10 beste zakelijke VoIP-telefoondiensten voor kleine bedrijven (2020)

beste zakelijke telefoondiensten


Wilt u de beste zakelijke telefoondienst voor uw WordPress-site? Veel kleine bedrijven integreren een online telefoonsysteem in hun websites om direct contact te leggen met hun gebruikers. Het is een extra service voor livechat, e-mailondersteuning en andere oplossingen op de markt. Met een telefoondienst voor kleine bedrijven kunt u uw gebruikers snel aanspreken. Deze gids behandelt enkele van de beste zakelijke telefoonlijnen die gratis beginnen, tot $ 30 per maand.

Lijst met de beste zakelijke telefoondiensten voor kleine bedrijven

Zakelijke telefoonservice Kosten bekend voor
1. Nextiva$ 19,95 / maand.Eenvoudigste zakelijke telefoondienst
2. RingCentral$ 19,99 / maand.Beste alles-in-één zakelijke telefoonprovider
3. Phone.com $ 9,99 / maand.Goedkoopste VoIP-telefoondienst
4. Sprinkhaan$ 29,99 / maand.Beste virtuele telefoondienst
5. 8 × 8$ 24,99 / maand.Beste gehoste zakelijke telefoondienst
6. Vonage $ 19,99 / maand.Beste geavanceerde telefoondienst
7. Skype $ 8,25 / maand.Meest populaire online telefoondienst
8. GoogleVoice VrijGratis zakelijke telefoondienst
9. Voiceshot $ 12 / maand.Beste automatische telefoonsysteem
10. CallHippo $ 8 / maand.Beste freemium virtuele telefoondienst

Hoe u de beste zakelijke telefoondiensten kiest – veelgestelde vragen

Voordat we ingaan en verschillende zakelijke telefoonproviders gaan vergelijken, is het de moeite waard om even te kijken of een zakelijke telefoondienst de beste keuze is voor uw behoeften.

Nadat we honderden gebruikers hebben geholpen bij het opzetten van een zakelijke telefoondienst, weten we wat het betekent om een ​​telefoonsysteem voor kleine bedrijven te hebben. Laten we beginnen 5 vragen die we vroeger kregen van onze gebruikers.

Als je liever rechtstreeks naar de achtervolging gaat en naar de vergelijking springt, bekijk het hier.

# 1. Wat is een zakelijke VoIP-telefoondienst?

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol (VoIP), ook wel internettelefonie genoemd. Met VoIP kunnen gebruikers bellen via internet.

In tegenstelling tot traditionele telefoondiensten, wordt VoIP zakelijke telefoondienst geleverd met een breed scala aan extra functies waarvoor u niet extra hoeft te betalen, zoals doorschakelen, wisselgesprek, voicemail, beller-ID en meer. Bovendien kunt u documenten verzenden terwijl u in gesprek bent met uw gebruikers.

# 2. Heeft u een VoIP / Business Phone Service nodig?

Een VoIP / zakelijke telefoondienst is totaal anders dan een traditioneel telefoonsysteem.

Als u een klein bedrijf bent, kunt u de volgende redenen overwegen om een ​​zakelijke telefoondienst aan te schaffen:

 • U kunt één nummer onder meerdere gebruikers tegelijkertijd delen.
 • U kunt een bureautelefoon, mobiele telefoon of een computer gebruiken om te ontvangen en te bellen.
 • Voor verbeterde productiviteit kunt u de gespreksduur, wachttijden, wachttijden en algemeen gebruik volgen.
 • In tegenstelling tot het traditionele telefoonsysteem zijn de initiële en doorlopende kosten relatief laag.

# 3. Hoeveel kost een vaste lijn maandelijks?

De AT&T-telefoonabonnement dat wordt geleverd met een complete functieset zoals beller-ID, wisselgesprek of voicemail, dan kost het plan ongeveer $ 35. Aan de andere kant is een VoIP-telefoondienst niet alleen goedkoper (begint bij $ 19,99 / maand), maar heeft het ook veel te veel functies.

