WPBakery Page Builder áttekintés (korábban vizuális zeneszerző)

Szeretne rugalmasabb, hatékonyabb vizuális szerkesztőt az oldalaihoz, kódolás nélkül? A WPBakery Page Builder segítségével összetett elrendezéseket hozhat létre a drag and drop szerkesztő segítségével a webhely elejéről vagy hátuljáról. Tudja meg, hogyan működik ez a WPBakery Page Builder áttekintésben.


wpbakery oldal készítő áttekintés

A WPBakery Page Builderről (korábban vizuális zeneszerző)

A WPBakery Page Builder, korábban Visual Composer néven ismert, az egyik eredeti WordPress oldal-készítő. A WPBakery Page Builder kiadása óta ez volt a WordPress legnépszerűbb oldalkészítő pluginje a CodeCanyon piacon, és most 300 ezer + közvetlen értékesítéssel rendelkezik..

2017 októberében az eredeti Visual Composer átnevezést kapott a WPBakery Page Builder számára. A Visual Composer védjegyet azóta egy teljesen más projekthez használták: teljes jogú weboldal készítő – Visual Composer Website Builder.

Míg az eredeti oldalkészítőt továbbra is meg lehet vásárolni a CodeCanyon-tól, mint WPBakery Page Builder, a vadonatúj Visual Composer-t, amelyet a semmiből írtak át, saját webhelyükön értékesítik..

Kíváncsi lehet, miért nevezi át valaki a népszerű bővítményt, különösen akkor, ha ilyen hatalmas piaci részesedése van? Miért értékesítik a WPBakery mögött álló emberek a Visual Composer vadonatúj verzióját külön termékként?

Ahhoz, hogy rávilágítson ezekre a kérdésekre, az alábbiakban alaposabban megvizsgáljuk őket.

Az eredeti vizuális zeneszerző átneveződött a WPBakery Page Builderbe – miért?

Az eredeti Visual Composer plugin először 2011 májusában jelent meg a CodeCanyon webhelyen. Azóta az oldalkészítő piac és maga a WordPress sokat fejlődött. Az eredeti Visual Composer azonban az UX szempontjából szinte változatlan maradt.

Mivel ez egy széles körben elfogadott plugin, és a legtöbb Themeforest témához tartozik, a pluginnek az alapoktól történő újbóli felújítása biztosan sok hátrányt hozott létre..

Tehát ahelyett, hogy felülvizsgálta az eredeti WordPress bővítményt, a WPBakery csapata úgy döntött, hogy vadonatúj terméket bocsát ki a saját webhelyén, és Visual Composer Website Buildernek nevezi el, miközben az eredeti terméket WPBakery Page Builder néven tartja fenn és értékesíti..

WPBakery Page Builder vs. Visual Composer Weboldal készítő

Dióhéjban a WPBakery a oldal készítő mivel az új vizuális zeneszerző a weboldal készítő.

A WPBakery lehetővé teszi a WordPress oldalak kívánt módon történő létrehozását a könnyen használható drag and drop építőjével. Frontend és backend szerkesztőkkel érkezik, zökkenőmentesen működik bármilyen témával, és rengeteg egyéb hasznos funkcióval rendelkezik, amelyekkel gyönyörű oldalt lehet létrehozni fejlesztő felvétele nélkül.

Másrészt a Visual Composer minden remek funkcióval rendelkezik, amelyek szükségesek egy gyönyörű webhely létrehozásához. Testreszabhatja az oldalsávot, a fejléceket és a lábléceket, módosíthatja a mobil szerkesztési lehetőségeket, és több oldal elrendezését is felhasználhatja..

A WPBakery Page Builder ára 49 USD-tól kezdődik a rendes licencért; mivel a Visual Composer esetében ez 59 dollárral kezdődik.

WPBakery Page Builder áttekintés: valóban szüksége van rá?

Előfordult már, hogy a WordPress beépített szerkesztőjével összetettebb oldalelrendezéseket szeretne létrehozni, mint amennyire lehetséges?

Noha a TinyMCE szerkesztő praktikus blogbejegyzések írására néhány képpel, ez nem fog segíteni:

 • a tartalmat sorokba és oszlopokba rendezheti
 • hozzon létre animált gombokat és cselekvési felhívásokat
 • adjon hozzá vonzó táblázatokat és térképeket az oldal közepére

Ha reagáló és összetett oldalelrendezést szeretne létrehozni a WordPress-ben, anélkül, hogy fel kellene vennie web-tervezőt vagy megtanulnia kódolni, akkor a WPBakery Page Builder segíthet.

A WPBakery Page Builder egy drag and drop oldalépítő eszköz, amely lehetővé teszi teljesen érzékeny, összetett oldalak létrehozását mindössze percek alatt.

Hogyan készítsünk oldalt a WPBakery oldalkészítővel

A plugin telepítése és aktiválása után elindíthat egy új oldalt.

A szerkesztő tetején néhány új gombot fog látni:

wpbakery előlapi háttérbeállítások

Dönthet úgy, hogy elkezdi szerkeszteni az oldalt a hátteretől, ahol jelenleg van, vagy elmentheti az oldalt, és a Frontend Editor gombra kattintva szerkesztheti az oldal élő verzióját..

Kattintunk a Háttér-szerkesztő gomb kezdeni.

