WPForms Review 2020: Megéri a hype? [El kell olvasni]

Unod már, hogy felépül a kapcsolatfelvételi űrlapok felfújt és hibás WordPress-bővítményekkel? Valószínűleg nem próbálta meg a WPForms-ot, a WordPress ökoszisztéma leginkább kezdőbarát űrlap-bővítményét. Ebben a WPForms-áttekintésben áttekintjük annak jellemzőit, kiegészítőit és azt, hogy mi teszi a WPForms-ot a piac leg intuitívabb WordPress-bővítményévé..


WPForms áttekintés

Miért van szüksége webhelyének űrlapkészítő beépülő modulra

Minden WordPress webhelynek kapcsolattartási űrlapok beépülő moduljára van szüksége, függetlenül a réstől vagy a forgalomtól.

A kapcsolatfelvételi űrlap használata megvédi a spamküldőktől és a hackerektől. A WordPress webhelyét biztonságosabbá teheti, ha kapcsolatfelvételi űrlapot használ az e-mail cím megjelenítése helyett. Ily módon megvédi e-mailjeit a spamkeresőktől, akik nem kívánt ajánlatokat és adathalász e-maileket küldenek.

Az űrlapok használata időt spórol meg. A kapcsolatfelvételi űrlap segítségével meghatározhatja, hogy milyen részleteket kell tudnia, amikor a látogatók és a potenciális ügyfelek elérik Önt.

A legjobb WordPress űrlap-bővítmény lehetővé teszi további funkciók, például az e-mail hírlevél feliratkozásának jelölőnégyzetének integrálását a kapcsolattartási űrlapon. Ez segít a kilátások nyomon követésében, és velük hosszú távú kapcsolatok kiépítésében.

Könnyen felépítheti a WordPress űrlapokat perc alatt

Az online űrlapok létrehozása a WordPress-ben a WPFormsnak köszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű.

A WPForms gyakran azt állítja, hogy létezik a kezdőbarát WordPress űrlapkészítő, és óriási hangsúlyt fektet a WordPress űrlap készítéséhez kínált kényelmességre..

A WPForms használatával nem kell bérelnie WordPress fejlesztőt vagy akár egyetlen kódsor megérintését is a WordPress űrlap létrehozásához. Lehet, hogy percek alatt létrehozhat egy űrlapot, függetlenül attól, hogy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapot vagy összetett űrlapot szeretne létrehozni, például regisztrációs vagy fizetési űrlapot..

Megfelel-e a WPForms annak a hypenek, hogy a leginkább kezdőbarát WordPress forma-készítő lenni? Lássuk:

1. A nagy teljesítményű és felhasználóbarát WordPress űrlapkészítő

A WPForms könnyen használható drag and drop építőjével bármilyen formát létrehozhat néhány perc alatt anélkül, hogy bármilyen kódot meg kellene érintnie.

wpforms áttekintés

Az űrlapmezők hozzáadása és eltávolítása egyetlen kattintással elvégezhető. Ezenkívül a húzás és csepp segítségével könnyen áttervezheti a mezõket igényeinek megfelelõen.

2. Több száz űrlapsablon közül választhat

A wpforms sablonokat alkot

A WPForms használatával nem feltétlenül kell a WordPress űrlapot a semmiből létrehoznia. Az alap plugin számos előre elkészített űrlapsablonnal van csomagolva, amelyek közül lehet választani, például:

 • Üres űrlap
 • Egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap
 • Kérjen ajánlatot
 • Adományi űrlap
 • Számlázási / megrendelőlap
 • Hírlevél regisztrációs űrlap
 • Poll and Survey Form
 • És még sok más …

Szeretne WordPress űrlapot létrehozni, amely az iparágához vagy a résedhez igazodik anélkül, hogy azt az alapoktól kezdve kellene felépíteni? Ezután telepítenie kell a Űrlapsablonok csomag Hozzáad.

A Form Templates Pack addon lehetővé teszi, hogy minden iparághoz válasszon az előre elkészített sablonok széles választékából. Ez azt jelenti, hogy az iparágtól függetlenül megtalálhatja a megfelelő űrlapsablont a WPForms-ban. Ez időt takarít meg, mivel nem mindig kell az űrlapot felépítenie.

wpforms sablonok csomag

Ehelyett egyszerűen keresse meg a használni kívánt űrlapsablont, és amint megjelenik, kattintson rá. Az Ön űrlapját azonnal létre kell hozni. A szükséges módosítások elvégzése után továbblépheti az űrlapot.

