Kod Kupon HostGator (2020)

Kod Diskaun HostGator


Mencari kod kupon HostGator? Anda berada di tempat yang betul! HostGator adalah pilihan yang tepat untuk hosting web, menawarkan pemasangan WordPress 1 klik, jaminan uptime 99,9%, dan sokongan 24/7. Mereka menjadikannya sangat mudah untuk membuat laman web berprestasi tinggi dan boleh dipercayai. Yang terbaik, IsItWP telah membuat perjanjian untuk anda menawarkan kod promo HostGator 62% eksklusif untuk pengguna kami.

Klik di sini untuk memulakan dengan HostGator hari ini, atau teruskan membaca untuk maklumat lebih lanjut mengenai cara menebus kod kupon HostGator anda.

Tebus Kod Kupon HostGator Anda dan Dapatkan DISKAUN 62% + Domain Percuma

HostGator terkenal dengan kebolehpercayaan dan fleksibiliti dalam industri hosting. Ia dipercayai oleh blog teratas seperti WPBeginner, PCMag dan banyak lagi.

Kod Diskaun HostGator

Dengan setiap rancangan, anda mendapat nama domain percuma, sijil SSL percuma, dan banyak lagi. Ini menyediakan pelbagai jenis pilihan hosting, termasuk hosting bersama, hosting WordPress, hosting VPS, hosting pelayan khusus, dan hosting reseller.

HostGator juga menawarkan pembangun laman web drag and drop sepenuhnya fleksibel. Mudah alih dan mudah digunakan, menjadikan anda lebih mudah untuk mengatur hosting web dan melancarkan laman web anda.

Sekiranya anda lebih suka memotong terus dan ambil kod kupon, berusaha untuk mendapatkannya.

Dapatkan “Hosting WordPress” Dengan Kod Kupon HostGator (DISKAUN 75%)

Hosting WordPress HostGator

HostGator Managed WordPress hosting cepat, selamat dan boleh dipercayai. Ia terdapat dalam 3 rancangan: Pemula, Piawai, dan Perniagaan.

Pelan permulaan adalah pelan asas yang membolehkan anda mengehos 1 laman web. Dengan rancangan standard, anda dapat menjadi tuan rumah 2 laman web, dan rancangan perniagaan mempunyai ruang untuk 3 laman web. Setiap rancangan mempunyai ruang penyimpanan, sandaran, dan lebar jalur yang berbeza.

Harga Hosting WordPress HostGator: Bermula pada $ 2.64 / bulan.

Dapatkan Hosting WordPress Sekarang

Dapatkan “VPS Hosting” Dengan Kod Kupon HostGator Eksklusif (DISKAUN 75%)

Hosting Hostgator VPS

VPS Hosting oleh HostGator adalah penyelesaian hosting Linux yang dikendalikan. Ia dapat disesuaikan sepenuhnya dengan akses root, pemasangan khusus, dan konfigurasi dengan hosting pelayan peribadi maya anda.

Ia mempunyai pelbagai lapisan keselamatan, kebolehpercayaan pelayan maksimum, perlindungan data, dan skalabilitas. Anda boleh memulakan dengan pelayan kecil dan skala ke yang besar dengan pertumbuhan perniagaan anda.

Harga Hosting HostGator VPS: Bermula pada $ 19.95 / bulan.

Dapatkan Hosting VPS Sekarang

Dapatkan “Dedicated Hosting” Dengan Kod Promo HostGator (DISKAUN 37%)

Pelayan Dedicated HostGator

Pelan hosting HostGator Managed Dedicated Server adalah penyelesaian utama untuk laman web perusahaan dan skala besar anda. Ini memberi anda akses ke sumber penuh dan menyediakan konfigurasi pelayan yang fleksibel.

Ia juga dilengkapi dengan perlindungan DDoS, firewall berasaskan IP, pusat data Tier-3, dan banyak lagi. Untuk pelayan Linux, anda akan mendapat cPanel dan WHM untuk mengurus laman web anda. Dan, untuk pelayan Windows, anda akan mendapat panel kawalan Plesk dan WebMatrix untuk pengurusan laman web.

Harga Hosting Pelayan Dedicated HostGator: Bermula pada $ 118.99 / bulan.

Dapatkan Hosting Pelayan Dedikasi Sekarang

Dapatkan “Web Hosting Bersama” Dengan Kod Promosi HostGator (DISKAUN HINGGA 62%)

Hosting Berkongsi HostGator

Pelan HostGator Shared Hosting berpatutan untuk satu domain dan domain tanpa had. Ia dilengkapi dengan pemasangan WordPress 1 klik, pemindahan laman web percuma, domain percuma selama 1 tahun, dan sijil SSL percuma.

Ia juga menyediakan pembangun laman web untuk membantu anda menyiapkan laman web anda. Anda juga boleh menggunakan sembang langsung 24/7 untuk sebarang pertanyaan atau pertanyaan.

Harga Hosting Bersama HostGator: Bermula pada $ 2.64 / bulan.

Dapatkan Hosting Dikongsi Sekarang

Dapatkan “Reseller Hosting” Dengan Tawaran Istimewa HostGator (DISKAUN 33%)

Hosting Reseller HostGator

HostGator Reseller Hosting menawarkan rancangan hebat untuk menjana wang secara dalam talian dengan menghoskan pelanggan anda. Ia dilengkapi dengan semua alat yang anda perlukan untuk mengurus hosting laman web reseller, termasuk perisian WHM, cPanel, dan penagihan.

