleményünk pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 2.0 / 5.0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Most lustálkodjon a videókhoz »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map