3. Könnyen beágyazhatja űrlapját a Bejegyzés / Oldal szerkesztőből

Az űrlap beillesztéséhez egy bejegyzésbe vagy egy oldalba nem kell manuálisan másolnia és beillesztenie a rövid kódot. Inkább forduljon a post / oldal szerkesztőhöz, ahol közzétenné az űrlapot. Kattints a Űrlap hozzáadása gombot, amelyet közvetlenül a szövegszerkesztő felett talál. Most megjelenik egy modális felugró ablak, amely felkéri a megfelelő űrlap kiválasztására. Válassza ki a megfelelő űrlapot, és nyomja meg a Űrlap hozzáadása gomb.

wpforms beágyazott forma

Készítsen speciális űrlapokat percben, nem órában

A WPForms segítségével a WordPress webhelyen fejlett űrlap készítése egyszerű. Vessen egy pillantást néhány példára arról, hogy a WPForms lehetővé teszi a fejlett WordPress űrlapok gyors és egyszerű létrehozását.

1. Készítsen felmérési / közvélemény-kutatási űrlapot

A Felmérések vagy közvélemény-kutatások addon lehetővé teszi, hogy gyorsan felmérést vagy szavazást végezzen a WordPress webhelyén. Ezen túlmenően a WPForms segítségével az osztályok legjobb felmérési jelentéseit is megkaphatja.

wpforms felmérés szavazás

A feltételes logikával kombinálva személyre szabhatja a felmérési kérdéseket a felhasználók válaszai alapján.

A WPForms lehetővé teszi az eredmények nyilvános megosztását a webhelyén vagy a követőivel a közösségi médiában.

2. Hozzon létre egyéni bejelentkezési vagy regisztrációs űrlapot

Ha olyan közösség által működtetett webhelyet működtet, mint tagsági webhelyek, fórumok, közösségi hálózatok vagy egyéb olyan webhelyek, amelyek megkövetelik a felhasználóktól, hogy regisztráljanak egy fiókot, akkor érdemes létrehoznia egyéni bejelentkezési űrlapot webhelyén. Az egyéni bejelentkezés vagy regisztrációs űrlap létrehozásának fő előnye az, hogy beágyazhatja a webhely bármely pontjára.

wpforms beküldés utáni kiegészítő

Ilyen módon nem feltétlenül kell a felhasználókat az alapértelmezett bejelentkezési oldalra irányítani. Egyéni bejelentkezési oldal létrehozásával egységes márkát jeleníthet meg a felhasználók számára, ezzel webhelyének professzionálisabb megjelenését biztosítva.

3. Gyűjtse össze a kifizetéseket az űrlapon belül

Akár online adományokat kíván elfogadni a nonprofit szervezetek számára, akár be kell fizetnie a digitális letöltésekhez szükséges kifizetéseket, a WPForms megkönnyíti ezt az Ön számára.

PayPal Standard vagy Stripe integrációval fizetéseket fogadhat el.

kifizetések fül wpforms

A WPForms lehetővé teszi a termékek képeinek a megrendelőlapon történő megjelenítését is, így vizuális képet adhat a felhasználóknak arról, hogy mit rendelnek.

4. Hozzon létre egy feladási űrlapot

El akarja fogadni a felhasználó által generált tartalmat az Ön webhelyén?

A WPForms Post Submission addonnal elfogadhatja a felhasználó által létrehozott tartalmakat, például vendég cikkeket, felhasználói áttekintéseket és ajánlásokat a webhelyén anélkül, hogy minden felhasználó számára háttér-hozzáférést kellene biztosítania. Amikor egy beküldést a beküldési űrlapon keresztül nyújtanak be, akkor az új, függőben lévő bejegyzésként jelenik meg a bejegyzés szerkesztőjén a felülvizsgálathoz.

wpforms beküldés utáni kiegészítő

A szükséges módosítások elvégzése után közzéteheti vagy akár el is dobhatja a bejegyzést.

