Kod Kupon SiteGround (2020)

Kod Kupon SiteGround


SiteGround adalah syarikat hosting WordPress yang terkenal dengan pelbagai pusat data dan rancangan yang sesuai dengan anggaran. Anda boleh memilih pelayan untuk laman web anda dari mana-mana 3 pusat data mereka yang terdapat di seluruh dunia. Bagi pengguna IsItWP, mereka menawarkan potongan 70% dari rancangan permulaan. Sekiranya anda mencari hosting dengan pelayan web yang dioptimumkan dan sokongan pelanggan yang terkenal di dunia, maka SiteGround boleh menjadi pilihan pertama anda.

Tebus Kod Kupon SiteGround – DISKAUN 70% + Domain PERCUMA

SiteGround menyediakan penyelesaian hebat untuk hosting dan pengembangan laman web. Ia dilengkapi dengan beberapa perkhidmatan, termasuk pemindahan laman web, pengembangan web, pengurusan dan penyelenggaraan WordPress, dan alat kolaborasi pilihan.

Kod Diskaun SiteGround

Dengan SiteGround, anda akan mendapat pelbagai jenis hosting, termasuk hosting WordPress, hosting web, hosting WooCommerce, hosting awan, pelayan khusus, dan hosting perusahaan.

Semua rancangan dilengkapi dengan sijil SSL percuma, CloudNFare CloudNare percuma, sandaran harian, akaun e-mel, pembangun laman web, dan sokongan pelanggan 24/7 secara langsung.

Klik pada salah satu pilihan hosting di bawah untuk membaca lebih banyak maklumat mengenai setiap perkhidmatan. Sekiranya anda lebih suka memotong terus dan ambil kod kupon, berusaha untuk mendapatkannya.

Dapatkan “WordPress Hosting” Dengan Kod Kupon SiteGround (DISKAUN 70%)

Kod kupon SiteGround untuk Hosting WordPress

SiteGround menawarkan penyelesaian hosting WordPress yang diuruskan sepenuhnya. Ia berpatutan untuk pemula dan dilengkapi dengan banyak ciri dan alat berguna untuk sandaran harian, pementasan, e-mel, dll.

Ia menyediakan 3 rancangan: Memulakan, TumbuhBesar, dan GoGeek. Dengan rancangan StartUp, anda boleh menjadi tuan rumah 1 laman web tetapi rancangan lain membolehkan anda menjadi tuan rumah laman web tanpa had. Setiap rancangan mempunyai ruang web yang berbeza dan peruntukan pengunjung bulanan.

Harga Hosting WordPress SiteGround: Bermula pada $ 3,95 / bulan.

Dapatkan Hosting WordPress Sekarang

Dapatkan “Web Hosting” Dengan Kod Kupon SiteGround Eksklusif (DISKAUN 70%)

Tawaran SiteGround di Web Hosting

Pelan Hosting Web SiteGround adalah untuk laman web yang dibuat khas. Ia menawarkan pelbagai pakej untuk pemula dan pengguna maju dengan ciri hebat untuk melancarkan laman web anda dengan serta-merta.

Ciri-ciri yang paling terkenal termasuk pengurusan laman web yang mudah, pengurusan domain, perkhidmatan e-mel yang boleh dipercayai, kelajuan ultra-cepat, keselamatan terbaik, dan banyak lagi. Ia juga dilengkapi dengan alat membina laman web untuk mengatur laman web anda dengan mudah.

Harga Hosting Web SiteGround: Bermula pada $ 3,95 / bulan.

Dapatkan Web Hosting Sekarang

Dapatkan “Hosting WooCommerce” Dengan Tawaran Istimewa SiteGround (DISKAUN 70%)

Kod diskaun SiteGround untuk WooCommerce Hosting

SiteGround menyediakan hosting WooCommerce yang dikendalikan untuk mendirikan kedai dalam talian anda di pelayan yang pantas dan boleh dipercayai. Ini membantu anda memindahkan laman web WooCommerce anda dari platform lain ke SiteGround menggunakan plugin buatan mereka.

Seperti rancangan mereka, anda akan mendapat pilihan caching pintar dan CDN Cloudflare percuma. Ia dilengkapi dengan sijil SSL percuma yang telah dipasang sebelumnya, sandaran harian, dan kemas kini automatik untuk sumber WordPress dan WooCommerce.

Harga Hosting WooCommerce SiteGround: Bermula pada $ 3,95 / bulan.

Dapatkan Hosting WooCommerce Sekarang

SiteGround “Cloud Hosting” Bermula dengan $ 80 / bulan

Kupon hosting SiteGround untuk Cloud Hosting

SiteGround Managed Cloud Hosting sangat fleksibel dan berskala untuk menghoskan semua laman web anda. Ia dilengkapi dengan sumber pelayan peribadi untuk pengguna peringkat masuk ke laman web perniagaan besar.

Sangat mudah untuk mengurus dan menskala RAM atau CPU anda dalam 1 klik. Dengan cache dinamik, ia membolehkan anda duduk dan berehat sementara pelayan mendapat pengoptimuman prestasi automatik.

Harga Hosting Cloud SiteGround: Bermula pada $ 80 / bulan.

Dapatkan Cloud Hosting Sekarang

Dapatkan “Enterprise Hosting” Dengan SiteGround

Tawaran SiteGround pada Enterprise Hosting

SiteGround Enterprise Hosting dibuat khas untuk pengguna maju dan laman web perniagaan besar. Ia dikendalikan sepenuhnya oleh pasukan pakar yang menjaga infrastruktur hosting anda.

