10 beste Britse webhostingservices vanaf € 1,50 – vergeleken (2020)

beste Britse hostingservices


Bent u geïnteresseerd in het starten van een website, maar vraagt ​​u zich af wat de beste Britse webhosting is? Om een ​​website te maken, heeft u betrouwbare webhosting nodig die goed werkt voor sites in het VK. Maar aangezien er zoveel webhostingopties zijn, kan het moeilijk zijn om de beste keuze voor uw website te vinden.

In dit artikel bespreken we de beste Britse webhosting. We behandelen laadtijd, uptime, ondersteuning, prijzen en meer, zodat u de beste webhosting voor uw Britse site kunt kiezen.

Over ons UK Web Hosting Reviewproces

Voordat we aan de slag gaan met onze keuzes voor de beste Britse webhosting, laten we ons beoordelingsproces doornemen.

Aangezien het niet praktisch voor u is om u aan te melden voor talloze webhosts en ze allemaal te testen, hebben we dat voor u gedaan voor veel van de meest populaire webhosts in deze lijst.

Dit is wat we hebben gedaan om u tijd te besparen en u te helpen gemakkelijk de beste Britse webhosting te kiezen:

 1. Ingeschreven bij de beste Britse webhosts op de markt.
 2. Een test WordPress-website gemaakt.
 3. Spiegelde een live site-omgeving op die testsites door een WordPress-thema te installeren en dummy-inhoud en afbeeldingen toe te voegen.
 4. Liep een paar verschillende snelheidstests om te zien hoe de site zou presteren en registreerde de testgegevens.

Nu u weet hoe we deze webhosts hebben beoordeeld, gaan we kijken naar de beste keuze op onze lijst voor de beste Britse hosting.

1. Bluehost

bluehost-best-uk-web-hosting

 • Laadtijd: 689 ms
 • Uptime: 99,99%
 • Ondersteuning: 9/10
 • Website: Bluehost.com

Aan de slag met Bluehost »

Bluehost is de meest populaire webhostingprovider, die wereldwijd meer dan 2 miljoen websites van stroom voorziet. Officieel aanbevolen door WordPress.org, biedt Bluehost 1-klik WordPress-installatie. U kunt dus in een handomdraai beginnen met het bouwen van uw website, zonder ingewikkelde software om te downloaden en te installeren.

Elke website die bij Bluehost wordt gehost, wordt ook geleverd met een gratis domeinnaam en een SSL-certificaat. Bovendien kunt u Bluehost 30 dagen gratis uitproberen. Als je hun hostingservice niet leuk vindt, bieden ze een geld-terug-garantie.

Bluehost biedt ook 24/7 ondersteuning, hun getrainde interne experts zijn beschikbaar om u te helpen wanneer u maar wilt. Daarnaast bieden ze een helpcentrum met handleidingen, videozelfstudies en meer.

Bluehost is een van de beste gratis webhostingbedrijven.

Britse servers: Ja, Londen, VK.

Prijzen: Normale prijzen beginnen bij € 6,29 / maand.

Speciale aanbieding: Onze gebruikers betalen € 2,17 / maand (meer dan 60% korting + gratis domeinnaam, SSL). Bekijk de volledige details op de Bluehost-couponpagina.

Lees onze Bluehost-recensie »

2. SiteGround

siteground-uk-web-hosting

 • Laadtijd: 649 ms
 • Uptime: 99,98%
 • Ondersteuning: 10/10
 • Website: SiteGround.com

Aan de slag met SiteGround »

SiteGround is een van de meest populaire webhostingservices en wordt aanbevolen door veel professionele bloggers. Ze hosten momenteel 2 miljoen domeinen.

SiteGround biedt betrouwbare, snelle en veilige webhosting voor kleine en middelgrote websites (sites met 100.000 maandelijkse bezoekers of minder) en ze bieden de allerbeste ondersteuning.

Bovendien krijg je met een gedeeld hostingplan een gratis website builder, gratis SSL-certificaat, gratis CloudFare CDN, gratis e-mailaccounts en gratis dagelijkse back-ups.

Britse servers: Ja, Londen, VK.

Prijzen: Normale prijzen beginnen bij € 9,95 / maand.

Speciale aanbieding: Onze gebruikers krijgen een speciale aanbieding van € 3,95 / maand.

