Weglot áttekintés: Valóban ez a legegyszerűbb fordító plugin?

Lefordítja webhelyét? Akkor érdemes megfontolnia a Weglot-ot, a WordPress egyik legegyszerűbb fordítási pluginját.


Ebben a Weglot-beszámolóban áttekintjük annak jellemzőit, előnyeit és hátrányait, és segítünk eldönteni, érdemes-e megérteni.

A Weglotról és annak működéséről

weglot felülvizsgálat

A Weglot egy platformfüggetlen weboldal-fordítási megoldás.

A Weglot egy kis projekt keretében 2016-ban alapították Franciaországban. Manapság a Weglot lehetővé teszi bármilyen weboldal lefordítását, beleértve a WordPress-t, a Shopify-t és minden más CMS-t, amelyre gondolhat.

A WordPress webhely lefordításához le kell töltenie az ingyenes plugint a WordPress.org webhelyről. Ez az ingyenes, könnyű csatlakozódugó beépíti webhelyét a Weglot platformba. Aktiválása után azonnal lefordíthatja webhelyét azáltal, hogy egyszerűen megadja, hogy mely nyelvekre szeretné lefordítani a tartalmát.

Weglot áttekintés: Miért használja ezt az Ön webhelyén?

A Weglot minden olyan szolgáltatással rendelkezik, amelyre bármikor szüksége van egy WordPress fordítási bővítményből, mint például az automatikus fordítás, a manuális szakmai fordítás, a többnyelvű SEO optimalizálás és még sok más. De mi teszi egyedivé Weglotot??

Vessen egy pillantást a Weglot néhány egyedi tulajdonságára, amelyek kiemelik a versenytársaktól.

1. Valószínűleg a legegyszerűbb, legkönnyebb és legjobban teljesítő fordító plugin

Kétségkívül a Weglot valószínűleg a piacon elérhető legegyszerűbb platformfüggetlen fordítási megoldás.

weglot wordpress plugin konfiguráció

Miután telepítette a beépülő modult a WordPress webhelyére, csak egy menü jelenik meg a beépülő modul konfigurálásához. Az automatikus fordítás engedélyezéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy lemásolja az API-kulcsot a Weglot-fiókjából, válassza ki az eredeti és a célnyelvet.

weglot fordító siker

Ezzel azonnal létrehoz egy menüt a webhelyén, ahol a felhasználók választhatják meg a kívánt nyelvet.

Más népszerű WordPress fordítási bővítményekkel ellentétben nem kell több nyelvi csomagot telepítenie a WordPress webhelyére.

A legjobb az, hogy a lefordított tartalmat automatikusan indexeli a Google a többnyelvű SEO bevált gyakorlatait követve.

2. Minden platformon működik

Még ha több platformon is vannak webhelyei, például a WordPress és a Shopify, könnyen kezelheti azok fordítását egyetlen fiókból.

A Pro tervükkel akár 3 webhelyet is lefordíthat. Az vállalati és a vállalati tervekkel akár 15 és korlátlan számú webhelyet fordíthat.

3. Vizuális szerkesztő a kézi fordításhoz

weglot fordítások

Az automatizált fordítás tökéletes választás az Ön számára, ha tartalmát gyorsan és egyszerűen le szeretné fordítani anélkül, hogy profi fordítót kellene felvennie. Nem csak azonnali fordítást készíthet a Weglot segítségével, de a plugin megkönnyíti a fordítás szerkesztését is a vizuális szerkesztővel..

weglot felülvizsgálat vizuális szerkesztő

A vizuális szerkesztővel módosíthatja automatikusan lefordított tartalmát közvetlenül a webhely előlapján. Csak annyit kell tennie, hogy belép a Visual Editor fülre, és kattintson az OK gombra Indítsa el a szerkesztést.

A webhelyére kerül. Csak kattintson annak az elemnek a Szerkesztése ikonjára, ahol javítani szeretné az automatikusan lefordított tartalmat, és kezdje el testreszabni az előlapról.

weglot-vizuális szerkesztő-felület

4. Gondtalan professzionális fordítás

Inkább profi szakember fordítana tartalmára? A Weglot segítségével a fordítás átruházása problémamentes.

weglot professzionális fordítói szolgáltatás

Weglot-fiókjában válassza ki a lefordítandó elemeket, rendeljen professzionális fordítást és töltse ki a professzionális szolgáltatás kifizetését. Weglot 0,15 € / szó. A lefordított tartalmat 48 órán belül automatikusan frissíti az Ön weboldala, attól függően, hogy mennyi tartalmat szeretne lefordítani.

Weglot professzionális árképzés

Hátrányok a Weglot használatával

Most, hogy megvizsgáltuk a Weglot használatának előnyeit, érdemes egy pillanatra megvizsgálni a Weglot használatának néhány hátrányát..

1. Árképzés

A Weglot egy prémium fordítóplatform. Noha ingyenes tervvel rendelkezik, ez havonta legfeljebb 2000 szó és 5000 lefordított oldalmegtekintés fordítására korlátozódik.

2. A tartalom tulajdonjoga

A lefordított tartalom tulajdonjoga nem egyértelmű. Úgy tűnik, amint lemondja az előfizetést, nem fogja tudni megjeleníteni a lefordított tartalmat webhelyén.

A Weglot támogatása és árazása

A Weglot e-mailen keresztül kiemelkedő támogatási ügyfélszolgálatot nyújt Önnek. Széles körű tudásbázisuk végigvezeti Önt webhelye Weglot fordításának minden aspektusán.

A Weglot korlátozottan ingyenes díjcsomaggal rendelkezik azok számára, akik a prémium csomag választása előtt kipróbálták a szolgáltatást. 5 prémium tervet kínálnak:

 • Indító: 9,90 € / hó egy lefordított nyelvre és legfeljebb 10 000 szóra
 • Üzleti: 19 € / hó 5 lefordított nyelvre és legfeljebb 50 000 szóra
 • Pro: 49 € / hó korlátlan lefordított nyelvek és legfeljebb 200 000 szó számára
 • Vállalkozás: Havonta 199 euró a korlátlan lefordított nyelv és legfeljebb 1.000.000 szó számára
 • Társasági: Havonta 499 € korlátlan lefordított nyelv és legfeljebb 5 000 000 szó számára

Végső gondolatok: A Weglot fordításával kapcsolatos ítéletünk

A Weglot a létező legegyszerűbb fordítási megoldások. Támogatja a 100+ nyelvet automatikus fordítással. Kicsit drága a piacon lévő többi fordító pluginhoz képest.

Ez a legjobb megoldás az Ön számára, ha rendelkezik költségvetéssel és a leginkább intuitív bővítményt szeretné a piacon a fordításhoz.

Ha szűk költségvetéssel rendelkezik, akkor fontolóra veheti néhány alternatívát a Weglot-ra.

 • WPML áttekintés
 • TranslatePress felülvizsgálat

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillagok fele 4,6 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 3.0 / 5.0

Keresse meg most “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map