Kod Kupon Web Cecair (2020)

Kod Diskaun Web Cecair


Liquid Web adalah syarikat hosting terurus terkemuka di pasaran. Perkhidmatan hosting mereka dioptimumkan secara eksplisit untuk aplikasi popular seperti WordPress, WooCommerce, e-mel perniagaan premium, dan banyak lagi. Sebagai pengguna IsItWP, anda mendapat potongan harga eksklusif 69% untuk tiga bulan pertama langganan anda. Anda perlu menggunakan kod kupon kami untuk menikmati potongan besar ini.

Tebus Kod Kupon Web Cecair – Jimat DISKAUN hingga 69% + SSL Percuma

Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda tawaran Web Cecair eksklusif kami untuk setiap pilihan web hosting. Anda juga dapat mengetahui cara menebus kod kupon Web Cecair eksklusif ini.

Klik pada salah satu pilihan hosting di bawah untuk membaca lebih banyak maklumat mengenai setiap perkhidmatan. Sekiranya anda lebih suka memotong terus dan ambil kod kupon, berusaha untuk mendapatkannya.

Dapatkan “Hosting WordPress Terurus” Dengan Kod Kupon Web Cecair (DISKAUN 69%)

Kod Diskaun Web Cecair

Hosting WordPress yang diuruskan oleh Web Cecair terkenal dengan perkhidmatannya yang boleh dipercayai, sokongan langsung yang cepat, peningkatan automatik, persekitaran pementasan, penyimpanan yang hebat, penyediaan mudah, akses pelayan penuh, dan banyak lagi.

Dengan setiap rancangan, anda akan mendapat sijil SSL percuma yang dikonfigurasi ke laman web anda secara automatik. Ini menyediakan paparan lalu lintas / halaman tanpa had, sandaran harian automatik, alat pembangun, penyediaan aplikasi / perisian, dan pusat data yang diperibadikan.

Harga Hosting WordPress yang Terurus Web Cecair: Bermula pada $ 8.99 / bulan.

Dapatkan Hosting WordPress Terurus Sekarang

Dapatkan “Hosting VPS” Dengan Tawaran Web Cecair Eksklusif (Bermula pada $ 19.99)

Hosting VPS Web Cecair

VPS Hosting oleh Liquid Web adalah penyelesaian web hosting yang popular yang dibina dengan ideal untuk mengehoskan laman web tanpa had. Ia dilengkapi dengan sandaran tempatan, perlindungan serangan DDoS, alamat IP khusus, Cloudflare CDN, dan banyak lagi.

Pelan VPS mempunyai firewall terpadu dan keselamatan pelayan canggih untuk memastikan laman web anda selamat dari sebarang aktiviti berbahaya. Ini juga menyediakan akses root untuk menyesuaikan sepenuhnya tetapan pelayan anda.

Harga Hosting VPS Web Cecair: Bermula pada $ 19.99 / bulan.

Dapatkan Hosting VPS Sekarang

Dapatkan “Dedicated Hosting” Dengan Tawaran Istimewa Web Cecair (Bermula dari $ 149)

Hosting Pelayan Dedikasi Web Cecair

Dedicated Server Hosting oleh Liquid Web adalah perkhidmatan hosting yang dikendalikan sepenuhnya dengan prestasi tinggi dan keselamatan tahap tinggi. Ia dilengkapi dengan sumber pelayan yang kuat untuk persediaan Linux dan Windows.

Setiap pelayan khusus dilindungi PCI dan firewall dilindungi. Liquid Web juga memberikan penilaian kerentanan dan perlindungan aplikasi web untuk membolehkan anda menghoskan laman web dan aplikasi anda dalam persekitaran yang selamat.

Harga Hosting Dedikasi Web Cecair: Bermula pada $ 149 / bulan.

Dapatkan Hosting Khusus Sekarang

Dapatkan “Hosting WooCommerce” Dengan Tawaran Web Cecair (Bermula pada $ 39)

Web Hosting WooCommerce Cecair

WooCommerce Hosting by Liquid Web adalah pakej lengkap yang dilengkapi dengan lebih dari 1000 tema eCommerce, variasi produk, katalog produk, plugin komprehensif, dan banyak lagi.

Dengan rancangan hosting WooCommerce, anda juga dapat meningkatkan penukaran, menguruskan inventori kedai, menambah kupon dan tawaran, memasukkan gambar produk, dan membuat akaun kakitangan. Ia menawarkan sokongan SEO terbina dalam untuk membantu menilai laman web eCommerce anda.