Lees onze volledige SiteGround-review »

3. HostGator

host-gator-best-uk-web-hosts

 • Laadtijd: 691 ms
 • Uptime: 99,96%
 • Ondersteuning: 10/10
 • Website: HostGator.com

Ga aan de slag met HostGator »

HostGator is een van de beste Britse webhostingproviders voor beginners. Met HostGator krijgt u gratis tools voor het bouwen van sites en 4.500 websitesjablonen. U kunt dus zonder enige eerdere ervaring eenvoudig in een mum van tijd een website maken.

Elk plan biedt onbeperkte schijfruimte en bandbreedte, onbeperkte e-mailadressen, 1-klik WordPress-installatie, gratis SSL-certificaat, $ 100 tegoed voor Google- en Bing-advertenties en meer.

HostGator biedt ook 24/7/365 technische ondersteuning via telefoon, e-mail en livechat, evenals uitgebreide documentatie met meer dan 500 video-tutorials.

Bovendien bieden ze een geld-terug-garantie van 45 dagen, zodat u hun webhostingservice zonder risico kunt uitproberen.

Britse servers: Nee, VS..

Prijzen: Normale prijs begint bij $ 6,95 / maand (ongeveer € 6,20 / maand).

Speciale aanbieding: Onze gebruikers betalen slechts $ 2,78 / maand (ongeveer € 2,48 / maand).

Lees onze HostGator-recensie >>

4. A2-hosting

a2-hosting-uk

 • Laadtijd: 1,28 s
 • Uptime: 99,90%
 • Ondersteuning: 9/10
 • Website: A2hosting.com

Ga aan de slag met A2 Hosting »

A2 Hosting biedt een aantal van de snelste, gemakkelijkste en meest betrouwbare webhosting voor Britse sites. Zelfs het goedkoopste abonnement wordt geleverd met 5 databases, onbeperkte opslag, onbeperkte overdracht, gratis SSL en SSD, altijd geld-terug-garantie en meer.

Met A2 Hosting krijg je ook toegang tot hun Turbo-servers, die je 20x snellere laadpagina’s geven. Maar de Turbo-servers zijn alleen beschikbaar met de 2 duurste abonnementen.

A2 Hosting wordt ook geleverd met 2 besturingssystemen, Windows en Linux, en u kunt WordPress, Drupal, Joomla en anderen met 1 klik installeren.

Britse servers: Nee, Amsterdam, Nederland.

Prijzen: Normale prijzen beginnen bij € 7,12 / maand.

Speciale aanbieding: Speciale aanbieding prijzen beginnen bij slechts € 2,64 / maand.

Lees onze A2 Hosting-recensie >>

5. GreenGeeks

green-geeks-best-uk-web-host

 • Laadtijd: 697 ms
 • Uptime: 99,92%
 • Ondersteuning: 9/10
 • Website: GreenGeeks.com

Aan de slag met GreenGeeks »

GreenGeeks is een webhostingdienst voor groene energie die 3x de stroom die ze verbruiken teruggeeft aan het net in de vorm van groene energie. Ze zijn niet alleen toegewijd aan het milieu, maar ze bieden ook de beste snelheidstechnologie, geweldige beveiliging en nuchtere technische ondersteuning.

Elk abonnement biedt een app-installatieprogramma met één klik (inclusief WordPress), onbeperkte webruimte, onbeperkte gegevensoverdracht, gratis domein voor het eerste jaar, gratis wildcard SSL en meer.

Britse servers: Nee, Amsterdam, Nederland.

Prijzen: Normale prijzen beginnen bij $ 9,95 / maand (ongeveer € 8,88 / maand).

Speciale aanbieding: Onze gebruikers betalen slechts $ 2,95 / maand (ongeveer € 2,63 / maand).

Lees onze GreenGeeks-recensie >>

6. iPage

ipage-web-hosting-uk

 • Laadtijd: 2.60 s
 • Uptime: 99,98%
 • Ondersteuning: 8/10
 • Website: iPage.com

Aan de slag met iPage »

iPage is een andere milieuvriendelijke webhostingprovider. Hun datacenters zijn en webservers werken op windenergie. iPage is ook een van de meest betaalbare webhosts.

Met een iPage-hostingpakket krijgt u een gratis domeinnaam, een sitebouwer die u kunt slepen en neerzetten, duizenden sjablonen, SSL-certificaat, e-mailadres, gratis domeinoverdracht en meer.