Összefüggő: Űrlap benyújtása oldalfrissítés nélkül a WordPress programban

Az összes szükséges tulajdonság a dobozból

A WPForms az összes szolgáltatáskészlettel a dobozból kiszállt, duzzadás nélkül.

Az összes mezőtípust 3 külön szakaszba soroljuk: Normál mezők, Képzelet mezők és Fizetési mezők.

 • A standard mezők az alapvető mezőtípusokat tartalmazzák: Név, E-mail, Egysoros szöveg, bekezdésszöveg, Legördülő menü, Feleletválasztós stb.
 • A Fancy Fields olyan mezőkből áll, mint a telefon, a fájl feltöltése, a webhely / URL, az oldalsó szakasz, a captcha stb.
 • A Fizetési mezők mezőket tartalmaznak, beleértve hitelkártyát, összesen (összeget), egyetlen tételt (fizetés), több tételt (fizetés) stb..

wpforms-field-típusok

A WPForms erősen optimalizálva van a web és a szerver teljesítményére biztosítsa a maximális sebességet. CDN szolgáltatást is telepíthet a webhely sebességének növelése érdekében.

Minden létrehozott űrlap 100% -ban mobilra reagál, így űrlapjai minden eszközön mindig jól néznek ki.

A legjobb az, hogy az űrlapokat könnyen beágyazhatja a webhely bármely pontjára, legyen szó akár blogbejegyzésekről, oldalakról, oldalsáv-kütyükről, láblécről stb. Csak annyit kell tennie, hogy megragadja a rövid kódot, és beillesztheti azt ahova szeretné beágyazni a formában, vagy használja a beépített modult.

A WPForms használatával képessé válhat többoldalas űrlapok létrehozására, a fájlokat feltölteni, feltételes logikával megjeleníteni vagy elrejteni a mezőket és még sok minden mást..

Tucatnyi integráció kiegészítőkkel

A WPForms kiegészítők széles skálájával is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a beépített funkciók kibővítését, és integrálását más népszerű e-mail marketing eszközökkel és felhőalkalmazásokkal..

Vessen egy pillantást az alábbiakban található néhány kiegészítőre.

E-mail marketing integrációk: Az előfizetőket bármilyen formában automatikusan felveheti az e-mail listájába. A WPForms a következő e-mail marketing eszközökkel integrálódik:

 • Állandó kapcsolat (nincs szükség kiegészítésre)
 • Aweber
 • MailChimp
 • Kampányfigyelő
 • GetResponse

Egyéni captcha: A spam űrlapok beküldése elleni küzdelem az egyedi captcha engedélyezésével. Megadhatja saját kérdéseit vagy véletlenszerű matematikai kérdéseit.

Geolocation: Gyűjtse össze és tárolja a webhely látogatói helyadatait az űrlapbejegyzés mellett.

Fizetési feldolgozók: Adományok vagy megrendelőlapok létrehozása a PayPal és a Stripe integrálásával az űrlaphoz.

Beküldés: Hozzon létre egy előtérbe küldési beküldési űrlapot, és kezdje el elfogadni a felhasználó által létrehozott tartalmat, például vendégbejegyzéseket, felhasználói áttekintéseket és még sok minden mást anélkül, hogy a látogatóknak be kellene jelentkezniük.

Aláírás: Hozzon létre egy szerződéses vagy szerződéses űrlapot, és hagyja, hogy a felhasználók online aláírják az egérüket vagy az érintőképernyőt.

Felhasználó regisztráció: Hozzon létre egy egyedi felhasználói regisztrációs űrlapot, és ágyazza be a legkényelmesebb helyre, így a felhasználók fiókot hozhatnak létre az Ön webhelyén anélkül, hogy meglátogatnák az alapértelmezett bejelentkezési oldalt..

Zapier: Csatlakoztassa űrlapját 500+ webes alkalmazáshoz. Ezzel a kiegészítéssel az integrációs lehetőségek végtelenek.

Felmérések és közvélemény-kutatások: Felmérések és űrlapok készítése és az adatok elemzése interaktív jelentésekkel.

Formaelhagyás: Csatlakozzon vezetékeivel akkor is, ha félúton elhagyták az űrlapot.

