10 beste logo-makers en logo-generatoren vergeleken

Beste logo-makers


Bent u op zoek naar de beste logomaker voor uw bedrijfslogo?

Als u een website-eigenaar, startup of een klein bedrijf met een beperkt budget bent, wilt u misschien niet veel geld uitgeven aan uw logo.

Gelukkig zijn er verschillende online logo-makers waarmee u een professioneel logo voor uw bedrijf kunt maken.

In dit artikel delen we onze zorgvuldig geselecteerde lijst met de beste logomakers waarmee u eenvoudig professionele bedrijfslogo’s kunt ontwerpen.

Hoe u de beste Logo Maker-app kiest

Als u eenmaal heeft besloten dat u uw logo zelf gaat maken, is de volgende stap het kiezen van de beste logomaker die aan uw behoeften voldoet. Aangezien u tientallen online logo-makers kunt vinden, kan het intimiderend zijn om de juiste te kiezen.

Dit is waar u op moet letten in software voor het maken van logo’s.

 • Tekstlogo: Mogelijkheid om een ​​uniek op tekst gebaseerd logo te maken. De logomaker moet u voorzien van een grote verscheidenheid aan tekstontwerpen, stijlen en lettertypen.
 • Ingebouwde sjablonen: Tenzij u een ontwerper bent, wilt u misschien niet helemaal opnieuw beginnen met het bouwen van uw logo. Zorg ervoor dat uw logo-designer-app wordt geleverd met verschillende ingebouwde sjablonen.
 • Hoge resolutie downloaden: Met de logo-makersoftware kunt u een logo met een hoge resolutie downloaden in elk formaat (jpg, png, enz.). Dit is handig voor het gebruik van het logo in uw marketingmateriaal.

Laten we eens kijken naar de beste logomakers die u kunt gebruiken.

1. Constant Contact LogoMaker: gratis Logo Maker-app

Constant Contact LogoMaker

Constant Contact LogoMaker is een gratis software voor het maken van logo’s die wordt meegeleverd met de A.I. aangedreven website builder.

Hiermee kunt u elk aspect van een logo aanpassen, inclusief kleur, lettertype, grootte en pictogram. LogoMaker is een flexibele service en werkt als een charme voor beginners die niet willen investeren in het inhuren van een professionele logo-ontwerper.

Hoewel de LogoMaker-service wordt aangeboden als onderdeel van hun websitebouwer, laten ze u het logo in hoge resolutie downloaden om overal te gebruiken, zoals uw website, marketingmateriaal, T-shirts, printmaterialen, enz. Constant Contact LogoMaker ondersteunt meerdere bestanden typen, wat betekent dat u het gewenste afbeeldingsformaat voor het logo krijgt.

2. Uitgekomen

Uitgekomen

Hatchful is nog een andere gratis logomaker gemaakt door Shopify. Hiermee kunt u professionele en verbluffende bedrijfslogo’s maken zonder voorafgaande grafische ontwerpervaring.

Het wordt ook geleverd met honderden ingebouwde logosjablonen die u kunt aanpassen voor tekst, lettertype, pictogram, kleuren en grootte met behulp van hun ontwerpstudio. Met Hatchful kun je ook het logo in verschillende formaten downloaden voor sociale media, visitekaartjes, merchandise.

3. Canva’s Pro Logo Maker: de beste online logo-maker

Canva Logo Maker

Canva’s Pro Logo Maker is een premium software voor het maken van logo’s voor zakelijke en eCommerce-sites. Het wordt geleverd met duizenden professionele logosjablonen, onbeperkte pictogrammen, illustraties en meer.

Met Canva’s Logo Maker kunt u stijlvolle, aangepaste logo’s genereren die u in hoge resolutie kunt bewerken en downloaden. Met Canva kun je het logo ook delen met je team om het overal ter wereld te bekijken en te bewerken.