Ze bieden ook uitstekende 24/7 klantenondersteuning en een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Britse servers: Nee, VS..

Prijzen: Normale prijzen beginnen vanaf € 8,35 / maand.

Speciale aanbieding: Onze gebruikers betalen slechts € 1,50 / maand.

Lees onze iPage-recensie >>

7. tsoHost

tsohost-best-uk-web-hosting

tsoHost is een in het VK gevestigd hostingbedrijf dat wordt vertrouwd door meer dan 250.000 klanten en dat al 14 jaar bestaat.

tsoHost biedt volledig beheerde WordPress-hosting, installatie met één klik, een gratis domeinnaam en superieure snelheid. Naast WordPress-hosting bieden ze ook cloudwebhosting, cPanel-hosting, de beste VPS-hosting en een dedicated server. Met VPS en dedicated server webhostingoplossingen krijgt u een uptime-garantie van 99,9%.

Hun gedeelde hostingplannen worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen en ze worden ook ondersteund door 24/7 deskundige ondersteuning via telefoon, ondersteuningstickets en livechat.

Britse servers: Ja, Londen, VK.

Prijzen: Normale prijzen beginnen bij € 2,92 / maand.

8. Hostinger

hostinger-uk-web-hosts

Hostinger is een Europese webhost, opgericht in 2004, met meer dan 29 miljoen gebruikers. Ze bieden gedeelde webhosting die perfect is voor kleine en middelgrote websites, evenals cloud- en VPS-hosting.

Deze webhostingservice biedt een uniek hPanel dat krachtig en gebruiksvriendelijk is, uitzonderlijke snelheid, WordPress-optimalisatie en meer.

Beginners kunnen zich op hun gemak voelen met hun 24/7/365 live klantenondersteuning en u kunt ze zonder risico uitproberen met hun 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Britse servers: Ja, VK.

Prijzen: Normale prijzen beginnen bij € 7,99 / maand.

Speciale aanbieding: Op het moment van schrijven van dit artikel kunt u al vanaf € 0,80 / maand aan de slag.

Aan de slag met Hostinger »

9. Hart internet

heart-internet-web-hosting

Heart Internet is de op één na grootste webhost in het VK voor gehoste websites. Heart Internet biedt beveiliging, betrouwbaarheid en snelheid met hun in het VK gevestigde netwerk.

Ze bieden ook 1-klik WordPress-installatie en met hun webhostingplan voor beginners krijg je 10 GB webruimte en 50 GB maandelijkse bandbreedte, wat prima is voor beginners. Bovendien bieden ze gemakkelijke upgrade-opties naarmate uw site groeit.

U kunt uw problemen 24/7 oplossen en vragen beantwoorden door hun vriendelijke ondersteuningsteam.

Britse servers: Ja, VK.

Prijzen: Normale prijzen beginnen bij € 3,99 / maand.

10. eUKhost

eUKhost-UK-web-host

eUKhost is voornamelijk gevestigd in het VK en wordt vertrouwd door meer dan 35.000 klanten over de hele wereld.

Hun basis gedeelde gedeelde webhosting-abonnement wordt geleverd met 2 GB Britse schijfruimte, onbeperkte bandbreedte, een gratis domeinnaam en meer.

eUKhost biedt ook hoog gewaardeerde technische ondersteuning, 24/7, wat een groot deel van de reden is dat ze op TrustPilot worden beoordeeld met een 9,4 op 10.

Britse servers: Ja, Maidenhead, Reading, Nottingham en Manchester, VK.

Prijzen: Normale prijzen beginnen bij € 2,78 / maand.

Het kiezen van de beste Britse webhosting

Of uw site nu in het VK is gevestigd of u maakt een website die voornamelijk voor Britse gebruikers is bedoeld, er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste Britse webhosting, waaronder:

 1. Wachttijd
 2. Uptime-garantie
 3. Kenmerken
 4. Technische ondersteuning

Laten we ze snel bespreken.

1. Wachttijd
Een van de belangrijkste factoren is latentie.

Wat is latentie? Latentie is de tijdspanne van een server die een door de gebruiker gemaakt verzoek ontvangt en verwerkt. Latentie wordt beïnvloed door de locatie van de webhost en de locatie van het websitebezoek. Hoe dichter een website of gebruiker bij een datacenter staat, hoe beter de laadtijd van de pagina zal zijn.