Ia berfungsi pada pelayan Linux dan memberikan anda sokongan terbaik untuk meningkatkan hosting perniagaan anda. Anda juga boleh mendapatkan aliran kerja pengembangan khusus untuk mengintegrasikan penyelesaian anda.

Harga Hosting Web SiteGround: Untuk rancangan ini, anda perlu menghubungi pasukan penjualan SiteGround untuk mendapatkan harga yang disesuaikan.

Dapatkan Hosting Perusahaan Sekarang

“Hosting Pelayan Dedikasi” Dengan SiteGround Bermula dari $ 269 / bulan

Kupon SiteGround untuk Dedicated Hosting

Hosting SiteGround Dedicated Server adalah untuk pengguna yang mencari lebih daripada penyelesaian VPS. Ini adalah hosting premium dengan penyediaan berprestasi tinggi yang dikendalikan oleh pakar SiteGround.

Penyediaan pelayan khusus termasuk kemas kini automatik, pementasan, WP-CLI, integrasi Git, dan banyak lagi. Mudah dikendalikan dengan cPanel, WHM, dan alat berguna lain.

Harga Hosting Cloud SiteGround: Bermula pada $ 269 / bulan.

Dapatkan Hosting Pelayan Dedikasi Sekarang

Dapatkan 70% MATI di SiteGround Hosting (Tawaran Eksklusif)

Ikuti pautan rujukan kupon SiteGround oleh IsItWP untuk mendapatkan diskaun eksklusif untuk hosting.

Dapatkan Kupon »

Dapatkan 70% MATI di SiteGround Hosting (Tawaran Eksklusif)
Tidak Perlu Kod. Klik butang untuk menuntut perjanjian.

PERGI KE SITEGROUND.COM

Anda dapat DISKAUN 70% di web hosting anda dengan kod kupon SiteGround IsItWP pada rancangan permulaan mereka. Ikuti arahan langkah demi langkah kami di bawah untuk menuntut diskaun maksimum pada hosting SiteGround menggunakan kod diskaun SiteGround eksklusif kami.

Cukup pergi ke laman web SiteGround. Anda perlu menatal ke bawah dan klik pada Dapatkan Rancangan butang.

Kod Diskaun SiteGround

SiteGround menawarkan DISKON 70% eksklusif kepada semua pengguna kami di semua rancangan hosting WordPress. Perjanjian yang luar biasa bermula dengan membuat laman web pertama anda.

Sekarang anda harus memasukkan nama domain anda (seperti www.yourwebsite.com atau isitwp.com) dan klik pada Teruskan butang.

Nota: Sekiranya anda sudah mempunyai domain, maka anda boleh meneruskannya dengan memasukkannya.

Pilih Domain untuk mendaftar dengan kupon hosting laman web anda

Setelah memilih nama domain dan rancangan hosting anda, anda perlu menambahkan maklumat akaun dan maklumat hubungan anda.

Maklumat Akaun

Seterusnya, anda harus menatal ke bawah untuk memasukkan maklumat pelanggan dan pembayaran anda untuk meneruskan.

Bayar Sekarang dengan kod kupon Siteground anda

Klik pada Bayar sekarang butang, dan anda membeli tawaran hosting hebat oleh SiteGround.

Kami harap anda dapati kod kupon SiteGround kami dapat membantu. Anda mungkin juga ingin melihat halaman kupon kami untuk mendapatkan lebih banyak potongan harga.

Sekiranya anda ingin memulakan laman web baru, jangan lewatkan panduan kami mengenai cara memilih pendaftar nama domain terbaik.

Menebus Kod Kupon SiteGround: Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa soalan yang sering ditanya mengenai tawaran eksklusif SiteGround.

Bagaimana saya boleh mendapat Diskaun untuk SiteGround Hosting?

Sekiranya anda pengguna IsItWP, anda akan mendapat potongan 70% eksklusif di SiteGround. Ia juga merangkumi domain percuma, sijil SSL percuma, pemasangan WordPress 1 klik, dan sokongan pelanggan 24/7.

Anda hanya perlu mengklik pautan kod diskaun SiteGround untuk mendapatkan tawaran istimewa SiteGround yang menakjubkan ini. Untuk maklumat lebih lanjut, anda harus melompat ke bawah untuk mengetahui cara menggunakan kod diskaun SiteGround.

Adakah Hosting SiteGround dikenakan setiap bulan?

Dengan SiteGround, anda mendapat banyak pilihan pembayaran. Ia membolehkan anda membayar selama 1 bulan, 12 bulan, 24 bulan, dan 36 bulan. Lebih banyak bulan yang anda pilih untuk membayar, diskaun tambahan anda akan mendapat semua rancangan.

Pelan Hosting SiteGround

Sekiranya anda memilih rancangan 36 bulan, maka anda harus tahu bahawa nama domain dan sijil SSL adalah percuma untuk tahun pertama (12 bulan) sahaja. Untuk meneruskan perkhidmatan tanpa gangguan, anda perlu membayar nama domain dan sijil SSL mulai tahun kedua.

Adakah SiteGround Sering Memberi Tawaran dan Potongan Harga?

Perjanjian SiteGround ini adalah untuk pengguna IsItWP yang untuk masa yang terhad. SiteGround menawarkan potongan dan tawaran pada musim percutian setiap tahun. Manfaatkan kupon hosting SiteGround ini untuk mendapatkan rancangan hosting web dan melancarkan laman WordPress anda dengan cepat.

Adakah SiteGround Menawarkan Jaminan Wang Dikembalikan?

Ya, dengan setiap tawaran eksklusif SiteGround, anda akan mendapat jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map