Offline űrlapok: Az űrlapadatok mentése offline módban a böngészőbe, és az adatok helyreállítása után az internet visszaállítása.

Űrlapsablonok csomag: Válasszon az előre elkészített sablonok széles választékából, így időt spórolhat meg.

Árképzés és támogatás a WPForms beépülő modulhoz

A legjobb dolog a WPForms esetében, hogy ez a legmegfelelőbb bármilyen méretű és költségvetésű webhelyre.

Függetlenül attól, hogy blogot, kisvállalkozást, nonprofit szervezetet, e-kereskedelemmel foglalkozó üzletet vagy bármilyen más weboldalt működtet, a WPForms bővítményt rendkívül hasznosnak találja..

Ha nincs költségvetése egy kapcsolatfelvételi űrlap-beépülő modulhoz, vagy ki akarja próbálni az alapvető funkciókat, mielőtt a prémium verzióra költene, akkor elkezdheti a Lite verziót, amelyet ingyenesen letölthet a WordPress hivatalos beépülő modul-tárházából..

Az alapváltozat ára 31,60 USD-tól kezdődik, egyetlen licenc esetén. Ezenkívül hozzáférést fog kapni az Űrlapsablonok csomaghoz.

A legnépszerűbb tervük a Pro, amely hozzáférést biztosít minden webhelyhez, 25 webhelyhez és egy évre szóló prioritási támogatáshoz, amely 159,60 dollárba kerül..

Elite tervet kínálnak korlátlan helyekre, WordPress többszörös támogatást és ügyfélkezelési funkciót 239,60 dollárért.

A támogatást a jegyalapú e-mail támogatási rendszer nyújtja. A WPForms támogató munkatársai gyorsak és magas felhasználói értékelésekkel bírnak. Az összes szolgáltatást és kiegészítőt jól ismertetik a kiterjedt dokumentációban, lépésről lépésre útmutatókkal és könnyen követhető útmutatókkal.

WPForms Lite vs. Pro

A WPForms ingyenes vagy egyszerű verziója kiváló lehetőség, ha csak kezdődik. Korlátozott űrlapfunkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik az alapvető kapcsolatfelvételi űrlap létrehozását a webhelyén. A drag and drop formagyártó rendkívül egyszerűvé teszi az űrlap megtervezését és a mezők hozzáadását. Ezenkívül csak 4 különböző sablon közül választhat.

WPForms Pro nyilvánvalóan több funkciót kínál, mint a lite verziója. A Lite verzióban elérhető összes sablon mellett a pro verzió 3 további sablont is kínál.

Van néhány további mező, amelyeket felvehet a webhelyére, például telefonszám, dátum és idő, csillagbesorolás stb. A profi verzió lehetővé teszi a fájl feltöltését és jelszóval történő védelmet az űrlapon.

A Pro és az Elite terv kiemelt támogatást is kínál. Ugyanúgy, mint a Lite verzió, a pro verzió is nagyon érzékeny a mobil eszközökre, és böngészőközi kompatibilis. Ha speciális kapcsolatfelvételi űrlapot szeretne létrehozni, például számlázási megrendelést vagy hírlevelet, akkor javasoljuk, hogy válassza a pro verziót.

Megítélésünk a WPForms-ról, mint a legjobb WordPress Forms-bővítményről

A WPForms egyetlen célt szem előtt tartva épült: készítsen egy egyszerű és erőteljes WordPress bővítményt, így akár egy abszolút kezdő is létrehozhat WordPress űrlapokat fejlesztő bérbeadása nélkül..

A WPForms segítségével készített űrlapok hihetetlenül gyorsak és SEO-barátságosak. A drag and drop építő megkönnyíti a forma létrehozását. A legjobb, hogy lehetővé teszi a különféle eszközökkel történő integrálást, például e-mail marketing eszközökkel, fizetési processzorokkal, webes alkalmazásokkal és más hasznos kiegészítőkkel.

Érdemes lehet megnézni a teljes összehasonlítást is,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms vs FormStack

Magabiztosan mondhatjuk, hogy a WPForms a kezdőbarát WordPress formák plugin a piacon. 5/5 csillagot adunk neki. Itt van a véleményünk pontszámainak bontása.

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

WPForms letöltése most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map