# 4. Hoeveel kost een zakelijke telefoondienst?

Het hangt er van af. Doorgaans kost een zakelijke telefoondienst overal van $ 20 per maand tot $ 30. Er zijn een paar factoren waar u naar moet kijken om te zien hoeveel een zakelijke telefoondienst zou kosten.

 • Aantal gebruikers: hangt af van hoeveel gebruikers u toegang wilt geven tot het telefoonsysteem.
 • Telefoonfuncties: vergaderen, mobiliteit, integratie met tientallen CRM-tools, enz.
 • Type telefoonsysteem: VoIP, vaste lijn, virtueel telefoonsysteem

# 5. Voordelen & Nadelen – Business VoIP Phone Service vs. vaste lijn

Vraagt ​​u zich af welke de beste keuze is voor uw zakelijke behoeften – een vaste lijn of een zakelijke telefoondienst? Laten we eens kijken naar de belangrijkste verschillen tussen beide.

 • Betaalbaarheid: Zoals hierboven vermeld, lijkt een zakelijke telefoondienst, afhankelijk van de zakelijke kenmerken, goedkoper dan een vaste verbinding.
 • Functieset: Om nog maar te zwijgen, een zakelijke telefoondienst biedt te veel standaardfuncties die super handig zijn voor kleine bedrijven.
 • Gemak van toegang: Met een zakelijke telefoondienst kunt u altijd en overal gebeld worden met het apparaat van uw keuze, terwijl u op kantoor moet zijn om toegang te krijgen tot uw vaste telefoon of een receptionist in te huren om deze bij te wonen
 • Een betrouwbare internetverbinding: Een zakelijke telefoondienst vereist een betrouwbare internetverbinding, terwijl een vaste lijn dat niet doet. Tijdens een internetstoring gaan uw zakelijke telefoontjes rechtstreeks naar uw voicemail.

10 zakelijke VoIP-telefoonproviders (vergeleken & Beoordeeld)

 1. Nextiva – Beste / gemakkelijkste zakelijke telefoondienst
 2. RingCentral – Beste alles-in-één zakelijke telefoonprovider
 3. Phone.com – Goedkoopste VoIP-telefoondienst
 4. Sprinkhaan – Beste virtuele telefoondienst
 5. 8 × 8 – Beste gehoste zakelijke telefoondienst
 6. Vonage – Beste geavanceerde telefoondienst
 7. Skype – Meest populaire online telefoondienst
 8. #Google Voice – Gratis zakelijke telefoondienst
 9. Stemhot – Beste automatische telefoonsysteem
 10. CallHippo – Beste freemium virtuele telefoondienst

1. Nextiva: de beste / gemakkelijkste zakelijke telefoondienst

Nextiva

Nextiva is een van de meest populaire zakelijke telefoon- en doorschakelservices voor kleine bedrijven. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt geweldige functies. Nextiva is een betaalbare service, wat betekent dat websites voor kleine bedrijven er gemakkelijk van kunnen profiteren. Het heeft een webgebaseerd paneel om uw oproepen, voicemails en faxen te beheren.

Nextiva heeft een VOIP-service waarmee u gratis binnenlands kunt bellen, gesprekken kunt doorverbinden, voicemails kunt doorverbinden met e-mails en meer. Hun VOIP-service is geavanceerd maar toch beginnersvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Anders dan dat, is het belangrijkste voordeel van het gebruik van Nextiva dat het u een geregistreerd gratis nummer geeft, wat betekent dat uw gebruikers gratis contact met u kunnen opnemen. Het biedt ook andere diensten zoals livechat, oproepanalyse, CRM, enz.

Prijs: Vanaf $ 19,95 / maand zonder opstartkosten. Bekijk onze Nextiva-coupon voor de beste prijs!

2. RingCentral: de beste alles-in-één zakelijke telefoonprovider

RingCentral

RingCentral is een probleemloze zakelijke telefoondienst die gemakkelijk kan worden gebruikt door kleine tot grote bedrijven. Net als alle andere zakelijke telefoondiensten, wordt RingCentral geleverd met een optie voor wisselgesprek, doorverbinden, een telefoonsysteem met meerdere lijnen, doorschakelen, conferentiegesprekken, videoconferenties en meer.