4. Merken op maat: de beste logo-maker voor kleine bedrijven

Tailor Brands Logo Maker

Tailor Brands is een professionele logo-service voor merken en bedrijven. Hiermee kunt u een aangepast logo met hoge resolutie maken voor uw website of sociale media.

Daarnaast bieden ze ook een service voor het ontwerpen van advertenties waarmee u aantrekkelijke advertenties kunt maken om uw werk te promoten.

5. Looka Logo ontwerp

Looka Logo ontwerp

Looka is een andere A.I. aangedreven online logo-ontwerpsoftware om uw merkidentiteit op te bouwen. Het wordt geleverd met een frontend-logo-editor waar u een logosjabloon kunt kiezen en de kleuren, lettertypen en tekst kunt wijzigen.

Hiermee kunt u de complete set logo’s voor sociale media, visitekaartjes enz. Downloaden. Looka biedt ook verschillende add-ons om uw merkervaring te verbeteren.

6. Designhill: betrouwbare Logo Maker-service

Designhill

Designhill is een populaire service voor het maken van logo’s om met een paar klikken uw eigen logo te ontwerpen. Het wordt vertrouwd door meer dan 1 miljoen klanten en heeft een klanttevredenheid van 98,78%, waardoor ze een betrouwbare optie zijn om een ​​logo te ontwerpen.

U kunt beginnen met het invoeren van uw bedrijfsnaam en logo-stijlen, kleuren en pictogrammen selecteren. Vervolgens kunt u door honderden sjablonen bladeren om uit te kiezen, wijzigingen aan te brengen en een voorbeeld van het uiteindelijke logo te bekijken.

7. Ucraft Logo Maker: app voor logo-ontwerp met gratis royalty-iconen

Ucraft

Ucraft is een krachtige online logo-maker om uw bedrijfslogo te ontwerpen. Het is gratis te gebruiken en wordt geleverd met meer dan 2 miljoen royaltyvrije pictogrammen om met een paar klikken een uniek logo te maken.

Het is zeer flexibel en u kunt eenvoudig vormen, tekst, pictogrammen en kleuren aanpassen. U kunt het logo van hoge kwaliteit downloaden in SVG- en PNG-indeling.

8. LogotypeMaker

LogoTypeMaker

Logotypemaker is een online logomaker en logogenerator voor eigenaren en ondernemers van kleine bedrijven. Met Logotypemaker hoeft u geen professionele ontwerper in te huren en kunt u meteen uw unieke logo maken.

Het wordt geleverd met een verscheidenheid aan logosjablonen en een A.I. gebaseerde logo-editor. Met Logotypemaker kunt u schaduweffecten, lettertypen, clipart aanpassen en ook uw aangepaste afbeeldingen uploaden.

9. Logogenie: Software voor logo-ontwerp met de beste klantenservice

Logogenie

Logogenie is een premium logo-ontwerpsoftware die wordt geleverd met verschillende logo-ontwerptools en meer dan 1000 professionele logo-sjablonen. Het biedt directe klantenondersteuning met live chat en e-mail.

Hiermee kunt u in 3 eenvoudige stappen een volledig uniek logo maken. Voer uw merknaam in, selecteer het pictogram en pas uw logo aan voor kleuren en stylingeffecten.

10. GraphicSprings Logo Creator: Premium Logo Creator

GraphicSprings Logo Creator

GraphicSprings is een andere premium logo-maker voor kleine bedrijven, startups en online winkels. Hiermee kunt u een professioneel logo ontwerpen, zelfs voor beginners die geen ervaring hebben met het ontwerpen van afbeeldingen.

U kunt het logo gratis genereren, maar u moet $ 19,99 betalen om een ​​hoge resolutie te downloaden. Het betaalde logo is perfect voor uw visitekaartjes, sociale netwerken en website.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen de beste logomakers te vinden die u kunnen helpen bij het ontwerpen van uw bedrijfslogo. Misschien wilt u ook onze gids over de beste webdesignsoftware raadplegen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map