10 beste e-mailhostingproviders 2020 (vergeleken en beoordeeld)

Beste e-mail-hostingproviders


Op zoek naar de beste e-mailhostingproviders voor uw kleine bedrijf?

Als u een webhostingservice heeft gekocht om uw bedrijf online te starten, is het u wellicht opgevallen dat veel hostingservices een ingebouwde optie bieden om uw e-mails te hosten.

Hoewel dat geweldig is voor iedereen die net is begonnen, heeft het voor velen een keerzijde. En de grootste daarvan zijn de beperkte functies. Dat is wanneer e-mailhostingservices in beeld komen. In tegenstelling tot de ingebouwde opties die worden aangeboden door de webhostingservices, kunt u met e-mailhostingservices ervoor zorgen dat elke e-mail die u verzendt, wordt bezorgd bij uw gebruikers.

Bovendien heb je volledige controle over je e-mails. En dankzij hun geweldige ondersteuning kunt u zich uitsluitend op uw bedrijf concentreren zonder u zorgen te hoeven maken over de configuratie of instellingen.

Hoe u de beste e-mailhostingprovider vindt

Over het algemeen zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden voordat u kiest voor een goede e-mailhostingserviceprovider. Laten we er een paar bekijken:

 • Aangepast domein: Controleer altijd of u hiermee een aangepast e-maildomein kunt gebruiken of niet.
 • Levering garantie: Het is waarschijnlijk dat uw e-mails de inbox van de ontvangers bereiken, in plaats van de spammap.
 • Capaciteit voor het verzenden van bestanden: Controleer of uw e-mailhostingprovider u een enorme bestandsbijlage kunt sturen vanuit uw account. Hoe groter de bestanden die u kunt verzenden, hoe beter.
 • Uptime: Het heeft geen zin om een ​​hostingservice te selecteren als deze niet een uptime van 99,9% kan garanderen.
 • Veiligheid: Het is uiterst belangrijk om uw e-mails vrij te houden van spam of andere kwaadaardige bedreigingen.

1. Bluehost: e-mailhosting met gratis e-maildomein

Bluehost-e-mail

Bluehost is een van de meest populaire en beste e-mailhostingproviders die naast webhosting e-mailhostingservices aanbiedt. Met deze services kunt u een heel jaar een gratis domein hebben en onbeperkte e-mails voor uw bedrijf maken. Vanwege de robuuste beveiliging via IMAP, kunt u erop vertrouwen dat uw e-mails altijd worden beschermd tegen potentieel kwetsbare bedreigingen. Het biedt ook 3 verschillende webmailoplossingen om uw e-mails te beveiligen.

Met Bluehost kunt u 5 e-mailaccounts maken met alle webhostingplannen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de uptime, want Bluehost heeft een briljant record met een uptime van 99,99%.

Lees hier onze volledige recensie op Bluehost.

2. SiteGround: de beste veilige e-mailhostingprovider

Siteground e-mailhosting

SiteGround is een andere fantastische e-mailhostingprovider die u kunt bekijken. Het heeft al zijn sporen verdiend als een toonaangevende webhostingserviceprovider voor kleine en grote ondernemingen. En de e-mailhostingservices zijn even goed in termen van functies en beveiligingsopties.

Door te kiezen voor SiteGround kunt u tot 400 e-mails per uur versturen. Elke e-mail die u verzendt, kan maximaal 40 ontvangers hebben en als een e-mail niet wordt bezorgd, wordt deze binnen 24 uur automatisch opnieuw verzonden. U kunt ook zeker zijn van de beveiliging van uw e-mails omdat het standaard de SpamExpert-functie voor elke gebruiker inschakelt.

Lees hier onze volledige recensie op SiteGround.

3. HostGator: beste e-mailhosting met onbeperkte e-mailadressen

HostGator, gratis migratiediensten

HostGator is een andere geweldige e-mailhostingserviceprovider die zijn gebruikers beveiligde en krachtige e-mailhostingservices biedt. Hiermee kunt u uw e-mails op uw eigen server hosten. Zodra de e-mail is gemaakt, kunt u deze openen via webmail of via uw telefoon door een webclient naar keuze in te stellen.

Het beste is dat je bij alle abonnementen onbeperkte e-mailaccounts krijgt. HostGator garandeert een uptime van 99,98%.

4. G Suite: zakelijke e-mails met Gmail

G Suite-e-mails, e-mailhosting

GSuite is niet alleen uw gemiddelde e-mailhostingprovider. Het is een complete tool voor bedrijfsbeheer waarmee u volledige toegang heeft tot alle organisatie- en beveiligingstools van Google. Dit kan u helpen uw bedrijf te stroomlijnen zonder professionele hulp.

