WordFence biztonság

WordPress biztonsági bővítményt keres? A WordFence Security a piacon az egyik legnépszerűbb WordPress biztonsági bővítmény. Ebben a WordFence Security beszámolóban áttekintjük annak jellemzőit és teljesítményét, hogy kiderítsük, valóban ez a legjobb WordPress biztonsági bővítmény a piacon.


A WordFence biztonsági áttekintése

Miért van szüksége egy WordPress biztonsági bővítményre

A WordPress a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere. Az internetes webhelyek több mint 25% -át birtokolja. Ez a hatalmas szám teszi a rosszindulatú támadások népszerű célpontjává, hacker kísérletek, kódbevitel stb.

A legtöbb WordPress-felhasználó nem fejlesztő vagy szakértő az online biztonság területén. Van néhány biztonsági bevált gyakorlat, amelyek betarthatók, például a rendszeres biztonsági másolatok fenntartása, erős jelszavak használata stb.

Szüksége lesz egy WordPress biztonsági beépülő modulra olyan fejlett dolgokhoz, mint a rosszindulatú programok keresése, a gyanús tevékenységek blokkolása vagy a webhely biztonságának figyelése.

Ezt követően nézzük meg, hogyan védi a WordFence Security webhelyét a közös fenyegetésekkel szemben.

A WordFence Security plugin beállítása

A WordFence Security plugin ingyen és fizetett verzióként egyaránt elérhető. A fizetett változat extra funkciókkal és prémium támogatással rendelkezik. Az ingyenes verzió szintén nagyon használható, és ezt fogjuk használni a felülvizsgálathoz.

A WordFence Security plugin nem működik, és az alapértelmezett beállításoknak a legtöbb webhelyen működniük kell. A pluginnek van egy beállítási oldala is, ahol beállíthatja a plugint, hogy megfeleljen a saját igényeinek.

Egyszerűen látogasson el WordFence »Beállítások oldal a bővítmény beállításainak konfigurálásához.

A WordFence Security plugin beállítása a WordPresshez

A WordFence Security egy nagyon erős plugin, és számos funkcióval és opcióval rendelkezik. Először meg kell állítania az alapvető plugin-beállításokat. Ez magában foglalja az alapvető plugin-szolgáltatások engedélyezését vagy letiltását, valamint a riasztások kiegészítő e-mail címének megadását.

A speciális beállítások oldalon módosíthatja a plugin viselkedését és teljesítményét az Ön webhelyén. Először értesítések vannak, engedélyezheti vagy letilthatja azokat az eseményeket, amelyekről értesítést szeretne kapni. Ha elfoglalt webhelyet futtat, akkor sok e-mailt fog kapni a WordFence biztonságáról riasztásokként. Ezeknek a riasztásoknak egy része nem ártalmas tevékenység.

Aztán vannak tűzfalszabályok és beolvasási szabályok. Itt adhatja meg a beépülő modulnak, hogy mely fájlok és könyvtárak ellenőrizhetik és módosíthatják a tűzfal viselkedését. Ne változtassa meg ezeket a lehetőségeket, hacsak nem tudja, mit csinál.

Ne felejtse el kattintani a módosítások mentése gombra, amikor kész.

Vizsgálja meg webhelyét fenyegetésekkel kapcsolatban a WordFence Security segítségével

A WordFence Security egy hatékony szkennelő eszközzel érkezik. Egyszerűen látogasson el WordFence »Szkennelés a vizsgálat beindításához. A WordFence ellenőrzi a WordPress webhelyét olyan általános veszélyekkel kapcsolatban, mint a hátsó ajtó, rosszindulatú és gyanús kód, MySQL injekció stb.

A vizsgálat befejezése után megmutatja a megtalált problémák számát. Mindegyik kiadásnál részletes információkat talál róla és gyakorlati tanácsokat nyújt a javításhoz.

A WordFence biztonsági vizsgálat eredménye

A WordFence az egyik legnépszerűbb WordPress plugin, amelyet több mint egymillió webhely használ. Adatokat gyűjt a WordPress webhelyekről a világ minden tájáról. Segít nekik hatékonyan megismerni az új fenyegetéseket és azok észlelését.

A WordPress fórumok azonban tele vannak a plugint ténylegesen használó felhasználók vegyes véleményeivel. Időnként elkapja a hátsó ajtókat és a rosszindulatú kódot, amelyet más szkennerek nem fognak fel. Előfordulhat, hogy nem észlelheti őket. Mindig a legjobb stratégia, ha nem támaszkodunk csak egy eszközre, ha gyanítja, hogy webhelye biztonsága veszélybe kerülhet.

Figyelemmel kíséri az élő forgalmat a WordFence Security segítségével

Bármely webhely forgalmának nagy része automatikus robotokból származik, mint például a keresőmotorok bejárói, az adatbányász robotok és az automatikus spam robotok. Ez teljesen normális, és semmiért nem kell pánikba esni.

Ha azonban a webhelyed DDOS-támadás alatt áll, akkor észreveheti az egyes ip-ek által a webhelyére elért bombázást. A WordFence Security élő forgalmi eszközével valós időben megfigyelheti és letilthatja ezeket az IP-ket.

Noha az eszköz által összegyűjtött információk nagyon hasznosak lehetnek, a webhelytulajdonosoknak nem sok segítséget nyújtanak. A legtöbb támadó bot különféle IP tartományokat használ, a világ különböző hálózatain. Nagyon nehéz hatékonyan blokkolni az IP-címeket.

Amint blokkolja az IP-hálózatot, a bot-hálózat átvált egy másik hálózatra. Ez egy soha véget nem érő játék, ahol nem nyerhet úgy, hogy saját kezűleg figyeli és blokkolja a dolgokat.

Árképzés és támogatás a WordFence biztonságához

Az alapvető WordFence biztonsági bővítmény ingyenesen elérhető. A prémium verzió ára évi 39 dollártól kezdődik. Különböző árképzési lehetőségek vannak a tömeges licencre.

A plugin ingyenes verzióját a hivatalos WordPress.org fórumok támogatják. Az ingyenes támogatás korlátozott, és nem garantált. Prémium támogatást az e-mail alapú jegyrendszer biztosít.

A hivatalos webhelyen elérhető dokumentáció áll rendelkezésre a WordFence Security plugin különféle eszközeinek használatáról.

Ítéletünk a WordFence biztonsági bővítményről

A WordFence biztonsági bővítmény jó lehetőség a WordPress alapvető biztonsági beállításaihoz. Ez azonban nem a legjobb WordPress biztonsági bővítmény.

Jelentős mennyiségű terhet jelent a szerveren. Ez befolyásolhatja webhelyének teljesítményét ha megosztott tárhelyi környezetben van. Összezavarod a WordPress adataival, és sok információt tárol az adatbázisban.

A plugin felhasználói felülete nem olyan jó. Úgy gondoljuk, hogy egy kicsit meg lehet tisztítani. Az opciók lapja elsöprő, és egyszerűen túl sok a lehetőség.

(Ha alternatív biztonsági bővítményt keres, olvassa el az iThemes Security áttekintést.)

A WordFence Security öt csillagot 3-ból adjuk ki. Itt van egy áttekintés pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 3.0 / 5.0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 3.0 / 5.0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 3.0 / 5.0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 2.0 / 5.0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Szerezd meg a WordFence biztonságát most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map