Sama ada anda seorang pereka atau pembangun, anda boleh menggunakan platform hosting penjual semula HostGator untuk meningkatkan pelanggan anda. Ia fleksibel dalam pengagihan sumber dan mudah mengikut skala besar apabila perlu.

Harga Hosting Reseller HostGator: Bermula pada $ 19.95 / bulan.

Dapatkan Hosting Reseller Sekarang

Dapatkan 62% MATI pada semua rancangan hosting HostGator

Ikuti rujukan kod kupon HostGator oleh IsItWP untuk mendapatkan potongan pada rancangan hosting pilihan anda.

Dapatkan kod “

Dapatkan 62% MATI pada semua rancangan hosting HostGator
salin kod di bawah dan tampal semasa pembayaran:

WPBEGINNER

PERGI KE HOSTGATOR.COM

Kod kupon HostGator eksklusif IsItWP menjimatkan 62% daripada jumlah perbelanjaan anda untuk hosting mereka yang pantas dan boleh dipercayai. Cukup ikuti arahan di bawah untuk memanfaatkan kod kupon HostGator ini dan nikmati diskaun maksimum untuk HostGator.

Pertama, anda perlu melayari laman web HostGator. Oleh kerana anda adalah pengguna IsItWP, diskaun akan dikenakan secara automatik pada pembelian anda.

Klik pada Mulakan sekarang butang.

Kod Diskaun HostGator

Ini akan membawa anda ke bahagian harga. Terdapat 3 rancangan: Penetasan, Bayi, dan Perniagaan. Pilih rancangan dan klik pada Beli sekarang butang untuk meneruskan.

Kupon HostGator

Seterusnya, anda akan melihat halaman pembayaran.

Di dalam Masukkan Domain Anda bidang, anda perlu memasukkan URL laman web anda (seperti www.isitwp.com). Sekiranya anda belum memilih domain, jangan ketinggalan senarai ini penjana nama domain terbaik.

Pilih domain

Sekarang, anda perlu menatal ke bawah untuk menambahkan nama pengguna dan pin keselamatan dengan bantuan arahan yang disebutkan di bawah di setiap bidang. Ini akan membantu mengenal pasti hak milik anda ketika menghubungi sokongan pelanggan langsung.

Pilih rancangan hosting

Selepas itu, anda harus memasukkan maklumat pengebilan dan maklumat pembayaran anda.

sahkan kod promo hostgator anda telah diterapkan dalam butiran pengebilan

Oleh kerana anda telah mengikuti arahan kami dengan betul, kod kupon HostGator digunakan secara automatik.

Tambahkan kod kupon Hostgator

Klik pada Daftar Sekarang butang untuk menyelesaikan pembelian anda.

Kami harap anda dapati kod kupon HostGator kami dapat membantu. Anda mungkin juga ingin melihat halaman kupon kami untuk mendapatkan lebih banyak potongan harga.

Sekiranya anda ingin memulakan laman web baru, jangan lewatkan panduan kami mengenai cara memilih pendaftar nama domain terbaik.

Menebus Kod Kupon HostGator: Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa soalan yang sering ditanya mengenai tawaran eksklusif HostGator.

Bagaimana Saya Boleh Dapatkan Diskaun untuk HostGator Hosting?

Sekiranya anda pengguna IsItWP, maka anda akan mendapat potongan harga eksklusif 62% untuk hosting web HostGator. Ini juga merangkumi domain percuma selama 1 tahun, sijil SSL percuma, pemasangan WordPress 1 klik, dan sokongan pelanggan langsung 24/7.

Anda hanya perlu mengklik pautan kod diskaun HostGator untuk mendapatkan tawaran istimewa HostGator yang menakjubkan ini. Untuk maklumat lebih lanjut, anda harus melompat ke bawah untuk mengetahui cara menggunakan kod diskaun HostGator.

Adakah HostGator Mengecas Bulanan?

Dengan HostGator, anda mendapat banyak pilihan pembayaran. Ia membolehkan anda membayar selama 1 bulan, 3 bulan, 6 bulan, 12 bulan, 24 bulan, dan 36 bulan. Semakin banyak bulan yang anda pilih untuk membayar, diskaun tambahan yang akan anda dapat pada semua rancangan.

Kitaran Bil HostGator

Sekiranya anda memilih rancangan 36 bulan, maka anda harus tahu bahawa nama domain dan sijil SSL adalah percuma untuk tahun pertama (12 bulan) sahaja. Untuk meneruskan perkhidmatan tanpa gangguan, anda perlu membayar nama domain dan sijil SSL dari tahun kedua dan lebih awal.

Adakah HostGator Kerap Menyediakan Tawaran dan Potongan Harga?

Tawaran eksklusif HostGator ini adalah untuk pengguna IsItWP yang untuk masa yang terhad. HostGator menawarkan potongan dan tawaran pada musim percutian setiap tahun. Manfaatkan tawaran istimewa HostGator ini untuk mendapatkan rancangan hosting web dan melancarkan laman WordPress anda dengan cepat.

Adakah HostGator Menawarkan Jaminan Wang Dikembalikan?

Ya, HostGator menawarkan jaminan pulangan wang selama 45 hari untuk semua rancangan.

Adakah HostGator memberikan nama domain percuma?

Ya, anda akan mendapat nama domain percuma dengan kod kupon HostGator kami.

Adakah HostGator merangkumi e-mel?

Ya, anda boleh menyediakan alamat e-mel profesional menggunakan domain percuma anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map