Het stelt u in staat om schermen te delen, gratis te bellen met hun gratis optie, en werkt geweldig met services van derden zoals Microsoft, Gusto, Dropbox, etc. RingCentral heeft een eenvoudig portaal om zakelijke telefoondiensten te lanceren en oproepen van gebruikers te beheren.

Prijs: Beginnend vanaf $ 19,99 / maand. RingCentral biedt ook andere aangepaste plannen om aan uw behoeften te voldoen. Zie onze RingCentral-couponpagina voor de laatste aanbiedingen en kortingen.

3. Phone.com: Goedkoopste VoIP-telefoondienst

Phone.com

Phone.com is de beste zakelijke telefoondienst voor kleine bedrijven. Het wordt geleverd met een service voor gespreksroutering, doorschakelen, faxen, nummerherkenning, multi-line (conference) calling en meer. Phone.com heeft zowel app-gebaseerde als web-gebaseerde panelen om online oproepen te beheren.

Ze hebben een goedkope zakelijke telefoonlijn voor veel Europese landen en Canada, waardoor hun gebruikers hun bedrijven kunnen uitbreiden naar die landen. Phone.com biedt integratie met veel CRM-software op de markt, waaronder Zoho en Salesforce.

Prijs: Het wordt geleverd met betalen per minuut en onbeperkte prijsplannen. Beginnend vanaf $ 9,99 / maand indien jaarlijks betaald.

4. GrassHopper: de beste virtuele telefoondienst

Sprinkhaan

GrassHopper is het beste virtuele telefoonsysteem voor eigenaren van kleine bedrijven. Het wordt geleverd met alle standaard VOIP-servicefuncties zoals doorschakelen, voicemail, nummerherkenning, enz. Het stelt u in staat te bellen via een gewoon telefoonnummer. Hun extensies kunnen worden gebruikt om conferentiegesprekken te voeren, wat geweldig is voor inkomende teamvergaderingen.

De web- en app-gebaseerde portal is gemakkelijk te gebruiken. Het wordt geleverd met gratis nummers voor de VS, het VK en Canada. GrassHopper heeft meerdere extensies voor telefoonnummers, gratis nummers en vanity-nummers om online te bellen.

Prijs: Vanaf $ 29,99 / maand (1 nummer en maximaal 3 extensies)

5. 8 × 8: Best Hosted Business Phone Service

8 × 8 is een populaire zakelijke telefoondienst op de markt. Het is perfect geschikt voor beginners die beginnen met het toevoegen van een zakelijk internettelefoonsysteem op hun websites. 8 × 8 heeft minder functies dan een gemiddelde online telefoonoplossing, maar is handig voor eigenaren van kleine bedrijven.

Hun diensten omvatten voicemail, automatisch beantwoorden van oproepen, sms, het delen van nummers en meer. Ze bieden verschillende plannen voor hun gebruikers om gemak en betrouwbaarheid te bieden.

Prijs: Vanaf $ 24,99 / maand voor elke gebruiker (ook 250 uitgaande minuten naar de VS en Canada)

6. Vonage: de beste geavanceerde telefoondienst

Vonage

Vonage is een andere telefoonservice voor kleine bedrijven die kan worden gebruikt voor online bellen. Het wordt geleverd met alle standaard VOIP-services, plus Amazon Chime, videogesprekken en meer. Hun premium services hebben meer functies en extra geavanceerde technologie voor hun gebruikers.

Hun webgebaseerde administratiepaneel helpt bij het regelen van oproepen, het creëren van gebruikers en het beheren van online communicatie op een slimme manier.

Prijs: Beginnend vanaf $ 19,99 / maand.

7. Skype: populairste online telefoondienst

Skype

Skype is het populairste telefoonsysteem om wereldwijd te bellen en videoconferenties te houden. Het biedt onbeperkt gratis bellen naar andere Skype-gebruikers via een internetverbinding. Als u echter naar internationale of lokale nummers wilt bellen, heeft u hun premium tegoed nodig.