U kunt dus zien waarom het belangrijk is om naar de locatie van de webhostingservers te kijken. Uw website moet snel worden geladen als u niet het risico wilt lopen websitebezoekers te verliezen. Als u een Britse website maakt, wilt u webhosts zoeken met servers in het VK of in de buurt. Hoewel sommige in de VS gevestigde webhosts krachtig genoeg zijn om toch een snelle laadtijd te leveren.

2. Uptime-garantie
Uptime is de tijd die een server werkt en beschikbaar is. Als uw website veel downtime heeft, kunnen gebruikers deze niet bezoeken. Dit kan ervoor zorgen dat bezoekers van uw website geïrriteerd raken en ze kunnen zelfs denken dat uw site niet meer bestaat.Daarom is het belangrijk om een ​​webhost te kiezen die een goede uptime-garantie biedt.

Het is bijna onmogelijk om een ​​uptime van 100% te garanderen, maar alles onder 99,9% is redelijk onbetrouwbaar.

3. Functies
Een goede webhost moet u alle functies bieden die u nodig hebt om eenvoudig een website te bouwen. Enkele belangrijke kenmerken zijn bijvoorbeeld:

 • Installatie met 1 klik – U zou in staat moeten zijn om software zoals WordPress met 1 klik te installeren.
 • Website Builder – Het maken van een website is veel gemakkelijker met een website builder met slepen en neerzetten.
 • E-mailhosting – Als bedrijf is het belangrijk om een ​​zakelijke e-mail te hebben die overeenkomt met uw domeinnaam.
 • Gratis domein – Veel webhosts bieden een gratis domein dat u geld bespaart bij het starten.

Andere waardevolle functies zijn onder meer marketingtools, onbeperkte schijfruimte en bandbreedte, configuratiescherm en meer. Kijk goed naar de functies van de webhost om ervoor te zorgen dat deze alles biedt wat u nodig heeft.

4. Technische ondersteuning
Voor zowel beginners als experts is het belangrijk om een ​​web- of bloghostingservice te kiezen die solide technische ondersteuning biedt. U kunt het beste een webhost kiezen die 24/7 ondersteuning biedt met een geweldige responstijd, zodat u niet hoeft te wachten op een terugbelverzoek of een antwoord. In plaats daarvan kunt u uw problemen meteen oplossen en ervoor zorgen dat uw website te allen tijde beschikbaar is voor uw bezoekers.

Je moet ook naar de documentatie kijken. Een webhost die een breed scala aan documentatie biedt om u te helpen bij het oplossen van uw problemen, zal nuttig zijn om uw kennisbasis te vergroten en uw eigen problemen op te lossen.

Samenvatting: Beste Britse webhosting

Na het bekijken van alle beste Britse webhostingproviders, raden we Bluehost aan als onze # 1 keuze. Met Bluehost als een van de meest populaire webhostingbedrijven ter wereld, weet u dat uw website in veilige handen is.

Bluehost biedt talloze tariefplannen die aan uw behoeften voldoen, een breed scala aan functies, geweldige klantenondersteuning, geweldige prestaties en uptime, en ze zijn ook betaalbaar.

UK Web HostingCostMoney BackLoad TimeUptimeSupportUK Server
Bluehost€ 2,17 / maand30 dagen689 ms99,99%10/10Ja
SiteGround€ 3,95 / maand30 dagen649 ms99,98%10/10Ja
HostGator$ 2,78 / maand45 dagen691 ms99,96%10/10Nee
A2-hosting€ 2,64 / maand30 dagen1280 ms99,90%9/10Nee
GreenGeeks$ 2,95 / maand30 dagen697 ms99,92%9/10Nee
iPage€ 1,50 / maand30 dagen2600 ms99,98%8/10Nee
tsoHost€ 2,92 / maand30 dagenN.v.t.N.v.t.10/10Ja
Hostinger€ 0,80 / maand30 dagenN.v.t.N.v.t.9/10Ja
Hart internet€ 3,99 / maand30 dagenN.v.t.N.v.t.8/10Ja
eUKhost€ 2,78 / maand30 dagenN.v.t.N.v.t.10/10Ja

We hopen dat je dit artikel over de beste Britse webhosting leuk vond en dat het kiezen van de beste webhost voor jou een beetje eenvoudiger is. Als je dit artikel leuk vond, bekijk dan ons andere bericht over de beste goedkope hostingbedrijven.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map