WP Mail SMTP áttekintés: # 1 SMTP plugin a WordPresshez

Szeretne csökkenteni a spam e-maileket a WordPress webhelyről, vagy hogyan szeretne e-maileket küldeni a Gmail vagy a Google Apps segítségével az Ön webhelyéről? Vessen egy pillantást a WP Mail SMTP bővítményre. Arra kényszeríti a WordPress wp_mail () függvényt, hogy SMTP-t használjon a PHP mail () függvény helyett. A WP Mail SMTP felülvizsgálatában megtudhatja, hogy ez a plugin hogyan segíthet Önnek e-mailek küldésében a WordPress webhelyről, saját feltételeivel.


wp mail smtp plugin

Hogyan működik a wp_mail () függvény a WordPress-ben

Mint WordPress felhasználó, sok levelet kap a WordPress webhelyéről. Amikor az olvasó megjegyzést tesz, a hozzászólás visszatérést kap, vagy frissítés készen áll a jóváhagyásra, a WordPress automatikusan e-mailt küld az értesítéshez. Előfordulhat, hogy értesítési e-maileket kap a témáitól és a beépülő moduloktól is.

A színfalak mögött ezeket az e-maileket egy beépített WordPress funkcióval küldjük el: wp_mail ().

A wp_mail () függvény a PHP mail () függvényt használja e-mailek küldésére az Ön webhelyéről.

A mail () funkció problémája

A mail () funkció egy beépített alapértelmezett PHP funkció, amely lehetővé teszi e-mailek küldését.

Ez egy nagyon egyszerű, könnyen használható funkció, de valójában nagy probléma lehet.

A mail () funkció könnyű spammerek hogy kihasználhassa ezt, és eltérítheti, hogy több száz e-mailt küldjön a webhelyén.

Valójában annyira hírhedten hackelhető, hogy néhány házigazda még a mail () funkció használatát is letiltotta.

Miért van szüksége a WP Mail SMTP beépülő modulra?

A WP Mail SMTP plugin úgy működik, hogy megkerüli a WordPress wp_mail () függvényt, és arra kényszeríti, hogy használja az SMTP beállításait. Ez azt jelenti, hogy beállíthatja, hogy bármilyen e-mailt használjon, csak azáltal, hogy beírja az SMTP beállításait az irányítópulton.

Mivel a mail () funkció sérülékeny az eltérítésre, a WP Mail SMTP plugin segíthet webhelyének biztonságában. Ha sok spam e-mailt küldenek az Ön webhelyéről, akkor bajba kerülhetnek a tárhely szolgáltatójával, vagy webhelyét feketelistára állíthatják.

A WP Mail SMTP akkor is hasznos lehet, ha:

 • a tárhelyszolgáltató letiltotta a mail () funkciót és A WordPress nem tud e-mailt küldeni
 • a webgazda beállításai zavarják a levelek kézbesítését a WordPress-webhelyről
 • a WordPress webhelyéről küldött e-mailek mindig a címzettek spam mappájába kerülnek
 • a WordPress beállítani szeretné küldjön e-mailt a Gmailen keresztül vagy a Google Apps (részletesebben az alábbiakban)
 • a WordPress kapcsolattartó űrlapon keresztül küldött üzenetek soha nem érik el a beérkező levelek mappáját

A WP Mail SMTP beállítása

A plugin aktiválása után lépjen tovább a következőhöz: Beállítások »WP Mail SMTP. Felkérjük, hogy adja meg az e-mail címét és a nevét.

wp mail smtp beállítások

Ezután a rendszer felkéri a levélküldési lehetőség kiválasztására.

Más SMTP-bővítményektől eltérően, WP Mail SMTP lehetővé teszi az SMTP beállítását a webhelyén 4 különböző levélküldési lehetőség segítségével:

 • Gmail vagy G Suite
 • Mailgun
 • SendGrid
 • Egyéb SMTP

wp mail smtp levelező opciók

Gmail SMTP

A Gmail SMTP lehetővé teszi a Gmail vagy a G Suite fiók használatát SMTP e-mailekhez. A WP Mail SMTP beépülő modul az OAuth használatával hitelesíti Google-fiókját, 100% -ban biztonságban tartva a bejelentkezési adatait.

Mailgun SMTP

A Mailgun egy népszerű SMTP-szolgáltató, amely lehetővé teszi nagy mennyiségű e-mail küldését. A WP Mail SMTP natív integrációt kínál a Mailgun-nal.

A Mailgun bármilyen e-mail fiókkal működik, és nagyon biztonságos, de előfizetésre van szükség.

SendGrid SMTP

A SendGrid egy újabb SMTP-szolgáltató, amelyet több mint 58 000 fizető ügyfél bíz meg. A WP Mail SMTP natív integrációt kínál a SendGrid-rel is.

Csakúgy, mint a Mailgun, a SendGrid minden e-mail fiókkal is működik, és nagyon biztonságos, de előfizetésre van szükség.

Egyéb SMTP

A többi SMTP működik az összes főbb e-mail szolgáltatással, beleértve a Gmail, Yahoo, Outlook, Microsoft Live stb. Funkciót. Ezzel az opcióval be kell írnia a jelszavát a wp-config.php fájlba, így nem látható a WordPress beállításaiban.

Bár az Egyéb SMTP a legkevésbé biztonságos lehetőség, ez a helyes választás lehet, ha olyan megoldásra van szüksége, amely nem igényel harmadik fél előfizetését.

Teszt e-mailt küldhet az E-mail teszt fülre kattintva. Ha valami nem sikerül a teszt e-mailben, a plugin részletes hibaüzenetet jelenít meg, amelyet felhasználhat a hibaelhárításhoz.

Támogatás és dokumentáció

A WP Mail SMTP az egyik legnépszerűbb bővítmény a WordPress.org könyvtárban, és nagyon magasra értékelték.

Miután megszerezte a WPForms-ot, rendszeresen frissítik, és a támogatás időben rendelkezésre áll.

A dokumentáció az általános hibaelhárításra korlátozódik. Úgy tűnik, hogy ez a bővítmény leginkább a tech-hozzáértésű felhasználók számára alkalmas, akik már ismerik az e-mail beállításokat.

Megítélésünk a WP Mail SMTP használatáról az Ön webhelyén

Több mint egymillió telepítéssel rendelkezik a webes WordPress-webhelyeken, és átlagosan 4,6-os besorolással rendelkezik a WordPress.org plugin könyvtárban, WP Mail SMTP jó választás azoknak a felhasználóknak a többsége számára, akiknek az SMTP-vel kell levelet küldeniük a WordPress-webhelyről.

Úgy gondoljuk, hogy ez a bővítmény nagyon hasznos minden olyan felhasználó számára, akinek problémái vannak a WordPress webhelyről érkező levelek kézbesítésével.

A WP Mail SMTP-t 5-ből 5 csillagból adjuk meg. Íme az áttekintés pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

WP Mail SMTP letöltése most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map