Het wordt mogelijk gemaakt door Microsoft, wat betekent dat de service een solide basis heeft. U kunt ook een lokaal nummer krijgen dat gebruikers kunnen bellen om contact met u op te nemen via Skype.

Prijs: Basisversie is gratis te downloaden. Enterprise-plan vanaf $ 8,25 / maand.

8. Google Voice: gratis zakelijke telefoondienst

Google Voice

Google Voice is een flexibele zakelijke telefoondienst. Het heeft echter minder opties in vergelijking met een volledig virtueel telefoonsysteem. Het is handig voor smartphonegebruikers en bedrijfseigenaren die apparaten gebruiken die Google-producten ondersteunen.

Het heeft een gratis nummer in de VS, voicemailservice, gespreksopname en meer. Google Voice helpt bij het creëren van een betere communicatie tussen bedrijfseigenaren en consumenten.

Prijs: Een gratis nummer om te bellen, sms’en en voicemails.

9. Voiceshot: Beste Auto Attendant-telefoonsysteem

Stemhot

Voiceshot is een uitstekende zakelijke telefoondienst voor kleine websites. Het wordt geleverd met een automatisch respondersysteem om op elk moment oproepen te beantwoorden, wat betekent dat u zelfs na kantooruren actief bent. Met Voiceshot kunt u uitgaande berichten naar uw gebruikers verzenden. U kunt ook aangepaste, interactieve uitgaande teksten maken.

Het helpt bij het plannen van gesprekken en stuurt waarschuwingen en herinneringen naar u en uw gebruikers over het gesprek. Andere functies zijn onder meer alarmmeldingen, integraties en meer.

Prijs: Beginnend vanaf $ 12 / maand.

10. CallHippo: Beste Freemium virtuele telefoondienst

CallHippo

CallHippo is een van de meest populaire virtuele telefoonsystemen ter wereld. Het heeft standaard VOIP-functies zoals een telefoonnummer, beller-ID, doorschakelen, enz. U hebt geen bureautelefoon nodig om te bellen met CallHippo, aangezien alles wordt beheerd vanuit hun online portaal.

Het heeft een eenvoudig webportaal om gebruikers aan te maken, oproepen te beheren en meer. U kunt ook afdelingen maken en oproepen doorverbinden naar specifieke experts. Het is een van de goedkope zakelijke telefoonlijndiensten voor kleine bedrijven.

Prijs: De basisinstallatie is gratis voor maximaal 2 gebruikers. Premium plannen startformulier $ 8 / maand.

Wat is de beste VoIP-service voor kleine bedrijven?

Hier volgt een korte samenvatting van de beste zakelijke telefoonproviders voor kleine bedrijven.

Zakelijke telefoonserviceKostenBekend om
1. Nextiva$ 19,95 / maand.Eenvoudigste zakelijke telefoondienst
2. RingCentral$ 19,99 / maand.Beste alles-in-één zakelijke telefoonprovider
3. Phone.com $ 9,99 / maand.Goedkoopste VoIP-telefoondienst
4. Sprinkhaan$ 29,99 / maand.Beste virtuele telefoondienst
5. 8 × 8$ 24,99 / maand.Beste gehoste zakelijke telefoondienst
6. Vonage $ 19,99 / maand.Beste geavanceerde telefoondienst
7. Skype $ 8,25 / maand.Meest populaire online telefoondienst
8. GoogleVoice VrijGratis zakelijke telefoondienst
9. Voiceshot $ 12 / maand.Beste automatische telefoonsysteem
10. CallHippo $ 8 / maand.Beste freemium virtuele telefoondienst

Hoewel er tal van opties zijn, geloven we dat Nextiva zich onderscheidt van de rest vanwege de betaalbare plannen en kant-en-klare functies.

RingCentral is een goed alternatief voor Nextiva. Als u op zoek bent naar een goedkopere oplossing, dan is Phone.com de beste keuze.

We hopen dat deze gids u heeft geholpen de beste zakelijke telefoondiensten te ontdekken. Als je dit artikel leuk vond, bekijk dan ook onze gids over de 9 beste WordPress helpdesk-plug-ins voor klantenondersteuning.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map