Harga Hosting WooCommerce Web Cecair: Bermula pada $ 39 / bulan.

Dapatkan Hosting WooCommerce Sekarang

Dapatkan 69% MATI pada rancangan hosting Web Cecair anda

Gunakan kod kupon Liquid Web kami untuk mendapat hosting WordPress DISKAUN 69%.

Dapatkan kod “

Dapatkan 69% MATI pada rancangan hosting Web Cecair anda
salin kod di bawah dan tampal semasa pembayaran:

WPBEGINNER69OFF

PERGI KE LIQUIDWEB.COM

Kod kupon Liquid Web eksklusif IsItWP menjimatkan 69% daripada tiga bulan pertama anda dalam rancangan hosting WordPress yang diuruskan. Cukup ikuti arahan di bawah ini untuk memanfaatkan kod kupon Web Cecair ini dan nikmati potongan maksimum pada tiga bulan pertama anda.

Pertama, klik pada pautan rujukan Web Cecair di halaman ini. Potongan harga akan dikenakan secara automatik untuk pembelian anda.

Anda sekarang akan diarahkan ke eksklusif Diskaun WPBeginner halaman di laman web Liquid.

Kod Diskaun Web Cecair

Tatal ke bahagian harga dan rancangan. Terdapat 2 rancangan yang tersedia: Peribadi dan Bebas

Anda perlu memilih rancangan dan klik pada butang ‘Pesan Sekarang’. Dari halaman ini, anda juga boleh memilih pusat data terdekat.

Pesan sekarang

Seterusnya, anda akan melihat halaman pendaftaran. Tambahkan maklumat anda dan buat akaun untuk meneruskan ke halaman pembayaran.

Halaman daftar

Sekarang, anda perlu memasukkan nama domain anda dan klik pada Seterusnya butang.

Masukkan Nama Domain

Selepas itu, anda akan melihat halaman pengebilan. Anda perlu memasukkan nama, nombor, alamat, maklumat syarikat, dan maklumat kad kredit anda.

Halaman bil

Klik pada Seterusnya butang untuk menyemak pesanan anda dan menyelesaikan pembelian.

Kami harap anda dapati kod kupon Liquid Web kami bermanfaat. Anda mungkin juga ingin melihat halaman kupon kami untuk mendapatkan lebih banyak potongan harga.

Sekiranya anda ingin memulakan laman web baru, jangan lewatkan panduan kami mengenai cara memilih pendaftar nama domain terbaik.

Menebus Kod Kupon Web Cecair: Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa soalan yang sering ditanya mengenai tawaran eksklusif Liquid Web.

Bagaimana Saya Boleh Dapatkan Diskaun untuk Web Hosting Cecair?

Sekiranya anda seorang pengguna IsItWP, anda akan mendapat potongan harga eksklusif 69% untuk hosting Web Cecair. Ini juga termasuk sijil SSL percuma dan sokongan pelanggan 24/7 di telefon, e-mel, dan sembang.

Kod Diskaun Web Cecair

Anda hanya perlu mengklik pada pautan kod diskaun Web Cecair untuk mendapatkan tawaran istimewa Web Cecair yang menakjubkan ini.

Adakah Web Hosting Cecair dikenakan setiap bulan?

Dengan Web Cecair, anda mendapat banyak pilihan pembayaran. Ia membolehkan anda membayar secara bulanan dan 12 bulan. Untuk beberapa rancangan, anda juga boleh membayar selama 24 bulan dan menjimatkan wang. Semakin banyak bulan yang anda bayar, diskaun tambahan yang anda dapat untuk semua rancangan.

Adakah Web Cecair Sering Memberi Tawaran dan Potongan Harga?

Urusan eksklusif Liquid Web ini adalah untuk pengguna IsItWP yang untuk masa yang terhad. Web Cecair memberikan potongan dan tawaran pada musim percutian setiap tahun. Manfaatkan tawaran istimewa Web Cecair ini untuk mendapatkan rancangan hosting web dan melancarkan laman WordPress anda dengan cepat.

Adakah Web Cecair Menawarkan Jaminan Wang Dikembalikan?

Ya, dengan rancangan hosting bersama Liquid Web, anda akan mendapat jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Tetapi, tidak ada polisi pengembalian dana untuk hosting VPS, hosting pelayan khusus, dan rancangan lain.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map