W3 teljes gyorsítótár

Caching bővítményt keres a WordPress webhely felgyorsításához? A W3 teljes gyorsítótár az egyik legnépszerűbb gyorsítótárazási bővítmény a WordPress-alapú webhelyekhez. Ebben a W3 Total Cache áttekintésben áttekintjük annak teljesítményét, tulajdonságait és könnyű használatát. A cél az, hogy megtudja, vajon a W3 teljes gyorsítótár valóban a legjobb WordPress gyorsítótárazási plugin-e.


W3 teljes gyorsítótár áttekintés

Miért van szüksége egy gyorsítótár-bővítményre a WordPresshez?

A sebesség az egyik legfontosabb tényező, amelyet a keresőmotorok, mint például a Google, használnak a keresési rangsor meghatározására. A lassabb webhelyek alacsony, a gyors webhelyek pedig magasabbak.

A WordPress PHP-ben van írva, amely szerveroldali programozási nyelv. Amikor a felhasználó egy oldalt kér a webhelyéről, a WordPress futtat PHP szkripteket az oldal letöltéséhez és megjelenítéséhez.

Ez az erőforrás-igényes folyamat lassú, és még lassabbá válik, amikor egy megosztott tárhely környezet. Ez jelentősen csökkentheti webhelye teljesítményét és a keresési rangsorolást.

A gyorsítótár-bővítmény az oldalak egy verzióját tárolja a gyorsítótárban. Amikor egy felhasználó meglátogatja az Ön webhelyét, kiszolgálják a gyorsítótárban lévő verziót. Ez kiküszöböli a WordPress használatának szükségességét a PHP szkriptek futtatásához. A webhely gyorsabbá válik, a szervere pedig rugalmasabbá válik.

Hogyan működik a gyorsítótárazás a WordPress-ben

Ezt követően nézzük meg, hogy a W3 Total Cache hogyan javítja webhelyének sebességét.

A W3 teljes gyorsítótár-bővítmény beállítása a WordPresshez

A W3 teljes gyorsítótár egy plugin erőműve. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek javítják webhelyének sebességét. A lehetőségek száma miatt az új felhasználók számára nagyon félelmetesnek tűnik.

Az oldal gyorsítótárazásának engedélyezése a W3 teljes gyorsítótárban

A legfontosabb opció, amelyet engedélyeznie kell az oldal gyorsítótárazása. Ennek engedélyezésével a W3 Total Cache elkezdi tárolni és tárolni a látogatók számára a gyorsítótárazott oldalakat.

Tekintse meg ezt a kezdő útmutatót a W3 teljes gyorsítótár telepítése és beállítása részletes utasításokat.

Szolgáljon tömörített oldalakat a felhasználók számára a W3 teljes gyorsítótárával

Amikor olyan eszközök segítségével teszteli webhelyének sebességét, mint például az Oldalsebesség, észreveszi, hogy azt ajánlja tömörített oldalak kiszolgálására.

A tömörített oldalak kiszolgálása azt jelenti, hogy amikor a felhasználó egy oldalt kér az Ön webhelyéről, akkor az Ön webhelye elküldi számukra az Ön oldalának gzipített (tömörített) verzióját. Az oldal tömörítése csökkenti annak méretét, és gyorsabban töltődik be. Amint az átnézett oldal eléri a felhasználót, böngészője automatikusan kibontja és megjeleníti.

A W3 Total Cache lehetővé teszi a tömörítés bekapcsolását egyetlen kattintással. Egyszerűen megy Teljesítmény »Böngésző gyorsítótár és jelölje be a „HTTP (gzip) tömörítés engedélyezése” opció melletti négyzetet.

engedélyezze a gzip tömörítést a W3 teljes gyorsítótárral

CDN használata a W3 teljes gyorsítótárral

A CDN vagy a tartalomszolgáltató hálózatok lehetővé teszik a statikus tartalom kiszolgálását a világ minden tájáról származó kiszolgálókkal. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy statikus tartalmát, például képeket, CSS-t és JavaScriptet töltsék le gyorsan.

Lásd ezt az útmutatót miért van szüksége CDN-re a WordPress blogjához további információért.

Javasoljuk a MaxCDN használatát, amely az egyik legnagyobb CDN szolgáltatás. Minden weboldalunkon használjuk, és ez segít növelni az oldal sebességét.

A MaxCDN beállítása a W3 teljes gyorsítótárral

Tekintse meg ezt az oktatóanyagot telepítse a WordPress CDN megoldást, a MaxCDN-t részletes utasításokat.

W3 teljes gyorsítótár vs WP Super gyorsítótár

Az ugyanazon a niche-n található két népszerű plugin összehasonlítása nagyon gyakori a WordPress közösségben. Csakúgy, mint az All in One SEO és a Yoast SEO, a felhasználók hosszú ideje összehasonlítják a W3 Total Cache és a WP Super Cache fájlokat..

Mindkét plugin nagyon nagy felhasználói bázissal rendelkezik, mindkettő ingyenesen elérhető, és mindkettő remek választás a WordPress webhely felgyorsítására.

Mindkettő nagyon fejlett bővítmény. Mindkettő félelmetesnek tűnik a nagyszámú beállítás és a bonyolult telepítési utasítások miatt. Az egyetlen igazi terület, ahol összehasonlíthatjuk a kettőt, a teljesítmény.

A W3 teljes gyorsítótár teljesítménye valamivel jobb, mint a WP Super gyorsítótáré. Gyönyörűen integrálódik a CDN-be, és rendelkezik objektumok gyorsítótárazásával, aprításával és egyéb fejlett funkciókkal.

Árképzési és támogatási lehetőségek a W3 teljes gyorsítótárához

Az összes népszerű ingyenes bővítményhez hasonlóan a W3 Total Cache korlátozott ingyenes támogatással rendelkezik. A plugin kiváló dokumentációt nyújt, közvetlenül a pluginbe csomagolva. Vannak kiváló oktatóanyagok, amelyek online elérhetők.

A bővítmény szerzője prémium szolgáltatásokat is kínál 99 USD / év értéken. Feliratkozhat rá, ha rákattint Teljesítmény »Támogatás a WordPress rendszergazda területén. Minden támogatási lekérdezésért azonban továbbra is fizetnie kell.

Döntésünk a W3 teljes gyorsítótár-bővítményről

A W3 Total Cache nem a legkönnyebben használható pluginek. Érthető azonban az általa kínált speciális funkciók és az, hogy ezek milyen bonyolultak lehetnek. A plugin részletes magyarázatot nyújt az egyes funkciókról közvetlenül a plugin belsejében, ami elég lenyűgöző.

Teljesítmény szempontjából a W3 Total Cache megérdemli, hogy a legjobb WordPress gyorsítótárazási plugin-nek nevezzék.

A W3 teljes gyorsítótárát 5 csillagból 4 kapjuk. Itt van a pontszámaink bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 0,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 3.0 / 5.0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 3.0 / 5.0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Töltse le a W3 teljes gyorsítótárát most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map