Látni fogja, hogy néhány lehetőség megjelenik a vizuális szerkesztőben.

wpbakery drag and drop építő

Dönthet úgy, hogy hozzáad egy elemet vagy egy szövegmezőt, vagy választhat sablont az oldalához.

Több tucat alapértelmezett sablon érhető el, vagy létrehozhat és menthet saját sablonokat.

Ha saját maga szeretné megtervezni az oldalt, számos elem elérhető az oldalon, beleértve:

 • képek
 • ikonok
 • Google térkép
 • GYIK
 • videolejátszók
 • diagramok és grafikonok
 • gombok és CTA-k
 • WordPress kütyü
 • …és még sok más.

WPBakery Page Builder áttekintés - elemek

A lista kissé lenyűgözőnek tűnhet, de kategória szerint rendezheti őket, vagy kereshet egy adott elemre a jobb felső sarokban található keresőmező segítségével..

Kezdje az első elem kiválasztásával. Ez automatikusan beillesztésre kerül egy sorba.

Újabb elemsort adhat az oldalához az alján lévő pluszjelre kattintva.

wpbakery oldal készítő frontend szerkesztő

Ha az egérmutatót az ikon fölé helyezi, és bármely sor fölé kerül sor, akkor dönthet úgy, hogy oszlopokat ad hozzá a sorához. Oszlopok segítségével a különböző elemek egymás mellett ülhetnek az oldalon.

wpbakery oldal készítő háttér

Az összes elérhető elem rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, beleértve CSS animációk. Még extra osztályneveket is felvehet, így könnyebben testreszabhatja a CSS stílusokat.

WPBakery Page Builder áttekintés

Bármely oldalt szerkeszthet a felületről.

Csak kattintson a Szerkesztés a WPBakery Page Builder segítségével linket az eszköztáron, bármilyen oldal megtekintése közben.

A jobb felső sarokban lévő menüben megváltoztathatja az oldal beállításait, előnézeti lehet az oldalt különféle méretben, átválthat a háttér-szerkesztőre, és kattintson az frissítés a módosítások mentéséhez. Az X-re kattintva térjen vissza az oldal megtekintéséhez.

wpbakery oldal készítő

Alapértelmezés szerint a WPBakery Page Builder csak az oldalak szerkesztésére használható. De ha navigálsz WPBakery Page Builder »Szerepkezelő, dönthet úgy is, hogy a szerkesztőt bekapcsolja a hozzászólásokon is.

Építsen többet a WPBakery Page Builder kiegészítőkkel

A WPBakery, a WPBakery Page Builder mögött található fejlesztők, számos kiegészítő bővítménnyel is elérhetők.

Íme néhány példa:

 • Sablonsablonkezelő: Hozzon létre, kezeljen és állítson be ellenőrző hozzáférést a sablonokhoz a felhasználói szerepkörök vagy az oldalbejegyzés típusa alapján.
 • Könnyű táblák: Táblázatok létrehozása és kezelése húzási felülettel.
 • Parallax kép és videó háttér: Adjon hozzá párhuzamos háttérképeket és videókat bármely oldalhoz.
 • CSS Animator Addon: Több mint 40 animáció hozzáadása az elérhető elemek CSS-effektusaihoz.
 • Woo termékek: Adjon hozzá elemeket a WooCommerce termékek bemutatásához.
 • Csapat bemutatása: A csapat és az ügyfelek megjelenítése és kezelése reagáló rácsként vagy dinamikus csúszkaként.
 • Egyszerű forma a WPBakery Page Builder számára: Hozzon létre és kezeljen könnyen reagáló formák.

Több mint 200 kiegészítő elérhető, tehát határozottan megtalálja a szükséges funkciót.

A CodeCanyon számos prémium témája szintén jön a WPBakery Page Builder integrációval, vagy akár a WPBakery Page Builder csomagolását is tartalmazza a témával..

Dokumentáció és támogatás

A hivatalos WPBakery Page Builder webhely kiterjedt dokumentációval rendelkezik a plugin minden szolgáltatásához, valamint cikkek azoknak a fejlesztőknek, akik a webhelyüket még tovább szeretnék testreszabni..

A WPBakery Page Builder vásárlása 6 hónapos támogatást tartalmaz, azzal a lehetőséggel, hogy további 6 hónappal meghosszabbítsa a támogatást. A támogatást jegyrendszeren keresztül nyújtják, ahol Önnek igazolnia kell az engedélyét.

Ítéletünk

A WPBakery Page Builder az egyik legnépszerűbb és legmagasabb besorolású plugin a CodeCanyonon, és a piacon a legismertebb drag and drop oldalépítő plugin..

Ha összetett oldal elrendezéseket kíván létrehozni anélkül, hogy kódolni kellene, a WPBakery Page Builder a legjobb választás.

Noha van egy kis tanulási görbe, amellyel megszokhatjuk, hogyan működik, a WPBakery Page Builder viszonylag egyszerűen használható, és sok időt takarít meg. És hatalmas számú bővítmény érhető el, ha nem tartalmazza a szükséges lehetőségeket.

A WPBakery Page Builder 4.2-et 5-ből adjuk ki. Íme az áttekintés pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 3.0 / 5.0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 3.0 / 5.0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

A WPBakery Page Builder letöltése most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map