Het biedt 25 MB opties voor e-mailbijlagen en u kunt ook een onbeperkt aantal groeps-e-mails maken. Afgezien van Gmail voor bedrijven, geeft het je toegang tot alle Google-apps, inclusief Google Drive, Docs, Voice, enz.
Lees hier hoe u een professionele e-mail maakt met G Suite.

5. A2-hosting: e-mailhosting met pro-rated garantie

A @ hosting, gratis migratie

A2 Hosting biedt beveiligde en betrouwbare e-mailhostingservices die ervoor zorgen dat uw e-mails zonder problemen worden verzonden en ontvangen. Als webhostingprovider bieden ze ook onbeperkte e-mailadressen met doorstuur- en autoresponderopties. U kunt ook onbeperkte opslagcapaciteit hebben waar al uw berichten worden opgeslagen totdat u ze zelf verwijdert.

A2 Hosting maakt automatisch een back-up van al uw berichten om ervoor te zorgen dat alles veilig is. Hun gebruiksvriendelijke cPanel maakt configuraties en instellingen eenvoudig. Het beste van A2 Hosting is dat ze altijd een pro-rated geld-terug-garantie bieden voor elke ongebruikte service.

Hier is meer over A2 Hosting.

6. Liquid Web: e-mailhosting met beheerde hosting

Liquid Web, e-mailhosting

Liquid Web is nog een andere betrouwbare e-mailhostingservice die geweldige functies biedt. Het standaardabonnement biedt 25 GB opslagruimte en ondersteunt bijlagen van 50 MB. Hiermee kunt u uw e-mails ook gemakkelijk importeren van andere platforms zoals Gmail en Outlook.

U kunt de flexibiliteit hebben om indien nodig e-mailfilters en regels in te stellen. Afgezien daarvan biedt het ook POP-, SMTP-, IMAP-toegang en hoogwaardige spambescherming. Het biedt verschillende plannen met verschillende functies. Hoe hoger je abonnement, hoe meer functies je kunt hebben.

Lees hier onze recensie op Liquid Web.

7. iPage: goedkoopste e-mailhostingprovider

iPage

iPage is nog een andere e-mailhostingservice waarmee u onbeperkte e-mailadressen voor uw bedrijf kunt maken. Dit is een geweldige optie voor eigenaren van kleine bedrijven die e-mailadressen moeten maken voor hun werknemers.

Het biedt ook de functie voor het doorsturen van e-mail en auto-responder, waardoor u gemakkelijker contact kunt houden met uw klanten, zelfs als u afwezig bent. Om ervoor te zorgen dat uw e-mailaccount veilig is voor bedreigingen, biedt het IMAP-ondersteuning.

Lees hier meer over iPage.

8. InMotion Hosting: nog een ander e-mailhostingplatform

InMotion Hosting is een geweldig e-mailhostingplatform met webhostingservice voor diegenen die op zoek zijn naar zakelijke e-mail en webhosting. U kunt bijna elke functie gebruiken die u nodig heeft voor het beheren van uw zakelijke e-mails. Van e-mailfiltering tot auto-responder tot het op de zwarte lijst zetten van spam-e-mails, het biedt geweldige functies aan zijn gebruikers.

U kunt direct aan uw e-mailinstellingen werken vanuit het gebruiksvriendelijke cPanel.

Hier is meer over InMotion Hosting.

9. GoDaddy: beginnersvriendelijke e-mailhosting

GoDaddy-e-mails

GoDaddy is altijd de beste optie geweest voor beginners om e-mails, domeinen en webhosting in te stellen.

GoDaddy biedt tot 50 GB opslagcapaciteit en garandeert 99,99% uptime. U kunt ook facturen verzenden, afspraken beheren, kilometers bijhouden met apps Bookings, Outlook, Customer Management en MileIQ.

Lees hier meer over GoDaddy.

10. Office 365: zakelijke e-mails met Outlook

Office 365

Office 365 is een van de beste e-mailhostingproviders waarmee u zakelijke e-mailhosting kunt krijgen voor kleine en grote ondernemingen. Hiermee kunt u elke e-mail die u ontvangt aanpassen en opslaan. U kunt hun diensten gebruiken om samen te werken op verschillende afdelingen en locaties. Je kunt ook verschillende taken beheren en samenwerken in teamverband met de Microsoft Planner. Dergelijke functies helpen u bij het eenvoudig runnen, beheren en stroomlijnen van uw bedrijf.

Dit zijn enkele van de e-mailhostingservices waarvoor u kunt kiezen. We hopen dat dit artikel u helpt bij het kiezen van de beste e-mailhostingservices voor uw zakelijke e-mail. Misschien wilt u ook de beste e-mailmarketingserviceproviders op de markt bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map